لیست ادکلن های من اینها هست
212 شامل men - s..y-aqua
GA شامل GIO-white
kenzo jangle
aqua bulgari
GUCCI POUR HOMME2
clik happy
lacoste green
abercrombie and fitch
hugo boss
boss orange
tommy jims
dunhil blue
juguar classic
,چند تا دیگه
ولی این یکی که معرفی کردم انتخاب تازم هست، واقعا عالی هست ، چون خیلی وقت بود دنبال یه رایحه بودم که فرق داشته باشه با بقیه که پستم خورد به این لالیک ، اول چون نمیشناختمش بیخیال شدم ولی آخر با خودم کنار آمدم که بگیرم، واقعا راضی هستم ، هر جا میرم یه کامنتی در مدحش میاد!!!
به نظر من انتخاب خیلی خوبی هست برا همه، با اینکه من اصلا دوست ندارم بویی رو که میدم کسی بده!!ولی دیگه گفتم راستش رو بکم
EUPHORIA فوق العاده عالیه همینطور زنونه ش . البته قیمتها از بس بالا رفته که سراغ اینها راحت نمیشه رفت.
ممنون از پاسخت
منم فکر کنم از بچگی یک مشکل روانی داشتم اونم این بوده که از بوی کاغذ و کتاب نو ! و چوب خوشم میومده . لالیک هم توی همین فضا ها هست . خودم وقتی بوشو حس می کنم کیف می کنم اما خب خودش می گفت که دوام نداره ! گفتم بپرسم جریانش چیه ! کلا این فروشگاه سنگ جدیدا دودره باز شده بنظرم
بازم مرسی
کاش یه کم توضیح هم در موردش میذاشتی ... خودت تا به حال استفاده کردی ؟
منظورم این بود که در مورد رایحش یه کم توضیح بده !چه توضیحی بدم عزیز ؟؟ خودم دارم و استفاده میکنم ببین من اون چیزایی که اون بالا گفتم رو میزدم خسته شدم از یه رایحه ای که یا خیلی ها میزنن یا اینکه مثل بقیه هست آخرش رفیتم2 تا ادکلن دیگه خریدم
یکی ETIENNE AIGNER X LIMITED و یه دونه بلک ایکسس، جفتشون قدیمی هستند ولی خوب اول از همه تک هستند ، بعدش وقتی بوش به کسی میخوره انکار به طرف چک زدی، آدم رو تو فکر میبره!!!(لفظ رو داشتی!!!)
تا اینکه اینها هم برام عادی شد یاد این لالیک افتادم، زدم تو کارش .....:blush:
راستی یکی از بچه ها اون بالا POLO رو پیشنهاد داد منم اون تائید میکنم.
منظورم این بود که در مورد رایحش یه کم توضیح بده !مثلا خیلی شبیه EUPHORIA هست یا نه ؟ یا یه چیزی تو همون مایه هاست ... خنکه گرمه سرده شیرینه !
Wowکاش یه کم توضیح هم در موردش میذاشتی ... خودت تا به حال استفاده کردی ؟
کلا رایحه ی رو مخی هست، من که خیلی حال کردم، گفتم که هر جا زدم یه کامنتی ملت به ما دادن!!!
:blush:
آقا این ck euphoria خوبه در کل ؟
من خودم نداشتم و بوش نکردم . همینجوری از روی اسمش! از توی قفسه عطاریه برداشتم . کادو برای پسر داییم ! حالا اصلا خوبه یا نه
......
آقا یه عطری گرفتم ... Givenchy : PLAY .... خدااااست !
تو دوبی این 8-9 ماه پیش اولش که آمده بود 90 تومن بود.آمد ایران اول با 80 تومن آمد الان 65 هست قیمتش.یه مدل سفید هم هست اونم اشانتیونش رودارم به اندازه ای این حال نکردم.
سلام
خوشحالم که میبینم همچین تاپیکی تو پی تی هست.
من یه عطر باز حرفه ای هستم!
در ضمن اطلاعاتم در مورد عطر بد نیست.خوشحال میشم اگه بتونم به کسی برای انتخاب عطر کمک کنم.
روش شناخت original عطر رو من توی اون تاپیکی که ادعا میکرد عطراش original هست گفتم
اما در کل اینه : باید شماره ته جعبه با ته شیشه باید یکی باشه
البته اعتماد به فروشنده هم مهمه