برای تشخیص عطر اصل چه راههایی هست؟
مثلا الان 212 هست مطمین چجوری بشم؟
از جای مطمئن بخر
مگه میشه ماندگاری را تو مغازه امتحان کرد؟
برای تشخیص عطر اصل چه راههایی هست؟
مثلا الان 212 هست مطمین چجوری بشم؟
بله میشه باید رو ی مچ اسپر کنید (مچتون رو به هم نمالید بر خلاف این باور چون بوی عطر از بین میره ) بعد چند ساعت یا یک روز می تونی بفهمی موندگاریش چقدره !! در خرید عطر عجله جایز نیست چون بوی عطر فرق می کنه بعد چند ساعت و به بوی اصلی خودش میرسه
بوی اولیه و بو ی میانی و بوی اصلی
یک روشی که عطر فروش ها استفاده میکنن اینه که شما محکم شیشه عطر رو میکوبید روی دستتون
اگه عطر اصل باشه حباب های ریزی که بوجود اومده سریعا ناپدید میشه
و اگه قلابی باشه طول میکشه تا ناپدید بشه
من خودم بارها و بارها از این روش استفاده کردم و جواب میده
البته این یکی از روش های تشخیصه
یک روشی که عطر فروش ها استفاده میکنن اینه که شما محکم شیشه عطر رو میکوبید روی دستتون
اگه عطر اصل باشه حباب های ریزی که بوجود اومده سریعا ناپدید میشه
و اگه قلابی باشه طول میکشه تا ناپدید بشه
من خودم بارها و بارها از این روش استفاده کردم و جواب میده
البته این یکی از روش های تشخیصه
اشتب نمی کنی؟
عطر اصل حبابهاش دیرتر از بین میره.
یه Kenzo leopar دام حبابهاش به ترفت العینی ازبین میره ولی وقتی میزنی 2 دقه بعد پریده.
کلا این روش خیلی مطمئن نیست.یکی میگفت به عطر تقلبی روغن میزن حبابش دیرتر ازبین بره.
این اسپری 212 سکسی خیلی خوبه می خوای بگیری
دیگه ازش نمیارم تا ساله دیگه
این اسپری 212 سکسی خیلی خوبه می خوای بگیری
دیگه ازش نمیارم تا ساله دیگه
همچین تعریفی هم نداشت ! من بار اول بود میخریدم و استفاده میکردم ولی به نظرم بوش خیلی خز بود ضمن اینکه الان فصل گرماست ، یه بار جلوی خر هم اسپری کنی از حال میره :lol:
اگه مشکلی با خز بودنش ندارید لالیک مشکی امتحان خودشو پس داده ، هم قیمتش نسبت به ادکلنهای دیگه مناسبتره هم خنکه و بسیار خوشبو حتی الان ادکلنهای کپی برابر اصلش از شرکت ریو اومده که ماندگاریشون خیلی خوبه با قیمت حدود 20 ت .
من می تونم کمکتون کنم ؟ اگه مشاوره می خواین پ.خ کنید تا زودتر به نتیجه برسین
لالیک دارم ولی از بوش زیاد خوشم نمیاد.بوی تلخ و خنکی داره باهاش حال نکردم.میخوام یه ادکلن بهتر بخرم.