• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
بله درسته ماندگاری عطر روی بدن های مختلف فرق میکند.
البته به نظر من یکمی هم کارخانه های تولید عطر سعی می کنند که مدت ماندگاری کم باشد تا فروش محصولشون بیشتر بشود.
بیژن یک کتاب داره درباره عطر که در این مورد توضیحات خیلی خوبی داره.

من از بوی کنزو (Kenzo) خیلی خوشم میاد

Kenzo هم خوشبو شده.این کتاب بیژن رو از کجا میشه گیر اورد؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
جایی رو سراغ داری بشه اصلش رو پیدا کرد؟

راستش جای مشخصی نیست تو تهران واقعا. ممکنه تقلبی هم باشه.
ولی یه جا سراغ دارم که واقعا از نظر من عالی هست و اکثر عطرهاش اصله منتها اونطوری نیست که بخواد تو جعبه بسته بندی بده و بیشتر پر میکنه با سرنگ(ولی خداییش اصله چون بوش خیلی میمونه).

پس چون تو جعبه و این چیزا نمیگذاره و مناسب هدیه نیست و بیشتر به درد خود ادم میخوره فکر نکن به کارت بیاد.

یه عطر فروشی هست تو ساختمان ملت روبروی پارک ملت اسمش رو دقیقا یادم نیست اگر تونستی یه سر اونجا برو خوبه. طبقه 1 هم هست.

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
Fleur Du Male از کمپانی Jean Paul Gaultier مردونه|125 میل حدود 71 تومن
11llawo.jpg
Nina|از کمپانی Nina Ricci |زنونه|قیمت 80 میل حدود54 تومن
66zugw.jpg

Bubbleys_smile.png

سی و ششمین مراسم جوایز FiFi بیستم می در نیویورک برگذار شد.FiFi جوایز اسکار صنعت عطر محسوب می شود.
عطر Daisy (گل مروارید) از مارک جکوبز، برنده جایزه عطر سال در بخش عطرهای شیک زنانه شد.
1zdc5tw.jpg

عطر Light Blue از مارک دلچه &گابانا بنده جایزه عطر سال در بخش عطرهای شیک مردانه شد.
2qwpgld.jpg

جایزه دیگری با عنوان Nouveau Niche، به عطر زنانه Infusion d'Iris از پرادا و عطر مردانه Vetiver Babylone از جورجیو آرمانی اهدا شد.
29wsdjr.jpg

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
xeryus rouge

by:givenchy-paris

مردانه هست و بوی خیلی خوب و ماندگاری داره....قیمتش هم نسبتا مناسبه:)

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
سی و ششمین مراسم جوایز FiFi بیستم می در نیویورک برگذار شد.FiFi جوایز اسکار صنعت عطر محسوب می شود.
عطر Daisy (گل مروارید) از مارک جکوبز، برنده جایزه عطر سال در بخش عطرهای شیک زنانه شد.

مرسي من نميدونستم كه صنعت عطر هم جوايز اسكار داره!خيلي جالب بود مرسي.حالا نميدوني اين عطر ها رو تو ايران هم پيدا كرد يا نه؟

بعد هم اينايي كه قيمت دادي جايي هم ميشناسي كه داشته باشه و مطمئن هم باشه از نظر اورجينال بودن؟

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
کسی میدونه عطرهای کایلی مینوگ رو از کجا میشه تهیه کرد اصلا تو اینجا گیر میاد

perfume.jpg

newpersian

Registered User
لایک‌ها
3
همه عطر عطر هایی که اینجا گفتین خوبن

ولی خوب یک عطری معرفی کنینن که به درد کارمند ها هم بخوره :lol:

هم از لحاظ مالی هم از لحاظ مالی ;) :D

ولی خوب نه جدا من خودم عطرو ادکلن های مختلفی رو امتحان کردم هیچ وقت هم نشد که یکی تموم شد برم دوباره همون رو بخرم آخه هر وقت میری طرف اینقدر عطر و ادکلن میزاره جلوت که توش میمونی .

یادم قدیما از ادکلن درک خوشم میومد بوی مردونه خوبی داشت وقتی آدم بوش میکرد حس میکرد دیگه همه باید بهش احترام بزارن :D :D

حالا جدای از شوخی یک عطر یا ادکلن با قیمت مناسب واسه یک مرد چی میتونه باشه
این هایی که شما بالا گفتین خوبه ولی قیمتش هم خوبه :happy:
یک عطر مردونه، باکلاسه ،خوشبو ،قیمت مناسبه، کاردرسته """ ....نه دیگه نون اضافه نمیخوام:wacko: """ معرفی کننین

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در جواب بالایی.
اگر شما جزو افرادی هستین که هر روز عطر میزنین و زیاد هم براتون مهم نیست که عطرتون تک باشه . میخواین خوب بمونه و قیمتش هم خیلی خیلی بالا نباشه عطر های دیویدف شدیدا توصیه میشه.
الان عطریش که کمتر از همه تابلو شده و بوی قشنگی داره Silver Shadow هستش. قیمت هم بسته به میلش و جایی که میخرین از 25 تا 40 . فکر کنم خوشتون بیاد (مخصوصا اگر از مشتری های قدیمی دیویدف -کول واتر- باشید)

-------------------------------------

راستی در جواب اون المپیکی : من اینجوریم یا شما هم احساس میکنین این لایت بلو دولچه گابانا بیش از حد تکراری شده. البته قیمتش زیادم بد نیست.

من هم به شخصه شدیدا دنبال عطر جدید هستم اما چه کنم که اعصاب گشتن رو ندارم . مشکل اینجاست که یه عطری که همه باهاش خیلی حال میکنن ممکنه برای یک نفر خیلی هم بد بو باشه (به جز سلیقه به تنش نشینه!) و مشکل بنده هم همینه دقیقا

----------------------------

از دوستان کسی ورساچه عطر گرفته ؟ یکی از دوستان یه 10 میلیش رو به من داده بود به عنوان اشانتیون! تموم شده هر چی میگردم انگار هیچ مدلی از عطر ورساچه در بازار نیست که نیست.

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
همه عطر عطر هایی که اینجا گفتین خوبن

ولی خوب یک عطری معرفی کنینن که به درد کارمند ها هم بخوره :lol:

هم از لحاظ مالی هم از لحاظ مالی ;) :D

ولی خوب نه جدا من خودم عطرو ادکلن های مختلفی رو امتحان کردم هیچ وقت هم نشد که یکی تموم شد برم دوباره همون رو بخرم آخه هر وقت میری طرف اینقدر عطر و ادکلن میزاره جلوت که توش میمونی .

یادم قدیما از ادکلن درک خوشم میومد بوی مردونه خوبی داشت وقتی آدم بوش میکرد حس میکرد دیگه همه باید بهش احترام بزارن :D :D

حالا جدای از شوخی یک عطر یا ادکلن با قیمت مناسب واسه یک مرد چی میتونه باشه
این هایی که شما بالا گفتین خوبه ولی قیمتش هم خوبه :happy:
یک عطر مردونه، باکلاسه ،خوشبو ،قیمت مناسبه، کاردرسته """ ....نه دیگه نون اضافه نمیخوام:wacko: """ معرفی کننین

ديويدف-گيم هم زياد ديدم بگيرن بچه ها قيمتشم مناسبه ولي زياد خوشبو نيست به نظرم.برو تو كار Dunhill اگه بو هاي شيرين خوشت مياد قهوه ايش رو توصيه ميكنم بهت!

Last edited:

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
مرسي من نميدونستم كه صنعت عطر هم جوايز اسكار داره!خيلي جالب بود مرسي.حالا نميدوني اين عطر ها رو تو ايران هم پيدا كرد يا نه؟

بعد هم اينايي كه قيمت دادي جايي هم ميشناسي كه داشته باشه و مطمئن هم باشه از نظر اورجينال بودن؟

خواهش میکنم .
Bubbleys_smile.png

عطر رو از میرداماد -یا از خیابان وزرا یا مرکز خرید ونک میتونید تهیه کنید منتها خیابان وزرا از نظر قیمت مناسب تر هست

خیابان وزرا -نبش خیابان سوم -پلاک19- فروشگاه شهر قصه

تقاطع خیابون ولیعصر و مطهری--پلاک 943 گالری شمع

معمولا اکثر عطرهای به روز رو دارن و قیمتهاشون از میرداماد و ونک بهتره !

Scotopia

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
12
چند تا عطر مردونه عالی با قیمت زیر 50 تومن

کسایی که عطرهایی مثل دان هیل قرمز رو دوست دارن میتونن عطر SunJava از کمپانی Franck olivier رو امتحان کنن بوی خنک و شیرینی داره و مخصوص تابستون تولید شده و تازه به بازار اومده این کمپانی فقط 75 میل رو تولید کرده و در ایران حدود 38 تومن هست!

PrinceBlanc بوی سفیدش شبیه GIOجورجیو آرمانی هستش.
دو رنگ داره:
سفیدش بوی خنک
nd.3447.jpg

مشکیش بوی تلخ
قیمتش هم حدود 36 تومن

Connect- ESPRIT دو سایز 50 و 75 میل داره |50 میل حدود 28 تومن
esprit-connect-for-him-voda-po-holeni-detail-nahled-50508.jpg

IN2U از کمپانی کلوین کلاین یه عطر اسپرت که قیمتش حدود 35 تومن

ckIN2U.jpg

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
از دوستان کسی ورساچه عطر گرفته ؟ یکی از دوستان یه 10 میلیش رو به من داده بود به عنوان اشانتیون! تموم شده هر چی میگردم انگار هیچ مدلی از عطر ورساچه در بازار نیست که نیست.

اونکه تو بازار فراوونه .همین یه ماهه پیش من یکی خریدم.البته من تهران نیستم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بازار-پله نوروز خان-خ بین الهرمین- بازر کویتیهای منصور : مرکز پخش عطر تهران.
یه زیر زمینه که توش نزدیک 20 تا عطر فروشیه.بالاش هم همین طور.
البته سعی نکنید تستر بخرید چون اکثرا قلابی هستند.
من شنل آلور خاکستری گرفتم حرف نداره. 100ml = 70 برای من که زیاد عرق میکنم راحت 7-8 ساعت میمونه.
برای بانوان هم Chanel Chanse البته Eau de Perfume اش عالیه ولی قیمتش کمی تنده 110 چوب.
کلا اگه دنبال ماندگاری بالا هستی تا جایی که ممکنه Eau de perfume بخر. گرونتر از Eau de Toilette نظیرشه ولی ماندگاری بالاتری داره.
Burbery هم گزینه های جالبی داره. از Londen اش کاملا راضی ام. بویی شیرین (آلبابو) و دلپذیر و ماندگاری بالا. هم پرفیوم داره هم تویلت.
لاکوست خاکستری هم بوی شیرین خوبی داره قیمت 100 میلش فکر کنم 50 باشه.
اما عطر سوگلیم kenzo leau par هست.بویی خنک و ماندگاری فوق العاده (به شرطی که اصلش رو بخری)

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من خیلی با عطر حال میکنم.این عطرا هم بنظرم از بهترینها هستند :​

- Bobby Jones

BOBBYJONESbyVenexInternational.jpg

بوی فوق العاده خاصی داره . چندین بار برای خودم پیش اومده که تو پاساژ ازم پرسیدن چی زدی:happy: .​

- KENZO JUNGLE

Kenzo-Jungle-M500.jpg

بوی طبیعت وحشی رو میده :happy: .​

- AZZARO CEDRAT

loris%20azzaro%20pure%20cedrat.jpg

بوی ملایم لیمو...​

- BRAVE

BRAVE_AGUA_BRAVA_M.JPG

زنانه :

اسکادا رو که گفتین.​

- CHIC

CHIC%20C.%20HERRERA%20W.jpg

- LACOSTE . TOUCH OF PINK

lacoste-touch-of-pink.jpg

- HALLOWEEN

6A2D9_1.jpg

فعلا چیز دیگه ای یادم نمیاد.من ادکلنهامو از این دو مغازه میگیرم.چون مطمئنند و قیمت پرت هم نمیدن.

1 - خانه عطر : یوسف آباد - پایین تر از سینما گلریز
2 - هلیا - خیابان شیراز جنوبی - مجتمع ونک پارک - پاساژ اول​

-

newpersian

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی ممنون اطلاعات خوبی بود

یک سوال دیگه
از کجا میتونیم بفهمیم که تستر نخریدیم و اصلی رو خریدیم
به حرف فروشنده اعتماد کنیم یا از روی مارک یا جعبه میشه فهمید ؟؟

Last edited:

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2

یک سوال دیگه

سلام

دوست من تستر فرقی با عطر اصلی نداره.فقط به ازای هر چند عطر ارجینال،شرکت مادر یک عطر بعنوان تستر در اختیار فروشنده قرار میده که از اون بعنوان سمپل استفاده بشه. از اونجایی که تستر تقریبا برای فروشنده مجانی میفته، پس قاعدتا از عطر اصلی ارزونتره.
تستر جعبه نداره و اغلب با قیمت پایین تری فروخته میشه.پیشنهاد من اینه که اگر برای خودتون عطر میخواهید، از تستر میتونید استفاده کنید که قیمت پایین تری هم داره.;)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

یک سوال دیگه

تستر جعبه اش مقواییه و زیر و روی جعبه و شیشه نوشته Not for sale
عطری رو هم که میخری سعی کن نایلونش روش باشه.
من از یه مغازه تو بازار منصور میخرم. هم سلفونش روشه (اصلا برات تست نمیکنه مگر اینکه اشانتیون 5 میلش موجود باشه) و اشانتیون 5 میل یا 3 میلش رو هم میده.(اکثر مغازه ها جدا می فروشند.)

سلام

دوست من تستر فرقی با عطر اصلی نداره.فقط به ازای هر چند عطر ارجینال،شرکت مادر یک عطر بعنوان تستر در اختیار فروشنده قرار میده که از اون بعنوان سمپل استفاده بشه. از اونجایی که تستر تقریبا برای فروشنده مجانی میفته، پس قاعدتا از عطر اصلی ارزونتره.
تستر جعبه نداره و اغلب با قیمت پایین تری فروخته میشه.پیشنهاد من اینه که اگر برای خودتون عطر میخواهید، از تستر میتونید استفاده کنید که قیمت پایین تری هم داره.;)

غلظت تستر بیش از عطرهای معمولیه. علتش هم مشخصه تحت تاثیر قرار گرفتن بیشتر مشتری.
23.gif

ولی همونطور که گفتم در خریدش باید خیلی دقت کرد. چون تستر رو رو برای خرید تعداد بالا میدن. خیلی از مغازه ها میان عطر تقلبی رو میکنن تو کارتن مقوایی به اسم تستر می فروشند.
خودم تیتر POLIC UOMO گرفتم حرف نداره ولی یکی برام تستر کنزو لئو پار گرفت که اگه باهاش دوش هم بگیری بوش تا سر کوچه نمی مونه.
108.gif

Last edited:

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
تستر جعبه اش مقواییه و زیر و روی جعبه و شیشه نوشته Not for sale
عطری رو هم که میخری سعی کن نایلونش روش باشه.
من از یه مغازه تو بازار منصور میخرم. هم سلفونش روشه (اصلا برات تست نمیکنه مگر اینکه اشانتیون 5 میلش موجود باشه) و اشانتیون 5 میل یا 3 میلش رو هم میده.(اکثر مغازه ها جدا می فروشند.)

غلظت تستر بیش از عطرهای معمولیه. علتش هم مشخصه تحت تاثیر قرار گرفتن بیشتر مشتری.
23.gif

ولی همونطور که گفتم در خریدش باید خیلی دقت کرد. چون تستر رو رو برای خرید تعداد بالا میدن. خیلی از مغازه ها میان عطر تقلبی رو میکنن تو کارتن مقوایی به اسم تستر می فروشند.
خودم تیتر POLIC UOMO گرفتم حرف نداره ولی یکی برام تستر کنزو لئو پار گرفت که اگه باهاش دوش هم بگیری بوش تا سر کوچه نمی مونه.
108.gif

تائید میشه. ضمنا تا جایی که ممکنه عطرو از بازارهایی مثل مروی نخرید که بعدشو فقط خدا میدونه.همیشه عطرو از فروشگاههای معتبر تهیه کنید تا اگر احیانا مشکلی پیش اومد بشه با فروشنده حرف زد:lol:​

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
ماندگاری اسانس بهتر از عطرهای کارخانه ای نیست؟ چون الکل قاطیش نیست یا اگه هست خیلی کم.

از بس گفتن AZZARO ما رفتیم یکیشو خریدیم. الانم یک گوشه افتاده اصلا حالم از بوش بهم میخوره. زیادی تلخه.

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
تائید میشه. ضمنا تا جایی که ممکنه عطرو از بازارهایی مثل مروی نخرید که بعدشو فقط خدا میدونه.همیشه عطرو از فروشگاههای معتبر تهیه کنید تا اگر احیانا مشکلی پیش اومد بشه با فروشنده حرف زد:lol:​

اتفاقا ميخواستم يه سر برم كوچه مروي!يعني عطرهاشون تقلبيه؟مغازه هاشون كه ميري ميگن عطر زير 35 نداريم همه هم اورجينال هستند!ولي خب حرف فروشنده هست ديگه نميشه اعتماد كرد.

بالا