کی گفته عطر همون ادوکلنه ؟ عطر برای خانومهاست و ادوکلن برای خانومها ... شما حرفت درسته
از نظر من بهترین عطرها که بوهای عالی داره Guchi Rush , CoCo Chanel هستش
بوی Ferre رو هم دوست دارم ... همینطور Bulgari
کی گفته عطر همون ادوکلنه ؟ عطر برای خانومهاست و ادوکلن برای خانومها ... شما حرفت درسته
از نظر من بهترین عطرها که بوهای عالی داره Guchi Rush , CoCo Chanel هستش
بوی Ferre رو هم دوست دارم ... همینطور Bulgari
استارتر تاپیک منظورشون رو بد رسوندن و فکر میکنم منظورشون اسانس یا عصاره عطر( Perfume extract ) باشه.
Perfume extract ( عصاره عطر ) - دارای 15 تا 40 ( معمولا در 20 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Perfume - دارای 10 تا 20 ( معمولا در 15 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Toilette - دارای 5 تا 15 ( معمولا در حدود 10 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Cologne - دارای 3تا 8 ( معمولا در حدود 5 ) درصد ترکیبات معطر
---------------------------------
یه توضیح کوچولو هم بدم و اون اینکه در حقیقت کمپانی های تولید کننده عطر برند های مشهوری چون کریستین دیور و شنل و.... نمی باشند .
به عنوان نمونه کمپانی givaudan که بزرگترین تولیدکننده اسانس عطر و مواد خوشبو کننده ( Flavors and Fragrances ) در دنیا می باشد و همچنین تامین کننده ماده اولیه بسیاری از کمپانی های مشهور عطر و ادوکلن .
Perfume extract ( عصاره عطر ) - دارای 15 تا 40 ( معمولا در 20 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Perfume - دارای 10 تا 20 ( معمولا در 15 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Toilette - دارای 5 تا 15 ( معمولا در حدود 10 ) درصد ترکیبات معطر
Eau De Cologne - دارای 3تا 8 ( معمولا در حدود 5 ) درصد ترکیبات معطر
یه توضیح کوچولو هم بدم و اون اینکه در حقیقت کمپانی های تولید کننده عطر برند های مشهوری چون کریستین دیور و شنل و.... نمی باشند .
به عنوان نمونه کمپانی givaudan , بزرگترین تولیدکننده اسانس عطر و مواد خوشبو کننده ( Flavors and Fragrances ) در دنیا و همچنین تامین کننده ماده اولیه بسیاری از کمپانی های مشهور عطر و ادوکلن .
فقط خواهشا اشتباه نگیرید و ادکلن معرفی نکنید. من می خواهم برم عطر فروشی و عطر بخرم و نه ادکلن.
من منظورم دقیقا این عطرهایی است که در عطر فروشی ها می فروشند و با سرنگ می کشند و در داخل ظرف های کوچیک شیشه ای و پلاستیکی می ریزند و روغنی است، می باشد. خود عطر ها هم در ظرف های بزرگ تری داخل ویترین است. نمی دونم دیگه چی بگم. یعنی الکل نداره. روغنیه.
میخوام عطر بگیرم بین این چهار تا کدوم از همه مطمئن تره:سنگ_شقایق_هایلن_زند(میلاد نور)؟؟؟؟
چه جالب! هنوز توی ایران کسی نمیدونه ادکلن چیه...
میخوام عطر بگیرم بین این چهار تا کدوم از همه مطمئن تره:سنگ_شقایق_هایلن_زند(میلاد نور)؟؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم ادکلن ( Cologne ) ها در طبقه بندی خوشبو کننده های بدن دارای درصد اسانس ( روغن ) پایین تری می باشند و در نتیجه از رایحه ی خفیف و ماندگاری کمتری نسبت به دیگر
خوشبو کننده ها ( Perfume , Eau de perfume , Eau De Toilette ) برخوردارند .
البته به عنوان یک اشتباه مصطلح تنها برای محصولات مردانه ( خارج از طبقه بندی خوشبو کننده ها ) بکار میرود و این هم مختص به ایرانیان نیست .
بهر حال نمیدونم منظور شما چی بوده ...