rezidentevil
Registered User
- نوشتهها
- 7,063
- لایکها
- 832
ولی به نظرم بوش خیلی خز بود
خاک تو سرت با اون نظرت !
15 تون برای یه اسپری خیلی گرونه.
پ.خ زدم
بخواساپری های دیگه هم هست 3 تومن ! خوب هر چی یه قیمتی داره..
ولی به نظرم بوش خیلی خز بود
15 تون برای یه اسپری خیلی گرونه.
پ.خ زدم
خوب پس باید بگی از چه بویی خوشت میاد چون سلیقت یه مقدار خاصه . اکثریت با بوی لالیک حال میکنند .
بوهای گرم و پیچیده که نمیشه استفاده کرد ، توی این هوا ادم سرگیجه میگیره . اگه خنک و تلخ دوس نداری پس خنک و شیرین رو تست کن . اگه مشکلی از بابت مایه نداری شانل اسپورت بگیر .
بله . قیمت 100 میلش بسته به جایی که میخرید از 90-115 ممکنه باشه . اول تستش کن ولی ردخور نداره میپسندی ... با رایحه ی خنک و شیرین
یه چیز ارزونتر هم معرفی کنید که اصل باشه
مثلا 40 تومنی
110 تومن واسه یه ادکلن واقعا خیلی پوله
لالیک مشکی ( خنک و تلخ - چوبی )
ورساچه بلو ( خنک و تلخ - گیاهان دریایی )
خنک و ترش : کنزو پاور ، لالیک سفید ، کنزو لئوپار
اگه ارزونتر میخوای همونطور که گفتم شرکت ریو کپی بعضی از ادکلنها مثل لالیک مشکی رو میزنه ، رایحش عین ادکلن اصلیه و ماندگاریهاشونم نسبت به قیمتشون خیلی خوبه . قیمتهاشونم حدود 20 ت هست .
چه کاریه !؟بله . قیمت 100 میلش بسته به جایی که میخرید از 90-115 ممکنه باشه . اول تستش کن ولی ردخور نداره میپسندی ... با رایحه ی خنک و شیرین
اینارو از کجا میشه خرید .
perfumenews.mihanblog.com
چه کاریه !؟
Versace Pour Homme بگیره ... همون بو رو داره ، همون موندگاری رو ... اما ارزون تره !
70 ایناس فکر کنم !
مطمئنی شنل با این یکی نیس ؟!ادکلنهای ریو رو هم خیلی از ادکلن فروشیها دارند اما توی نت میدونم صاحب این وبلاگ میفروشه . ادرسشو از توی وبلاگ میتونی پیدا کنی حضوری بری در مغازش .
کد:perfumenews.mihanblog.com
ادکبن محشریه ولی چه ربطی به شانل اسپورت داره ؟ شانل خنک و شیرینه ، این خنک و تلخه ... اون دوستمون هم از خنک و تلخ مثل لالیک خوششون نمیومد وگرنه اونایی که از لالیک خوششون میاد 100% ورساچه پور هم بهشون توصیه میشه . قیمتشم اینقدر بالا نیست ، حدود 55-60 ت هست فکر کنم
مطمئنی شنل با این یکی نیس ؟!
کدوم یکی از شنل هاست که بوش با این دقیییییییییقا" یکی هست !؟
دوستان این وان میلیون چه جوریه چه بوی داره؟
ماندگاریشچقدره ؟
قیمت چند ممنون