• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد سونی اریکسون W960 ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
امروز پایتخت بودم w960 رو فروشگاه مدیا آورده بود حدس بزنید چند ؟ 900 هزار تومان بدون بلوتوث هندزفدی و بدون گارانتی !!! بازم معرفت علاالدینی ها ... روی گوشی 650 تومنی 250 تومن میخورن یعنی 40% سود خالص:wacko:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
امروز پایتخت بودم w960 رو فروشگاه مدیا آورده بود حدس بزنید چند ؟ 900 هزار تومان بدون بلوتوث هندزفدی و بدون گارانتی !!! بازم معرفت علاالدینی ها ... روی گوشی 650 تومنی 250 تومن میخورن یعنی 40% سود خالص:wacko:
انجا که قیمت هاش نجومیه....
بالاخره مرکز گوشی همون علائدین ه ... اونجا دیگه کسی نمیتونه این قیمت بده چون فضای رقابتی اونجا هست

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اینجور شده قیمت ها؟؟؟n82 وw960 با هم اومدن.اما توی ایران!
الان قیمت جهانn82:570 w960:670 دلار .90000تومان اختلاف.در حالی که n82:570000 و w960:750000 یعنی 180000تومان اختلاف.تازه قاچاقچبان se خیلی هم کندن....انتظارم بیشتر بود.

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها سلام..

راستش این گوشی که announce شد با خودم گفتم حتما بگیرمش ، بعد همون موقع دلم برای K800 ام تنگ شد :happy: .. بنده خدا 1 سال و نیم برام کار کرد آخ نگفت هنوزم از بهتریناست ( modder ها میدونن چی میگم ) ... با خودم گفتم حتما دلم برای Cybershot UI و قابلیت هاش و همینطور برای سرعت و سادگی Java Platform تنگ میشه خیلی زود .

شاید بگین خوب چرا نمیرم K850 بگیرم ، چون K800 تجربه ی خیلی خوبی تو این زمینه بود برام ، از طرفی دلم میخواد تجربه ی سیمبین جدید SE رو هم داشته باشم ... مهمتر از اینا ، 8 گیگ برای من واقعا خوبه و دوربین 3.2 MP که w960 داره قطعا نمیذاره دلم برای لا اقل دوربین k800 تنگ بشه ...

خلاصه یه برنامه ریزی بلند مدت :p کردم...این که صبر کنم تا همزمان 2 اتفاق بیفته ، اول اینکه قیمت W960 به یه حد معقول برسه (شاید حدود 400) و دوم اینکه دیگه کم کم از K800 خسته بشم ( فکر نکنم به این زودی ها بشم ( چون تازه patch های جدید برای CID 52 اومده )

شاید تا تابستون سال بعد این 2 اتفاق بیفته ... به نظر شما اون موقع قیمتش چقدر میشه ؟؟؟؟یه چیزی رو میدونم اونم این که تا اون موقع قطعا K800 ها انقدر زیاد شدن که با بیل جمع و جمرشون میکنن (امیدوارم مثل K750 نشه ) یاد پارسال به خیر :happy:

نظرتون چیه ؟؟؟؟
ممنون میشم نظر بدین :rolleyes:

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا تابسون قیمتش 400 می شه به شرطی کهse مدل بالا ترشو بده(منظورم890 نیست)
اما فک کنم قیمت ثابتش حدود 450 باشه.
هنوز نه gsm نه digikala نیوردنش. ناامید کننده شده

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Popular Electronics
دلارw960:660

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه ها سلام..

راستش این گوشی که announce شد با خودم گفتم حتما بگیرمش ، بعد همون موقع دلم برای K800 ام تنگ شد :happy: .. بنده خدا 1 سال و نیم برام کار کرد آخ نگفت هنوزم از بهتریناست ( modder ها میدونن چی میگم ) ... با خودم گفتم حتما دلم برای Cybershot UI و قابلیت هاش و همینطور برای سرعت و سادگی Java Platform تنگ میشه خیلی زود .

شاید بگین خوب چرا نمیرم K850 بگیرم ، چون K800 تجربه ی خیلی خوبی تو این زمینه بود برام ، از طرفی دلم میخواد تجربه ی سیمبین جدید SE رو هم داشته باشم ... مهمتر از اینا ، 8 گیگ برای من واقعا خوبه و دوربین 3.2 MP که w960 داره قطعا نمیذاره دلم برای لا اقل دوربین k800 تنگ بشه ...

خلاصه یه برنامه ریزی بلند مدت :p کردم...این که صبر کنم تا همزمان 2 اتفاق بیفته ، اول اینکه قیمت W960 به یه حد معقول برسه (شاید حدود 400) و دوم اینکه دیگه کم کم از K800 خسته بشم ( فکر نکنم به این زودی ها بشم ( چون تازه patch های جدید برای CID 52 اومده )

شاید تا تابستون سال بعد این 2 اتفاق بیفته ... به نظر شما اون موقع قیمتش چقدر میشه ؟؟؟؟یه چیزی رو میدونم اونم این که تا اون موقع قطعا K800 ها انقدر زیاد شدن که با بیل جمع و جمرشون میکنن (امیدوارم مثل K750 نشه ) یاد پارسال به خیر :happy:

نظرتون چیه ؟؟؟؟
ممنون میشم نظر بدین :rolleyes:

يکی از دوستان هم 720.000 ديده بود ديشب
به این زوديها روی 400.000 نمیشه حساب کرد ( هرچند جديدا افت قيمت هم سرعت بيشتری پيدا کرده! )
البته روی دوربين'ش مثل K800 حساب نکن

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
يكي از بچه ها ازش عكس گرفته (بچه هاي پي سي‌)
گفتم بذارم
راستي توي علاالدين ديده به قيمت 780 بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر (همون پايه موبايل واسه شارژ كه پ990 داره)

http://www.************/files/59zo7t2yrxkh3ltt26wm.jpg
نگو بدون بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر، بگو اينارو بالا كشيدند كه بعدا با قيمتهاي نجومي بندازند به مردم.
كئ.م آدم عاقلي پول به اينا ميده؟
49.gif
49.gif

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ Dark Knight

درسته ، اما فکر کنم قیمتش زود ( حداقل زودتر از P1 ) نزول کنه ، آخه مثل اینکه باز تعرفه ی واردات گوشی رو پایین آوردن...

در ضمن نه هیچ وقت نگفتم دوربینش به خوبی K800 هست ،
K800 برای دوربین تنظیمات مفید و منحصر به فردی داره که هیچ گوشی دیگه ای به جز K850 تا حالا ارائه نداده : BestPic یا Document که در حالت Micro عکس هایی با جزئیات و کیفیت بالا میندازه و باید بگم من از این قابلیت واقعا زیاد استفاده میکنم...یا Twilight که تو این حالت زمان باز بودن Shutter بیشتر از حد معمول هست و برای عکاسی تو شب فوق العاده است ...

خلاصه همه ی اینا از مضایای Cyber-shot هستش و معلومه که نمیشه از یه Walkman این انتظارات رو داشت .. به طور کلی دوربین 3.2 MP در W960 فقط یه دوربین هست که عکس هایی با رزولوشن 2048*1536 میندازه ، دقیقا اندازه ی K800 اما جزئیات در عکسهای K800 کجا ، در عکسهای W960 کجا...

از طرفی W960 هم نقاط قوت خودشو البته در پخش موسیقی داره . User Inteface که در بررسی این گوشی تو mobile-review.com میبینیم مثال زدنی هستنش ( گرچه به نظر من مجموع برتری های W960 در زمینه ی پخش موسیقی ، کمتر از مجموع برتری های K800 در زمینه ی عکس برداری هستش ، منظورم رو میفهمین؟؟؟ به نظر شما چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ )

البته باید بگم که خوندن اون بررسی که توسط Eldar نوشته شده آدم رو تا حدی از W960 میزنه...خوندینش؟؟؟؟ توصیه میکنم بخونین :
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w960-en.shtml

@ Hamed

من از این در تعجب هستم که تو این روزها که دیگه خریداران گوشی ( خود ما) حسابی از چیزی که میخوان بخرن اطلاعات دارن ( gsmarena.com esato.com mobile-review.com و همین سایت های فارسی ) ، با این حال فروشنده ها هنوز فکر میکنن مثل چند سال پیش با هالو طرفند...

جای تاسف داره...بیشتر هم متاسف میشیم وقتی بدونیم هنوز هم خیلی ها بدون کسب اطلاعات لازم مبادرت به خرید میکنن ( یه استثنا داره این موضوع ، مایه دار ها :p )

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا شنبه digikala میارش واسه فروش

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1ماه گذشته اما قیمت جهانی هنوز درست حسابی پایین نیمده!

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ٍُSE معمولا 3 ماه بعد از ارائه ی گوشی های رده ی اول ، یه Announcement میذاره و گوشی های جدیدی معرفی میکنه ، اون موقع هست که قیمت جهانی کمی نزول میکنه ... و بعد از حدود 6 ماه مدل جدید اون گوشی رده ی اول رو announce میکنه و دیگه اون موقع هست که قیمت کاملا میاد پایین...

R@R#M@N

Registered User
لایک‌ها
2
نگو بدون بدون هندزفري بلوتوس و استند شارژر، بگو اينارو بالا كشيدند كه بعدا با قيمتهاي نجومي بندازند به مردم.
كئ.م آدم عاقلي پول به اينا ميده؟
نه داداش
استند شارژ که اصلآ نبوده تو پکش
ds2020 هم من توی ریویوو ها و فیلمهایی که دیدم نبوده و یکی از بچه ها که توی فروم خارجی عضو از اونی که خریده پرسیده گفته که نیست

fazebazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هرکسی دبیلو 960 میخواد براش 670 تومن جور میکنم تو شیراز کلید منو فارسی
آکبند

amirs66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت جهانی تا 1یا2هفته دیگه کم می شه.

بالا