• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد عطر و ادکلن و اسپری

adoolf2004

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان من عطر کلد cold رو میخواستم. ساخت ایتالیا هستش. دربش حالت شیر فلکه ییه.
آیا کسی از شما فروشگاه اینترنتی سراغ داره که بفروشه این عطر رو (اصلش رو)
متاسفانه اینجا خیلی گشتم و نیافتم.

hike

Registered User
لایک‌ها
6
ادیت پستها

Last edited:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
CK one بوي جالبي داره . مثل بوي ليمو ! نظر دوستان چيه ؟ خز نشده ؟

اين يكي خيلي بوش مذخرفه :

v9s891heto2rgduzr0oh.jpg

نظرتون در مورد euphoria men چيه ؟

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102

caldion_yeni.jpg

اگر هر کدوم ازین ادلکنای caldion رو جایی دیدید محض تست هم که شده امنحانشون کنید..مطمئنا از خوبیشون تعجب خواهید کرد..من که از وقتی اینارو تست کردم بد جوری خاطر خواهشون شدم .محض توضیح:
مدل city بوی شیرین و خنک میده که بوی گل هم داخلش داره و اتفاقا نسبت به اون دو تا مدل دیگه اش موندگاریش دو برابر بیشتره

مدل zen بوی چوب و گیاهان جنگلی داره و وقتی میزنید بوی بارون و جنگل کاج میده.بوی یه جنگل بارون خورده.

مدل jeans هم بوی گیاهان دریایی داره،به تعبیر یکی از دوستان که نوشته بودن عطر کنزو بوی مرداب میده،این هم دقیقا انگار بوی مرداب میده.

البتته اینا که گفتم برای مردونه اش بود.من زنونه هاشو هم یه امتحانی کردم و دیدم اتفاقا کیفیت زنونه اش از مردونه اش هم بهتره.

خلاصه این عطرا جزو بهترین عطرایی هستن که میتونید برای استفاده روزانه و سر کارو دانشگاه و این جور جاها ازشون استفاده کنید.با قیمت بسیار مناسب.فقط 15 هزار تومن.ساخت کشور ترکیه.تازه برچسب وزارت بهداشت هم روش داره.خیالتون راحت باشه که چیز خوبیه.از ما گفتن بود.

بوي تندي داره . 15 دقيقه پيش زدم هنوز بوي الكل ميده . زن رو خريدم .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام بچه ها

خسته نباشید .
من چند تا سوال دارم
1. این عبااراتی که پشت شیشه ها نوشته دقیقا یعنی چی و کدومش بهتره ؟(Edu de perfume ,Edu de.... )

2.من یه عطر یا ادکلن (اینم نفهمیدم که چیه قضیه اش) که دخترونه باشه می خوام . متناسب با فصل زمستان فکر کنم باید بوی گرم بگیرم . اما برام بوی خوش و ماندگاری بالا و قدرت پخش(پخش در فضا) برام مهمه (اصل بودن و با کیفیت بودن). شخصی که براش این عطر رو کادو میبرم خیلی برام ارزش داره و البته عطر و ادکلن رو هم خیلی خوب می شناسه . دوست دارم یه عطر خوش بو برای یه آدم پر تحرک بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه . از این عطر یا ادکلن هایی که هرجا میزنه کاملا به چشم بیاد و تکراری نشه . هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه . بگید از کجا هم بخرم . فردا می خواام تا ظهر برم برای خرید اما جایی رو نمی شناسم که رفااقت سرش بشه و یه مرد رو رو سفید کنه !! کمک لطفا

سلیقه اش هم فقط می دونم یه گوچی آبی داره که دوستش داره !!

Last edited:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام بچه ها

خسته نباشید .
من چند تا سوال دارم
1. این عبااراتی که پشت شیشه ها نوشته دقیقا یعنی چی و کدومش بهتره ؟(Edu de perfume ,Edu de.... )

2.من یه عطر یا ادکلن (اینم نفهمیدم که چیه قضیه اش) که دخترونه باشه می خوام . متناسب با فصل زمستان فکر کنم باید بوی گرم بگیرم . اما برام بوی خوش و ماندگاری بالا و قدرت پخش(پخش در فضا) برام مهمه (اصل بودن و با کیفیت بودن). شخصی که براش این عطر رو کادو میبرم خیلی برام ارزش داره و البته عطر و ادکلن رو هم خیلی خوب می شناسه . دوست دارم یه عطر خوش بو برای یه آدم پر تحرک بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه . از این عطر یا ادکلن هایی که هرجا میزنه کاملا به چشم بیاد و تکراری نشه . هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه . بگید از کجا هم بخرم . فردا می خواام تا ظهر برم برای خرید اما جایی رو نمی شناسم که رفااقت سرش بشه و یه مرد رو رو سفید کنه !! کمک لطفا

اگه عجله دارید اینجا مطرح کنید :

متفرقه انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن - Page 213 - P30World Forums

[FONT=&quot]فرق این محصولات تنها در میزان غلظت عصاره روغنی سازنده بوهای مختلف است. بدیهی است هرقدر غلظت عصاره روغنی در یک بو بیشتر باشد، ماندگاری آنها بیشتر خواهد بود.[/FONT] [FONT=&quot]غلیظ ترین عصاره عطر «[/FONT][FONT=&quot]Perfume[/FONT][FONT=&quot]» نام دارد و با غلظتی بین 15 تا 40 درصد خالص ترین و ماندگار ترین بوهاست و درعین حال گران ترین نوع است و بعد از آن به ترتیب :[/FONT] [FONT=&quot]ادپروفیوم « [/FONT][FONT=&quot]Eau de Perfume[/FONT][FONT=&quot]» باغلظتی در حدود 7 تا 15 درصد رایج ترین نوع عطر است که ماندگاری مناسبی دارد و به گرانی عطر «[/FONT][FONT=&quot]Perfume[/FONT][FONT=&quot]» هم نیست .[/FONT] [FONT=&quot]ادوتوالت «[/FONT][FONT=&quot]Eau de Toilette[/FONT][FONT=&quot]» در حدود 1 تا 6 درصد غلظت داشته و بوی ملایمی دارد که ماندگاری زیادی هم ندارد و برای تمدید بوی آن باید چندین بار در طول روز از آن استفاده شود و آخر از همه ادوکلن «[/FONT][FONT=&quot]Eau de Cologne[/FONT][FONT=&quot]» است که در واقع همان ادوتوالت «[/FONT][FONT=&quot]Eau de Toilette[/FONT][FONT=&quot]» است بویی ملایم دارد و ماندگاری این نیز همان است[/FONT]

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
ما از برند جیودان سویس نمایندگی داریم کسی عطر کلی و جزیی خواست در خدمتیم

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
ماندگاری میخوایید؟
پخش بو میخوایید؟
بوی خیلی سنگین و گرم میخوایید؟
فقط فقط فقط m7 by ysl :rolleyes:

mohamadreza.p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بهتون پیشناد میکنم برند Tom Ford رو هم امتحان کنید...
البته قیمتش تو ایران یکم گرونه....
ولی بابت پولی که دادید پشیمون نمیشید:) بهتون قول میدم

ssaminn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان متخصص! من با بررسی یکی دو تا عطری که دوست دارم و 7 ساله دست از سرشون برنداشتم!.
wubsmiley.gif
.. مهمترینشون اینه:http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Neonatura-Cocoon-2168.html، و با مراجعه به برخی سایتا مث این:Perfumes and Colognes Magazine, Perfume Reviews and Online Community - Fragrantica.com دنبال ریکامندیشنای دیگه با بوهای مشابه گشتم. اینا چیزایی بوده که دوست دارم پیدا کنم:
Les Exclusifs de Chanel Coromandel Chanel perfume - a fragrance for women
Prada (Amber) Prada perfume - a fragrance for women 2004
Borneo 1834 Serge Lutens perfume - a fragrance for women and men 2005

امیدی به پیدایششون تو ایران هست؟ اگه نه، چی رو پیشنهاد میکنید؟ ... کلی رفتم توی فروشگاها عطر تست کردم اما عطراشون خیلی تصنعین! من انگار به بوهای طبیعی ایوروشه معتاد شدم!... به صورت خیلی خلاصه توضیح اینکه ظاهرا من از بوی patchouli, cocoa, vanilla, sandalwood, و کلا بوهای چوب و اینا خوشم میاد اما دوس دارم عطرم در کل loud باشه تلخ و گرم به نظر بیاد و ته بوی شیرین به صورت خیلی discreet داشته باشه!... آها توضیح دیگه اینکه دختر 24 سال... خیلی شخصیت عجیب غریب.
offtopic.gif
از دوران دبیرستان اون نیوناتور ایوروشه رو هی خریدم...!:blush:

بالا