shayan_island
Registered User
- نوشتهها
- 221
- لایکها
- 218
سلام دوستان متخصص! من با بررسی یکی دو تا عطری که دوست دارم و 7 ساله دست از سرشون برنداشتم!... مهمترینشون اینه:Perfumes Search و با مراجعه به برخی سایتا مث این:Perfumes and Colognes Magazine, Perfume Reviews and Online Community - Fragrantica.com دنبال ریکامندیشنای دیگه با بوهای مشابه گشتم. اینا چیزایی بوده که دوست دارم پیدا کنم:
Les Exclusifs de Chanel Coromandel Chanel perfume - a fragrance for women
Prada (Amber) Prada perfume - a fragrance for women 2004
Borneo 1834 Serge Lutens perfume - a fragrance for women and men 2005
امیدی به پیدایششون تو ایران هست؟ اگه نه، چی رو پیشنهاد میکنید؟ ... کلی رفتم توی فروشگاها عطر تست کردم اما عطراشون خیلی تصنعین! من انگار به بوهای طبیعی ایوروشه معتاد شدم!... به صورت خیلی خلاصه توضیح اینکه ظاهرا من از بوی patchouli, cocoa, vanilla, sandalwood, و کلا بوهای چوب و اینا خوشم میاد اما دوس دارم عطرم در کل loud باشه تلخ و گرم به نظر بیاد و ته بوی شیرین به صورت خیلی discreet داشته باشه!... آها توضیح دیگه اینکه دختر 24 سال... خیلی شخصیت عجیب غریب.از دوران دبیرستان اون نیوناتور ایوروشه رو هی خریدم...!:blush:
سلام..دوست گرامی مطمئنا اطلاعات خوب وحرفه ای بامطالعه سایت فراگرانتیکا به دانسته ها و تجربیات شخصیتون اضافه شده..چون بنظر بنده سایت بسیار جامع و کاملی در حوزه عطر و ادکلن هست و البته نظرات سایر غلاقه مندان هم راهنمایی خوب برای شناخت و تا حدی انتخاب..
در مورد ادکلنای مورد نظرتون تا اونچایی که میدونم و مطمئنم Prada (Amber) Prada perfume - a fragrance for women 2004 حتما موجود هست..سایر مطالب رو بجهت رعایت قوانین بهتون خصوصی فرستادم..موفق باشید.