• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوكيا N95 ٠

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
و نقشه ی تهرانش رو کسی دیده؟ استفاده کرده؟ چطوریاست اصلا وجود داره همچین چیزی؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
و نقشه ی تهرانش رو کسی دیده؟ استفاده کرده؟ چطوریاست اصلا وجود داره همچین چیزی؟

نه عزیزم هنوز وجود نداره. ولی شاید با برنا مه های جانبی بشه که من هنوز ندیدم. البته یه برنامه ی ساین نشده گیر آوردم که میگفتند با دادن یه نقشه ی jpg بهش و مارک کردن چند نقطه روی اون و تو وgps و انطباق اونا، این نقشه را میتونی استفاده کنی.
ولی همون طور که گفتم برنامه ساین نشدست. اگه کسی هست که ساین کنه و امتحان کنه بذارمش.

hossein1244

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید کسی طریقه هارد ریست کردن گوشی N95 رو بلد هست
منظورم سه دکمه ای رو که باید بگیری و روشنش کنی بعد تمام برنامه هایی که کارختنه روش ریخته فقط میمونه (کد *#7370# رو نمی گم)
و یه سوال دیگه من گوشی رو خریدم برنامه هایی مثل اعمال حج و ساعت اذان و دیکشنری انگلیسی فارسی روش بود اینارو تو ایران میریزن برنامه هاش رو از کجا میشه گیر اورد ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
3 تا دکمه 3 و * و دکمه سبز که وقتی زنگ میخوره فشار میدی حرف میزنی رو نگه دار و گوشی رو روشن کن...دستت رو از روی دکمه ها برندار تا وقتی که گوشی بیاد بالا....

اون برنامه ها هم رو مموری کارت خودش وقتی میخری هست....فایل خامش...

hossein1244

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه های گوشی من حذف شدن ایا فایل های خام اون هارو دارید تا من رو گوشی خودم بریزم
وقتی اینجوری احساس میکنم گوشیم یه چیزی کم داره (mer30000000000)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
از یکی از دوستانی که اینجا N95 دارن بگید براتون اپلود کنن// یا اینکه تو گوگل سرچ کنید گیر بیارید...

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
برنامه های گوشی من حذف شدن ایا فایل های خام اون هارو دارید تا من رو گوشی خودم بریزم
وقتی اینجوری احساس میکنم گوشیم یه چیزی کم داره (mer30000000000)

این یه فول دیکشنری انگلیسی به انگلیسی:
اول فایل attach شده را نصب کنید. بعدشم اینو:
http://www.epocware.mobi/axs/ax.pl?...eries60/SlovoEd_Deluxe_EnglEngl_for_S60_3.sis
24.4m

اینم تلفظش با صدای آقا و خانوم!:
http://www.epocware.mobi/axs/ax.pl?...Deluxe_English_Sound_module_1_2_for_S60_3.sis 21m
http://www.epocware.mobi/axs/ax.pl?...Deluxe_English_Sound_module_2_2_for_S60_3.sis 15m

فایل های ضمیمه

• SlovoEd_Dictionary_Engine_for_S60_3.rar
    490.3 KB · نمایش ها: 19

hossein1244

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: من تشكر كنم از بچه هایی که جواب پست رو دادن و برنامه ها رو اپلود کردن :blush:
راستی کسی برنامه قفل گذاری روی sms ها رو داره چون من هر برنامه ای گیر آوردم یه پیغام expired certificate رو ميده ؟؟؟
ایا این پیغام برای این هست که تاریخ اعتبار برنامه تموم شده یا دلیل دیگری دارد ؟؟

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
:blush: من تشكر كنم از بچه هایی که جواب پست رو دادن و برنامه ها رو اپلود کردن :blush:
راستی کسی برنامه قفل گذاری روی sms ها رو داره چون من هر برنامه ای گیر آوردم یه پیغام expired certificate رو ميده ؟؟؟
ایا این پیغام برای این هست که تاریخ اعتبار برنامه تموم شده یا دلیل دیگری دارد ؟؟

قفل گذاری برا چی؟؟ از کی می ترسی؟؟!!
شما اگه خیلی اسرار محرمانه داری میتونی از خود قفل گوشی استفاده کنی. راحت و بی دردسره. احتیاج به برنامه هم نداره. رو همه گوشیتم قفل میذاره.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

بازی و فیلم مرد عنکوبتی 3 (Spider-Man 3 ) برای کاربران گوشی تلفن همراه هشت گیابایتی نوکیا N95 به نمایش در می آید.
به گزارش گروه ترجمه "موبنا" به نقل از softpedia، نوکیا و گروه بازی و سرگرمی های سونی تصمیم گرفتند با استفاده از نرم افزار آزاد لینوکس بازی مرد عنکبوتی را روی N95 نوکیا بارگذاری کنند.
نوکیا Spider-Man 3 را برای کاربرانی که قصد دارند از طریق تلفن همراه به تماشای فیلم بپردازند ، برگزیده است.
علاوه بر این فیلم طولانی ، پیام های استثنایی و بازی ، آهنگ ها و صفحه نمایش و تصویر زمینه مردعنکبوتی برای این گوشی ویژه در نظر گرفته شده است .
این فیلم به10 زبان زنده دنیا در سراسر اروپا و کشورهای منتخب خاورمیانه و آفریقا عرضه خواهد شد.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
یه چند روزی میشه به جمع دارندگان NOKIA N95 پیوستیم
190.gif

گوشی با گارانتی خدمات طلایی نیا گرفته شد , همونطور که میدونید 1 گیگابایت حافظه micro sd با خودش داره...میخوام حافظه رو ارتقا بدم اما نمیدونم تا چند گیگ قابل ارتقا هست؟ ظاهرا تا 2 گیگ که ساپورت میکنه اما 4 گیگ رو مطمئن نیستم اصلا micro sd ها مدل 4 گیگ هم دارن؟ اینجا هست؟
263cylj.gif

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
از 8 گيگ خبري داريد كه وارد بازار شده يا نه ؟؟؟
قيمتش الان چنده ؟؟؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
Xradical
مبارك باشه انشاء الله ... نوكيا ان95 رم 4 گيگ ميخوره ولي اينكه تو ايران باشه بعيد ميدونم !!
8گيگ هم هنوز وارد بازار نشده !!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
Xradical
مبارك باشه انشاء الله ... نوكيا ان95 رم 4 گيگ ميخوره ولي اينكه تو ايران باشه بعيد ميدونم !!
8گيگ هم هنوز وارد بازار نشده !!

ممنون
حقیقتش من از فروشگاه مرکزی نوکیا تو پاساژ علائدین که گوشی رو گرفتم و در این مورد ازش پرسیدم گفت شاید بتونم 4 گیگ برات گیر بیارم و حدود 100 تومن هم هست
8 گیگ هم که به کار من نمیومد...اولش هم که بیاد اینجا بعید بدونم زیر 1 تومن باشه

راستی چند تا سوال از شما که این گوشی رو داری:
آخرین firmware گوشی رو شما گرفتی؟
به روز رسانی گوشی راحته یا دگو فنگش زیاده؟
تغییرات با آپدیت firmware عمده هست یا نه؟ حالا از برطرف کردن باگهای گوشی بگیر تا موارد دیگه؟

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
ممنون
حقیقتش من از فروشگاه مرکزی نوکیا تو پاساژ علائدین که گوشی رو گرفتم و در این مورد ازش پرسیدم گفت شاید بتونم 4 گیگ برات گیر بیارم و حدود 100 تومن هم هست
8 گیگ هم که به کار من نمیومد...اولش هم که بیاد اینجا بعید بدونم زیر 1 تومن باشه

راستی چند تا سوال از شما که این گوشی رو داری:
آخرین firmware گوشی رو شما گرفتی؟
به روز رسانی گوشی راحته یا دگو فنگش زیاده؟
تغییرات با آپدیت firmware عمده هست یا نه؟ حالا از برطرف کردن باگهای گوشی بگیر تا موارد دیگه؟

بله من آخرين firmware رو گرفتم وخيلي بشيمون شدم !!!

به خاطر اينكه كل جيزهايي كه تو گوشي بود حذف شد وبازي-نرم افزار هايي هم كه توي ميموري كارد بود :
آيكونش موند ، ولي كار نميكرد !!!

مجبور شدم هم خود گوشي و هم ميموري كارد رو فورمات كنم !!

واصلا احساس نكردم كه بهتر شده باشه ، بلكه بد تر هم شده !!!

اصلا نميرزه بخواهي آبديت كني گوشيت رو ، مخصوصا كه با اينترنت ايران به جور در نمياد !! داونلود كردن حدود 210 ميگابايت !! من با اينترنت ADSL 1GB تو 45 دقيقه داونلود شد !!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
user guide فارسی برای n95
بدرد میخوره...
n95_user_guides_398x200.jpg

از سایت رسمی نوکیا

http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N95-1_UG_fa.pdf

تشکر بابت اطلاع رسانی

به خاطر اينكه كل جيزهايي كه تو گوشي بود حذف شد وبازي-نرم افزار هايي هم كه توي ميموري كارد بود :

اصلا نميرزه بخواهي آبديت كني گوشيت رو ، مخصوصا كه با اينترنت ايران به جور در نمياد !! داونلود كردن حدود 210 ميگابايت !! من با اينترنت ADSL 1GB تو 45 دقيقه داونلود شد !!

چرا برنامه های گوشی رو زده پاک کرده:blink:
یعنی انقد پشتیبانی مضخرفه
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

در هر حال ممنون

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0

شما باید قبل از آپدیت یه بک آپ از گوشیتون می گرفتید.
خوب معلومه بعد از آپدیت باید یه بار مموری و گوشی را فرمت کنید.
از من خودم ورژن 11 هست. ولی شنیدم ورژن 12 خیلی روون تره و سرعتش بیشتره.
210 مگ هم نیست. 120 مگ هست. که میتونی اول دانلودش کنی و رو آدرس مخصوصیش کپی کنی و بعد با 10 دقیقه وصل کردن گوشی به اینترنت، آپدیت را انجام بدی.
به هر حال ورژن جدید همیشه بهتر از ورژن پایینتره.
جزییاتشو اینجا میتونی ببینی:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=31752

بالا