• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اره یه فیرم ویری هست که گوشی با اون تو ایران مشکل انتن دهی داره...با اپدیت کردن درست میشه...

ممنون مازیار جان همین الان آپدیتش تموم شد...به نظر میرسه دوربینش بهینه شده!!!

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من هفته پیش گرفتم 320 بدون گارانتی

خیلی باهاش بیشتر از p990 حال کردم

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
بچه ها تنظیم ایرانسل روچطور انجام دادین واسه اینترنت؟

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
بچه ها تنظیم ایرانسل روچطور انجام دادین واسه اینترنت؟

والا من پاییز اینطوری گوشیمو تنظیم کردم.حالا اگه تغییر نکرده باشه می تونی راههای پایینو امتحان کنی:

واسه تنظیمات gprs چند تا راه هستش

اولین راه اینه که یه اس ام اس رایگان بزنی به شماره 2225 که متنش خط زیر باشه :
S Sony Ericsson P990i

دومین راه اینه که کد خط بعد رو وارد کنی بعد send رو بزنی
*130*3*6#

شاید این کد برعکس خونده بشه که من اینطوری می نویسم تا اشتباه نکنی (از سمت راست بخونید)
ستاره – صد و سی – ستاره – سه – ستاره – شش– مربع

وقتی یکی از این دو روش رو انجام دادی یه اس ام اس واسه شما میاد که حاوی تنظیمات خودکار نصب gprs هستش که شما با accept کردن اون می تونید تنظیمات رو روی گوشیتون بدون دردسر انجام بدید و وارد وب بشید
یعنی شما تنظیمات رو نصب می کنید و بعد با نگه داشتن دگمه سمت راست گوشی که کنار گوشی هستش بدون هیچ مشکلی وارد وب می شید

حالا یه احتمال وجود داره که وقتی درخواست می دید واسه تنظیمات هیچ تنظیماتی واستون ارسال نشه و شما مجبور بشید که خودتون gprs رو به صورت دستی وارد کنید که من واسه شما ترتیب تنظیمات و نحوه اون رو این پایین می نویسم

Menu > tools > control panel > connections > internet accounts > internet accounts > new accounts > data > account name : Irancell-GPRS > addres : mtnirancell > save > yes > save

حالا بعد از اینکه این کارها رو انجام دادید می تونید دگمه وب رو نگه دارید و وارد وب بشید

چند تا نکته هم بگم بد نیست :
اول از همه اینکه احتمال داره بعضی وقتا شبکه خراب باشه و نتونید به اینترنت وصل بشید پس به گوشی فحش ندید
دوم اینکه وقتی همه چی واسه وصل شدن جور باشه و شبکه هم مشکل نداشته باشه باید وقتی که با قلم روی علامت آنتن دهی گوشی می زنید این عبارت نوشته شده باشه
GPRS : Attached

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اولین راه اینه که یه اس ام اس رایگان بزنی به شماره 2225 که متنش خط زیر باشه :
S Sony Ericsson P990i

یکدونه s خالی هم برای 2225 بفرستی تنظیمات رو میفرسته...البته باید بری کانکشن ایجاد شده رو جزء group اینترنت کنی!!!

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه

آقايون من 6 ماه پيش يه P1 گرفتم و از ترس اينكه مشكل آنتن دهي پيدا كنه آپديتش نكردم.
ولي چندتا باگ داره كه كم كم داره عصبيم ميكنه
يكيش اينه كه بعضي وقتا صفحش خاموش نميشه و باتري هرز ميره

حالا كساني كه آپديت كردند به R9K009 آيا مشكل آنتن دهي دارند يا مشكل حل شده و با خيال راحت ميتونم آپ كنم
ممنون ميشم جوابمو بديد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره اپدیت جدید مشکل نداره...راحت اپدیت کنید....

SayyedMeysam

Registered User
لایک‌ها
3
دستت درد نكنه آقا مازيار
آپديت كردم
خيلي با حال و سريع شده

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام خدمت دوستان
/
من میخواستم گوشیم رو به اصطلاح هک کنم تا بتونم 4 تا برنامه خوب روش نصب کنم ( دیکشنری و فارسی ساز و بلک لیست! به عنوان مثال)...آموزشش رو که میخوندم چیز پیچیده ای نداشت..ولی خوب همچنان میترسم از انجامش!
میخواستم ببینم اگه فرضا این کارو انجام بدم و بعدش گوشی به مشکل برخورد...امکان بازگشت به حالت اولیه هست یا نه؟ (مثلا یه ریست کنم..همه چیز مثل قبل میشه یا نه؟)
و اینکه کلا توصیه میشه این کار یا نه؟

ممنون..

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام خدمت دوستان
/
من میخواستم گوشیم رو به اصطلاح هک کنم تا بتونم 4 تا برنامه خوب روش نصب کنم ( دیکشنری و فارسی ساز و بلک لیست! به عنوان مثال)...آموزشش رو که میخوندم چیز پیچیده ای نداشت..ولی خوب همچنان میترسم از انجامش!
میخواستم ببینم اگه فرضا این کارو انجام بدم و بعدش گوشی به مشکل برخورد...امکان بازگشت به حالت اولیه هست یا نه؟ (مثلا یه ریست کنم..همه چیز مثل قبل میشه یا نه؟)
و اینکه کلا توصیه میشه این کار یا نه؟

ممنون..
سلام mooZmar جان
خب بیشتر برای تغییر آیکون ها / مثلا نصب Walkman player 3 / افزایش صدا و .... گوشی رو هک می کنن
دیکشنری و بلک لیست که برنامه اش هست ،

اگه مشکلی پیش بیاد که باید گوشی رو فلش کنید

اگه بخواید امکانات بیشتری رو گوشی داشته باشی و ... کار بدی نیست
منتها عواقبشم دیگه باید در نظر بگیری
ولی معمولا مشکلی پیش نمی یاد

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام mooZmar جان
خب بیشتر برای تغییر آیکون ها / مثلا نصب Walkman player 3 / افزایش صدا و .... گوشی رو هک می کنن

سلام...ممنون از جوابتون

نه من اصلا دنبال این چیزا نیستم که بخوام آیکون عوض کنم...صدا رو زیاد کنم...یا همین مدیا پلیر که گفتی رو نصب کنم!
کل هدفم هم همین نصب برنامس..که هر جا رفتم هر برنامه ای بود..میگفت باید Sign بشه یا هک بشه!

/
واسه همین مشکلات احتمالیش یه ذره دو دلم الان!
به هر حال..شاید امروز و فردا دل و زدم به دریا و این کارو کردم ;)

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام...ممنون از جوابتون

نه من اصلا دنبال این چیزا نیستم که بخوام آیکون عوض کنم...صدا رو زیاد کنم...یا همین مدیا پلیر که گفتی رو نصب کنم!
کل هدفم هم همین نصب برنامس..که هر جا رفتم هر برنامه ای بود..میگفت باید Sign بشه یا هک بشه!

/

mooZmar جان اگه مشکلت Sign کردن باشه ببین فایلی که Attach کردم (برنامه & آموزش برنامه) بدردت میخوره یا نه؟
من خودم باهاش یه برنامه Sign کردم و جوابم داده !

فایل های ضمیمه

• Sign & Learning.rar
    958.3 KB · نمایش ها: 11

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
mooZmar جان اگه مشکلت Sign کردن باشه ببین فایلی که Attach کردم (برنامه & آموزش برنامه) بدردت میخوره یا نه؟
من خودم باهاش یه برنامه Sign کردم و جوابم داده !
ممنون از شما
حتما تست میکنم و خبرش رو میدم...امیدوارم کار کنه!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام...ممنون از جوابتون

/

همون طور که مهدی جان گفتن ، برای تغییر پلیر به واکمن 3 / افزایش صدای گوشی / تغییر درایور دوربین / پسورد گذاری رو قسمت های مختلف ، گوشی رو هک میکنن .

اگر برنامه ی BlackList نیاز داری یا از Advanced call manager استفاده کن یا MCleaner .
دیکشنری هم هست از این جاوا ها ... همه جا هست ! http://************/files/3ks3ps57z3j2kgqxuycr.gif

سلام mooZmar جان

از هک شدن W950 خبری نشد ؟ میخوام درایور دوربینش رو ارتقا بدم ! عکساش نویز دارن یه کم
crazy.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام...ممنون از جوابتون

خواهش می کنم
درسته
خوب برای برنامه بهتره گوشی رو هک نکید .. معمولا میشه sign کرد و دیکشنری هم که امیر جان گفتن همه جا هست

از هک شدن W950 خبری نشد ؟ میخوام درایور دوربینش رو ارتقا بدم ! عکساش نویز دارن یه کم
21.gif

امیر جان شوخی شوخی ، با 950 هم شوخی؟
21.gif

من چند وقت پیش هک کردم ، یه دوربین برا مکالمه تصویری به گوشی اضافه شد!!
35.gif

هکر ها دارن کار می کنن دفعه بعدی بتونن WiFi رو بهش اضافه کنن!!

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
یه چیز جالب که دیروز متوجهش شدم اینه که ساعت اس ام اس گوشیم درست شده. بدون اینکه کاری کرده باشم.

یکی دو هفته قبل مستر ریست کردم فقط

ولی یکی از دوستام که N82 داره میگه ساعت اس ام اسش مشکل پیدا کرده . میگه اس ام اسی که از گوشی سونی اریکسون بیاد مشکل داره ولی از نوکیا نه

این مخابرات ایران هم داستانیه ها!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
ممنون از دوستان بابت جواباشون و توضیحاتشون..خوب با توجه به توصیه شماها و با توجه به نیازم...فعلا از هک منصرف شدم..
/
فقط یه چیزی...الان جایی هست که با دادن IMEI اون کد برای Sign کردن رو سریع بده؟؟
/
یه نکته جالب هم اینکه...دیروز به طور اتفاقی متوجه شدم که گوشیم زبان فارسی رو داره..و با آن اسکرین کیبورد فارسیش هم راحت میشه فارسی زد..

N o ! a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من حدود 1 ماهی میشه که P1i خریدم، ولی به دلیل این فیل.ترینگ مسخره چند وقتی دسترسی به فروم نداشتم...
غولیست این گوشی و دیگر هیچ!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
بچه ها من یک مشکل پیدا کردم...با وجود شماره های contact های گوشیم وقتی از همون contact ها برام مسج میاد یا زنگ میزنن اسمی که اون contact باهاش سیو شده رو نمیزنه و شماره طرف رو به عنوان یک شماره جدید میشناسه....مشکل از کجاست؟!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تو سیم کارت ذخیره هست...همه رو منتقل کنید به خود گوشی...

بالا