اره یه فیرم ویری هست که گوشی با اون تو ایران مشکل انتن دهی داره...با اپدیت کردن درست میشه...
ممنون مازیار جان همین الان آپدیتش تموم شد...به نظر میرسه دوربینش بهینه شده!!!
اره یه فیرم ویری هست که گوشی با اون تو ایران مشکل انتن دهی داره...با اپدیت کردن درست میشه...
بچه ها تنظیم ایرانسل روچطور انجام دادین واسه اینترنت؟
اولین راه اینه که یه اس ام اس رایگان بزنی به شماره 2225 که متنش خط زیر باشه :
S Sony Ericsson P990i
سلام خدمت دوستان
/
من میخواستم گوشیم رو به اصطلاح هک کنم تا بتونم 4 تا برنامه خوب روش نصب کنم ( دیکشنری و فارسی ساز و بلک لیست! به عنوان مثال)...آموزشش رو که میخوندم چیز پیچیده ای نداشت..ولی خوب همچنان میترسم از انجامش!
میخواستم ببینم اگه فرضا این کارو انجام بدم و بعدش گوشی به مشکل برخورد...امکان بازگشت به حالت اولیه هست یا نه؟ (مثلا یه ریست کنم..همه چیز مثل قبل میشه یا نه؟)
و اینکه کلا توصیه میشه این کار یا نه؟
ممنون..
سلام mooZmar جانمن میخواستم گوشیم رو به اصطلاح هک کنم تا بتونم 4 تا برنامه خوب روش نصب کنم ( دیکشنری و فارسی ساز و بلک لیست! به عنوان مثال)...آموزشش رو که میخوندم چیز پیچیده ای نداشت..ولی خوب همچنان میترسم از انجامش!
میخواستم ببینم اگه فرضا این کارو انجام بدم و بعدش گوشی به مشکل برخورد...امکان بازگشت به حالت اولیه هست یا نه؟ (مثلا یه ریست کنم..همه چیز مثل قبل میشه یا نه؟)
سلام...ممنون از جوابتونسلام mooZmar جان
خب بیشتر برای تغییر آیکون ها / مثلا نصب Walkman player 3 / افزایش صدا و .... گوشی رو هک می کنن
دیکشنری و بلک لیست که برنامه اش هست ،
اگه مشکلی پیش بیاد که باید گوشی رو فلش کنید
اگه بخواید امکانات بیشتری رو گوشی داشته باشی و ... کار بدی نیست
منتها عواقبشم دیگه باید در نظر بگیری
ولی معمولا مشکلی پیش نمی یاد
سلام...ممنون از جوابتون
نه من اصلا دنبال این چیزا نیستم که بخوام آیکون عوض کنم...صدا رو زیاد کنم...یا همین مدیا پلیر که گفتی رو نصب کنم!
کل هدفم هم همین نصب برنامس..که هر جا رفتم هر برنامه ای بود..میگفت باید Sign بشه یا هک بشه!
/
واسه همین مشکلات احتمالیش یه ذره دو دلم الان!
به هر حال..شاید امروز و فردا دل و زدم به دریا و این کارو کردم
ممنون از شماmooZmar جان اگه مشکلت Sign کردن باشه ببین فایلی که Attach کردم (برنامه & آموزش برنامه) بدردت میخوره یا نه؟
من خودم باهاش یه برنامه Sign کردم و جوابم داده !
سلام...ممنون از جوابتون
نه من اصلا دنبال این چیزا نیستم که بخوام آیکون عوض کنم...صدا رو زیاد کنم...یا همین مدیا پلیر که گفتی رو نصب کنم!
کل هدفم هم همین نصب برنامس..که هر جا رفتم هر برنامه ای بود..میگفت باید Sign بشه یا هک بشه!
/
واسه همین مشکلات احتمالیش یه ذره دو دلم الان!
به هر حال..شاید امروز و فردا دل و زدم به دریا و این کارو کردم
سلام mooZmar جان
خب بیشتر برای تغییر آیکون ها / مثلا نصب Walkman player 3 / افزایش صدا و .... گوشی رو هک می کنن
دیکشنری و بلک لیست که برنامه اش هست ،
اگه مشکلی پیش بیاد که باید گوشی رو فلش کنید
اگه بخواید امکانات بیشتری رو گوشی داشته باشی و ... کار بدی نیست
منتها عواقبشم دیگه باید در نظر بگیری
ولی معمولا مشکلی پیش نمی یاد
خواهش می کنمسلام...ممنون از جوابتون
از هک شدن W950 خبری نشد ؟ میخوام درایور دوربینش رو ارتقا بدم ! عکساش نویز دارن یه کم