• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
سرد و تلخ و... محرك!:D: چي خوبه؟

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون کوچیکا چی هستند بزرگا چی هستند ؟
داروخانه ها دارند ؟
کدومشون بوی خنک دارند ؟

اون کوچیکا مدلای زنونه اش هستند.اون بزرگا هم مدلای مردونه اش هستند.آخه مدلای زنونه اش eau de parfum هستند که غلظت و شدت بوی بیشتر و ماندگار تری دارند اما مدلای بزرگتر که مردونه هستند eau de toilette می باشند که شدت بوشون نسبت به زنونه ملایمتره..ادکنای caldion رو شرکت hunca در ترکیه تولید میکنه و وبسایتش هم اینه
http://www.hunca.com.tr/en

ادکلنای این شرکت hunca به غیر ازمدل caldionمدلای دیگه ای مثل jagler هم داره که همه شون واقعا خدا هستند و ادکلنای اماراتی که شرکتایی مثل sapil و ajmal و rasasi تولید میکنند به گرد پای اینا نمیرسن .تا امتحان نکنید متوجه نمیشید.

این ادکنای caldion فقط سه مدل zen و jeans و city دارند که این سه تا مدل رو مخصوص فصل بهار و تابستان و به طور ویژه برای سنای جوان و زیر 30 سال تولید کردند.

از نظر من میتونید مدل zen رو بیشتر تو بهار که هوا یه خنکی ملایمی داره و هوا بارونی میشه استفاده کنید.من یه دفعه تو یه روز بارونی این ادکلنو زدم و رفتم بیرون چون بوی جنگل کاج بارون خورده میده احساس میکردم تو جنگلای کلاردشت هستم.:happy:
اما اگه کار خیلی خنکشو میخواهید مدل jeans رو بگیرید که هوش از سرتون میبره بس که بوی تحریک کندده ای داره .بوی خیلی یخی نداره ها اما یه بویی داره که انگار بوی گلای محرک رو با بوی دریا یا مرداب قاطی کردند.یه ذره هم بوی این ریش ریشای نوک بلال رو میده.ولی آخرت ادکلنه این jeans باور کن شب قبل خواب اینو بو کنید انقد حس خوبی بهتون دست میده که خواباتون به رنگ آبی نیلی در میاد.

مدل city هم خنکه اما نه به خنکی jeans.ولی عوضش موندگاریش دو برابر بیشتره.این مدل هم بوش تقریبا به بوی jeans نزدیکه ولی یه جورایی فرق میکنه.به نظر من اینا خوراک این هستند که با این قیمت مناسبشون که بین 13 تا 15 تومنه برای سر کار و دانشگاه و به طور روزمره استفاده بشن.ولی چون تو فصل گرما زود بوشون میپره بذارید توی کیفتون که بعد چند ساعت دوباره بزنید حالشو ببرید.

Last edited:

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hاین عطر ها رو کجا داره ؟ تهران

در مورد این که کجا اینارو میفروشن اگه منظورتون اینه که تهران داره یا شهرستان من خودم ساکن تهرانم و هر 3 تا مدلشو از فروشگاه خود نمایندگیش گرفتم.البته مغازه نبود یه سری فروشگاه های زنجیره ای تو تهران هست که خیلی بزرگ نیستن و اندازه تعاونی هستند و اسمشون هم هست تعاونی های مصرف سپه.چند جای تهران شعبه داره مثل تقاطع فاطمی و امیرآباد یا جاده کرج یا خیابان ویلا و ... .اما این ادکلنارو فقط توی یکی از شعبه هاش نزدیک حسینیه ارشاد و سه راه ضرابخانه داره.برای اینکه فروشگاهشو پیدا کنی خیابان شریعتی رو که به سمت بالا میای اون جا که ماشینا میپیچن اول خیابان پاسداران و بعد میرن تو اون خیابونی که اون سرش حسینیه ارشاده که باز بیفتند تو شریعتی،از اول پاسداران که میپیچی تو اون خیابون یه 50 متر جلوتر میرسی سر یه خیابون دیگه به اسم شهید ناطق نوری که در واقع موازی پاسدارن و شریعتی هستش. همون اول اون خیابونو یه 50 متر بری بالا میرسی به فروشگاه سپه شعبه زمرد که داخل این فروشگاه همون طبقه هم کفش که مواد غذایی میفروشه گوشه سمت راستش یه غرفه هست که نمایندگی همه مدلای ادکلنای ترکیه ای مثل همین caldion اونجاست.اگه رفتی اونجا میتونی کلی مدلای خوب دیگه از مردونه و زنونه که نهایتا قیمتشون 13 تومنه پیدا کنی.
البته جاهای دیگه هم دارن که شاید یه یکی دو هزار تومن گرونتر بدن.اگه میخوای جاهای دیگه پیدا کنی باید بری تو اون ادکلن فروشیایی که اغلب ادکلنای ارزون قیمت مثل adidas یا nice و ازین ادکلنای شرکتای اماراتی میارن.منظورم اینه که تو اون فروشگاه هایی که بیشتر ادلکنای اروپایی و مارکای مطرح مثل burberry و dunhill و kenzo و ازین دست ادکنا رو صرفا میفروشن و اغلب هم برای هر مارک یه کمد جداگانه داخل مغازه در نظر میگیرند بعید هست که اینارو بفروشن.اما ادکلن فروشایی که همه جور ادکلنی میارن وبیشتر ارزون و تک و توک مارکای گرون رو دارند به احتمال زیاد اینارو هم حداقل چند تا مدلشو دارند.

Last edited:

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی ادکلن زنونه مدل she هم که توی ماهواره تبلیغشو زیاد میکنه و خیلی هم خوشبو هستند هم از دیگر ادلکنی خوب همین شرکت Hunca هستند که من این مدل رو توی خیلی از مغازه ها دیدم که داشتند.کلا ادکنای این شرکت hunca قیمتشون تو همین رتج زیر 20 تومن هستند.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
فقط مدل جدید شنل ... بوش حرف نداره ... اما قیمت بالاست ... نزدیک 130 تومن ... بوی خوب دیگه کار جدید

کارتیه هست

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
همراه هميشگي من: :happy:

armani%20black%20code.jpg

در كنار لاليك، وان ميليون، الور اسپورت شنل، گوچي باي گوچي، ديور اسپرت، ورساچي پور هوم و .. . :happy::D

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اطلاعاتی درباره ادکلن Zirh Ikon داره؟
بوش چطوره؟خوبه؟
ممنون میشم اگه قیمتشم بگید.
عکسش اینه:

ZirhIkon1M4.2ED.jpg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
هر چی دم دسنت باشه
نبودم نمیزنم :دی

ali_mmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادکلن فقط ادکلنای Rio و Rasasi و Ajmal.بهترین کیفیت ادکلن با بهترین قیمت...به خصوص ادکلنای Ajmal که واقعا عالی و مقرون به صرفه هستند.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
عشق منه آرامیس

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
گلاب مشدی:D

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
ممد 3 خال همونیه که بوی تلخ باحال داره ... تو نمه های تلخ و چوبه ؟ یه چیز مسخره باحالیه ! اگه اونه

بوش فوق العادس من عاشق بوش هستم (بوش= رایحه):happy:

بوی تک و خاصی داره و خیلی محرک و جذاب آفرین به سلیقتون:)

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
ادکلن Davidoff Game میل 100تایی حدود 35000 تومن
موندگاری عالی بوی خیلی خوب
خیلی محشره
davidoff_cool_water_game_men.jpg

ارزون تر بخوای Benetton Blu خوبه 100 میلی حدود 25000 تومن بوی خنک و عالی
COLB100TSM.jpg

Azarro Chrome Legend هم خیلی خوبه
CHROME%20LEGEND%20COLOGNE%20FOR%20MEN%20BY%20AZZARO.jpg

اینا مردونه هست
زنونه رو خبر ندارم:lol:

دیویدوف زنونه هم داره cool waret بوهای خنک و خوبی دارن

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
وزرا همشون دزدن از دم ... خیلی بی پدرن ... من ادکلن گرفتم 2 تا بعد اومدم خونه دیدم یکیش اصلا اصل نیست

فرداش رفتم گفتم این اصل نیست گفت چرا و فلان و شرط میبندی ؟ گفتم روی کاغذ مینویسیم اگر اصل بود

من 5 تا ادکلن ازت بخرم اگر اصل نبود 10 تا ادکلن مجانی به انتخاب خودم بهم بدی ... گفت باشه و اینا ... تا کاغذ دراوردم

که بنویسیم گفت بزار دوباره بوش کنم :D بعد گفت ا ا ا ا این ناصر ابله اشتباهی مال خودشو اینجا گذاشته بوده

و خلاصه دری وریاش شروع شد ... گفتم این سیا کاریارو برای من در نیار ... مشتری خوبی رو پروندی

هی گفت آقا به جون مادرم زنم بچم دوست دخترم عمم مادر زنم دختر خواهرم مال دوستم بوده اینجا گذاشته

گفتم عوض کن بریم حوصلتو ندارم ... بهترین جا الان هایلنده ... ممکنه یه مقدار گرون تر باشه اما اصله

هایلندم اسم داره اما به ظاهر معتبره خدا می دونه !!!!!!!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تابستان اومد
می خوام تنوع بدم ، دوستان عطر سبک و خنک مثل بعضی عطر های زنانه چی سراغ دارید ؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
عطر شاب دول عظیمی

بالا