• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم فکر کنم از بچگی یک مشکل روانی داشتم
بازم مرسی

فكر ميكني تازه ؟ :blink: فقط يك مشگل رواني ؟ :blink:كي اين همه دلداريت داده كه فقط يدونه مشگل رواني داشتي ؟

:D

هنوز من خوشبو تر از A L L U R E CHANEL نديدم كه نه بوش تكراري بشه نه از كلاس بيفته

ClassiqueCrime

Registered User
لایک‌ها
1
وقتتون رو با این چیزا تلف نکنید!
کلاس آدم به این چیزا نیست به قران

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
وقتتون رو با این چیزا تلف نکنید!
کلاس آدم به این چیزا نیست به قران

:blink::blink::blink: به قرآن کسی عطر نمیخره که با کلاس بشه ! عطر میخریم بوگند ندیم !
2rzukw3.gif

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
:blink::blink::blink: به قرآن کسی عطر نمیخره که با کلاس بشه ! عطر میخریم بوگند ندیم !
2rzukw3.gif

آقا يه چيزي بگم فقط بدوني بعضي ها تفكراتشون چجوريه ... ما توي راهنمايي يك معلم ادبيات داشتيم

هميشه بوي گند ميداد و زير بغلش خيس و بوي چاه فاضلاب ميداد ... بعد يه بار يكي گفت آقا ببخشيد اما دليل اينكه

شما اين قدر بو ميديد چيه ؟ بعد اين عصباني شد و با چك و لگد اينو انداخت بيرون

بعد داشت براي ما توضيح ميداد كه اگر من بو ميدم چون هر كس زياد حموم بره و از اين جينگولك بازيا به خودش بزنه

( منظورش عطر و ادوكلن بود ) آدم زماني كه خيلي تميز نباشه با خدا تره و همش دنبال تميز بودن نيشت

وقتي كه براي تميزي ميخوايد بزاريد رو بريد با خدا راز و نياز كنيد :blink:

Last edited:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من معمولا عطر نمی زنم مگر در مهمونی ها
اما همیشه اسپری آدیداس سبز می زنم که بوشم خیلی خوبو موندگاره

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین فیس کلن تیروزه بوش تا 1 کیلومتریتون می پیچه همچین تابلو می شید بین ملت
چند ماه که مدام استفاده کنید معروف می شید :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسين kenzo Jungle كه دخترونست ... اوني كه شيشش مثل برگ ميمونه رو مگه نميگي ؟

Tommy Jins هم اوني كه بوي ليمو شيرين ميده رو ميگي ؟ جعبش مثل شلوار جينه ؟

اون جمله آخر هم كلا تاييد ميشه ... اصلا دوست ندارم بويي كه ميدمو كسي بده

براي همين كسي بگه چي زدي ميگم بيك :lol: يارو كف ميكنه :blink:

سلام پوریا

کنزو جنگل 2005 مردونه رو سرچ کن، سرش مثل جارو هست.همونی هست که اون سری آمدی زده بودم...

تامی هم آره همونه ، البته بوی لیمو شرین دیگه نمیده:D

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
حسين kenzo Jungle كه دخترونست ... اوني كه شيشش مثل برگ ميمونه رو مگه نميگي ؟

[QUOTE/]

عطری که شکل برگه kenzo parfum d'ete (عطر تابستونی کنزو) هست.
KenzoParfumDEte.jpg

البته کنزو جانگل یه نسخه زنونه داره به اسم kenzo jengle elephant که بوی تند و نسبتا مردونه ای داره و هرکسی ازش خوشش نمیاد.

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
یه تاپیک قدیمی تو امضا من هست...خواستید یه سر بزنید بهش بچه ها راهنمایی های خوبی کرده بودند!

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
jv_artisan03-300x396.jpg

بچه ها کسی محصولات john varvatos رو تست کرده ؟ مخصوصا این مدل artisan ... چه جوریاس ؟
312jtp0.gif

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چهارتا عطر دارم . تا اینها تموم نشه دیگه عمرا پول عطر بدم
پول علف خرسه مگه!

elham-elaine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها کی میدونه فرق عطر chichi اصل فرانسه با مدل تقلبی اش که ساخت دبی هست جه فرقی داره؟

elham-elaine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه دوبی هم عطر میسازه؟ :blink:

بله ! از موقعی که ایران تحریم شده

من خودم 4 سال پیش یه عطر فرانسوی خریدم به اسم بلیس که برای تبلیغ یه عطر خیلی کوچولو از chichi انداخته بودن توش -مثله همین بیک خودمو ن البته بیک ایران تحت لیسانس فرانسه هستش و بو ش خیلی موندگاره-
خلاصه بوی chichi که تو جعبه عطر دیگه بود خیلی توپ بود و من خیلی خوشم اومد ! ولی بعد تحریم رفتم عطر رو خریدم و توجه نکردم که دیگه عطر فرانسه دیگه به اون صورت نمیاد توی جمهوری اسلامی قیمتش هم 13500 بود در حالی که قبلا اون جور عطر های 60 سی سی 8 تومن اینا بود !
ولی پشت عطر رو که خوندم نوشته بود made in U.A.E یه هفته بعد هم مشخصات روی شیشش پاک شد در ضمن بوش اصلن اصلن شبیه chichiنبود و بیشتر شبیه بوی الکل و هندونه میداد ....
impatient.gif

...................
blowupaeon.gif

elham-elaine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه پشت 90 درصد عطر ها به جای اینکه made in france باشه UAEهستش منن توصیه می کنم که تا موقعی که از تحریم در بیاییم از عطر های قلابی استفاده نکنیم و بی خودی پولمونرو تو جیب عرب ها نریزیم ....
hammer.gif

البته هستن عطر هایی با مارک های تاپ و خیلی بالا که کف قیمت هاشون از 80 شروع میشه تا ......که من فکر می کنم که اونا مستقیم از خود اروپا می آن و اصل اصل هستن و بو ی خیلی خوبی دارن مثل
lanvin .versace.........

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
این 212 که میگی، بوش چه جوریه؟ ملایمه؟ خنکه؟ تنده؟
من یدونه از این عطرهای هورمونی که توی همین پی تی هم تبلیغ میکرد خریدم، بوش خیلی عالی بود ولی زود از بین میرفت.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
این 212 که میگی، بوش چه جوریه؟ ملایمه؟ خنکه؟ تنده؟
من یدونه از این عطرهای هورمونی که توی همین پی تی هم تبلیغ میکرد خریدم، بوش خیلی عالی بود ولی زود از بین میرفت.
میشه گفت خنکه
من 100 میلشو داشتم، توی 2 هفته تموم شد ....

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
برای اطلاعات بیشتر حتما این سایت رو ببینید(جلوگاه)
تاریخچه عطر
سنت توليد عطر در فرانسه سابقه اى بسيار طولانى دارد. شهر گِراس در اين كشور از قرن ۱۶ در توليد عطر شهرت فراوانى داشته است.
شرکت ژان نیل قدیمی ترین شرکت عطر در جهان است، که در سال1779 توسط ژان نیل اِلدِر که خود یک پرفیومر وعطر ساز بود، تاسیس شد
قرن ها پیش از این، عطر به عنوان ماده ای برای خوشبو کردن محیط در مراسم مذهبی مصریان سوزانده می شد. در آن زمان استفاده از این مواد خوشبو تنها به آیین ها و تشریفات مذهبی اختصاص داشتند اما به تدریج از این مواد برای ساختن پماد جهت تسکین و درمان زخم های پوستی نیز استفاده شد.
در طول قرن هفدهم، استفاده از بوی خوش و عطر کاملا در بین مردم رایج شد. دستکش های معطر در فرانسه به بازار آمد و در سال 1656 بود که اولین صنف سازندگان عطر تاسیس شد.
استفاده از عطر در کشور فرانسه بیش از سایر نقاط جهان به سرعت افزایش پیدا کرد

عطر 212 سکسی: 212 sexy
برخی بعلت تحریک کنندگی بالای عصب های بویایی این عطر را محرک جنسی دانسته اند.نام آن در کشورهای عربی و اسلامی فقط به 212 شناخته می شود و کمپانی کلمه sexy را از آن برداشته است(خودم در تمام فروشگاه های عطر؛آن را با نام کامل و در دید عموم دیدمش؛ نمی دونم چرا این فروشگاه ها فیلتر نشدن) در سه پکیج : مردانه و زنانه و اسپورت به فروش می رسد
اطلاعات : این عطر بسیار خوشبو بارایحه ای عالی محصول سال 2007 میلادی کمپانی معتبر و بزرگ فرانسوی شارابوت می باشد . به گفته کمپانی شارابوت این عطر برای خانمهای خوش گذران و با نشاط بسیار مناسب می باشد . این کمپانی اعلام کرده این عطر را برای سیندرلا های امروزی طراحی و تولید کرده است و بهترین عطر محرک جنسی برای خانمهایی که عاشق جذب شدن آقایان و زوم شدنشان روی رایحه عطر آنهاست میباشد. بیشترین موارد استفاده آن در مهمانیها میباشد. این عطر به خانمها احساس جوانی می بخشد این محصول از ترکیباتی مانند اسانس گرم نارنگی و کارولین شیرین تهیه شده است .این محصول در یک پکیج سه تایی (زنانه-مردانه-اسپرت) در بازار معرفی شده است. این عطر یکی از محصولات واقعا پرفروش کمپانی شارابوت در آمریکا و اروپا بوده است
عطر ادو اپیوم
محصول پرفروش ایران و اروپا
اطلاعات :
این ادکلن محصول سال 1995 میلادی می باشد. این ادکلن جز دسته ادکلنهای تند و تیز و جنگلی و آسیایی می باشد . این ادکلن برای آقایان می باشد و مصرف آن بیشتر در طول روز توصیه شده است . اپیوم در ترجمه لغتی به معنی تریاک می باشد . این ادکلن مردانه از ترکیباتی مانند وانیل و سدر تهیه شده است .
عمر محصول :8 الی 12 ساعت
قدرت خوشبویی : عالی
پیشنهاده استفاده : روز و شب
برای اطلاعات بیشتر حتما این سایت رو ببینید(جلوگاه)
تاریخچه عطر

بالا