• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آره ؟؟؟ زور ميكَي ؟؟!!

خوب اكَه حساب اينه ::

اكَه يه كَوشي دوربين نداشته باشه نقص نيست !! خوب ميري يه دوربين ديجيتال ميخري

اكَه يه كَوشي راديو نداشته باشه نقص نيست !! خوب يه راديو 100 تومني از دست فروشي كنار حرم ميخري !!

اكَه يه كَوشي تماس نكَيره نقص نيست !! براش يه سيم كارت ميخري "لووووووووووول:D "

اكَه يه كَوشي بلوتوث نداشته باشه نقص نيست !! بايد بسوزي وبسازي

اكَه يه كَوشي كيبورد نداشته باشه نقص نيست !! براش ميخري

بازم بكَم ؟؟؟

خب از 5 تا دلیلی که اوردی همش بی ربطه...دوربین نداشتن گوشی رو موقع خرید میبینی و با توجه به اون خرید میکنی...رادیو نداشتن رو میبینی و همین طور بقیه چیزها...

وقتی Gps روی گوشی فقط محدود میشه به N95 و چند مدل PPC فکر نمیکنم داشتن Gps به صورت استاندارد دراومده باشه که حالا این نداره نقص حساب بشه...وقتی همه گوشی ها داشتن و این نداشت میتونی بهش بگی کمبود...:cool:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اگه نداشتنش هم نقص نباشه ... داشتنش امتیاز بزرگی به حساب میاد .

راستی HSDPA چی ؟؟ الان میگی که توی ایران نیستش ... ولی توی اینجا هستش ومیتونی باهاش با سرعت 1.8 مگ در ثانیه داونلود بکنی !!!
که سامسونگ اف 700 HSDPA اش تا 7.2 مگ در یک ثانیه هم میشه باهاش داونلود کرد ... اما تنها سونی اریکسونی که از این مزیت برخورد دار هست فقط زد 750 هست که بقیه امکاناتش تکراریست وقبلا زیاد راجع بهش صحبت شده !

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همانگونه که انسان ها جای پیشرفت دارند نوکیا هم پیشرفت کرده ولی سونی اریکسون هنوز در راه است
نوکیا طرحاش برای آینده هستش

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گوشی خوبی به نظر میرسه فقط من از این طرح کیپد سونی اریکسون که در M600 هم استفاده کرده واقعا ناامیدم (البته در P1 یکمی بهتر وبهینه شده یه انحنایی به گوشهاش داده ولی بازم در حالت کلی همونه) نمیدونم هدفش از این طراحی چی بوده . به نظر من تو این سال های اخیر نوکیا تو طراحی گوشیاش خیلی بهتر از سونی اریکسون کار کرده یکمی طرح های سونی اریکسون تکراری شده با این حال این گوشی اگر قیمت مناسبی داشته باشه ارزش خرید خوبی داره .

6305_1_sbl.JPG
1-M600_front_at_angle_2_crystalwhite.jpg

Blue_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی خوبی به نظر میرسه فقط من از این طرح کیپد سونی اریکسون که در M600 هم استفاده کرده واقعا ناامیدم (البته در P1 یکمی بهتر وبهینه شده یه انحنایی به گوشهاش داده ولی بازم در حالت کلی همونه) نمیدونم هدفش از این طراحی چی بوده . به نظر من تو این سال های اخیر نوکیا تو طراحی گوشیاش خیلی بهتر از سونی اریکسون کار کرده یکمی طرح های سونی اریکسون تکراری شده با این حال این گوشی اگر قیمت مناسبی داشته باشه ارزش خرید خوبی داره .

آقا جان شما که از کیپد m600 ایراد میگیرید تا حالا یک بار این گوشی را از نزدیک دستتون گرفتید!
همین را بگم که از وقتی که من این گوشی را گرفتم تو شرکت همه ازش خوششون امد تا حالا هم دو تا از همکارم رفتن m600 گرفتند:)
اتفاقا این کیبردش باعث میشه که از فورم کلیشه ای گوشیهای دیگر خارج بشه و جذاب بشه;)
خدایش نوشتن متن با keypad QWERTY بسیار راحت و لذت بخش است حتی راحت از کیبورد کوچک P990:D

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا جان شما که از کیپد m600 ایراد میگیرید تا حالا یک بار این گوشی را از نزدیک دستتون گرفتید!
همین را بگم که از وقتی که من این گوشی را گرفتم تو شرکت همه ازش خوششون امد تا حالا هم دو تا از همکارم رفتن m600 گرفتند:)
اتفاقا این کیبردش باعث میشه که از فورم کلیشه ای گوشیهای دیگر خارج بشه و جذاب بشه;)
خدایش نوشتن متن با keypad QWERTY بسیار راحت و لذت بخش است حتی راحت از کیبورد کوچک P990:D
من فقط از ظاهر کیپدش خوشم نمیاد . به نظرم میشد خیلی بهتر از این باشه .در هر صورت سلیقه ها متفاوته .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

نه خداییش راست میگه ها...من کی برد P990 خودم رو با M600 رفقا که مقایسه میکنم میبینم تایپ با M600 راحت تر و سریع تره...:)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
P1 خیلی گوشیه خفنیه ! ولی تعجب می کنم که با N95 مقایسه اش می کنید ! کمی دقت بکنید می بینید که تو خیلی از موارد از N93 هم کم میاره !
یه چیزی رو P1 دیدم که خیلی باهاش حال کردم و اونم عمر باتری خوبش بود و یه چیزی هم تو اون دیدم که ازش متنفر شدم و اون دیزاین افتضاحش بود ! البته رمش هم فوق العادس !
راستی سی پی یوش چیه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
P1 خیلی گوشیه خفنیه ! ولی تعجب می کنم که با N95 مقایسه اش می کنید ! کمی دقت بکنید می بینید که تو خیلی از موارد از N93 هم کم میاره !
یه چیزی رو P1 دیدم که خیلی باهاش حال کردم و اونم عمر باتری خوبش بود و یه چیزی هم تو اون دیدم که ازش متنفر شدم و اون دیزاین افتضاحش بود ! البته رمش هم فوق العادس !
راستی سی پی یوش چیه؟

همون Cpu که روی P990 هست با این تفاوت که خودتم اشاره کردی رم گوشی دوبل شده با توجه به اینکه الان رو P990 رم 64 هست و حدود 20 مگ بعد استارت اپ خالی هست برای کاربر با یه حساب سر انگشتی چون همون سیستم عامل P990 روی P1 سواره حدود 64+20=84 مگ رم خالی داریم که بگیم 4 مگ هم صرف یه موارد جدید بشه حدود 80 مگ رم خالی داره گوشی که واقعا عدد خیلی بالایی هست ...فقط E90 نوکیا میتونه تو این زمینه رقابتی با P1 داشته باشه و الباقی گوشی ها مرخص هستن...

حتی این رم بالا ( 80 مگ) توی PPC ها هم کم نظیره...خیلی خیلی هاشون حدود 20-30 مگ رم دارن و بعضا 50 مگ و به ندرت به این عدد 80 میرسن...

جدا بی نظیره...:)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
عوضش مزایا P1 رو نسبت به همون N95 جونت بگم:

-صفحه نمایش لمسی با اینترفیس UIQ 3 که فوق العاده کار باهاش راحته
-رم آزاد حدود 80 مگ بعد از بوت شدن
-ابعاد کوچیک تر..مخصوصا ثطر گوشی...17 میلی متر...
-کی برد کامل qwerty

عمر خیلی ضعیف باتری N95 رو هم نمیشه نادیده گرفت;) که تو این مورد حتی قابل مقایسه با N93 و N73 هم نیست!

daneshsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سونی اریکسون داره کوچیک سازی میکنه جدا دادن دو کیبرد در یک کیبرد کار ساده ای نیست واقعا که محشره p1 گوشی پرفروشی میشه من میخواستم پی990 بگیرم ولی منصرف شدم راستی قدرت اسپیکر و هندز فری اون توی موزیک چقدره سایت ها خارجی چیزی در موردش نوشتن یانه؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سونی اریکسون داره کوچیک سازی میکنه جدا دادن دو کیبرد در یک کیبرد کار ساده ای نیست واقعا که محشره p1 گوشی پرفروشی میشه من میخواستم پی990 بگیرم ولی منصرف شدم راستی قدرت اسپیکر و هندز فری اون توی موزیک چقدره سایت ها خارجی چیزی در موردش نوشتن یانه؟

شما اول تصمیم بگیر که طرفداره کدوم برند هستی بعد برو p1 بگیر.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
یه نقص جدیدی در پی 1 کشف کردم :

وای فای این گوشی Wi-Fi 802.11b هست مثل پی 990 یعنی پیشرفت نکرده ، واین رو بگم شاید خیلی ها ندونند Wi-Fi 802.11b سرعتش خیلی از Wi-Fi 802.11 b/g پایین تر هست وسرعت حقیقی رو نمیده .

خوب این رو هم میتونیم اضافه کنیم :

هیچ سونی اریکسونی نیست که Wi-Fi 802.11 b/g داشته باشه !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یه نقص جدیدی در پی 1 کشف کردم :

وای فای این گوشی Wi-Fi 802.11b هست مثل پی 990 یعنی پیشرفت نکرده ، واین رو بگم شاید خیلی ها ندونند Wi-Fi 802.11b سرعتش خیلی از Wi-Fi 802.11 b/g پایین تر هست وسرعت حقیقی رو نمیده .

خوب این رو هم میتونیم اضافه کنیم :

هیچ سونی اریکسونی نیست که Wi-Fi 802.11 b/g داشته باشه !

اون b یا g توی این جور دستگاه ها زیاد فرقی نداره....مثل این میمونه که روی یه ماشین پیکان موتور بنز سوار کنی..وقتی توانایی دانلود با سرعت g رو این دستگاه ها به خاطر cpu و محدودیت های سخت افزاری دیگه دارن حالا شما حرص بزن بگو اصلا n رو میخوام...چه فایده داره؟

فکر کردی لپ تاپه که g با n کلی فرق کنه؟؟:p

جدا چه کشف هایی میکنی...خسته نباشی...:p

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مثل این میمونه که روی یه ماشین پیکان موتور بنز سوار کنی

ببين خودت پی 1 رو به پیکان تشبیه کردی !!!!!!!!!! 1-0 به نفع من !

جدا چه کشف هایی میکنی...خسته نباشی...

سلامت باشی استاد مازی !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببين خودت پی 1 رو به پیکان تشبیه کردی !!!!!!!!!! 1-0 به نفع من !

این رو برای مثال گفتم که بحث سخت افزاری رو متوجه بشی....شما مثل اینکه دوست داری همش دعوا راه بندازی نه؟؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
چون که کا 800 خوبه ووقتی که اومده بود امکاناتش نسبت به بقیه جدیده اما الان همه تکراری هستند وعین هم ، تازه کپی های کا 800 هم کم کم داره زیاد میشه .... کا 790 / کا 810 / کا 818 / تی 650 و .... بقیه هم به زودی معرفی میشن !

بالا