• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون P1 ٠

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
CDA به خاور میانه تغییر داده شود...
خب تو ++XS خاورمیانه داره؟
همون چهارتایی که گفتم داره . چیکار باید کرد؟

مطمئن نیستم ولی باید language pack رو دانلود کنی از قسمت ساپورت p1.توی اون پک ,فارسی هست و اضافه میشه.
اونو گرفتم
اون فقط زبان گوشی رو فارسی میکنه. رو این قسمت ها تاثیری نداره!

ورژنی از ++XS هست که CDA خاورمیانه رو هم داشته باشه؟ اگه هست لطفا لینکی چیزی بدین

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بگردی scriptش رو پیدا میکنی.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
والا من خودم هنوز پیش نیومده از برنامه استفاده کنم.ولی تا جایی که میدونم لیست CDA ها هست.نیازی به اضافه کردنش نیست.

Siamak5561

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمایید:

ممکنه ممکنه فریمور بعدی برای p1 معرفی بشه:

R6H25 با این تغییرات:

-Opera Update 9.5
-Fixed tmp errors
-New interface & rebuilding zam.exe
-Fixed java speed
-New flash lite 3.1
-New Java SE

میگم شاید .فردا نیاین شاکی بشین تو گفتی چرا نیومد.
بیایید با هم دعا کنیم.

منبع:http://www.uiqblog.com/2008/10/13/new-p1i-firmware-coming/

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پوووووف . . . همه 118 صفحه رو خوندم . . . الان جناب Dark Knight عزیز میاد میگه اینکه ما رو گذاشته سرکار، توی اون تاپیک هی در مورد w910 میپرسه، حالا اومده اینجا توی تاپیک P1!!!! اما خوب چیکار کنم، کلا گیج شدم.

راستش هیچوقت توی نخ گوشیهای سیستم عامل دار نبودم، چون احساس میکردم برای من نمیارزند چون خیلی اهل برنامه ریختن و ور رفتن باهاشون و اینها نیستم، یعنی اصلا وقتش رو ندارم. حالا قیمت این P1 خیلی خوب شده، من هم تنها استفاده ای که میتونم ازش بکنم، خواندن فایلهای ایبوک (pdf) و گاهی فایل word و اکسل (همراه با ادیت) به اضافه نوشتن یادداشتها بصورت دستی هست. اما خوب نمیدونم فایلهای تا چه حجمی رو بدون مشکل باز میکنه، نگید تو که همه 118 صفحه رو خوندی نباید این سوال رو بپرسی . . . چون واقعا توی این 118 صفحه هیچکس در این مورد اطلاع دقیقی نداده. فایل pdf حدود 10 مگ باز میکنه؟ اگه نه، حداکثر تا چه حجمی باز میکنه؟

یک سوال دیگه هم دارم، اینه که یک دستی میشه باهاش کار کرد یا نه؟ کارهای معمولی، یعنی تماس برقرار کردن و sms زدن و خوندن نوتها و جابجا شدن بین منوها و آهنگ انتخاب کردن و پخش کردن و اینها؟
آیا برای اینکارها دوستان از قلم نوری استفاده میکنند؟ بدون قلم نمیشه؟ بخصوص با توجه به جوی استیک نداشتنش.

کلا میخوام ببینم تا چه حد برای من قابل استفاده است، چون حوصله سروکله زدن با دردسرهای یک گوشی رو ندارم (میدونیم که هرچی یک وسیله پیشرفته تر باشه، دردسرهاش هم به همون نسبت زیادتره). در ضمن من گوشی رو برای استفاده حداقل 2-3 سال میخوام.
تا الان هم این نداشتن پروفایل و آلارم نزدنش در صورت silent بودن، میتونه جزء مشکلات من با این گوشی باشه!!!

خلاصه این که با این شرایط یا من رو ترغیب یا منصرف کنید از خرید این گوشی با دلیل، اگه تصمیم به خرید گرفتم که کلی سوال دیگه هم میام میپرسم.

خیلی ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
پوووووف . . . همه 118 صفحه رو خوندم . . . الان جناب Dark Knight عزیز میاد میگه اینکه ما رو گذاشته سرکار، توی اون تاپیک هی در مورد w910 میپرسه، حالا اومده اینجا توی تاپیک P1!!!! اما خوب چیکار کنم، کلا گیج شدم.

راستش هیچوقت توی نخ گوشیهای سیستم عامل دار نبودم، چون احساس میکردم برای من نمیارزند چون خیلی اهل برنامه ریختن و ور رفتن باهاشون و اینها نیستم، یعنی اصلا وقتش رو ندارم. حالا قیمت این P1 خیلی خوب شده، من هم تنها استفاده ای که میتونم ازش بکنم، خواندن فایلهای ایبوک (pdf) و گاهی فایل word و اکسل (همراه با ادیت) به اضافه نوشتن یادداشتها بصورت دستی هست. اما خوب نمیدونم فایلهای تا چه حجمی رو بدون مشکل باز میکنه، نگید تو که همه 118 صفحه رو خوندی نباید این سوال رو بپرسی . . . چون واقعا توی این 118 صفحه هیچکس در این مورد اطلاع دقیقی نداده. فایل pdf حدود 10 مگ باز میکنه؟ اگه نه، حداکثر تا چه حجمی باز میکنه؟

یک سوال دیگه هم دارم، اینه که یک دستی میشه باهاش کار کرد یا نه؟ کارهای معمولی، یعنی تماس برقرار کردن و sms زدن و خوندن نوتها و جابجا شدن بین منوها و آهنگ انتخاب کردن و پخش کردن و اینها؟
آیا برای اینکارها دوستان از قلم نوری استفاده میکنند؟ بدون قلم نمیشه؟ بخصوص با توجه به جوی استیک نداشتنش.

کلا میخوام ببینم تا چه حد برای من قابل استفاده است، چون حوصله سروکله زدن با دردسرهای یک گوشی رو ندارم (میدونیم که هرچی یک وسیله پیشرفته تر باشه، دردسرهاش هم به همون نسبت زیادتره). در ضمن من گوشی رو برای استفاده حداقل 2-3 سال میخوام.
تا الان هم این نداشتن پروفایل و آلارم نزدنش در صورت silent بودن، میتونه جزء مشکلات من با این گوشی باشه!!!

خلاصه این که با این شرایط یا من رو ترغیب یا منصرف کنید از خرید این گوشی با دلیل، اگه تصمیم به خرید گرفتم که کلی سوال دیگه هم میام میپرسم.

خیلی ممنون

سلام
اگر چند نمونه فایل PDF هم بذارین ( با حجم های مختلف ) میشه تست کرد و نتیجه رو گفت
من P1 ندارم ولی W950 هم سیستم مشابهی داره, تماس که یک دستی بله به راحتی, SMS زدن هم خب با P1 مشخصا راحت تر هست ولی باز بسته به شخص داره
فقط خوندن PDF روی گوشی اعصاب قوی ای میخواد (
tantrumsmiley.gif
) یعنی عملا خوندن یه کتاب کامل یا متنهای طولانی روی صفحه نمایش گوشی نسبت به PC خیلی فرق میکنه ( هرچند P1 یکی از بهترین LCD های موجود رو داره )
در کل دوستان زیادی اینجا P1 دارن و داشتن که میتونن تمامی نکات مورد نظر رو بگن

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون Dark Knight جان،
ایبوک خوندن روی گوشی خیلی سخته، درسته. من تازه روی مانتیور هم سختمه چه برسه به گوشی.
فایل هم یکی گذاشتم
کد:
[URL=http://www.zshare.net/download/50137275c99cf47a/]UML for the IT Business Analyst.pdf - 7.36MB[/URL]
اگه دوستان لطف کردند، تست کردند، خبرشو به من بدند.
باز هم ممنون

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
كلا ebook خوندن زجر هست روي گوشي.اگر فارسي هم باشه كه ديگه بد تر.

با p1 خيلي راحت نميشه 1 دستي كار كرد.G900 ظاهرا بهينه سازي شده براي استفاده از دست.

من خودم p1 رو دارم.خيلي هم ازش راضي هستم ولي G900 يا G700 رو هم پيشنهاد ميدم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من هر دوی P1 و G900 رو داشتم و دارم...به نظر من اگر از صفحه بزرگتر P1 و کی بردش بتونید بگذرید...G900 کاملا در باقی موارد مثل دوربین و بهینه سازی برای کار با دست و داشتن D-pad واقعا سر تر هست...اسپیکر قویتری داره و کلا بهتره...

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
كلا ebook خوندن زجر هست روي گوشي.اگر فارسي هم باشه كه ديگه بد تر.

با p1 خيلي راحت نميشه 1 دستي كار كرد.G900 ظاهرا بهينه سازي شده براي استفاده از دست.

من خودم p1 رو دارم.خيلي هم ازش راضي هستم ولي G900 يا G700 رو هم پيشنهاد ميدم.

من هر دوی P1 و G900 رو داشتم و دارم...به نظر من اگر از صفحه بزرگتر P1 و کی بردش بتونید بگذرید...G900 کاملا در باقی موارد مثل دوربین و بهینه سازی برای کار با دست و داشتن D-pad واقعا سر تر هست...اسپیکر قویتری داره و کلا بهتره...

بله، من هم نظرم رفت روی G700. قیمتش رو نمیدونستم، حالا که دیدم حدود و حتی ارزونتر از P1 در میاد، کاملا به اون متمایل شدم. چون از نظر ظاهر و خوشدستی و راحتی بخصوص کار با یک دست، خیلی راحت تر بنظر میاد.
بجز همین صفحه نمایش و کیپدش، G700 (یا G900 که شما دارید)، هیچ نقطه ضعف دیگه ای نسبت به P1 نداره؟
سیستم عامل هر دو هم یکی هست؟ درسته؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله، من هم نظرم رفت روی G700. قیمتش رو نمیدونستم، حالا که دیدم حدود و حتی ارزونتر از P1 در میاد، کاملا به اون متمایل شدم. چون از نظر ظاهر و خوشدستی و راحتی بخصوص کار با یک دست، خیلی راحت تر بنظر میاد.
بجز همین صفحه نمایش و کیپدش، G700 (یا G900 که شما دارید)، هیچ نقطه ضعف دیگه ای نسبت به P1 نداره؟
سیستم عامل هر دو هم یکی هست؟ درسته؟

نقطه ضعف G700 نسبت به P1 به جز اونها که گفتی اینه که دوربینش اتوفوکوس نداره...WIFI هم نداره...

ولی G900 دوربینش ضمن اینکه 5 هست...اتوفوکوس هم داره...WIFI هم داره...کلا G900 نسبت به P1 یه پله بالاتر هست ولی G700 یکم از P1 ضعیف تره...

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نقطه ضعف G700 نسبت به P1 به جز اونها که گفتی اینه که دوربینش اتوفوکوس نداره...WIFI هم نداره...

ولی G900 دوربینش ضمن اینکه 5 هست...اتوفوکوس هم داره...WIFI هم داره...کلا G900 نسبت به P1 یه پله بالاتر هست ولی G700 یکم از P1 ضعیف تره...

سلام به همه

mazi جان چون شما هر 2 تا گوشی رو داشتی ( G 900 رو که داری ) راحت تر میتونی مقایسه کنی و به همه کمک

کنی.فکرکنم تو خرید به خیلی از دوستان کمک کنه :blush: :D

میخوام بدونم( G900 ) غیر از دوربین چه چیزهای بهتری نسبت به p1 داره...

چون تو مقایسه هاشون که میخونی : مثلآ p1 دوربین 3.15 داره...G900 دوربین 5 .....ولی p1

HSCSD داره که G900 نداره.....( بقیه تفاوت ها رو هم که خودت استادی و میدونی ) میخوام ببینم واقعآ نمیشه

این 2 تا رو در یه حد دید..؟ مثلآ خودت که الان G900 داری نسبت به p1 احساس میکنی گوشی خیلی بهتری داری

یا غیر از بعضی فاکتور ها فرقی احساس نمیکنی...؟؟ ( مثلآ میشه فرق اینها رو در حد تفاوت p990 و p1 دید یا نه )

ممنون :D :blink:

موفق و پیروز باشید......................... :lol: :D :blush:

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
پیرو حرف دوستمون، یک مقایسه ای هم بین پردازنده و رم دو گوشی بفرمایید. آیا cpu و رم این )w900 (w700) با p1 یکیه؟ اگر یکی نیست، سرعت گوشی و سرعت باز کردن برنامه های یکسان چه فرقی توی G900 کرده؟
باتریش چی؟ در مقایسه با p1؟
در مورد مشکلاتی که P1 داشت چی؟ یکی مثلا ساعت smsها، آیا حل شده؟ بعدش هم مشکل آنتن دهی که نداره؟ مثل اون فریمور دوم P1 که مشکل آنتن دهی داشت؟ ببخشید اینقدر جزئی میپرسم، چون شما هردوتاشو داشتید، خیلی مرجع خوبی برای راهنمایی هستید.

خیلی ممنون

پی نوشت: من بقیه سوالامو در مورد g700 میرم توی تاپیک G900 میپرسم.

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام به همه

mazi جان چون شما هر 2 تا گوشی رو داشتی ( G 900 رو که داری ) راحت تر میتونی مقایسه کنی و به همه کمک

کنی.فکرکنم تو خرید به خیلی از دوستان کمک کنه :blush: :D

میخوام بدونم( G900 ) غیر از دوربین چه چیزهای بهتری نسبت به p1 داره...

چون تو مقایسه هاشون که میخونی : مثلآ p1 دوربین 3.15 داره...G900 دوربین 5 .....ولی p1

HSCSD داره که G900 نداره.....( بقیه تفاوت ها رو هم که خودت استادی و میدونی ) میخوام ببینم واقعآ نمیشه

این 2 تا رو در یه حد دید..؟ مثلآ خودت که الان G900 داری نسبت به p1 احساس میکنی گوشی خیلی بهتری داری

یا غیر از بعضی فاکتور ها فرقی احساس نمیکنی...؟؟ ( مثلآ میشه فرق اینها رو در حد تفاوت p990 و p1 دید یا نه )

ممنون :D :blink:

موفق و پیروز باشید......................... :lol: :D :blush:

ببینید کسی که P1 داره خب نباید بره G900 بخره...چون واقعا اونجوری تفاوت های بنیادی که ندارن...مثلا دوربین بهتر شده...اسپیکر قوی تر شده...سیستم عامل بهینه شده برای کار با انگشت...منو دوربین برای کار با انگشت بهینه شده و واقعا هم عالی...
D-pad واقعا خیلی کار رو راحت کرده..خیلی...یعنی مقایسه میکنم شاید 30درصد سرعت عمل ادم رو تو منوها بالا میبره...

منتها کسی که P1 نداره و بخواد بیاد UIQ بهتره که G900 بخره که کلا راضی تر باشه...

حساب منم جدا کنید که P1 رو فروختم و G900 خریدم...چون میدونید که مرض گوشی بازی دارم و کلا نمیتونم مدت زیاد یه گوشی رو نگه دارم :D

راهی هم برای ترک این مرض هنوز پیدا نشده :D

پیرو حرف دوستمون، یک مقایسه ای هم بین پردازنده و رم دو گوشی بفرمایید. آیا cpu و رم این )w900 (w700) با p1 یکیه؟ اگر یکی نیست، سرعت گوشی و سرعت باز کردن برنامه های یکسان چه فرقی توی G900 کرده؟
باتریش چی؟ در مقایسه با p1؟
در مورد مشکلاتی که P1 داشت چی؟ یکی مثلا ساعت smsها، آیا حل شده؟ بعدش هم مشکل آنتن دهی که نداره؟ مثل اون فریمور دوم P1 که مشکل آنتن دهی داشت؟ ببخشید اینقدر جزئی میپرسم، چون شما هردوتاشو داشتید، خیلی مرجع خوبی برای راهنمایی هستید.

خیلی ممنون

پی نوشت: من بقیه سوالامو در مورد g700 میرم توی تاپیک G900 میپرسم.

ببینید...پردازنده و رم هر دو مدل یعنی P1 و G900\G700 دقیقا یکی هست...هیچ فرقی ندارن...یکم خیلی کم سرعت باز کردن منوها بهتر شده اونم به خاطر بهینه سازی هایی که تو UIQ 3 انجام شده...همین...

باتری تقریبا تو یه سطحه...توجه کنید باتری P1 کمی قویتره...1120 میلی هست ولی مال G900 خب 950 میلی هست ولی مساله اینه که صفحه P1 هم بزرگتره و صفحه بزرگتر مساوی با مصرف بیشتر...سر جمع بخوای مقایسه کنی شاید باتری P1 به نسبت G900 تو شرایط مشابه 5 درصد بیشتر کار کنه...

مشکل اسم ام اس ها کماکان هست...مشکل انتن دهی نداره...خیلی عالی کار میکنه...صدای موقع حرف زدن طرف مقابل بلند و واضح هست..و کلا تیپ کلی سونی اریکسون ها...یعنی کار اصلی شون که صحبت کردن هست بدون هیچ مشکلی انجام میشه...

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

mazi جان خیلی ممنون............مثل همیشه گوگوری مگوری توضیح دادی....( یعنی خیلی خوب...!!!! )

حتمآ تو خرید به دوستان دیگه کمک فراوانی میکنه.فقط یه سوال دیگه: با هک کردن مشکلی نداره..؟؟ یعنی امتحان کردی تا به حال..؟

باز هم ممنون...............موفق و پیروز باشید...................

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام به همه

mazi جان خیلی ممنون............مثل همیشه گوگوری مگوری توضیح دادی....( یعنی خیلی خوب...!!!! )

حتمآ تو خرید به دوستان دیگه کمک فراوانی میکنه.فقط یه سوال دیگه: با هک کردن مشکلی نداره..؟؟ یعنی امتحان کردی تا به حال..؟

باز هم ممنون...............موفق و پیروز باشید...................

هک هم میشه...خودم هم تست کردم ...عالی...بدون مشکل :)

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
البته مشکل اس ام اس هم خیلی وقته با نصب برنامه درست میشه و مشکلی نداره

بالا