تائید میشه. ضمنا تا جایی که ممکنه عطرو از بازارهایی مثل مروی نخرید که بعدشو فقط خدا میدونه.همیشه عطرو از فروشگاههای معتبر تهیه کنید تا اگر احیانا مشکلی پیش اومد بشه با فروشنده حرف زد:lol:
تو مروی فقط گل سنگ
تو وزرا شقایق و سنگ
تائید میشه. ضمنا تا جایی که ممکنه عطرو از بازارهایی مثل مروی نخرید که بعدشو فقط خدا میدونه.همیشه عطرو از فروشگاههای معتبر تهیه کنید تا اگر احیانا مشکلی پیش اومد بشه با فروشنده حرف زد:lol:
اتفاقا ميخواستم يه سر برم كوچه مروي!يعني عطرهاشون تقلبيه؟مغازه هاشون كه ميري ميگن عطر زير 35 نداريم همه هم اورجينال هستند!ولي خب حرف فروشنده هست ديگه نميشه اعتماد كرد.
سلام
امیرجان به من ثابت شده که مروی اختلاف قیمت چندانی با جاهای دیگه نداره.اما احتمال گول خوردن تو مروی از جاهای دیگه بیشتره.برای مثال یکبار که مروی بودم کرم فریمن خریدم 4200 تومان که وقتی برمیگشتم خونه گفتم بذار یه قیمتی از داروخانه بگیرم که همون کرم تو داروخانه سمت ونک 2800 بود. حالا کلی فروشنده داشت تعریف قیمتش رو میکرد:lol: .
یکدفعه دیگه هم ریمل L'oreal کارتی خریدم خشک از آب دراومد....
خلاصه اونجا شامپو و صابون شاید بخرم اما دیگه هرگز عطر نمیخرم:happy: .
اوه اوه...ديدي چي شد!من براي خريد لوازم آرايش خانومم رفتم اونجا....اتفاقا ريمل Loreal هم خريديم.همونها كه توي بسته بندي طلقي شكل هست.17 تومن.نكنه خشك از آب در بياد!؟؟
دوستان که لطف کردند انواع عطر های خوب رو گفتن :
یک عطر خوشبو برای افراد 18-19 ساله بگن که طرف همونجا بگه i love u
عطر مارک دار بگید یا اگه اسانس هم سراغ دارید بفرمایید .
ممنون
نظرات دوستان و خوندم.
واقعا همین طوره که یکی از دوستان گفت. ممکنه یه پیشنهادی از طرف دوستان
بشه ولی از بوش خوشت نیاد. سلیقه ای هست دیگه.
من یه عطر دارم که کلا 10ml هست و یکی از آشناها برام آورد. اسمش هم " شب های مسکو " هست.
این عطر رو حتی برا بعضی ها که میان تو اتاقم هم باز نمی کنم بو کنن. خسیسم.
ولی خدایی هر وقت خودم بوش می کنم از دنیا کنده می شم. شاید به خاطر اینکه اولین بار سر قرار با دوستم زدم و واقعا خودم داشتم با خودم حال می کردم چه برسه به اون.
روی این عطر به زبان عجیب غریبی نوشته ولی یکی از آشناها اونو معنی کرد.
اگه کسی گیر آورد خواهشن آدرس بده.
سری هم به سایت www.khanehatr.com بزنیدهمه عطر عطر هایی که اینجا گفتین خوبن
ولی خوب یک عطری معرفی کنینن که به درد کارمند ها هم بخوره :lol:
هم از لحاظ مالی هم از لحاظ مالی
ولی خوب نه جدا من خودم عطرو ادکلن های مختلفی رو امتحان کردم هیچ وقت هم نشد که یکی تموم شد برم دوباره همون رو بخرم آخه هر وقت میری طرف اینقدر عطر و ادکلن میزاره جلوت که توش میمونی .
یادم قدیما از ادکلن درک خوشم میومد بوی مردونه خوبی داشت وقتی آدم بوش میکرد حس میکرد دیگه همه باید بهش احترام بزارن
ایا سایت جدید www.khanehatr.com را دیده ایدتو مروی فقط گل سنگ
تو وزرا شقایق و سنگ
عطر را حتما از جاهای معروف بخرید
دوستان که لطف کردند انواع عطر های خوب رو گفتن :
یک عطر خوشبو برای افراد 18-19 ساله بگن که طرف همونجا بگه i love u
عطر مارک دار بگید یا اگه اسانس هم سراغ دارید بفرمایید .
ممنون
بچه ها بهترين عطري كه ميشناسيد چيه؟عطري كه حداقل يه 24 ساعات موندگار باشه و به اصطلاح خط بوي خوبي داشته باشه يعني اطرافيان هم متوجه اون بشن!
هم براي خانم ها معرفي كنيد هم براي آقايان!
من به شخصه خودم دانهيل قهوه اي رو خيلي دوست دارم.براي همسرم هم اسكادا گرفتم كه خوشبو هست و خوشش اومد.
من الان دنبال عطر خنك هستم.اين دوتا رو ديدم بد نيستن ولي هنوز نخريدمشون.اين با قيمت 40 تومن براي 50 ميل.و اين يكيهم 65 تومن براي 100ميل.
كه اين دومي رو يكي از بچه ها او همين تاپيك معرفي كرده بود و انصافا خوشبو بود!
من الان دنبال عطر خنك هستم.اين دوتا رو ديدم بد نيستن ولي هنوز نخريدمشون.اين با قيمت 40 تومن براي 50 ميل.و اين يكيهم 65 تومن براي 100ميل.
كه اين دومي رو يكي از بچه ها او همين تاپيك معرفي كرده بود و انصافا خوشبو بود!
چنده قیمتش ؟؟؟؟ یعنی غیر از اینکه طرف میگه عاشقتم خودت هم میگی : i love me . ??
این عطره هم آره واقها خوشبو هست ckin2u
www.khanehatr.comتو مروی فقط گل سنگ
تو وزرا شقایق و سنگ