حالا به نظرت کودومشون بهتر بودن ؟
هركدوم يه بويي داره... ولي كلا الور اسپرت يه بوي اغوا كننده داره... ارماني بلك هم يه چيز خيلي توپيه
من اينارو مصرف كردم: لاليك بلك، الور اسپرت شنل، بوس باتل، ارماني كد، ارماني كد بلك، 212 نقره اي، وان ميليون، گوچي باي گوچي و ...
لاليك: تلخ و سرد مناسب محافل رسمي و اداري
الور اسپرت شنل: گرم و يه كمي شيرين با بوي اغوا كننده كه سرهارو به سمت شما بر ميگردونه مناسب تمام محافل
بوس باتل: گرم و تلخ مناسب محافل دوستانه بالاي 4 ساعت
ارماني كد: گرم و شيرين و تند با بوي واقعا خاص (شبيه 212 قرمز ميمونه بوش) ماندگاري عالي
212 نقره اي: ملايم و كمي شيرين با ماندگاري عالي ولي اسمش بد در رفته (باعنوان تحريك كننده و ...) ولي يه ادكلن خيلي خوب از كرولينا هست
وان ميليون: گرم و شيرين با ظاهري شبيه شمش طلا كه بوي عالي با ماندگاري خيلي خوب داره مناسب همه محافل مخصوصا رسمي و اداري كه به آدم احساس قدرت ميده
گوچي باي گوچي: ملايم با بويي بسيار خاص... يه بوي خيلي خاصي داره... بيشتر تو محافل رسمي ... كلا يه ادكلن كم بو هست ولي اصلا نميشه به راحتي ازش گذشت... بوش خيلي خاصه
اينم استفاده كردم: Dior Homme: با بوي بسيار تلخ و گرم ... خيلي بوي خوبي داره ولي نميدونم چرا يه مدت كه استفاده كردم اون بوش بهم حالت تهوع ميداد... ولي كلا بوي بدي نداره من حساس شدم بهش... مثل لاليك نميشه چون گرمه
آدرس این پاساژ صدف رو میشه بدی ؟
ممنون
اها فهميدم.... بهترين جا براي خريد ادكلن... هم مطمئن ... هم خودش وارد كنندست... بازار بزرگ، پله هاي نوروزخان، طبقه زير همكف مغازه آقاي كرماني
از هركي بپرسيد مغازه آقاي كرماني كجاست نشونتون ميدن
گوچی بای گوچی اسپورت !؟
ماندگاریش چطور بود مثلا" نسبت به لالیک !؟ کلا" چطور بود ؟! از بوش خوشم میاد ، اما 1 فروشنده ای بهم گفت ماندگاری خوبی نداره ، من هم نخریدم
اسپرت نه معمولي... ولي ميگن اسپرتش خيلي عاليه
گوچي باي كلا ماندگاري خوبي نداره... كلا يه ادكلن كم بو هست (يه چيزي شبيه GIO Armani ... يادش بخير جيو هم خيلي استفاده كردم... بعضي وقتا اصلا كسي نمي فهمه ادكلن زدي
:lol