• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
اره اگر CDA گوشی مال خاور میانه باشه میشه...اگر هم نباشه میشه CDA رو عوض کنید و اپدیت کنید

ممنون
CDA رو میشه از رو جعبه و قبل از خرید تشخیص داد یا حتما باید به منو رفت ؟
و اینکه کدوم بهتره ؟ برا خاور میانه باشه یا اینکه نباشه و خودم عوض کنم .. منظورم از نظر کیفیت ساخت و این چیزاست

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مخلص شما و همه بچه های فروم هم هستم ، عصبانی بودم اما نه از دست افرادی مثل شما :)

اگر منظورتون از این که فرمودید کار نکرد اینه که اصلا Run نشد باید بگم که چاره خاصی به ذهنم نمیرسه . برای من که 2 تا فایل sis داشتم ، اولی رو نصب کردم ، دومی رو بعد از ساین کردن نصب کردم که ظاهرا کرکش هم بود.

اینم لینک دانلودش :

http://www.4shared.com/file/3362607...S_Spam_Manager_v10__UIQ3rd_Unsigned_.html?s=1

اما اگر در موقع کار کردن باهاش مشکل داشتید ( که صد البته می دونم مشکلی نداشتید ) بگذاریدش رو حالت Block Black list rule و بعدش اگر خواستید همه sms ها رو داشته باشید براش rule تعریف نکنید.

امیدوارم برای شما دوستان P1 یا p990 دار مفید واقع بشه
اگر از لحن پیام قبلیم هم ناراحت شدید معذرت می خوام

سلام به همه

نه قربان .برای چی ناراحت بشیم.کلآ همه ما عادت داریم و میخواهیم در کمترین زمان ممکن به جواب برسیم.برای

همینه که سرچ کردنمون یه خورده ( این هوا........................................) ضعیفه....!!!!

و پرسشهای تکراری زیاد....!!!!

برای من اصلا کارنکرد.یعنی run نشد.( فورمت و مستر ریست و مموری جدید و.........) همه کار کردم ولی نشد.از

ساین کردنش هم مطمئن هستم.ولی نمیدونم چرا نمیشه.

در هر صورت ازکمکتون به من و بقیه دوستان ممنون

موفق و پیروز باشید........................

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام
شاید باورتون نشه اما من واقعا همه این 100 صفحه رو خوندن تا تصمیم گرفتم بالاخره گوشیمو عوض کنم
ولی از اوستاهای این کار چند تا سوال دارم به خصوص آقا مازی

اساتید
این گوشی بدون آپدیت که مشکل آنتن نداره ....درسته ؟ اگه دستکاریش نکنم خوب آنتن می ده ؟
ولی مشکل ساعت اس م اس ها هست ؟
مشکلات دیگه اش رو هم میشه به من بگید ؟ می خواهم تا دو سه روز دیگه اگه قسمت شه بگیرمش

راستی آقا مازی تو یه پستتون گفته بودین یه گوشیه دیگه فوقش دو سه ماه دیگه عوضش میکنی
ایها الناس من رو گوشیم تعصب دارم
این گوشی باید با لباس سفید بیاد تو خونه من با کفنم بره بیرون

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلد نیستم با این اسمیلی ها کار کنم
نوشته قبلی سرشار از lol and wink بود
به بزرگی خودتون ببخشید
LOL

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
این گوشی بدون آپدیت که مشکل آنتن نداره ....درسته ؟ اگه دستکاریش نکنم خوب آنتن می ده ؟

ربطی به آنتن نداره ، آپدیت برای رفع باگ و افزایش سرعت هست معمولا .
در حد یه استفاده معمولی اصلا نیازی هم به آپدیت نیست .

هست !

مشکلات دیگه اش رو هم میشه به من بگید ؟ می خواهم تا دو سه روز دیگه اگه قسمت شه بگیرمش

به سلامتی ، با گوشی های UIQ کار کردین ؟ مثلا یه ایرادش میتونه این باشه که پروفایل نداره کلا !!

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام
شاید باورتون نشه اما من واقعا همه این 100 صفحه رو خوندن تا تصمیم گرفتم بالاخره گوشیمو عوض کنم

اساتید

راستی آقا مازی تو یه پستتون گفته بودین یه گوشیه دیگه فوقش دو سه ماه دیگه عوضش میکنی

اگر می تونی صبر کن تا G900 بیاد تو بازار ، چون همه این امکانات p1 رو به اضافه یه کلید 4 جهته برای حرکت در منوها داره، به نظر من کار کردن با p1 یکدستی واقعا سخته. این بزرگترین مشکل من با این گوشی بوده تا حالا. مشکلات ریز و درشته دیگه گوشی که صد البته تو هر گوشی دیگه ای هم پیدا میشه رو هم که حتما تو این صد صفحه خوندی :blush: حالا خود دانی :D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دوباره سلام

اساتید

اگر گوشی تو از شانس بد اون فیرم ویری که مشکل انتن دهی داشت روش نباشه هیچ مشکلی نداره..ولی اگه اون فیرم ویر رو گوشی تون باشه مثل گوشی حامد تو صفحه قبل صحبت شده..باید اپدیت کنید...

مشکل ساعت اس ام اس ها هست و خیلی گوشی های دیگه هم دارن هم از نوکیا هم از سونی اریکسون..

خب به نظر خودم راست گفتم...ببینید بستگی به دیدگاهتون داره...من 3 ماه P1 رو داشتم و رفتم یه N82 هم خریدم...الان هردوتاش رو دارم :happy:..کلا باید ببینید برای این جورچیزها چقدر میخواین هزینه بدین..اگر کسی هستین که مثل من اهل گوشی بازی باشه خوب بله یه گوشی نهایت 6 ماه دست من میمونه و بعد به مدل بهتر اپدیت میشه :D ولی اگر کسی هستین که یه گوشی رو 2-3 سال استفاده میکنه دیگه بحثش فرق داره

من قبل از P1/N82 میدونید چند تا گوشی تا حالا داشتم؟ شاید 50 تا... :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون
CDA رو میشه از رو جعبه و قبل از خرید تشخیص داد یا حتما باید به منو رفت ؟
و اینکه کدوم بهتره ؟ برا خاور میانه باشه یا اینکه نباشه و خودم عوض کنم .. منظورم از نظر کیفیت ساخت و این چیزاست

نه فرقی ندارن...ولی برای تشخیص CDA از رو جعبه نمیشه فهمید...باید روشنش کنید گوشی رو..:)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جدا ؟
نمی دونستم !!
مازیار جان تایید میکنید ؟

بله بله 100 درصد...بهتره اینجوری بگیم که چون UIQ 3.x بر اساس symbian 9.x ساخته میشه پس تا هنگامی که به سیمبین ورژن بالاتر اپدیت نشه مثلا سیمبین 10 برنامه ها مشکلی ندارن...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به سلامتی...اخرین نسخه هم هست
ممنون مازیار جان.خیلی خوب شده.اکثر جاها آنتن فول هست.خدا رو شکر دیگه مشمکلی ندارم.
تجربه خوبی بود.چون تا قبل از این گوشی آپدیت نکرده بودم.

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر می تونی صبر کن تا G900 بیاد تو بازار ، چون همه این امکانات p1 رو به اضافه یه کلید 4 جهته برای حرکت در منوها داره، به نظر من کار کردن با p1 یکدستی واقعا سخته. این بزرگترین مشکل من با این گوشی بوده تا حالا. مشکلات ریز و درشته دیگه گوشی که صد البته تو هر گوشی دیگه ای هم پیدا میشه رو هم که حتما تو این صد صفحه خوندی :blush: حالا خود دانی :D

الان رفتم یه نظری بهش انداختم...نه !! فقط همون p1...شکل و شمایلش شبیه سری k است ...اصلا به دلم نشست...برخلاف خیلی ها که می گن p1 قشنگ نیست من که خیلی ازش خوشم اومده

بعدش اوووه ه ه آقا من این همه ماه دیگه صبر کنم تا این گوشی زشته release شه ? loooooooooooool

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر گوشی تو از شانس بد اون فیرم ویری که مشکل انتن دهی داشت روش نباشه هیچ مشکلی نداره..ولی اگه اون فیرم ویر رو گوشی تون باشه مثل گوشی حامد تو صفحه قبل صحبت شده..باید اپدیت کنید...

مشکل ساعت اس ام اس ها هست و خیلی گوشی های دیگه هم دارن هم از نوکیا هم از سونی اریکسون..

خب به نظر خودم راست گفتم...ببینید بستگی به دیدگاهتون داره...من 3 ماه P1 رو داشتم و رفتم یه N82 هم خریدم...الان هردوتاش رو دارم :happy:..کلا باید ببینید برای این جورچیزها چقدر میخواین هزینه بدین..اگر کسی هستین که مثل من اهل گوشی بازی باشه خوب بله یه گوشی نهایت 6 ماه دست من میمونه و بعد به مدل بهتر اپدیت میشه :D ولی اگر کسی هستین که یه گوشی رو 2-3 سال استفاده میکنه دیگه بحثش فرق داره

من قبل از P1/N82 میدونید چند تا گوشی تا حالا داشتم؟ شاید 50 تا... :D

من فهمیدم که باید گوشی رو با گارانتی سیتادل بگیرم
ولی راستش من تازه اومدم ایران اصلا خبر ندارم این دوروبرا چه خبره ..فقط باید رفت علاالدین تا ببینم کجا گاراننی سیتادل داره؟ نمیشه قبلش مطمئن شد که جایی داره یا نه ؟
بعدشم من از یکی پرسیدم این علاالدین کجا هست ...گفت ..تو جمهوری !!! بعدشم گفت ..اونجا جای خانمها نیست خانمها همینطوری سرشونو نمیندازن پایین برن یه جایی مثل جمهوری ...!!!!!
مگه تو این علاالدین چه خبره ؟؟؟ LOL
بعد قیمتش تو چه حدود در می یاد با گارانتی سیتادل ..اصلا پیدا میشه ؟

یه سوال دیگه آقا مازی...این firmware رو از کجا میشه فهمید قبل از خرید گوشی ؟ از خودشون بپرسم جواب میدن ؟

پدرم در اومد فارسی تایپ کردم !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آهان پس خانم هستین...!! خب اون بنده خدا راست گفته...یه خانم نمیره تنهایی علاالدین!! اگر خواستین من میتونم فداکاری کنم باهاتون بیام...lol...شوخی بود.

اره با سیتادل بگیرید راحترید...حدود 450 باید باشه با سیتادل...دقیق نمیدونم..من خودم خریدم 420 تومن با سیتادل بدون هندزفری بلوتوث...با هندزفری بود 470...الان احتمالا با هندزفری بلوتوث و با سیتادل حدود 450 هست و بدون هندزفری و با سیتادل 400 اینجوریها گیر میاد....

نه بابا خودشون اصلا نمیدونن فیرم ویر چی چی هست...شما راهی ندارید جز اینکه گوشی رو روشن کنید و بعد نگاه کنید ورژن اش چیه..

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فهمیدم که باید گوشی رو با گارانتی سیتادل بگیرم
ولی راستش من تازه اومدم ایران اصلا خبر ندارم این دوروبرا چه خبره ..فقط باید رفت علاالدین تا ببینم کجا گاراننی سیتادل داره؟ نمیشه قبلش مطمئن شد که جایی داره یا نه ؟
بعدشم من از یکی پرسیدم این علاالدین کجا هست ...گفت ..تو جمهوری !!! بعدشم گفت ..اونجا جای خانمها نیست خانمها همینطوری سرشونو نمیندازن پایین برن یه جایی مثل جمهوری ...!!!!!
مگه تو این علاالدین چه خبره ؟؟؟ LOL
بعد قیمتش تو چه حدود در می یاد با گارانتی سیتادل ..اصلا پیدا میشه ؟

یه سوال دیگه آقا مازی...این firmware رو از کجا میشه فهمید قبل از خرید گوشی ؟ از خودشون بپرسم جواب میدن ؟

پدرم در اومد فارسی تایپ کردم !

سلام به همه

ورودتون رو به pt تبریک میگم. من p1 خودمو از این فروشگاه گرفتم. آدرسشو مینویسم اگه خواستید از

اونجا بگیرید.فقط و فقط هم سیتادل. حتی اگه گرونتر بود.( که هست....!!! )

ایران...!!! تهران---خیابان جمهوری---تقاطع حافظ---پاساژ علاءالدین---طبقه همکف---پلاک 53

فروشگاه پرتو

تلفن : 66729504---66729456---66719433---66719430

اگر هم تنها رفتی .........مواظب خودت باش.................!!!!

جای بدی نیست.فقط آدم احساس میکنه رفته توی قوطی تن ماهی.......!!!!!!

senjin15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه به جمع p1 دار ها پیوستم
چنتا سوال دارم
1. از کجا میتونم برنامه هایشو گیر بیارم ؟
2. از کجا میشه ورژن دستگاه و تشخیص داد و جدید ترین ورژنش چیه؟

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان پس خانم هستین...!! خب اون بنده خدا راست گفته...یه خانم نمیره تنهایی علاالدین!! اگر خواستین من میتونم فداکاری کنم باهاتون بیام...lol...شوخی بود.

اره با سیتادل بگیرید راحترید...حدود 450 باید باشه با سیتادل...دقیق نمیدونم..من خودم خریدم 420 تومن با سیتادل بدون هندزفری بلوتوث...با هندزفری بود 470...الان احتمالا با هندزفری بلوتوث و با سیتادل حدود 450 هست و بدون هندزفری و با سیتادل 400 اینجوریها گیر میاد....

نه بابا خودشون اصلا نمیدونن فیرم ویر چی چی هست...شما راهی ندارید جز اینکه گوشی رو روشن کنید و بعد نگاه کنید ورژن اش چیه..

LOL چرا تعجب کردین ؟ مگه خانمها p1 نمی خرن ؟
اگه احتیاج به کمک داشتم ...حتما رو فداکاریتون حساب می کنم :)

راستی آقا مازی قیمتش همین طوری داره می یاد پایین فکر می کنید تا چند روز دیگه ثابت شه ؟

یعنی با گارانتی سیتادل 70..80 تومن گرونتره ؟

dimple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

ورودتون رو به pt تبریک میگم. من p1 خودمو از این فروشگاه گرفتم. آدرسشو مینویسم اگه خواستید از

اونجا بگیرید.فقط و فقط هم سیتادل. حتی اگه گرونتر بود.( که هست....!!! )

ایران...!!! تهران---خیابان جمهوری---تقاطع حافظ---پاساژ علاءالدین---طبقه همکف---پلاک 53

فروشگاه پرتو

تلفن : 66729504---66729456---66719433---66719430

اگر هم تنها رفتی .........مواظب خودت باش.................!!!!

جای بدی نیست.فقط آدم احساس میکنه رفته توی قوطی تن ماهی.......!!!!!!

پ

بعید می دونم جرات کنم تنها برم ...وقتی دو نفر آدم می گن جای خانمها نیست...و یکی دیگه می گه اگه رفتی مواظب خودت باش حتما یه چیری هست LOL

واقعا من نمی دونم با فروشنده ایرانی که همش منتظره یکی پیدا کنه سرشو کلاه بذاره باید
چطوری رفتار کنم ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه خانمها هم میتونن P1 بخرن...!!

ببینید قیمت ممکنه کمتر هم بشه و میشه..ولی خب زمان میبره...به هر حال انتخاب با خودتونه...

javidiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان رفتم یه نظری بهش انداختم...نه !! فقط همون p1...شکل و شمایلش شبیه سری k است ...اصلا به دلم نشست...برخلاف خیلی ها که می گن p1 قشنگ نیست من که خیلی ازش خوشم اومده

بعدش اوووه ه ه آقا من این همه ماه دیگه صبر کنم تا این گوشی زشته release شه ? loooooooooooool

میدونید که زشتی و زیبایی دو مفهوم قرار دادی هستند :D مبارکتون باشه پیشاپیش :) علائدین به جای خود از نظر قیمتی البته . شما که وضعتون خوبه و از خارج اومدید تشریف ببرید مجتمع پایتخت طبقه 2 اونجا خرید کنید ، امنیتش هم تضمین شدس :cool: این فاطمه کماندوها که دم در ایستادن نمیزارن مویی از سرتون کم بشه :D تا جایی هم که من دیدم گارانتی سیتادل کم گیر میاد ( اون دفعه بعد اولین آپدیت توبه کار شدن دیگه P1 رو گارانتی نکنند :D )

راستی آقا مازیار رفتیو Nokia خریدی ؟ این بود رسمش :D ؟ خوب کاری کردی البته :rolleyes: مبارکتون باشه :lol: منم تا یک ماه دیگه میرم تو دنیای سامسونگ :cool:

senjin15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تازه به جمع p1 دار ها پیوستم
چنتا سوال دارم
1. از کجا میتونم برنامه هایشو گیر بیارم ؟
2. از کجا میشه ورژن دستگاه و تشخیص داد و جدید ترین ورژنش چیه؟
3. من یه دیکشنری خوب برای p1 میخواستم؟
4. چطوری میشه زمان قفل شدن گوشی رو بیشتر کرد؟

بالا