منم پرسیدم ولی کیه که جواب بده...شما چند و از كجا گرفتي؟
منم پرسیدم ولی کیه که جواب بده...شما چند و از كجا گرفتي؟
پش با این وضعیت باید چی کار کرد؟
ممکنه از شارج اول باتری باشه؟
چون می گن گوشی نو باید یک شب تا صبح زیر شارج باشه.
ولی من این کارو نکردم.
خوبه من ان 95 8 گیگ رو یادتون اوردم !!
بابا به سوال من جواب بدید !
کی به بازار عرضه میشه ؟
منم پرسیدم ولی کیه که جواب بده...
مرسی عزیزشرمنده
560 گرفتم از طبقه 6:happy:
ما یه گوشی ان 95 واسه دادشمون گرفتیم حدود دو ماه پیش ...
گوشیش خوب بود مشکلی هم نداشت فقط یه که لق بود
داداش ما اینو برد تعمییر گاه طرف بازش کرد گفت درست نمیشه
گوشی رو ازش گرفته بود آورده بود خونه دید که رنگ قاطی میکنه چه میدونم یه دفعه سبز میشه زرد میشه
فرداش یه دفعه صفحه اش خاموش میشده که دیگه همین شد اصلا روشن نشد ...
فقط بعضی وقتا روشن میشد اونم صفحه ولکامش که عکس دست هست نمی اومد
خود صفحه می اومد دوباره سیاه میشد ...
بردیم پیش اون طرف زیر بار نرفت
بردیم یه تعمییر گاه دیگه گفت فلش بشه درست میشه دادیم فلش کنه نتونست گفت مال فلش نیست
الان گوشیت اصلا روشن نمیشه گفت فلتش میکنم بالا بیاد بعد فلشش میکنم
بازم این کار رو کرد درست نشد
امروز همین الان پیشش بودم گفت احتمالا صفحه اش سوخته باید ال سی دی ش رو عوض کنم ...
فکر میکنم طرف اصلا اینکاره نیست و نمیدونه باید چی کار کنه ...
دیگه اومدم اینجا از دوستان بپرسم تا رهنماییم کنین این واسه چی هست و از نظر شما چطوری میشه درستش کرد
ببین وقتی این صفحه جلوش رو که هست بالا پایین میکنی یه طرفش موزیک پلیر باز میشه یه طرفش صفحه کلیدخيلي اشتباه بزرگي كردي ...
آخه آدم نوكيا ان95 مثل گلش رو ميده به جلاد ؟؟؟
گارانتي نداشت مگه ؟؟
تعميرگاهاي ايران خيلي وحشي هستند ، من خودم اين سال كه اومده بوديم ايران يه كا800 برديم براي تعمير كه با يه فلش كردن ساده درست ميشد ، بازش كردن دااغونش كردن وسوزوندنش وكاورش هم شكستن
راستي من نفهميدم منظورت از لق بودن چيه ؟؟؟ يعني اسلايدش مشكل داشت ؟؟؟
نميرزيد كه ببريش تعمير !!
واقعا تسليت عرض ميكنم ... غم آخرتون باشه !!
خيلي آدم زورش مياد !!
ما یه گوشی ان 95 واسه دادشمون گرفتیم حدود دو ماه پیش ...
گوشیش خوب بود مشکلی هم نداشت فقط یه که لق بود
داداش ما اینو برد تعمییر گاه طرف بازش کرد گفت درست نمیشه
گوشی رو ازش گرفته بود آورده بود خونه دید که رنگ قاطی میکنه چه میدونم یه دفعه سبز میشه زرد میشه
فرداش یه دفعه صفحه اش خاموش میشده که دیگه همین شد اصلا روشن نشد ...
فقط بعضی وقتا روشن میشد اونم صفحه ولکامش که عکس دست هست نمی اومد
خود صفحه می اومد دوباره سیاه میشد ...
بردیم پیش اون طرف زیر بار نرفت
بردیم یه تعمییر گاه دیگه گفت فلش بشه درست میشه دادیم فلش کنه نتونست گفت مال فلش نیست
الان گوشیت اصلا روشن نمیشه گفت فلتش میکنم بالا بیاد بعد فلشش میکنم
بازم این کار رو کرد درست نشد
امروز همین الان پیشش بودم گفت احتمالا صفحه اش سوخته باید ال سی دی ش رو عوض کنم ...
فکر میکنم طرف اصلا اینکاره نیست و نمیدونه باید چی کار کنه ...
دیگه اومدم اینجا از دوستان بپرسم تا رهنماییم کنین این واسه چی هست و از نظر شما چطوری میشه درستش کرد
انگار همه دارن ندای نا امیدی به ما میدن ...منم خوندم خیلی ناراحت شدم و داغ دلم تازه شد.
چون خودم یه sx1 داشتم هر بار که میدادم تعمیر کلی پول ازمون می گرفتند، تازه یه مشکل جدید هم بهش اضافه میشد. در آخر تصمیم گرفتم از خیرش بگذرم!
کلاً من تا حالا ندیدم یه وسیله ی الکترونیکی بره تعمیر و سالم برگرده بیرون. مخصوصاً موبایل!
شما نباید غول رسانه ای خودتو به خاطر یه مشکل کوچیک ( که البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت، چون توی اکثر n95 ها کم و زیاد این مشکل وجود داره) میدادی دست تعمیرکار.( من که جرأت نمیکنم همچین کاری بکنم)
حالا که کار از کار گذشته. من که اصفهانم و کسی را سراغ ندارم. ولی اگه دوستان تعمیرکار خوب و ماهر و آشنا با این گوشی سراغ دارند به این دوستمون معرفی کنند. به هر حال آب که از سرتون گذشته. دیگه یه وجب و صد وجبش فرقی نمیکنه.