چیچی کدومشه ؟ اونهایی که من دارم رو میپرسی؟
west side , washington square
cold benetton رو میگی؟ زیاده که اینجا. perfumeshopping باید داشته باشه.
اگر هر کدوم ازین ادلکنای caldion رو جایی دیدید محض تست هم که شده امنحانشون کنید..مطمئنا از خوبیشون تعجب خواهید کرد..من که از وقتی اینارو تست کردم بد جوری خاطر خواهشون شدم .محض توضیح:
مدل city بوی شیرین و خنک میده که بوی گل هم داخلش داره و اتفاقا نسبت به اون دو تا مدل دیگه اش موندگاریش دو برابر بیشتره
مدل zen بوی چوب و گیاهان جنگلی داره و وقتی میزنید بوی بارون و جنگل کاج میده.بوی یه جنگل بارون خورده.
مدل jeans هم بوی گیاهان دریایی داره،به تعبیر یکی از دوستان که نوشته بودن عطر کنزو بوی مرداب میده،این هم دقیقا انگار بوی مرداب میده.
البتته اینا که گفتم برای مردونه اش بود.من زنونه هاشو هم یه امتحانی کردم و دیدم اتفاقا کیفیت زنونه اش از مردونه اش هم بهتره.
خلاصه این عطرا جزو بهترین عطرایی هستن که میتونید برای استفاده روزانه و سر کارو دانشگاه و این جور جاها ازشون استفاده کنید.با قیمت بسیار مناسب.فقط 15 هزار تومن.ساخت کشور ترکیه.تازه برچسب وزارت بهداشت هم روش داره.خیالتون راحت باشه که چیز خوبیه.از ما گفتن بود.
من اسپری هاش رو دیدم میخواستم برم بگیرم... پس خوب نیست؟بوي تندي داره . 15 دقيقه پيش زدم هنوز بوي الكل ميده . زن رو خريدم .
من اسپری هاش رو دیدم میخواستم برم بگیرم... پس خوب نیست؟
سلام بچه ها
خسته نباشید .
من چند تا سوال دارم
1. این عبااراتی که پشت شیشه ها نوشته دقیقا یعنی چی و کدومش بهتره ؟(Edu de perfume ,Edu de.... )
2.من یه عطر یا ادکلن (اینم نفهمیدم که چیه قضیه اش) که دخترونه باشه می خوام . متناسب با فصل زمستان فکر کنم باید بوی گرم بگیرم . اما برام بوی خوش و ماندگاری بالا و قدرت پخش(پخش در فضا) برام مهمه (اصل بودن و با کیفیت بودن). شخصی که براش این عطر رو کادو میبرم خیلی برام ارزش داره و البته عطر و ادکلن رو هم خیلی خوب می شناسه . دوست دارم یه عطر خوش بو برای یه آدم پر تحرک بخرم که کیفیت بالایی داشته باشه . از این عطر یا ادکلن هایی که هرجا میزنه کاملا به چشم بیاد و تکراری نشه . هر گلی زدید به سر خودتون زدید دیگه . بگید از کجا هم بخرم . فردا می خواام تا ظهر برم برای خرید اما جایی رو نمی شناسم که رفااقت سرش بشه و یه مرد رو رو سفید کنه !! کمک لطفا
ما از برند جیودان سویس نمایندگی داریم کسی عطر کلی و جزیی خواست در خدمتیم
مدلها و قیمتهاش رو ذکر میکردید . مغسی