calligrapher
Guest
امروز پایتخت بودم w960 رو فروشگاه مدیا آورده بود حدس بزنید چند ؟ 900 هزار تومان بدون بلوتوث هندزفدی و بدون گارانتی !!! بازم معرفت علاالدینی ها ... روی گوشی 650 تومنی 250 تومن میخورن یعنی 40% سود خالص:wacko:
انجا که قیمت هاش نجومیه....امروز پایتخت بودم w960 رو فروشگاه مدیا آورده بود حدس بزنید چند ؟ 900 هزار تومان بدون بلوتوث هندزفدی و بدون گارانتی !!! بازم معرفت علاالدینی ها ... روی گوشی 650 تومنی 250 تومن میخورن یعنی 40% سود خالص:wacko:
بچه ها سلام..
راستش این گوشی که announce شد با خودم گفتم حتما بگیرمش ، بعد همون موقع دلم برای K800 ام تنگ شد :happy: .. بنده خدا 1 سال و نیم برام کار کرد آخ نگفت هنوزم از بهتریناست ( modder ها میدونن چی میگم ) ... با خودم گفتم حتما دلم برای Cybershot UI و قابلیت هاش و همینطور برای سرعت و سادگی Java Platform تنگ میشه خیلی زود .
شاید بگین خوب چرا نمیرم K850 بگیرم ، چون K800 تجربه ی خیلی خوبی تو این زمینه بود برام ، از طرفی دلم میخواد تجربه ی سیمبین جدید SE رو هم داشته باشم ... مهمتر از اینا ، 8 گیگ برای من واقعا خوبه و دوربین 3.2 MP که w960 داره قطعا نمیذاره دلم برای لا اقل دوربین k800 تنگ بشه ...
خلاصه یه برنامه ریزی بلند مدت کردم...این که صبر کنم تا همزمان 2 اتفاق بیفته ، اول اینکه قیمت W960 به یه حد معقول برسه (شاید حدود 400) و دوم اینکه دیگه کم کم از K800 خسته بشم ( فکر نکنم به این زودی ها بشم ( چون تازه patch های جدید برای CID 52 اومده )
شاید تا تابستون سال بعد این 2 اتفاق بیفته ... به نظر شما اون موقع قیمتش چقدر میشه ؟؟؟؟یه چیزی رو میدونم اونم این که تا اون موقع قطعا K800 ها انقدر زیاد شدن که با بیل جمع و جمرشون میکنن (امیدوارم مثل K750 نشه ) یاد پارسال به خیر :happy:
نظرتون چیه ؟؟؟؟
ممنون میشم نظر بدین
نگو بدون بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر، بگو اينارو بالا كشيدند كه بعدا با قيمتهاي نجومي بندازند به مردم.سلام
يكي از بچه ها ازش عكس گرفته (بچه هاي پي سي)
گفتم بذارم
راستي توي علاالدين ديده به قيمت 780 بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر (همون پايه موبايل واسه شارژ كه پ990 داره)
http://www.************/files/59zo7t2yrxkh3ltt26wm.jpg
http://www.************/files/59zo7t2yrxkh3ltt26wm.jpg
نه داداشنگو بدون بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر، بگو اينارو بالا كشيدند كه بعدا با قيمتهاي نجومي بندازند به مردم.
كئ.م آدم عاقلي پول به اينا ميده؟