• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
لیست ادکلن های من اینها هست

212 شامل men - s..y-aqua

GA شامل GIO-white

kenzo jangle

aqua bulgari

GUCCI POUR HOMME2

clik happy
lacoste green

abercrombie and fitch

hugo boss

boss orange

tommy jims

dunhil blue

juguar classic

,چند تا دیگه

ولی این یکی که معرفی کردم انتخاب تازم هست، واقعا عالی هست ، چون خیلی وقت بود دنبال یه رایحه بودم که فرق داشته باشه با بقیه که پستم خورد به این لالیک ، اول چون نمیشناختمش بیخیال شدم ولی آخر با خودم کنار آمدم که بگیرم، واقعا راضی هستم ، هر جا میرم یه کامنتی در مدحش میاد!!!

به نظر من انتخاب خیلی خوبی هست برا همه، با اینکه من اصلا دوست ندارم بویی رو که میدم کسی بده!!ولی دیگه گفتم راستش رو بکم:)

ممنون از پاسخت
منم فکر کنم از بچگی یک مشکل روانی داشتم اونم این بوده که از بوی کاغذ و کتاب نو ! و چوب خوشم میومده . لالیک هم توی همین فضا ها هست . خودم وقتی بوشو حس می کنم کیف می کنم اما خب خودش می گفت که دوام نداره ! گفتم بپرسم جریانش چیه ! کلا این فروشگاه سنگ جدیدا دودره باز شده بنظرم

بازم مرسی

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
lalique-perfume-encre-noir-edt-100ml-5001003-0.jpg

کاش یه کم توضیح هم در موردش میذاشتی ... خودت تا به حال استفاده کردی ؟ :rolleyes:

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
EUPHORIA فوق العاده عالیه همینطور زنونه ش . البته قیمتها از بس بالا رفته که سراغ اینها راحت نمیشه رفت.

تو عالی بودن هر دو ورژن زنونه و مردونش شکی نیست فقط بعضی وقتها آدم دلش میخواد یه کم توی عطراش تنوع داشته باشه اینم از اون موردهاست ... :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از پاسخت
منم فکر کنم از بچگی یک مشکل روانی داشتم اونم این بوده که از بوی کاغذ و کتاب نو ! و چوب خوشم میومده . لالیک هم توی همین فضا ها هست . خودم وقتی بوشو حس می کنم کیف می کنم اما خب خودش می گفت که دوام نداره ! گفتم بپرسم جریانش چیه ! کلا این فروشگاه سنگ جدیدا دودره باز شده بنظرم

بازم مرسی

ببین من اون تعداد ادکلنی که اون بالا نوشتم خدایی تو 2 ماه 3 ماه تمام میشه چون من عادت دارم که دوش بگیرم با ادکلن از اونورم خیلی عطر بازم حال میکنم همه جورش رو داشته باشم ولی خدایی این لالیکه تقریبا از همه موندگاریش بیشتر .اینو 212 men تو یه حد میمونه....من که خیلی راضی هستم.ازش.
تو دوبی این 8-9 ماه پیش اولش که آمده بود 90 تومن بود.آمد ایران اول با 80 تومن آمد الان 65 هست قیمتش.یه مدل سفید هم هست اونم اشانتیونش رودارم به اندازه ای این حال نکردم.

کاش یه کم توضیح هم در موردش میذاشتی ... خودت تا به حال استفاده کردی ؟ :rolleyes:

چه توضیحی بدم عزیز ؟؟ خودم دارم و استفاده میکنم ببین من اون چیزایی که اون بالا گفتم رو میزدم خسته شدم از یه رایحه ای که یا خیلی ها میزنن یا اینکه مثل بقیه هست آخرش رفیتم2 تا ادکلن دیگه خریدم

یکی ETIENNE AIGNER X LIMITED و یه دونه بلک ایکسس، جفتشون قدیمی هستند ولی خوب اول از همه تک هستند ، بعدش وقتی بوش به کسی میخوره انکار به طرف چک زدی، آدم رو تو فکر میبره!!!(لفظ رو داشتی!!!:D)

تا اینکه اینها هم برام عادی شد یاد این لالیک افتادم، زدم تو کارش .....:blush:

راستی یکی از بچه ها اون بالا POLO رو پیشنهاد داد منم اون تائید میکنم.

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
چه توضیحی بدم عزیز ؟؟ خودم دارم و استفاده میکنم ببین من اون چیزایی که اون بالا گفتم رو میزدم خسته شدم از یه رایحه ای که یا خیلی ها میزنن یا اینکه مثل بقیه هست آخرش رفیتم2 تا ادکلن دیگه خریدم

یکی ETIENNE AIGNER X LIMITED و یه دونه بلک ایکسس، جفتشون قدیمی هستند ولی خوب اول از همه تک هستند ، بعدش وقتی بوش به کسی میخوره انکار به طرف چک زدی، آدم رو تو فکر میبره!!!(لفظ رو داشتی!!!:D)

تا اینکه اینها هم برام عادی شد یاد این لالیک افتادم، زدم تو کارش .....:blush:

راستی یکی از بچه ها اون بالا POLO رو پیشنهاد داد منم اون تائید میکنم.
منظورم این بود که در مورد رایحش یه کم توضیح بده !
winking.gif
مثلا خیلی شبیه EUPHORIA هست یا نه ؟ یا یه چیزی تو همون مایه هاست ... خنکه گرمه سرده شیرینه !
312jtp0.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
منظورم این بود که در مورد رایحش یه کم توضیح بده !
winking.gif
مثلا خیلی شبیه EUPHORIA هست یا نه ؟ یا یه چیزی تو همون مایه هاست ... خنکه گرمه سرده شیرینه !
312jtp0.gif

شبیه هیچ رایحه ای نیست، شاید بشه گفت مثل کوچی راش هست، که اونم نیست، ببین صمق درخت کاج رو بو کردی؟؟

یه چیز تو این مایع ، نه ترش و نه شرین، نه گرم نه سرد، اولش شیرین و گرم هست، بعد ترش و سرد میشه!!!

کلا رایحه ی رو مخی هست، من که خیلی حال کردم، گفتم که هر جا زدم یه کامنتی ملت به ما دادن!!!

فقط میشه زد ، راستی رفتی ادکلن فروشی اولش بو کردی میگی بابا این چیه، برو برا تست بزن یه نمش رو برو بیرون از مغازه یه 30 مین دیگه بوش کن تا بفهمی چی هست:blush:

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
Wow
این فوق العادس یک جورایی بوی خاصی داره :)/ شبیه اکالیپتوس اما ملیح تر /حسین جان سلیقمون خیلی شبیه هستا :دی اتفاقا منم همین ۲ هفته پیش اینو گرفتم با یدونه 212 on ice

Last edited:

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
کلا رایحه ی رو مخی هست، من که خیلی حال کردم، گفتم که هر جا زدم یه کامنتی ملت به ما دادن!!!
:blush:

ایول ایول http://************/files/6m1hdtddnchvdyzwd5ta.gif حالا اینایی که کامنت میدادن خانوم بودن یا آقا ؟
312jtp0.gif

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
معمولا خانما شدیدا کامنت میدن :دی برا این لالیک

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بوپالر

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا این ck euphoria خوبه در کل ؟
من خودم نداشتم و بوش نکردم . همینجوری از روی اسمش! از توی قفسه عطاریه برداشتم . کادو برای پسر داییم ! حالا اصلا خوبه یا نه
......
آقا یه عطری گرفتم ... Givenchy : PLAY .... خدااااست !

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
America Sport
و عطر سنجد که جذب کننده دختر هاست.

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این ck euphoria خوبه در کل ؟
من خودم نداشتم و بوش نکردم . همینجوری از روی اسمش! از توی قفسه عطاریه برداشتم . کادو برای پسر داییم ! حالا اصلا خوبه یا نه
......
آقا یه عطری گرفتم ... Givenchy : PLAY .... خدااااست !

عالیه :D فقط بدیش اینه که زود تکراری میشه :D شایدم من وسواس دارم :blink:

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
تو دوبی این 8-9 ماه پیش اولش که آمده بود 90 تومن بود.آمد ایران اول با 80 تومن آمد الان 65 هست قیمتش.یه مدل سفید هم هست اونم اشانتیونش رودارم به اندازه ای این حال نکردم.

تو خیجالَت نَمیکیشی ؟ 65 تومن پول عطر میدی ؟ فیگر فگیر بیچارَه ها رَ نَمیکونی ؟

ما با ماهی 50 تومن پول و 7 سر عایله باید سر کونیم و اونوقت تو 65 تومن فگت خرج بوت می کونی ؟ مگر من و تو چی فرگی می کونیم ؟ مَدان من چه اودَکولونی ایستیفاده می کونم ؟ یه اودکولونی که هم خودمو راحت کونم هم دیگرون داشته باشن ایستیفاده کونن تازه همونم هر وقت ایستیفاده می کونم همه شاکی می شند اونوقت تو 65 تومن ؟ منم حتی شاکی کردی !

فرگ تو با من چیه ؟ حان ؟ صبح تا شب سر فلکه وامیسم یکی بیاد بیبره بنایی ، صبح تا شب روی کولم بار می برم زیحمت می کشم عرق می ریزم تو میری اودیکولون می خری ؟

نه خیجلت نَمیکیشی ؟ خدا عطر رایگان داده تو میری عطر می خری ؟ به هر چی خدا میدَه راضی باش
بیجای اینکارا برو پولتو بینداز صندوگ همیاریَ مسجید

با تشکور

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خوشحالم که میبینم همچین تاپیکی تو پی تی هست.
من یه عطر باز حرفه ای هستم!
در ضمن اطلاعاتم در مورد عطر بد نیست.خوشحال میشم اگه بتونم به کسی برای انتخاب عطر کمک کنم.:rolleyes:

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
خوشحالم که میبینم همچین تاپیکی تو پی تی هست.
من یه عطر باز حرفه ای هستم!
در ضمن اطلاعاتم در مورد عطر بد نیست.خوشحال میشم اگه بتونم به کسی برای انتخاب عطر کمک کنم.:rolleyes:

اگه بتونی چند تا روش برای شناختن عطر Orginal بگی خیلی خوب میشه !
birgits_snill.gif

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
روش شناخت original عطر رو من توی اون تاپیکی که ادعا میکرد عطراش original هست گفتم
اما در کل اینه : باید شماره ته جعبه با ته شیشه باید یکی باشه
البته اعتماد به فروشنده هم مهمه

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
روش شناخت original عطر رو من توی اون تاپیکی که ادعا میکرد عطراش original هست گفتم
اما در کل اینه : باید شماره ته جعبه با ته شیشه باید یکی باشه
البته اعتماد به فروشنده هم مهمه

روش اول به نظرم خیلی مسخره میاد ! چون فکر میکنم اون کسی که جعل میکنه فکر یه همچین چیز ساده ای رو هم میکنه ... دومیش هم که ...
280krix.gif

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
ببینید اگه کسی تا این حد جاعل باشه پس حتما theme عطر رو خوب در اورده
مثلا الان کمپانی smart توی مالزی داره اسپری و عطر مارکهای معروفو میسازه با اسم smart اما جعبش ۷۰-۸۰ درصد شبیه اصلیه بالاش زده smart اما این مجوز داره از شرکتهای اصلی / با این وجود باز فقط theme عطر رو خوب در اورده اگر عطر شناس باشی یا اون عطر رو قبلا استفاده کرده باشی بدون اینکه بگن smart هست میفهمی / حالا اینجا هم نشد روش زده , قیمتشم ماگزیمم ۱۵۰۰۰ هست/ اما همین smart هم الان دوستان زحمت کشیدن تقلبیشو وارد میکنن / کلا باید فروشنده رو ۱۰۰ درصد روش ok باشین/ اون روش اول هم به این اسونیا نمیشه / اگرم باز دلت راضی نمیشه نزدیک ترین مکان دبی هست براخرید
اینم بگم اگر عطر رو برا ماندگاریش میخاین original باشه یعنی این فکری که مردم دارن و میگن فلان عطر original نیست چون مثلا ۲-۳ ساعت بیشتر نمیمونه که کلا این فلسفه غلطیه چون معمولا اکثر شرکتها جدیدا دارن عطر رو بر این مبنا میسازن که برا مدت یک date یا meeting و امثالهم جواب بده نه ۳۶۵ روز :دی
در هر حال من در خدمتم داداش
شما گمونم اینارو هم تست کنین بد نباشه
clinique happy
Dunhill desire قهوه ای

بالا