و نقشه ی تهرانش رو کسی دیده؟ استفاده کرده؟ چطوریاست اصلا وجود داره همچین چیزی؟
برنامه های گوشی من حذف شدن ایا فایل های خام اون هارو دارید تا من رو گوشی خودم بریزم
وقتی اینجوری احساس میکنم گوشیم یه چیزی کم داره (mer30000000000)
برنامه های گوشی من حذف شدن ایا فایل های خام اون هارو دارید تا من رو گوشی خودم بریزم
وقتی اینجوری احساس میکنم گوشیم یه چیزی کم داره (mer30000000000)
:blush: من تشكر كنم از بچه هایی که جواب پست رو دادن و برنامه ها رو اپلود کردن :blush:
راستی کسی برنامه قفل گذاری روی sms ها رو داره چون من هر برنامه ای گیر آوردم یه پیغام expired certificate رو ميده ؟؟؟
ایا این پیغام برای این هست که تاریخ اعتبار برنامه تموم شده یا دلیل دیگری دارد ؟؟
Xradical
مبارك باشه انشاء الله ... نوكيا ان95 رم 4 گيگ ميخوره ولي اينكه تو ايران باشه بعيد ميدونم !!
8گيگ هم هنوز وارد بازار نشده !!
ممنون
حقیقتش من از فروشگاه مرکزی نوکیا تو پاساژ علائدین که گوشی رو گرفتم و در این مورد ازش پرسیدم گفت شاید بتونم 4 گیگ برات گیر بیارم و حدود 100 تومن هم هست
8 گیگ هم که به کار من نمیومد...اولش هم که بیاد اینجا بعید بدونم زیر 1 تومن باشه
راستی چند تا سوال از شما که این گوشی رو داری:
آخرین firmware گوشی رو شما گرفتی؟
به روز رسانی گوشی راحته یا دگو فنگش زیاده؟
تغییرات با آپدیت firmware عمده هست یا نه؟ حالا از برطرف کردن باگهای گوشی بگیر تا موارد دیگه؟
user guide فارسی برای n95
بدرد میخوره...
از سایت رسمی نوکیا
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N95-1_UG_fa.pdf
بله من آخرين firmware رو گرفتم وخيلي بشيمون شدم !!!
به خاطر اينكه كل جيزهايي كه تو گوشي بود حذف شد وبازي-نرم افزار هايي هم كه توي ميموري كارد بود :
آيكونش موند ، ولي كار نميكرد !!!
مجبور شدم هم خود گوشي و هم ميموري كارد رو فورمات كنم !!
واصلا احساس نكردم كه بهتر شده باشه ، بلكه بد تر هم شده !!!
اصلا نميرزه بخواهي آبديت كني گوشيت رو ، مخصوصا كه با اينترنت ايران به جور در نمياد !! داونلود كردن حدود 210 ميگابايت !! من با اينترنت ADSL 1GB تو 45 دقيقه داونلود شد !!
بله من آخرين firmware رو گرفتم وخيلي بشيمون شدم !!!
به خاطر اينكه كل جيزهايي كه تو گوشي بود حذف شد وبازي-نرم افزار هايي هم كه توي ميموري كارد بود :
آيكونش موند ، ولي كار نميكرد !!!
مجبور شدم هم خود گوشي و هم ميموري كارد رو فورمات كنم !!
واصلا احساس نكردم كه بهتر شده باشه ، بلكه بد تر هم شده !!!
اصلا نميرزه بخواهي آبديت كني گوشيت رو ، مخصوصا كه با اينترنت ايران به جور در نمياد !! داونلود كردن حدود 210 ميگابايت !! من با اينترنت ADSL 1GB تو 45 دقيقه داونلود شد !!