• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اره البته یادت باشه گوشی رو با حالت mass storage یا همون file transfer به usb وصل کنی و فایل ها رو هم در فولدر ریسورس مموری کارت بریزی..

در مورد بلک بری هم استفاده ای ندارم ولی میتونید از توی task manager که گوشه سمت راست صفحه اون بالا هست برید و ببندیدش
با تاخیر....آقا بسیار ممنون

یه چند تا سوال ریز دارم..

من وقتی گوشی رو سایلنت میکنم بعدش دیگه ALaram هم صدا نمیده...واسه همین شبا مجبورم که گوشی رو روو سایلنت نذارم تا صبح زنگ بزنه.......جایی باید تظیم کنم؟؟ یا اینکه برنامه ای برای Alaram هست که این مشکل نباشه!!

از این برنامه ها هست مثل BlackList که یکی زنگ بزنه و بگه در دسترس نیست یا خاموش است!!؟؟؟

یه چیزی دیگه که هر چی گشتم پیدا نکردم..با اون دوربین جلو نمیشه عکس گرفت؟؟!

یه سوال خیلی مبتدیانه...چه جوری یه برنامه رو از گوشی UnInstall کنم؟

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
دوستان میدونم تکراریه اما من نمیتونم مشکل ساعت ارسال و دریافت sms درست کنم
اقا مازیار کمک
منم این مشکل رو دارم...مثلا جدیدترین اس ام اس میره وسطا...و اگه نخونمش خیلی سخت میشه پیداش کرد...واسه همین فعلا اس ام اس هارو پاک میکنم!!

یه نکته جالب دیگه هم اینه که...بعضی وقتا....وقتی پیغام دلیور میاد..اس ام اسم نمیرسه....ولی وقتی هنوز دلیوری ریپرت نمیده..از اونور جواب میرسه!!!
که البته این مشکل دوم فکر کنم به مخابرات ربط داشته باشه تا گوشی!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

من وقتی گوشی رو سایلنت میکنم بعدش دیگه ALaram هم صدا نمیده...واسه همین شبا مجبورم که گوشی رو روو سایلنت نذارم تا صبح زنگ بزنه.......جایی باید تظیم کنم؟؟ یا اینکه برنامه ای برای Alaram هست که این مشکل نباشه!!

از این برنامه ها هست مثل BlackList که یکی زنگ بزنه و بگه در دسترس نیست یا خاموش است!!؟؟؟

اره مشکل سایلنت هست...البته من که برام مهم نیست ولی خب فکر کنم 2 راه داری...یکی اینکه گوشی رو بزاری رو حالت offline که سیم کارت از شبکه خارج بشه از شب تا صبح یعنی هرکی زنگ بزنه میگه خاموشه ولی در واقع گوشی شما روشنه...بعد اگه تنظیم الارم داشته باشی میزنه

یا اینکه یدونه از این برنامه هایی که برای تنظیم الارم و این جورکارا هستن گیر بیاری ببینی میشه یا نه...من حقیقتش اصلا دنبالش نرفتم چون کاربردی برام نداشت...

برنامه advance call manager یا همون ACM هست که باید ساین هم بشه...برنامه بسیار عالی هست...

با دوربین جلو نمیشه هیچ کاری کرد...فقط مکالمه تصویری که تو ایران هم خبری نیست...

برنامه ها رو برید تو setting گوشی و از اونجا منویی داره به نام install/uninstall پاک کنید...
:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه ها مشکل اس ام اس ها از مخابرات هست خیلی گوشی های دیگه هم اینطوری هستن هم از نوکیا هم سونی اریکسون...چاره ای نیست فعلا...

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها مشکل اس ام اس ها از مخابرات هست خیلی گوشی های دیگه هم اینطوری هستن هم از نوکیا هم سونی اریکسون...چاره ای نیست فعلا...

نه بابا بعید میدونم اگه هم باشه اینقدر دیگه اختلاف نیست در حد 10 دقیقه
یعنی واقعا راهی نیست sms واسه من میاد یدفعه میوفته وسط صفحه inbox چه کنیم

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

خب شما میتونی از اون مثلث کنار نمایشگر آنتن Volume رو انتخاب کنی و صدای رینگتون و Sms رو بیاری رو صفر اونوقت صدای آلارم قطع نمیشه ولی صدای رینگتون و Sms قطع میشه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره اره ...راستی این راهی که پویا گفت بهترین راه هست...یادم رفته بود!!

rahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان P1 دار
اول به همه تبریک بگم که بهترین گوشی که تاحالا دیدم رو دارن. من حدود 4 ماهه که این گوشیو دارم . دارم باهاش حال می کنم. آخره گوشیه. امکاناتش حرف نداره. سعی کردم تاجایی که میشه از همه امکاناتش استفاده کنم و تستشون کنم. در طی این جند وقت استفاده سوالاتی برام پیش اومده که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
قبل از همه چیز از اینکه این تعداد سوال رو یکدفعه مطرح می کنم معذرت می خوام . اما با مراماش بدون جواب نگذارن.

1. دوربین p1 در شب و نور کم خیلی نویز داره . آیا می شه با تنظیمات این نویزو کمتر کرد یا از بین برد ؟ می شه با نرم افزار ادیت عکس این کارو کرد؟

2. عکسهایی که با موبایل گرفته می شه برای استفاده و کیفیت بهتر،نیاز به ادیت و استفاده از فیلتر هایی داره . چه نرم افزاری برای این کار مناسبه و خیلی راحت و با افکتها و تنظیمات اتوماتیکی آدم می تونه تمام عکسهاشو بهش بده تا ادیت کنه؟

3. Mega bass که خیلی ازش تعریف می کنند چیه ؟ به چه دردی می خوره ؟ من که وقتی تنظیمات اکولایزرو رو مگا باس میزارم کیفیت یا صدای بالاتری نسبت به پاپ یا راک و غیره که نداره هیچ ، تازه کمتر هم هست.

4. هیچ راهی برای درست کردن تاریخ اس ام اس ها پیدا نشده؟ با آپدیت کردن و فریمور های جدید این نقیصه اصلاح نشده؟

5. برای استفاده از نرم افزار آفیس موجود در گوشی خیلی نیاز به shortkey هایی برای کپی و پیست کردن یا رفتن به ابتدا و انتهای متنها می شه . حتی در استفاده از صفحات اچ تی ام ال. آیا همچین چیزی وجود داره ؟ (مثل ctrl+c و یا End در کامپیوتر)

6. چند تا فایل word ریختم تو گوشی که راحت باز شدن و از اونها استفاده کردم که البته حجمشون کم بودن . اما چند تا که حجمشون نزدیک یک mgb و بیشتر بودن رو می خواست باز کنه هنگ کرد. و مجبور شدم باطریشو در بیارم و خاموش روشن کنم . آیا p1 قادر به بازکردن فایلهای word با این حجم نیست؟ راه چاره یا برنامه جانبی وجود نداره ؟ یا تنظیمات خاصی نیازه که من بلد نیستم یا اینکه اون فایلها مشکل داشته؟

7. بعضی از برنامه های جاوا با پسوند jar هست که راحت تو گوشیهای دیگه نصب و اجرا می شه . اما با وجود اینکه p1 از جاوا پشتیبانی می کنه من هرکاری کردم نتونستم نصبشون کنم و این پیغامو می ده : cannot read the jar file . چرا؟ چکار می شه کرد؟

8. برای بعضی از موبایلها یک فلاشهایی وجود داره که به اونها متصل می شه و موقع عکس گرفتن نور خوبی ایجاد می کنه که به کیفیت عکسها در نور کم کمک می کنه . مخصوصا اینکه P1 در موقع فیلمبرداری فلاشش روشن نمیشه . من تو چند تا مغازه تو علاءالدین امتحان کردم اما فلاشها برای گوشی p1 کار نکرد. البته حتی اسم اون فلاشی که نصب می شد رو می شناخت اما عمل نمی کرد. آیا فلاشی هست که به p1 بخوره؟

9. بعضی اس ام اس ها هست که حاوی عکس هست که برای مناسبتها و ... اکثرا مردم برای هم می فرستند (البته نه mms) اما وقتی کسی برای من می فرسته ، می نویسه operator logo و این پیغامو می ده : this message type is not supported . چرا؟
10. فونت فارسی براش نصب کردم که خوب نمای کلمات و جملات فارسی خیلی بهتر شده اما بعضی از حروف و بخصوص علائم و حرکات رو بجاش مربع می زاره در صورتی که قبل از نصب فونت خوب بود و حراکت َ ِ ٌ رو نشون می داد . آیا این قابل اصلاح هست؟ یا فونتی هست که اینهارو هم ساپورت کنه؟
11. فایلهای Html رو که از اینترنت Save کردیم چطور می شه توی گوشی باز کرد و خوند؟
12. در مورد استفاده از فایل Html مخصوصا فرض کنید که محتویات یک سایت رو با نرم افزار های خاصی که وجود داره برای ذخیره سایت دانلود کردیم که به صورت چند فایل اچ تی ام ال که داخل پوشه های متعدد ذخیره شده اند هستش که به هم لینک دارن . اونها رو چطور می شه تو گوشی ازشون استفاده کرد. مثلا می شه رفت و فایل اچ تی ام ال ایندکس یا home را باز کرد و از طریق لینکهای اون به صفاحت دیگر هم رفت؟ من این کار رو خیلی نیاز دارم چون اطلاعات بعضی از سایتها رو به این صورت رو کامپیوتر می ریزم یا کتابهای اینترنتی رو به این صورت برای مطالعه روی کامپیوتر ذخیره می کنم.
13. وقتی امکان گزارش delivery در گوشی فعال باشه وقتی پیامی رو برای کسی می فرستی یک پیام برات میاد که می فهمی اس ام اس شما به طرف رسیده. وقتی همزمان یک اس ام اس رو برای چند نفر می فرستی پیامهای delivery بابت هر شخص که اس ام اس رو دریافته کرده برات میاد . وقتی به پوشه sent میری و اس ام اس فرستاده شده را باز می کنی در قسمت more گزینه ای داره با عنوان delivery status که در اون معلوم می شه که این اس ام اس به دست چه کسانی رسیده و به دست چه کسانی نرسیده . درصورتی که کاملا اشتباهه . و در واقع اس ام اس ممکنه به دست کسانی رسیده باشه اما در اینجا گزارش بده که نرسیده هنوز و برعکس و اصلا قابل اطمینان نیست. چرا؟ چطوری می شه اصلاحش کرد؟ آیا اگه اصلاح پذیر نیست تو فریمور های جدید درست شده ؟
14. قبلها خیلی پیش می اومد که خودم اس ام اسی رو می نوشتم و در پوشه هایی که ساخته بودم و دسته بندی کرده بودم برای استفاده های آینده ذخیره می کردم . اما ظاهرا با p1 نمیشه اینکارو کرد . درسته ؟ آیا راهی هست؟ حتی خواستم تو پوشه Draft ذخیره کنم و بعد از اونجا به پوشه دلخواه خودم move کنم که این امکان هم نبود.
15. چند وقتیه نمی دونم به چه دلیل وقتی در قسمتهای مختلف صفحات گوشی گزینه help رو می زنم این پیغامو می ده corrupt . علتش چیه ؟ چطوری می شه درستش کرد؟
16. تنظیمات نور lcd یه جوریه . نمی دونم شاید من بلد نیستم. وقتی تنظیم می کنم که نور کم باشه خوب کم می شه اما یه زمان کوتاهی که می گذره یهو زیاد می شه. چرا؟ تنظیماتش چطوریه ؟ مثلا اگه بخوایم با نور کم استفاده کنیم. بخوایم مدت زمانی که طول میکشه تا به طور خودکار نورش خاموش بشه رو تغییر بدیم . یا اینکه نورش بطور کامل خاموش نشه بلکه کمرنگ بشه و همونطور بمونه.

باحق

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از دو چیز تو اینترنت متنفرم

یکیش بلاگ های مسخرس
یکیشم این فرومهای مسخره تر

از این 104 صفحه این تاپیک فقط 4 تاش بدردبخوره. همه تکراری. یا تشکر یا تبریک. بزرگواری کنند دوستان دفترچه گوشی رو بخونن بعد بیان اینجا سوال کنند.

همین ساعت اس ام اس تا کی می خواد پرسیده بشه ؟ بابا یه جایی مثل این FAQ ها درست کنید ملت خیلی زود به جواب سوالاتشون برسن.

3 ماه پیش بنده عرض کردم برنامه SMS Spam Manager رو نصب کنید مشکل اس ام استون حل میشه. مال همون شرکتیه که ACM رو هم نوشته. در نتیجه میتونید حدس بزنید که چقدر عالی کار می کنه. کافیه هیچ Rule ی براش تعریف نکنید تا همه اس ام اس هاتون رو بریزه تو Inbox با این تفاوت که درست ساعت خوردن. البته برنامه باید ساین بشه.

نمیدونم مشکل سیمبیان ساین جدیدا چیه ولی به من که پارسال ثبت نام کردم certificate با اعتبار 3 سال رو داد و مشکلی با ساین نداشتم تا الان.

یه چیزی من احساس می کنم اونم اینه که برنامه جدید مثل قبل برای UIQ3 نوشته نمیشه.قرار خبری بشه ؟ جایگزینی می خواد براش بیاد ؟ ( انشاالله) الان مدت هاست چیز بدرد بخوری برای گوشیم پیدا نکردم. همش مال 2006 هستن.

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا دوست عزیز بجای ناراحت شدن به من بگو ااین SMS Spam Manager از کجا میشه دنلود کرد ؟
مرسی

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از دو چیز تو اینترنت متنفرم

یکیش بلاگ های مسخرس
یکیشم این فرومهای مسخره تر

از این 104 صفحه این تاپیک فقط 4 تاش بدردبخوره. همه تکراری. یا تشکر یا تبریک. بزرگواری کنند دوستان دفترچه گوشی رو بخونن بعد بیان اینجا سوال کنند.

همین ساعت اس ام اس تا کی می خواد پرسیده بشه ؟ بابا یه جایی مثل این FAQ ها درست کنید ملت خیلی زود به جواب سوالاتشون برسن.

3 ماه پیش بنده عرض کردم برنامه SMS Spam Manager رو نصب کنید مشکل اس ام استون حل میشه. مال همون شرکتیه که ACM رو هم نوشته. در نتیجه میتونید حدس بزنید که چقدر عالی کار می کنه. کافیه هیچ Rule ی براش تعریف نکنید تا همه اس ام اس هاتون رو بریزه تو Inbox با این تفاوت که درست ساعت خوردن. البته برنامه باید ساین بشه.

نمیدونم مشکل سیمبیان ساین جدیدا چیه ولی به من که پارسال ثبت نام کردم certificate با اعتبار 3 سال رو داد و مشکلی با ساین نداشتم تا الان.

یه چیزی من احساس می کنم اونم اینه که برنامه جدید مثل قبل برای UIQ3 نوشته نمیشه.قرار خبری بشه ؟ جایگزینی می خواد براش بیاد ؟ ( انشاالله) الان مدت هاست چیز بدرد بخوری برای گوشیم پیدا نکردم. همش مال 2006 هستن.

سلام به همه

با عرض معذرت از این دوست عصبانی..............این برنامه ای که معرفی کرده بودین برای اس ام اس

خیلی خوب و عالی بود.ولی برای من کار نکرد....( ساین هم کرده بودم.گفتم که دوباره نگین باید ساین هم

بشه )...!!!! دوستای دیگه رو نمیدونم.برای ما که نشد.یعنی اگه الان من هم سوال کنم احتمالآ منو ( دار ) میزنین

دیگه......نه ؟؟؟؟ :D

موفق و پیروز باشید................. :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

درسته مثل اینکه UIQ 3.3 در راهه ! و این برای خریداران جدید P1 / P990 اصلا جالب نیست !!
352nmsp.gif

البته آنچنان برنامه ی خاصی هم نبود از قبل !!
biggrin.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
با اون اینترنتی که آپدیت کردم حدود 30 دقیقه طول کشد و الان هم مشخصات گوشی به این تغییر پیدا کرده:

phone:CXC 162037 R9K009

bluetooth:CXC 162143 R1D

organizer:CXC 16108 R6G04

CDA: CDA 162022/9 R6G02

فقط واسه آپدیت یه مشکل داشتم اون هم این بود که من نمیدونستم که گوشی رو باید روی حالت file transfer قرار باید بدم و گوشی دیتکت نمیکرد.

پس خیالتون راحت.آپدیت کنید و مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.

فقط 1 باگ توی دوربین دیدم تا حالا اون هم زمانی که دکمه shortcut شماره 4 رو واسه تغییر حالت macro ونورمال میزنم ایکونش عوض نمیشه.

سرعت گوشی خیلی خوب شده.صدای ear phone بلند تر شده.سرعت دوربین و AF بیشتر شده.صدای اسپیکر کمی بلند تر و با کیفیت تر شده.
البته چون فریمور گوشی من از نسخه های اول بوده طبیعی هست.

H@SS@N 06

Registered User
لایک‌ها
0
درسته مثل اینکه UIQ 3.3 در راهه ! و این برای خریداران جدید P1 / P990 اصلا جالب نیست !!
352nmsp.gif

البته آنچنان برنامه ی خاصی هم نبود از قبل !!
biggrin.gif

برنامه هایی که برای uiq3 میان با نام uiq3.x هستند . و کاملا هم واضحه . اساس همه uiq3.x ها یکیه و فقط در برخی چیزهای امنیتی و گرافیکی با هم متفاوتند .مگر اینکه uiq4 بیاد که اونوقت حرف شما کاملا صحیحه :)

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گرام

زبون گوشی فارسی میشه ؟ و میشه فارسی نوشت تو برنامه هاش؟ مثلا تو آفیس

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان گرام

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوستان گرام

اره اگر CDA گوشی مال خاور میانه باشه میشه...اگر هم نباشه میشه CDA رو عوض کنید و اپدیت کنید

من بالاخره امروز گوشیم رو آپدیت کردم و ظاهرا گوش شیطون کر درست شده.
CDA رو تغییر ندادم و همون generic arabic 1 بود.تا حالا که دیگه مشکلی ندارم.اکثر مناطقی که مشکل داشت رو رفتم و تست کردم و خدا رو شکر مشکلی ندیدم.
.

به سلامتی...اخرین نسخه هم هست :)

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من هم تصمیم گرفتم بالاخره ی p1 بگیرم
کلی سوال دارم ولی از اونجایی که الان ساعت دو نصفه شبه ...فردا می پرسم !

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

با عرض معذرت از این دوست عصبانی..............این برنامه ای که معرفی کرده بودین برای اس ام اس

خیلی خوب و عالی بود.ولی برای من کار نکرد....( ساین هم کرده بودم.گفتم که دوباره نگین باید ساین هم

بشه )...!!!! دوستای دیگه رو نمیدونم.برای ما که نشد.یعنی اگه الان من هم سوال کنم احتمالآ منو ( دار ) میزنین

دیگه......نه ؟؟؟؟ :D

موفق و پیروز باشید................. :)

من مخلص شما و همه بچه های فروم هم هستم ، عصبانی بودم اما نه از دست افرادی مثل شما :)

اگر منظورتون از این که فرمودید کار نکرد اینه که اصلا Run نشد باید بگم که چاره خاصی به ذهنم نمیرسه . برای من که 2 تا فایل sis داشتم ، اولی رو نصب کردم ، دومی رو بعد از ساین کردن نصب کردم که ظاهرا کرکش هم بود.

اینم لینک دانلودش :

http://www.4shared.com/file/3362607...S_Spam_Manager_v10__UIQ3rd_Unsigned_.html?s=1

اما اگر در موقع کار کردن باهاش مشکل داشتید ( که صد البته می دونم مشکلی نداشتید ) بگذاریدش رو حالت Block Black list rule و بعدش اگر خواستید همه sms ها رو داشته باشید براش rule تعریف نکنید.

امیدوارم برای شما دوستان P1 یا p990 دار مفید واقع بشه
اگر از لحن پیام قبلیم هم ناراحت شدید معذرت می خوام

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
برنامه هایی که برای uiq3 میان با نام uiq3.x هستند . و کاملا هم واضحه . اساس همه uiq3.x ها یکیه و فقط در برخی چیزهای امنیتی و گرافیکی با هم متفاوتند .مگر اینکه uiq4 بیاد که اونوقت حرف شما کاملا صحیحه :)

جدا ؟
نمی دونستم !!
مازیار جان تایید میکنید ؟

بالا