• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بیک هم بوی خوبی داره :دی بی شوخی می گم . یه زمانی میخریم دونه ای 1000 تومن بود . ماندگاری بالایی هم داشته :دی
ولی خوب از یک کیلومتری می فهمدین که عطر بیک زدی :دی

pany

Registered User
لایک‌ها
19
کی گفته عطر همون ادوکلنه ؟ عطر برای خانومهاست و ادوکلن برای خانومها ... شما حرفت درسته

از نظر من بهترین عطرها که بوهای عالی داره Guchi Rush , CoCo Chanel هستش

بوی Ferre رو هم دوست دارم ... همینطور Bulgari

استارتر تاپیک منظورشون رو بد رسوندن و فکر میکنم منظورشون اسانس یا عصاره عطر( Perfume extract ) باشه.

Perfume extract ( عصاره عطر ) - دارای 15 تا 40 ( معمولا در 20 ) درصد ترکیبات معطر

Eau De Perfume - دارای 10 تا 20 ( معمولا در 15 ) درصد ترکیبات معطر

Eau De Toilette - دارای 5 تا 15 ( معمولا در حدود 10 ) درصد ترکیبات معطر

Eau De Cologne - دارای 3تا 8 ( معمولا در حدود 5 ) درصد ترکیبات معطر

---------------------------------

یه توضیح کوچولو هم بدم و اون اینکه در حقیقت کمپانی های تولید کننده عطر برند های مشهوری چون کریستین دیور و شنل و.... نمی باشند .

به عنوان نمونه کمپانی givaudan , بزرگترین تولیدکننده اسانس عطر و مواد خوشبو کننده ( Flavors and Fragrances ) در دنیا و همچنین تامین کننده ماده اولیه بسیاری از کمپانی های مشهور عطر و ادوکلن .

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اونارو ولش کن
من جوپ رو دوس دارم چون خاطرات زنده میکنه

royal999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کی گفته عطر همون ادوکلنه ؟ عطر برای خانومهاست و ادوکلن برای خانومها ... شما حرفت درسته

از نظر من بهترین عطرها که بوهای عالی داره Guchi Rush , CoCo Chanel هستش

بوی Ferre رو هم دوست دارم ... همینطور Bulgari

ابتدا از نظر شما کمال تشکر را دارم و باید بگویم که من نگفتم که عطر همون ادکلنه. شاید این شبهه به خاطر این بود که من تاکیدم روی فرق عطر و ادکلن، این بود که عطر ارزان تر و به صورت سرنگی قابل تهیه است، وگرنه این حرف رو من نزدم.

فکر کنم می خواستید بنویسید که اودکلن برای آقایان است که خطای تایپی رخ داده.
به هر حال ممنون. من این عطر ها رو در توالی های متفاوت چک می کنم.

royal999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استارتر تاپیک منظورشون رو بد رسوندن و فکر میکنم منظورشون اسانس یا عصاره عطر( Perfume extract ) باشه.

Perfume extract ( عصاره عطر ) - دارای 15 تا 40 ( معمولا در 20 ) درصد ترکیبات معطر

---------------------------------

یه توضیح کوچولو هم بدم و اون اینکه در حقیقت کمپانی های تولید کننده عطر برند های مشهوری چون کریستین دیور و شنل و.... نمی باشند .

به عنوان نمونه کمپانی givaudan که بزرگترین تولیدکننده اسانس عطر و مواد خوشبو کننده ( Flavors and Fragrances ) در دنیا می باشد و همچنین تامین کننده ماده اولیه بسیاری از کمپانی های مشهور عطر و ادوکلن .

من منظورم دقیقا این عطرهایی است که در عطر فروشی ها می فروشند و با سرنگ می کشند و در داخل ظرف های کوچیک شیشه ای و پلاستیکی می ریزند و روغنی است، می باشد. خود عطر ها هم در ظرف های بزرگ تری داخل ویترین است. نمی دونم دیگه چی بگم. یعنی الکل نداره. روغنیه.

royal999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورم به طور بهتر از عطر، آنهایی است که در این ظرف ها می ریزند:

152e3281e8f1c332c906b3987e621b49.jpg

Perfume_Bottles.jpg

طبیعتا همه دیگه می فهمند که ادکلن رو توی این ظرف ها نمی ریزند و فقط عطر داخل اینها ریخته می شود.

انصافا هر کسی از عطر های واقعا عالی و باکلاس استفاده کرده، بگه تا هم من و هم بقیه فیض ببرند.​

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
به عنوان نمونه کمپانی givaudan , بزرگترین تولیدکننده اسانس عطر و مواد خوشبو کننده ( Flavors and Fragrances ) در دنیا و همچنین تامین کننده ماده اولیه بسیاری از کمپانی های مشهور عطر و ادوکلن .

تائید.
این عطرهای دم خیابونی یا تو متروئی رو اصلا توصیه نمیکنم.(عطر بهشت و فاطیما)
هم ماندگاری پائینی دارند هم کیفیت اسپریش پائینه.عطر نشتی پیدا میکنه و کلا مایع خوب اسپری نمیشه و باعث زودتر تمام شدن عطر میشه.
شما هم اگه مشکل کمبود جا داری میتونی از عطرهای 30 میل بگیری که تو هر جیبی جا میشه.

تو عطرها Police Wings بوی شیرین و خیلی تکی داره.تستر 100 میلش 23 چوب ابتیاع شد.(پول یه ادکلن) خود عطرش 34 یود.هرکی میبینه میپرسه چی زدی.
قوطیشم کپ قوطی "چیزکا"ست :lol:
0009330_m.jpg

pany

Registered User
لایک‌ها
19
فقط خواهشا اشتباه نگیرید و ادکلن معرفی نکنید. من می خواهم برم عطر فروشی و عطر بخرم و نه ادکلن.

من منظورم دقیقا این عطرهایی است که در عطر فروشی ها می فروشند و با سرنگ می کشند و در داخل ظرف های کوچیک شیشه ای و پلاستیکی می ریزند و روغنی است، می باشد. خود عطر ها هم در ظرف های بزرگ تری داخل ویترین است. نمی دونم دیگه چی بگم. یعنی الکل نداره. روغنیه.

خوب می فرمودین منظورم عطرهای روغنی ( و احتمالا دارای درصد بالایی از عصاره ) می باشند . این جوری منظورتون رو بهتر به افرادی مثل من که با این نوع عطر فروشی ها اشنایی ندارند می

رسوندین ... (البته من تو مشهد یا فیلم های تاریخی دیدم ) و بهتر از این بود که هر چیزی که خارج از این مغازه ها فروخته میشند رو ادکلن بنامید .

همونطور که گفته شد ادکلن ( cologne ) تنها برای اقایان به کار میرود .

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
پست اول جفتشو اشتباهی نوشتم برای خانمهاست ... نگفتم شما تفاوتش رو نمیدونی

میگم خیلی ها نمیدونن و میگن میخوام برم یه عطر بگیرم ... فرق عطر و ادوکلن رو نمیدونن

دقیقا مثل کسایی که موقع بازی ورق میگن بیا پاسور بازی کنیم

در کل این نوع عطر ها رو من تایید نمیکنم چون بوی اصلیشون رو ندارن

ولی اگه خواستی برو تندیس تو تجریش طبقه 2 اونجا داره

Last edited:

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
چه جالب! هنوز توی ایران کسی نمیدونه ادکلن چیه... :D

pany

Registered User
لایک‌ها
19
چه جالب! هنوز توی ایران کسی نمیدونه ادکلن چیه... :D

تا اونجایی که من میدونم ادکلن ( Cologne ) ها در طبقه بندی خوشبو کننده های بدن دارای درصد اسانس ( روغن ) پایین تری می باشند و در نتیجه از رایحه ی خفیف و ماندگاری کمتری نسبت به دیگر

خوشبو کننده ها ( Perfume , Eau de perfume , Eau De Toilette ) برخوردارند .

البته به عنوان یک اشتباه مصطلح تنها برای محصولات مردانه ( خارج از طبقه بندی خوشبو کننده ها ) بکار میرود و این هم مختص به ایرانیان نیست .

بهر حال نمیدونم منظور شما چی بوده ...

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

Farbodmcp

Registered User
لایک‌ها
2
تا اونجایی که من میدونم ادکلن ( Cologne ) ها در طبقه بندی خوشبو کننده های بدن دارای درصد اسانس ( روغن ) پایین تری می باشند و در نتیجه از رایحه ی خفیف و ماندگاری کمتری نسبت به دیگر

خوشبو کننده ها ( Perfume , Eau de perfume , Eau De Toilette ) برخوردارند .

البته به عنوان یک اشتباه مصطلح تنها برای محصولات مردانه ( خارج از طبقه بندی خوشبو کننده ها ) بکار میرود و این هم مختص به ایرانیان نیست .

بهر حال نمیدونم منظور شما چی بوده ...

تا حالا شده یه قوطی از این خوشبو کننده ها ببینید که روش نوشته باشه ادکلن؟؟؟؟

Cologne ها؟ :blink:

royal999

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه من فقط عطر رو درخواست کردم و گفتم که ادکلن ننویسید؛ از اون طرف همه بلااستثناء ادکلن معرفی کرده اند!

جل الخالق!

مثل اینکه عطر برای بعضی واژه ایست دیگر برای ادکلن؛ همانطوری که زیبا برای قشنگ مترادف است.:(

amiriano

Registered User
لایک‌ها
2
چند روز پیش اتفاقی رفتم یه فروشگاه و گفتم هرچند که فصل زمستون تموم شده ولی یه عطر با بوی تلخ بخرم.فروشنده یکسری عطر اورد که پسند نشد.بعد گفت عطرهای آنتونیو باندراس رو بو کردی؟؟!!من تو دلم گفتم که حتما از این تقلبی ها هست و مزخرف باید باشه.بعد دیدم نه مثل اینکه باندراس(بازیگر معروف) واقعا عطر داره و کاتالوگ و عکس و خلاصه کلی دم و دستگاه.من هم حقیقتا از بوی رنگ مشکی اش خوشم اومد.رنگ سفید هم داشت که برای خانم ها بود و زیاد هم خوشبو نبود.رنگ آبی هم داشت که تقریبا بوی خنکی بود.که من 50 تومن 100 میل رو خریدم.موندگاری خوبی هم داشته تا اینجا.اینم عکسش:​
nd.6746.jpg

Spring's Girl

كاربر فعال موسيقي
کاربر فعال
لایک‌ها
325
كسي تا حالا ازعطر ويكتوريا و ديويد بكهام استفاده كرده؟
من ميخوام هر دو نوعشو بخرم.ميشه زود جوابمو بدين؟ممنون:)

بالا