• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه خانمها هم میتونن P1 بخرن...!!

ببینید قیمت ممکنه کمتر هم بشه و میشه..ولی خب زمان میبره...به هر حال انتخاب با خودتونه...

باشه ممنون :)
ققط اگه من این گوشی رو بگیرم ممکنه کلی سوال برام پیش بیاد هرشب یه سوال جدید داشته باشم ...همه دوستان اگه حوصله سوال جواب دادن ندارید همین الان تا وقت هست منو منصرف کنید از خریدنش و خودتونو نجات بدین
:)

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونید که زشتی و زیبایی دو مفهوم قرار دادی هستند :D مبارکتون باشه پیشاپیش :) علائدین به جای خود از نظر قیمتی البته . شما که وضعتون خوبه و از خارج اومدید تشریف ببرید مجتمع پایتخت طبقه 2 اونجا خرید کنید ، امنیتش هم تضمین شدس :cool: این فاطمه کماندوها که دم در ایستادن نمیزارن مویی از سرتون کم بشه :D تا جایی هم که من دیدم گارانتی سیتادل کم گیر میاد ( اون دفعه بعد اولین آپدیت توبه کار شدن دیگه P1 رو گارانتی نکنند :D )

راستی آقا مازیار رفتیو Nokia خریدی ؟ این بود رسمش :D ؟ خوب کاری کردی البته :rolleyes: مبارکتون باشه :lol: منم تا یک ماه دیگه میرم تو دنیای سامسونگ :cool:

آقای javidiran مگه هرکی از خارج می یاد وضعش خوبه ؟ :) lol
ولی بابت اطلاعاتتون ممنونم
نمی دونستم پایتخت هم موبایل فروشی داره ...فکر می کردم فقط مرکز کامپیوتره ..
امیدوارم بتونم گارانتی سیتادل پیدا کنم

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(
متاسفانه اصلا p1 با گارانتی سیتادل تو بازار نیست ...به شماره هایی که از نمایندگی های سیتادل تو همین تاپیک بود زنگ زدم .. و یک شماره ای که نمایندگی الرمس بود ...گفتن اصلا تو بازار نیست بیخود دنبال نگرد

کامتل هست ..370 تومن ...به نظر شما بگیرم؟

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(
متاسفانه اصلا p1 با گارانتی سیتادل تو بازار نیست ...به شماره هایی که از نمایندگی های سیتادل تو همین تاپیک بود زنگ زدم .. و یک شماره ای که نمایندگی الرمس بود ...گفتن اصلا تو بازار نیست بیخود دنبال نگرد

کامتل هست ..370 تومن ...به نظر شما بگیرم؟

سلام به همه

(.......خیر.......)...............!!!!!!!!!!!!!

غیر از سیتادل هیچ گارانتی دیگه رو نگیر..اگر هم پیدا نکردی اصلآ گوشی رو نگیر....جدی میگم....!!!!

اگه نوشته های دوستان رو خونده باشی میبینی که گارانتی کامتل هیچ کاری برات انجام نمیده.ولی سیتادل

چرا.نمیخواستم اینو بگم.ولی برای روشن شدن شما و دوستان دیگه باید بگم که: شنبه پیش گوشی یکی از آشنا

ها که همزمان با p1 خودم خریده بودم ( w 580 ) دچار مشکل شد که بردم گارانتی و 3 روز بعد تحویل گرفتم.بدون

هزینه و ودر سلامت کامل.

پس خواهش میکنم ...فقط سیتادل. پشیمون میشی ها...از ما گفتن.1 درصد احتمال بده گوشی بعد از 2 روز منفجر

شد.بعد چه کار میکنی با گارانتی هایی که فقط اسم گارانتی داره...؟؟؟ نوشته های دوستان رو دوباره از اول بخون

و تصمیم بگیر.

من آدرس و تلفن جدید جایی که رفتم برای گارانتی رو برات مینویسم ( چون جاشون عوض شد ) زنگ بزن به خودشون

ببین برای فروش دارن یا نه.ولی باز هم میگم بدون سیتادل رو فکرشم نکن.............

سهروردی شمالی---چهار راه کیهان---خیابان شهید میرزائی--- زینالی غربی---پلاک 122

تلفن : 88747647

موفق و پیروز باشید....................................

tgeik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چهارشنبه از علادین خریدم 370 هزار تومن با گارانتی کامتل. سیتادل تو بازار نیست که نیست.
فعلا دو تا سوال از اساتید:
1- یه shortcut به صفحه اصلی اضافه کردم که حالا هرکاری می کنم نمی تونم پاکش کنم. راهش چیه؟
2- voice dialing چه جوری انجام می شه؟ من نمی تونم به contact هام command اضافه کنم. هر چی می گم، پیغام no speech detected می ده.

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
متاسفانه اصلا گارانتی سیتادل تو بازار نیست و باید کامتل بگیرم
فقط آقا مازی چند تا سوال داشتم

1- باید موقع گرفتنش چه چیزهایی رو تست کنم جلوی فروشنده ؟

2- تو یکی از پستها در مورد پک جدید با مموری 1 گیگ خوندم...یعنی ممکنه چون جدیدتره فیرمور مشکل دار قدیمی روش نباشه ؟ اگه گوشی رو روشن کردم از کجا باید version فیرمور رو ببینم ؟

3- اگه از شانس بد من همون فیرمور روش باشه ...می توتم بدم به خودشون آپیدت کنن ؟ اگه تاکید کنم که گوشی می خوام که این فیرمور روش نباشه فکر می کنید خودشون کمک کنند ؟

4- منوی مخفی که تو پستهای قبلی خوندم موقع خرید گوشی چه کمکی می کنه ؟

5-مشکل آنتن دهی با فیرمور جدید حل شده دیگه...درسته ؟

:)

senjin15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه به جمع p1 دار ها پیوستم
چنتا سوال دارم
1. از کجا میتونم برنامه هایشو گیر بیارم ؟
2. از کجا میشه ورژن دستگاه و تشخیص داد و جدید ترین ورژنش چیه؟
3. من یه دیکشنری خوب برای p1 میخواستم؟
4. چطوری میشه زمان قفل شدن گوشی رو بیشتر کرد؟

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان منم این گوشی رو خریدم و ازش راضی هستم ، سرعت و کارایش نسبت به قیمتش خیلی بالاست . چون من خودم قبلا i-mate داشتم هر چند که ویندوز موبایل یه سروگردن از سیمبین بالاتره ولی P1i با امکاناتش میتونه نیازهای شمارو جوابگو باشه . من برنامه هاشو از این سایت ها گرفتم .
www.30mbian.com
www.mobilestan.net
www.gsmaria.com
و یک سوال که خودم دارم اینه که چطوری میتونم با پورت USB که به کامپیوتر وصلش میشه ، اینترنت رو روی گوشی استفاده کنم . ممنون

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان منم این گوشی رو خریدم و ازش راضی هستم ، سرعت و کارایش نسبت به قیمتش خیلی بالاست . چون من خودم قبلا i-mate داشتم هر چند که ویندوز موبایل یه سروگردن از سیمبین بالاتره ولی P1i با امکاناتش میتونه نیازهای شمارو جوابگو باشه . من برنامه هاشو از این سایت ها گرفتم .
www.30mbian.com
www.mobilestan.net
www.gsmaria.com
و یک سوال که خودم دارم اینه که چطوری میتونم با پورت USB که به کامپیوتر وصلش میشه ، اینترنت رو روی گوشی استفاده کنم . ممنون

مبارک باشه ، من که به تا حالا ندیدم و نخوندم جایی که تونسته باشن p1 رو با USB به اینترنت وصل کنند. خود گوشی باید این امکانو ساپورت کنه که نمیکنه :( بیشتر Nokia و سری های بیزینس اون این امکانو دارن ، خودم تو E50 نوکیا اینو دیدم برای اولین بار. بهتره از همون WiFi برای این کار استفاده کنی. راستی من دیروز مطلبی رو اتفاقی خوندم گفتم به شما دوستان هم بگم :

http://www.uiqblog.com/2008/03/27/access-uiq3-private-folderseven-on-c-drive/

می خوام همین امروز فردا تست کنم ببینم میشه یا نه ، آخه دنبال تبدیل پلیر گوشی به واکمن بودم که دیدم اول باید ازین جا شروع کنم. اگر جواب داد لینک دانلود فایلای اینکارم براتون میزارم ، ظاهرا میشه واکمن ورژن 2 که روی W950 بودرو آورد روی P1 و M600. خلاصه اینکه UIQ3 هک شده به گفته این سایت که لینکشو بالا دادم :cool:

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان گوشیمو هک کردم و دارم با Xplorer چرخی می زنم توش :lol: تا دقایقی دیگه فایلای جدیدو با اونکه رو گوشی هست replace میکنم ببینم چی میشه . دنبال یه راهیم که ازینهایی که هست اول یه Back up بگیرم یه وقت دیدی نشد ;) هر چی داریم ازین هکرهای روس هستش ، اولین بار هم یادمه این شیر پاک خورده ها K750 رو به w800 تبدیل کردن ، ای کاش راهی پیدا بشه کلا p1 رو بکنیم w960 .

reza_smort_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من p1 خریدم ، اصلا نمی تونم باهاش کار کنم( از اولش این زوری بود )، یک سره رست می کنه، با دکمه خاموش نمیشه، نمیشه باهاش تماس گرفت و ....

می خواستم ببینم مشکلش با آپدیت حل می شه یا نه؟

مستر ریست کردم درست نشد

.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اگه از اول اینجوری بوده موقع خرید دقت میکردین و یه دونه دیگه رو برمیداشتین...لابد مشکلی چیزی داره...

shahram595

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان . من این مطلب را از این سایت http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=39804 خوندم و انجام دادم خیلی با حاله و الان روی گوشی خودم واکمن 3 رو دارم و خیلی عالی کار میکنه (فقط برای p1) اگه دوستان خواستند میتونند استفاده کنند و حالشو ببرن . :blush:

p1 is the end

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان.
من دیروز یه irancell گرفتم که به اینترنت وصل شم منتها تنظیماتشو بلد نیستم .به *130*3*5#پیام دادم که گفت شبکه فعلا غیر فعال.به 140 زنگ زدم گفت برا گوشی شما تنظیمات ارسال نمیشه, برو تو irancell.ir ببین تنظیماتش چیه.رفتم اونجا چیزی در این مورد ندیدیم.کسی از دوستان میتونه تنظیماتش رو به من بگه؟ و اگه وصل شم ممکنه ویروسم بگیرم؟ آنتی ویروس داریم؟ و یه سوال دیگه, یه نرم افزار دیدم که میگه با gprs میشه tv گرفت, کسی باهاش کار کرده؟ اگه میشه نرم افزارش رو برام بزارین. ممنون از دوستان

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از آقا شهرام که لینک سایت موبایلستانو دادن ، اما من اصل لینکو براتون می زارم تا استفاده کنید :

http://www.uiqblog.com/2008/04/25/walkman-30-w960-available-for-p1i/

الان چند روزه که دارم از walkman V3 لذت میبرم ، احساس میکنم کیفیت صدا حدود 10 درصد بهتره در مقایسه با Music Player خود گوشی ، شاید براتون جالب باشه که بدونید با این تبدیل walkman بصورت یه برنامه جدا رو گوشی قرار میگیره و جای Music Player پیش فرض رو نمیگیره ، در نتیجه میشه راحت مقایسشون کرد. تنها مشکل بعد از این تبدیل اینه که دیگه نمیشه گوشی رو آپدیت کرد ، در نتیجه فکراتونو خوب بکنید تا پشیمون نشید . البته تا جایی که من خوندم کلا بعد از هک گوشی دیگه آپدیت با سونی اریکسون مقدور نیست .

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان می خوام یه کار جدید رو رو گوشیم انجام بدم ، یکمی ریسکیه ، اما من دیوونه تر از این حرفام :D

می خوام کل آیکون های گوشیرو عوض کنم ، حتی انیمیشن روشن و خاموش شدن گوشی :cool: اگه اینم جواب داد که لینک و راهنمایی های لازمشو می نویسم براتون . در کل با هک UIQ داره اتفاقات جالبی میوفته :happy:

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
آخرین قیمت بدون گارانتی چنده؟
به نظرتون تا چه قیمتی بازم می یاد پایین؟
راستی ساخت کجا هستند؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
قیمتش که خیلی متغییر هست از 340 دیده شده تا 380.
جای پایین امدن داره ولی نه زیاد.
ساخت چینه هست به کل.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بالا