• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
بريد مروي بخريد... البته از مروي مطمئن تر پاساژ صدف تو بازاره ... يه كاسب مطمئن پيدا كنيد هميشه ازون بگيريد ;)

من اينارو مصرف كردم: لاليك بلك، الور اسپرت شنل، بوس باتل، ارماني كد، ارماني كد بلك، 212 نقره اي، وان ميليون،‌ گوچي باي گوچي و ...

حالا به نظرت کودومشون بهتر بودن ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بريد مروي بخريد... البته از مروي مطمئن تر پاساژ صدف تو بازاره ... يه كاسب مطمئن پيدا كنيد هميشه ازون بگيريد ;)

من اينارو مصرف كردم: لاليك بلك، الور اسپرت شنل، بوس باتل، ارماني كد، ارماني كد بلك، 212 نقره اي، وان ميليون،‌ گوچي باي گوچي و ...

آدرس این پاساژ صدف رو میشه بدی ؟
ممنون

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15

گوچی بای گوچی اسپورت !؟
ماندگاریش چطور بود مثلا" نسبت به لالیک !؟ کلا" چطور بود ؟! از بوش خوشم میاد ، اما 1 فروشنده ای بهم گفت ماندگاری خوبی نداره ، من هم نخریدم :(

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا به نظرت کودومشون بهتر بودن ؟

هركدوم يه بويي داره... ولي كلا الور اسپرت يه بوي اغوا كننده داره... ارماني بلك هم يه چيز خيلي توپيه

لاليك: تلخ و سرد مناسب محافل رسمي و اداري
الور اسپرت شنل: گرم و يه كمي شيرين با بوي اغوا كننده كه سرهارو به سمت شما بر ميگردونه مناسب تمام محافل
بوس باتل: گرم و تلخ مناسب محافل دوستانه بالاي 4 ساعت
ارماني كد: گرم و شيرين و تند با بوي واقعا خاص (شبيه 212 قرمز ميمونه بوش) ماندگاري عالي
212 نقره اي: ملايم و كمي شيرين با ماندگاري عالي ولي اسمش بد در رفته (باعنوان تحريك كننده و ...) ولي يه ادكلن خيلي خوب از كرولينا هست ;)
وان ميليون: گرم و شيرين با ظاهري شبيه شمش طلا كه بوي عالي با ماندگاري خيلي خوب داره مناسب همه محافل مخصوصا رسمي و اداري كه به آدم احساس قدرت ميده :D
گوچي باي گوچي: ملايم با بويي بسيار خاص... يه بوي خيلي خاصي داره... بيشتر تو محافل رسمي ... كلا يه ادكلن كم بو هست ولي اصلا نميشه به راحتي ازش گذشت... بوش خيلي خاصه ;)
اينم استفاده كردم: Dior Homme: با بوي بسيار تلخ و گرم ... خيلي بوي خوبي داره ولي نميدونم چرا يه مدت كه استفاده كردم اون بوش بهم حالت تهوع ميداد... ولي كلا بوي بدي نداره من حساس شدم بهش... مثل لاليك نميشه چون گرمه ;)

آدرس این پاساژ صدف رو میشه بدی ؟
ممنون

اها فهميدم.... بهترين جا براي خريد ادكلن... هم مطمئن ... هم خودش وارد كنندست... بازار بزرگ، پله هاي نوروزخان، طبقه زير همكف مغازه آقاي كرماني
از هركي بپرسيد مغازه آقاي كرماني كجاست نشونتون ميدن

گوچی بای گوچی اسپورت !؟
ماندگاریش چطور بود مثلا" نسبت به لالیک !؟ کلا" چطور بود ؟! از بوش خوشم میاد ، اما 1 فروشنده ای بهم گفت ماندگاری خوبی نداره ، من هم نخریدم :(

اسپرت نه معمولي... ولي ميگن اسپرتش خيلي عاليه
گوچي باي كلا ماندگاري خوبي نداره... كلا يه ادكلن كم بو هست (يه چيزي شبيه GIO Armani ... يادش بخير جيو هم خيلي استفاده كردم... بعضي وقتا اصلا كسي نمي فهمه ادكلن زدي :D:D:lol:)

sharifix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ادکلن Davidoff Game میل 100تایی حدود 35000 تومن
موندگاری عالی بوی خیلی خوب
خیلی محشره
davidoff_cool_water_game_men.jpg

ارزون تر بخوای Benetton Blu خوبه 100 میلی حدود 25000 تومن بوی خنک و عالی
COLB100TSM.jpg

Azarro Chrome Legend هم خیلی خوبه
CHROME%20LEGEND%20COLOGNE%20FOR%20MEN%20BY%20AZZARO.jpg

اینا مردونه هست
زنونه رو خبر ندارم:lol:

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اينم استفاده كردم: Dior Homme: با بوي بسيار تلخ و گرم ... خيلي بوي خوبي داره ولي نميدونم چرا يه مدت كه استفاده كردم اون بوش بهم حالت تهوع ميداد... ولي كلا بوي بدي نداره من حساس شدم بهش... مثل لاليك نميشه چون گرمه ;)

Dior Homme خیلی بده بوی حشره کش میده.
جا اف داداشم براش خریده.بنده خدا مجبوره بزنه.:lol:

اها فهميدم.... بهترين جا براي خريد ادكلن... هم مطمئن ... هم خودش وارد كنندست... بازار بزرگ، پله هاي نوروزخان، طبقه زير همكف مغازه آقاي كرماني
از هركي بپرسيد مغازه آقاي كرماني كجاست نشونتون ميدن
اسمش بازار کویتیهای منصوره
مرکز پخش عطر تهران همونجاست.
اگه نتوستین پیداش کنید گل سنگ تو کوچه مروی جای قابل اطمینانیه.کمی قیمتاش بالاتره ولی برچسب وزارت بهداشت داره.هر چی هم ازش گرفتم خوب بوده.
ما بقی مغازه هاش مثل وزراست. باید اینکاره باشی تا تو پاچنت نکنن.

این جدیدا گرفتم عالیه :
بوش تقریبا تو مایه های الور اسپرته ولی جدیده و هنوز مثل اون خز نشده.
گرم و شیرین و دوست داشتنی
100 میلش 100
50 میل نداشت (به صرفه هم نیست)

Chanel_Bleu_de_Chanel_EDT_m.jpg

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
کسی چیز جدید و باحال نگرفته ؟!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
امروز یه لالیک پور هوم کادو گرفتم...

عجب چیزیه!

تا حالا ادکلن مردونه به این خوشبویی بو نکرده بودم..

Mariachi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
94
الان kenzo power استفاده میکنم...

بوش همونیه که من دوس دارم..خنک

kenzo_power.jpg

tommy_grl

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سلام

خیلی فوری فوتی، می‌خواستم چند تا "عطر زنانه با ظاهر شیک و خاص" معرفی کنید که تو ایران پیدا بشه. چند تا نمونه می‌ذارم که منظورمو بهتر برسونه چه عطری می‌خوام.​

تو این مایه‌ها:

marc-jacobs-daisy.jpg

2d9nqeg.jpg

CARTIER%20DELICES.jpg

nina-ricci-perfume.jpg

Guerlain%20My%20Insolence.jpg

خواهرا برادرا از همینا یا غیر از اینا پیشنهاد بدین ممنون میشم. فقط خواهشاً سریع که فردا باید برم بخرم.

*** اون عکس دومی رو نمی‌دونم چه عطری از چه مارکیه. هر کی میدونه راهنمایی کنه. خیلی باحاله. این دوست ما هم از بنفش خوشش میاد.

ممنون بدجور.​

از این عکسایی که پست کردی من فقط آخری رو میتونم ببینم که Guerlain Insolence هست و تمام ادیشن هاش توی ایران پیدا میشه.من خودم هم دارمش.

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون مدل های دیگه چی ؟
حداکثر 40 تومن

caldion_yeni.jpg

اگر هر کدوم ازین ادلکنای caldion رو جایی دیدید محض تست هم که شده امنحانشون کنید..مطمئنا از خوبیشون تعجب خواهید کرد..من که از وقتی اینارو تست کردم بد جوری خاطر خواهشون شدم .محض توضیح:
مدل city بوی شیرین و خنک میده که بوی گل هم داخلش داره و اتفاقا نسبت به اون دو تا مدل دیگه اش موندگاریش دو برابر بیشتره

مدل zen بوی چوب و گیاهان جنگلی داره و وقتی میزنید بوی بارون و جنگل کاج میده.بوی یه جنگل بارون خورده.

مدل jeans هم بوی گیاهان دریایی داره،به تعبیر یکی از دوستان که نوشته بودن عطر کنزو بوی مرداب میده،این هم دقیقا انگار بوی مرداب میده.

البتته اینا که گفتم برای مردونه اش بود.من زنونه هاشو هم یه امتحانی کردم و دیدم اتفاقا کیفیت زنونه اش از مردونه اش هم بهتره.

خلاصه این عطرا جزو بهترین عطرایی هستن که میتونید برای استفاده روزانه و سر کارو دانشگاه و این جور جاها ازشون استفاده کنید.با قیمت بسیار مناسب.فقط 15 هزار تومن.ساخت کشور ترکیه.تازه برچسب وزارت بهداشت هم روش داره.خیالتون راحت باشه که چیز خوبیه.از ما گفتن بود.

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
اون کوچیکا چی هستند بزرگا چی هستند ؟
داروخانه ها دارند ؟
کدومشون بوی خنک دارند ؟

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
عطر گل یاس که از شاه عبدالعظیم تهیه می کنم

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
عطر گل یاس که از شاه عبدالعظیم تهیه می کنم

:lol::lol:

بنده در دورا نامزدی این عطر رو برای همسرم هدیه گرفتم که بسیار مقبول افتاد ! نه سرد و نه گرم ,خوشبو و شیک ! البته الان یه مقدار قدیمی شده.

Edriso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

caldion_yeni.jpg

اگر هر کدوم ازین ادلکنای caldion رو جایی دیدید محض تست هم که شده امنحانشون کنید..مطمئنا از خوبیشون تعجب خواهید کرد..من که از وقتی اینارو تست کردم بد جوری خاطر خواهشون شدم .محض توضیح:
مدل city بوی شیرین و خنک میده که بوی گل هم داخلش داره و اتفاقا نسبت به اون دو تا مدل دیگه اش موندگاریش دو برابر بیشتره

مدل zen بوی چوب و گیاهان جنگلی داره و وقتی میزنید بوی بارون و جنگل کاج میده.بوی یه جنگل بارون خورده.

مدل jeans هم بوی گیاهان دریایی داره،به تعبیر یکی از دوستان که نوشته بودن عطر کنزو بوی مرداب میده،این هم دقیقا انگار بوی مرداب میده.

البتته اینا که گفتم برای مردونه اش بود.من زنونه هاشو هم یه امتحانی کردم و دیدم اتفاقا کیفیت زنونه اش از مردونه اش هم بهتره.

خلاصه این عطرا جزو بهترین عطرایی هستن که میتونید برای استفاده روزانه و سر کارو دانشگاه و این جور جاها ازشون استفاده کنید.با قیمت بسیار مناسب.فقط 15 هزار تومن.ساخت کشور ترکیه.تازه برچسب وزارت بهداشت هم روش داره.خیالتون راحت باشه که چیز خوبیه.از ما گفتن بود.
hاین عطر ها رو کجا داره ؟ تهران

بالا