آره اقا ...میشه...برنامه اش جاوا هست دیگه رو تمام گوشی هایی که جاوا MIDP 2.0 دارن نصب میشه از جمله P1..کلا میشه گفت 90 درصد گوشی های بازار...
آقا من یه سوال دارم...اونم اینه که مگه گوشیها با رابط UIQ فایل با پسوندهای Jar,Jad,Sis رو اجرا نمیکنه؟ پس این برنامه های جاوا به چه صورتی نصب میشن؟با کپی کردن؟چون مثلا این برنامه یا برنامه نقشه تهرانی که من گرفتم فاقد فایل با این پسوندها بودند.ببخشیدا یکم ناشی هستم!!!:blush:
البته با کیبوردش همخوانی خوبی نداره.من که نتونستم درست کار کنم باهاش.
دقیقا جواب میده.
در حال حاضر گوشي دستم نيست كه بگم چطوري ميشه باهاش كار كرد ولي يادم مياد اگه قبل از تايپ اولين حرف ALT يا CTRL گوشي رو بزني حروف بطورت نرمال تايپ ميشن
موفق باشيد
دوستان یه سوالی.یه نرم افزار میخواستم برای نمایش عکس تو گوشی.که بصورت slide show هم بتونه نمایش بده.کسی سراغ نداره؟
در Picture Gallery گزینه More ( روی عکس مورد نظر ) رو بزن, بعدش Slideshow و Start Slideshow
در Slideshow Settings هم که تنظیمات دلخواه رو میتونی داشته باشی
-
در نظر داشته باش که عکس مورد نظر رو نباید باز کنی, در همون جایی که همه عکس ها هستند More رو بزن
آره.یه مزیت دیگه که داره میتونی برای پشت زمینه تنظیم کنی که آهنگ پخش کنه.خیلی حال میده.
سلام دوست من.
بهترین فریمور WG1 هست.هم سریعتر از بقیه نسخه ها براش آپدیت میاد و هم فارسی رو کامل ساپورت میکنه.
میتونید Arabic world 1 یا2 رو (1و2 رو دقیق نمیدونم.) هم استفاده کنید.
ولی WG1 بهتره.
بعد از این کار status گوشی همه چیز رو مثل CDAو غیره رو 2تا نشون میده.
بعد از آپدیت درست میشه..
موفق باشید.