منم به جمع P1 دارها پیوستم :دی
می شه لطفا گارانتی و قیمت رو بگین؟
منم به جمع P1 دارها پیوستم :دی
ممنون
یه چند تا سوال خیلی ابتدایی دارم الان
چه جوری و از کجا میشه پروفایلهای مختلف تعریف کرد...مثل General و Silent و Meeting و ....
من یه آهنگ با بلوتوث فرستادم..بعدش هر 20 ثانیه..حدود 5 ثانیه از آهنگ رو رد میکنه و از بعدش دوباره میخونه..مشکل از چی میتونه باشه؟؟ ( البته یه آهنگ دیگه فرستادم و مشکلی پیش نیمد!)
این میوزیک پلیرش چرا تشخیص نمیده که من آهنگ ریختم رو گوشی؟؟ باید جای خاصی بریزم؟؟ اون آپدیت میوزیک رو هم زدم
راستی...الان ورژن Pda Software اینه: R6G04
واسه Phone اینه: R9K009
احتیاج به آپدیت داره؟؟
گارانتی متفرقه...410 تومنمی شه لطفا گارانتی و قیمت رو بگین؟
آها...پروفایل که کلا UIQ نداره...
اون اهنگ احتمالا مشکلی داشته...من همچین مشکلی تا حالا نداشتم...
موزیک پلیرش وقتی با USB میریزی که تشخیص میده...وقتی هم بلوتوث کنی باید اپدیت موزیک رو بزنی...ضمنا اینا یه قسمتی دارن تو properties که میگه اگر اهنگ از 1 مگ کمتر بود جز موزیک پلیر وارد نشه ممکنه فعال باشه و اهنگ تون حجمش کم باشه؟ البته میتونید غیر فعالش کنید و تمام اهنگ ها رو به موزیک پلیر اضافه کنید
در مورد ورژن هم بگم الان در حال حاضر اخرین ورژن رو گوشی تون نصبه حالش رو ببرید
سلام دوست عزیزسلام جناب mooZmar
چند تا سوال دارم پاسخ بدین ممنون میشم
1: گوشیتون از سری جدیده یا قدیم
2: bluetooth handsfree داره یا نه؟
3: مموری 512 یا 1 GB
4: چند خریدین ؟
ممنونم
ممنون تشکرسلام دوست عزیز
1. فکر کنم جدید باشه
2. نه
3. 1 گیگ
4. 410
خواهش میکنم
ممنون..
آره...الان بد ه خوب؟؟
گارانتی متفرقه...410 تومن
میگم یه ریست کنید شاید درست بشه و البته عجیبه...
اهان...شاید اهنگ هنوز تو قسمت مسیج ها هست؟ چون بلوتوث کردین؟ میاد قسمت مسیج ها...سیوش کنید و دوباره اپدیت کنید موزیک پلیر رو...درست باید بشه...
ممنون تشکر
فقط یک سوال گوشیتونو اپدیت کردین یا خودش اخرین به روز رسانی رو داشت ؟
خوبه دیگه !
سری جدید که اومده انگار لیبل ساخت نداره !!
سلام دوست عزیز
ای کاش کمی جستجو میکردی و با گارانتی سیتادل پیدا میکردی.............
خوبی این کار این بود که خیالت راحت بود......................
از ته دل امیدوارم که مشکلی برای گوشی پیش نیاد در غیر این صورت.................!!!!!
فقط افسوس میمونه و بس...............!!!!!
من هم البته سیم کارتم اول 0911 بود و الان حدود 6 سالی میشه عوضش نکردم..یعنی نسوخته ...چون سیم کارت های جدید گویا بهتر هستن ولی خب من مشکلی ندارم فعلا....
ممکنه که سیم کارتتون با گوشی مشکل داره...چون عین همین مشکل رو یه نفر با D600 داشت یه موقع هایی ریست میکرد گوشی رو...برد دفتر خدمات مشترکین داد سیم کارت رو عوض کردن و مشکلش حل شد..امتحان بکنی بد نیست...
مرسی مازیار جان از زمانی که گذاشتین.