• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

loyal Enzo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Jean Paul Gaultier

عطر فوق العاده خوشبویی هست و ماندگاری بالایی داره ( 16 ساعت ) و مناسب پاییز و زمستان هست. فقط قدرت پخش بوی بالایی نداره. در کل پیشنهاد میشه

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
بین اینا موندم!
Valentino V pour Homme
Lalique Encre Noire De
Polo Double Black
Jean Paul Gaultier
versace Blue Jeans
1 Million

rezaasayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اینکه از کجا بخریم مهمتره تا اینکه چی بخریم.این گالری سنگ تو وزرا که انقدر تعریف میکنن جدیدن کلا بردار شده.
من از مشتریاش بودم.اخیرا دوتا خرید داشتم یه 70 تومن یه 90 تومن متوجه شدم اصلا در حد تستر نیست. البته هایلند تست کردم ولی بخاطره اطمینان الکی از سنگ خریدم . دیگه به هیچ جا نمیشه اطمینان کرد. تستر اصل برات میزنن و قلابی میکنن تو پاچه.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام
اینکه از کجا بخریم مهمتره تا اینکه چی بخریم.این گالری سنگ تو وزرا که انقدر تعریف میکنن جدیدن کلا بردار شده.
من از مشتریاش بودم.اخیرا دوتا خرید داشتم یه 70 تومن یه 90 تومن متوجه شدم اصلا در حد تستر نیست. البته هایلند تست کردم ولی بخاطره اطمینان الکی از سنگ خریدم . دیگه به هیچ جا نمیشه اطمینان کرد. تستر اصل برات میزنن و قلابی میکنن تو پاچه.

وزرا همشون دزدن از دم ... خیلی بی پدرن ... من ادکلن گرفتم 2 تا بعد اومدم خونه دیدم یکیش اصلا اصل نیست

فرداش رفتم گفتم این اصل نیست گفت چرا و فلان و شرط میبندی ؟ گفتم روی کاغذ مینویسیم اگر اصل بود

من 5 تا ادکلن ازت بخرم اگر اصل نبود 10 تا ادکلن مجانی به انتخاب خودم بهم بدی ... گفت باشه و اینا ... تا کاغذ دراوردم

که بنویسیم گفت بزار دوباره بوش کنم :D بعد گفت ا ا ا ا این ناصر ابله اشتباهی مال خودشو اینجا گذاشته بوده

و خلاصه دری وریاش شروع شد ... گفتم این سیا کاریارو برای من در نیار ... مشتری خوبی رو پروندی

هی گفت آقا به جون مادرم زنم بچم دوست دخترم عمم مادر زنم دختر خواهرم مال دوستم بوده اینجا گذاشته

گفتم عوض کن بریم حوصلتو ندارم ... بهترین جا الان هایلنده ... ممکنه یه مقدار گرون تر باشه اما اصله

rezaasayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو مروی فقط گل سنگ
تو وزرا شقایق و سنگ

دوست عزیز من از مشتریای سنگ بودم دیگه قابل اطمینان نیست . نزدیک 160تومن کرد تو پاچم.یه 70 تومن یه 90تومن. اینا نون اسمشونو میخورن و سو استفاده میکنن. قبلا هایلند تست کرده بودم . اصلا در حد پولی که دادم نیست . حرفم بزنی میگن به پوستت نمیسازه ! اینا همش حرفه .

rezaasayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وزرا همشون دزدن از دم ... خیلی بی پدرن ... من ادکلن گرفتم 2 تا بعد اومدم خونه دیدم یکیش اصلا اصل نیست

فرداش رفتم گفتم این اصل نیست گفت چرا و فلان و شرط میبندی ؟ گفتم روی کاغذ مینویسیم اگر اصل بود

من 5 تا ادکلن ازت بخرم اگر اصل نبود 10 تا ادکلن مجانی به انتخاب خودم بهم بدی ... گفت باشه و اینا ... تا کاغذ دراوردم

که بنویسیم گفت بزار دوباره بوش کنم :D بعد گفت ا ا ا ا این ناصر ابله اشتباهی مال خودشو اینجا گذاشته بوده

و خلاصه دری وریاش شروع شد ... گفتم این سیا کاریارو برای من در نیار ... مشتری خوبی رو پروندی

هی گفت آقا به جون مادرم زنم بچم دوست دخترم عمم مادر زنم دختر خواهرم مال دوستم بوده اینجا گذاشته

گفتم عوض کن بریم حوصلتو ندارم ... بهترین جا الان هایلنده ... ممکنه یه مقدار گرون تر باشه اما اصله

کاملا موافقم وزرا دیگه کلا بردار شدن.
از هایلند چقدر مطمئنی؟ من واسه تست میرفتم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کاملا موافقم وزرا دیگه کلا بردار شدن.
از هایلند چقدر مطمئنی؟ من واسه تست میرفتم.

اطمینان 100 % ... میدیریت قوی داره ... برای همین خودشو خراب نکرده ... اصله اصله ... اما قیمتش بالاتره

rezaasayi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطمینان 100 % ... میدیریت قوی داره ... برای همین خودشو خراب نکرده ... اصله اصله ... اما قیمتش بالاتره

nemidoonam man ye wood mountain gereftam az hiland boosh nimsaatam bezoor mimoone
albate atresh label vezarat behdash dasht va kode roye jabe ba kode tahe shishe motabeghat dasht
vozara koja ha rafti?

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
زیر خاکی بالا می آوریم :دی

دوستان ادکلن شیک و مدرن
واسه بهار
ماندگاری بالا
دو دل بروی ج ن س مون ث :دی :D
چیزی سراغ ندارین ؟
برند های دانهیل و آرمانی اگر برند دیگه ای سراغ دارین ممنون میشم تجارب خودتون رو بگید
فروشگاه اینترنتی مطمئن و کار درست هم سراغ دارین بگین من شهرستانم و امکان حضور در فروشگاه های تهران مقدور نیست
این معتبره ؟کسی ازش چیزی خریده؟
www.tehranperfume.com
ممنون

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
زیر خاکی بالا می آوریم :دی

دوستان ادکلن شیک و مدرن
واسه بهار
ماندگاری بالا
دو دل بروی ج ن س مون ث :دی :D
چیزی سراغ ندارین ؟
برند های دانهیل و آرمانی اگر برند دیگه ای سراغ دارین ممنون میشم تجارب خودتون رو بگید
فروشگاه اینترنتی مطمئن و کار درست هم سراغ دارین بگین من شهرستانم و امکان حضور در فروشگاه های تهران مقدور نیست
این معتبره ؟کسی ازش چیزی خریده؟
www.tehranperfume.com
ممنون

پیشنهاد من برای بهار!:rolleyes:
با ماندگاری عجیب!!!!!!!!!:blink:

Allure Sport CHANEL

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ده عطر پر طرفدار مردانه و زنانه در زمستان 89(عکس و قیمت)

ریالفا، الهام دانیالی: عطری که از یک نفر به مشام ما می رسد می تواند معیاری برای قضاوت ما در مورد آن شخص باشد. شاید به همین دلیل است که استفاده از عطرها قانون خودش را دارد که کمتر به آن توجه می شود.

i16577_topatr31089.jpg

مثلا می گویند بهتر است در بهار از عطرهای ملایم استفاده کنیم و در تابستان باید بوی تلخ و سرد یا خنک و ترش بدهیم. عطرهاي شيرين، تند و تلخ معمولا برای فصل های پاییز و زمستان پیشنهاد می شوند.
همچنین باید در محافل رسمي عطرتان رايحه‌اي تلخ، گرم و شيرين داشته باشد اما در مجلس دوستانه و صميمي باید بوی عطرهاي سرد و ترش بدهیم. حالا اینکه چطور مشخص می شود بوی عطر شما شیرین است یا ترش، گرم است یا سرد و تلخ، مستقیما بستگی به احساسی دارد که بعد از بوییدن آن به شما دست می دهد.
به گزارش "ریالفا" بازار عطر در دنیا روز به روز انقدر داغ می شود که بعضی از بازیگران، خوانندگان و فوتبالیست های مطرح و معروف هم نتوانستند از خیر سود آن بگذرند و عطرهای زنانه و مردانه به نام خودشان برای فروش روانه بازار کرده اند.

i16578_tomman31089.jpg
شرح تصویر، از راست به چپ. ردیف بالا: زن/Zen for men by Shiseido -بلو/Bleu de Chanel by Chanel - دی وان جنتلمن/The One Gentleman by Dolce&Gabbana - اتیتود/Attitude Pour Homme by Giorgio Armani - اترنیتی آکوا/Eternity Aqua for Men by Calvin Klein​
ردیف پایین:هات واتر/Hot Water by Davidoff -باس باتلد/Boss Bottled Collectors Edition by Hugo Boss -بربری اسپرت/Burberry Sport for Men -دانهیل/Dunhill 51.3 N by Alfred Dunhill -مموری دی هوم/Memoire D'homme by Nina Ricci​

اگر بخواهیم بوی با کلاسی بدهیم، باید سراغ اهل فن برویم. متاسفانه در ایران مرجع خوب و مناسبی برای اطلاع رسانی در مورد عطرها وجود ندارد، ریالفا به سراغ عطرفروش ها و متخصصان امر رفته تا شاید بتواند به شما در انتخاب عطر مناسب کمک کند.
رضا در یک فروشگاه بزرگ عطر فروشی در خیابان وزرای تهران به مشتری ها در پیدا کردن عطر مورد نظرشان کمک می کند. او اعتقاد دارد: «عطر خوب عطر گرانقیمت نیست و می گوید ممکن است کسی از یک عطر دویست هزار تومانی خوشش بیاید اما به نظر فرد دیگری آن عطر اصلا خوشبو نباشد. »
به همین میزان ممکن است بوی یک عطر چهل هزار تومانی با سلیقه شخصی خوب باشد و به نظرش بهتر از آن عطر وجود نداشته باشد.
دلیل متفاوت بودن قیمت عطرها اول بخاطر اسم شرکتی است که آن ها را تولید کرده و بعد هم به خاطر کیفیت و میزان ماندگاری بوی آن هاست.
عطرها از نظر کیفیت دارای درجه بندی های مختلفی هستند. عصاره عطر یا پرفیوم که غلیظ ترین، خالص ترین و گرانترین نوع آن است. بعد از آن ادوپرفیوم است که رایج ترین نوع عطر است، به گرانی عطر نیست و ماندگاری مناسبی هم دارد. کیفیت دیگر ادوتوالت ها هستند بوی ملایمی دارند
اما ماندگاری زیادی ندارند. آخرین درجه کیفیت عطر، ادوکلن یا ادوتوالت است، بویی ملایم دارد و ماندگاریش نیز از کیفیت های قبلی بسیار کمتر است.

i16574_tomwomen31089.jpg
شرح تصویر، از راست به چپ. ردیف بالا:شنل چنس/Chanel Chance by Chanel -زن/ Zen by Shiseido - میدنایت رین/Midnight Rain by La Prairie -گیلتی/ Guilty by Gucci -فور اور اند اور/Forever and Ever dior by Christian Dior
ردیف پایین: لیدی میلیون/ Lady Million by Paco Rabanne -ورسوس/Versus Versace by Versace -بیوتیفول/Beautiful by Estee Lauder -اسکادا مارگارتا/Escada Margaretha Ley by Escada -بربری لاندنBurberry London by Burberrys

تا چندین سال قبل همه فکر می کردند بهترین عطرها، عطرهای فرانسوی هستند. اما بیشتر فروشندگان امروز اعتقاد دارند دیگر فرانسه تنها کشوری نیست که عطرهای خوب می سازد، بلکه برندهای آمریکایی، ایتالیایی، آلمانی، اسپانیایی، ایتالیایی و... گاهی عطرهایی روانه بازار می کنند که بسیار بهتر از نمونه های فرانسوی هستند.
تجربه سهیل، فروشنده یکی دیگر از فروشگاه های بزرگ عطر نشان می دهد در بازار ایران شانل، لپریر و گوچی از پر طرفدار ترین برندهای عطر بین خانم ها هستند.
او حتی به طور خاص به کوکو شانل اشاره می کند و می گوید انگار بوی این عطر بعد از همان اولین باری که به مشام خانم های ایرانی می رسد به مغزشان می چسبد و همیشه دنبال آن، یا بویی شبیه به آن می گردند.

i16576_atrmard31089.jpg
شرح تصویر: حجم به میلی لیتر، قیمت ها به هزار تومان

* خرید محصولات از طریق مهماندار و ریتیلر
فروش عطر در کشور ما کار چندان آسانی به نظر نمی رسد. کمتر مشاهده می شود فروشگاهی در ایران نماینده انحصاری یکی از برندهای معروف و پر طرفدار دنیا باشد، بلکه معمولا در فروشگاه های فروش عطر، می توان نمونه های متنوع و مختلف از انواع مارک ها را تست کرد و فروشندگان هم محدودیتی در عرضه محصولات چند برند به طور همزمان در فروشگاهشان ندارند.
احسان که خودش یک فروشگاه پر از عطرهای معروف از مارک های مختلف دارد، در مورد اینکه وقتی هیچ نمایندگی مجازی برای فروش برندهای معروف در کشور ما نیست، مغازه دارها اجناسشان را از کجا تهیه می کنند توضیح می دهد: «معمولا مهماندارانی هستند که طی توافق و قراردادی با فروشندگان یا پخش کنندگان عطر و لوازم آرایشی-بهداشتی، برای آنان محصولات جدید برندهای معروف را می آورند.»
شرکت هایی هم هستند که فقط نماینده فروش محصولات مارک های معروف هستند (ریتیلر) که می توانند بعضی از انواع محصولات آن ها را وارد و پخش کنند.
i16575_atrzan31089.jpg

شرح تصویر: حجم به میلی لیتر، قیمت ها به هزار تومان

* گرانترین شیشه عطر دنیا
طبق اظهار نظر فروشندگان عطر، در ایران به طور معمول قیمت عطر از 20هزار تومان تا 400هزار تومان است و به طور غیر معمول قیمت بعضی از عطرها تا یک میلیون تومان هم می رسد.
اما گرانترین شیشه عطر دنیا امپريال مجستی است از تولیدات شرکت انگلیسی کلایو کریستین، در ظرفی کریستالی با حجم 500 میلی لیتر با در الماس پنج قیراتی و یک حلقه طلای 18 قیراتی دور آن. قیمت این شیشه عطر 215هزار دلار (معادل 228 میلیون و 975هزار تومان) اعلام شده است.
* دیگر فرانسه بهترین نیست rialfa.com

seeed

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دو سه سال پیش یه ادکلن از دبی واسم کادو آورده بودن انقدر که بوش خفن بود عرض یکی دو ماه تمومش کردم یادمم نیست اسمش چی بود
الا ندنبال یه عطر یا ادکلن هستم که خنک باشه و مردانه
یجورایی تا الان شده از کنار یکی رد بشید عطرش بخوره به دماقتون مست بشید ؟
از اونجورا !
قیمت اصلاً مهم نیست خواهشا ً پیشنهاد بدید
ولی خدا وکیلی اون ادکلن رو که من میزدم دخترا رو خیلی عجیب جذب میکرد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
allure homme sport محصول شانل

حدود 110 تومن. :rolleyes:

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خودت استفاده کردی داداش ؟
به قیمتش می ارزه ؟

آره خیلی خفنه. هم بوش، هم ماندگاریش و هم پخش بوش. بوی خیلی خاصی داره، مشابه نداره.

فقط 90% بازار تقلبیه، %10 اصلی. :wacko: تقلبی ها هم میگن مال اروپاست و کیفیتش تقریبا برابر اصله یعنی معلوم نمیشه تقلبیه. باید از جای خیلی مطمئن بخرید.

malaki_mall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من شنل اسپورت رو خیلی تعریف ش شنیدم.

ارمنی کد هم جزو ادکلن های خوبه و البته قیمتش مناسبتره حدود 80 تومن

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دو سه سال پیش یه ادکلن از دبی واسم کادو آورده بودن انقدر که بوش خفن بود عرض یکی دو ماه تمومش کردم یادمم نیست اسمش چی بود
الا ندنبال یه عطر یا ادکلن هستم که خنک باشه و مردانه
یجورایی تا الان شده از کنار یکی رد بشید عطرش بخوره به دماقتون مست بشید ؟
از اونجورا !
قیمت اصلاً مهم نیست خواهشا ً پیشنهاد بدید
ولی خدا وکیلی اون ادکلن رو که من میزدم دخترا رو خیلی عجیب جذب میکرد

شکل جعبه یا شیشش یادت نمیاد؟

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
قیمت پایینتر چی گیر میاد
زیر 30 تومن

بالا