سلام خدمت دوستان.
من دیروز یه irancell گرفتم که به اینترنت وصل شم منتها تنظیماتشو بلد نیستم .به *130*3*5#پیام دادم که گفت شبکه فعلا غیر فعال.به 140 زنگ زدم گفت برا گوشی شما تنظیمات ارسال نمیشه, برو تو irancell.ir ببین تنظیماتش چیه.رفتم اونجا چیزی در این مورد ندیدیم.کسی از دوستان میتونه تنظیماتش رو به من بگه؟ و اگه وصل شم ممکنه ویروسم بگیرم؟ آنتی ویروس داریم؟ و یه سوال دیگه, یه نرم افزار دیدم که میگه با gprs میشه tv گرفت, کسی باهاش کار کرده؟ اگه میشه نرم افزارش رو برام بزارین. ممنون از دوستان
من حدود 2 ماه نبودم.اگه سوالی هست مطرح کنید تا در حد امکان راهنمایی کنم.هرچند اینجا همه واسه خودشون استادن.
واسه تنظیمات gprs چند تا راه هستش
اولین راه اینه که یه اس ام اس رایگان بزنی به شماره 2225 که متنش خط زیر باشه :
S Sony Ericsson P990i
دومین راه اینه که کد خط بعد رو وارد کنی بعد send رو بزنی
*130*3*5#
شاید این کد برعکس خونده بشه که من اینطوری می نویسم تا اشتباه نکنی (از سمت راست بخونید)
ستاره – صد و سی – ستاره – سه – ستاره – پنج– مربع
وقتی یکی از این دو روش رو انجام دادی یه اس ام اس واسه شما میاد که حاوی تنظیمات خودکار نصب gprs هستش که شما با accept کردن اون می تونید تنظیمات رو روی گوشیتون بدون دردسر انجام بدید و وارد وب بشید
یعنی شما تنظیمات رو نصب می کنید و بعد با نگه داشتن دگمه سمت راست گوشی که کنار گوشی هستش بدون هیچ مشکلی وارد وب می شید
حالا یه احتمال وجود داره که وقتی درخواست می دید واسه تنظیمات هیچ تنظیماتی واستون ارسال نشه و شما مجبور بشید که خودتون gprs رو به صورت دستی وارد کنید که من واسه شما ترتیب تنظیمات و نحوه اون رو این پایین می نویسم
Menu > tools > control panel > connections > internet accounts > internet accounts > new accounts > data > account name : Irancell-GPRS > addres : mtnirancell > save > yes > save
حالا بعد از اینکه این کارها رو انجام دادید می تونید دگمه وب رو نگه دارید و وارد وب بشید
چند تا نکته هم بگم بد نیست :
اول از همه اینکه احتمال داره بعضی وقتا شبکه خراب باشه و نتونید به اینترنت وصل بشید پس به گوشی فحش ندید
دوم اینکه وقتی همه چی واسه وصل شدن جور باشه و شبکه هم مشکل نداشته باشه باید وقتی که با قلم روی علامت آنتن دهی گوشی می زنید این عبارت نوشته شده باشه
GPRS : Attached