• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوكيا N95 ٠

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
gsmarena هم هیچی دیگه گیر نیورده به شارژ یو اس بی و ادیت نشدن فایل های آفیس گیر داده ! چطور اینا برای گوشی های قبلی مشکل نبودن فقط برای N95 اشکال محسوب میشن؟!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
چطور اینا برای گوشی های قبلی مشکل نبودن فقط برای N95 اشکال محسوب میشن؟!

ملاک صحبت ما که gsmarena نیست!!!!...خب وقتی به یک گوشی لقب کاملترین رو میدین باید این مشکلات رو هم نداشته باشه دیگه!!!!...درست میگم؟!!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب وقتی به یک گوشی لقب کاملترین رو میدین باید این مشکلات رو هم نداشته باشه دیگه!!!!...درست میگم؟!!
خوب نمیگیم کامل ! میگیم کاملترین ! کامل یعنی همه چی داره ولی کاملترین یعنی نسبت به گوشی های دیگه که در حال تولید شدن هستن امکاناتش بیشتر و بهتره. حالا یه گوشی 5 مگاپیکسلی با سیستم عامل معرفی کن که به صورت دیفالت فایل های آفیس رو ادیت کنه و از طریق یو اس بی چارج بشه. اون وقت قبول دارم که از N95 کامل تره :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
كيفيت صداش مثه N73 ME هستش يا بيشتره !

توی فرومهای دیگه میگفتن که صداش خیلی پایینتره نسبت بهN73 که البته این اصلا از نظر من ایراد نیست ولی چون در ایران عقده صدای بلند دارن! لابد عیب حساب میشه!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا یه گوشی 5 مگاپیکسلی با سیستم عامل معرفی کن که به صورت دیفالت فایل های آفیس رو ادیت کنه و از طریق یو اس بی چارج بشه. اون وقت قبول دارم که از N95 کامل تره

ولی این به قول شما کاملترین مقطعی هست !!!!!....چیزی نیست که در آینده مشابه اش تولید نشه!!!!....در حال حاظر شما درست میفرمایید!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
این هم تجربه یکی از بچه های فالز :

همونطور که گفتم اگه ميتونيد بريد به سايت Youtube.com و تو سرچ بزنيد Nokia n95 slider problem http://youtube.com/watch?v=M7-iCP8xcCQ دقيقا اونجا نشون داده که مشگل چيه حالا باز هم ميگم البته گفتنی زياد فايده نداره چون قبل از خريد خونده بودم ولی بازم موقع خريد متوجّه نشدم وقتی اومدم خونه باهاش کار کردم فهميدم. ببينيد وقتی mobil رو به سمت بالا باز ميکنيد قسمت سمت چاپ پايين زير صفحه نمايش و زير دگمه قرمز دقيقا زير دگمه قرمز محل تماس قسمت بالای گوشی با قسمت ز يرين خوب جفت نيست (البته همونطور که گفتم توی بعضی مدلها) يعنی وقتی شما دگمه قرمز رو فشار ميديد همزمان قسمت بالای گوشی به قسمت پايينی برخورد ميکنه و بهتر بگم لق ميزنه ولی در قسمت سمت چپ و زير دگمه سبز اين حالات وجود نداره و اين به خاطر فنريه که زير قسمت سمت راست بيد دو تکّه گوشی قرار گرفته که در بعضی مدلها اين فنر سفت جفت نشده و هنگام فشار رو دگمه قرمز اين حس به آدم دست ميده که گوشی لق ميزنه که خيلی حالگيريه اينهمه پول ميديد بعد اينجوری خلاصه موقع خريد در اين مورد به خصوص خيلی دقت کنيد که اگه از شانس بد يکی از اين گوشی ها به شما بيفته بعد پس دادنش خيلی مشگله و چون زياد مشگل جدی نيست فروشنده به احتمال 99 درصد قبول نميکنه چون همونطور که گفتم
ba توجّه به اينکه گوشی خيلی جديده کسی هنوز باهاش تجربه نداره و فکر ميکنند که اين اشکال نيست و معموليه البته راستش رو بخواهيد اشکال جدّی نيست ولی خوب اگه آدم سختگيری باشيد حالتون گرفته ميشه و با توجّه به قيمت گوشی، به دلتون نميچسبه ديگه خود دانيد
در

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
gsmarena هم هیچی دیگه گیر نیورده به شارژ یو اس بی و ادیت نشدن فایل های آفیس گیر داده ! چطور اینا برای گوشی های قبلی مشکل نبودن فقط برای N95 اشکال محسوب میشن؟!

مثل اینکه پست های ديگه رو مطالعه نميکنين // گفتن چی کم داره / نگفتن با گوشيهای ديگه مقايسه کنيد

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مثل اینکه پست های ديگه رو مطالعه نميکنين // گفتن چی کم داره / نگفتن با گوشيهای ديگه مقايسه کنيد
من هم مقایسه نکردم و اسم هیچ گوشی رو هم نیاوردم ! ولی به نظرم مسخره بود که این ها فقط برای این گوشی کمبود محسوب میشن !!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توی فرومهای دیگه میگفتن که صداش خیلی پایینتره نسبت بهN73 که البته این اصلا از نظر من ایراد نیست ولی چون در ایران عقده صدای بلند دارن! لابد عیب حساب میشه!!!

زدی تو خال....:D:D

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اين اشكالاتي كه كَفتيد براي خيليها اشكال به حساب نمياد ، ايا الان همه كَوشيها با كابل يو اس بي شارج ميشن ؟ يا باتري همه كَوشيه 3-4 روز ميمونه ؟ يا با همه اسمارت فونها ميشه افيس رو ويرايش كرد ؟؟؟ فوقش با يه برنامه حل ميشه !
ولي در كل فعلا كاملترين كَوشي توي بازاره ، بعدش هم هيج رقيبي فعلا نداره كه توي بازار باهاش رقابت بكنه !!!

ضمنا اين عكسهايي هم كَه كَذاشتم كجاش ابرنكَي بود ؟؟؟؟ صداش هم خيلي خوبه به نظر من !

hosseinrz

Registered User
لایک‌ها
2
اونایی که میگن عیب داره صداش کمه و...
برن 300 تومن بدن P990 چینی بخرن
تازه Touch Screen هم داره !
:دی

[...]

Guest
لایک‌ها
0
خوب نمیگیم کامل ! میگیم کاملترین ! کامل یعنی همه چی داره ولی کاملترین یعنی نسبت به گوشی های دیگه که در حال تولید شدن هستن امکاناتش بیشتر و بهتره. حالا یه گوشی 5 مگاپیکسلی با سیستم عامل معرفی کن که به صورت دیفالت فایل های آفیس رو ادیت کنه و از طریق یو اس بی چارج بشه. اون وقت قبول دارم که از N95 کامل تره :)
دقیقا منظور من هم همین بود...
ببینید من می خوام بگم این گوشی در حال حاضر بین بقیه گوشی ها بهترین هست...قبول ندارید اقا گوشی معرفی کنید همین جا مقایسه کنیم.
در ضمن علیرضای عزیز هم چند تا مورد مطرح کردن که همون طور که بحرین عزیز گفتن تعداد زیادیش اساسا ضعف به حساب نمیاد...
حالا گفتم خیلی رو موضعتون هستید گوشی معرفی کنید تا اینجا یکی به یکی مشخصاتشون رو با هم مقایسه کنیم.

[...]

Guest
لایک‌ها
0
ولی این به قول شما کاملترین مقطعی هست !!!!!....چیزی نیست که در آینده مشابه اش تولید نشه!!!!....در حال حاظر شما درست میفرمایید!!!
ما هم از اول که همینو گفتیم...نسبت به گوشی هایی که فعلا در بازار هست این گوشی بهترین هست...علم هم که هر روز پیشرفت میکنه و گوشی های بهتری روانه بازار می شوند چه بسا تا 2 سال دیگه گوشی با 5 مگا پیسکل خیلی امتیاز به حساب نیاد به هر صورت فعلا که بهترین هست...
البته احساس می کنم بعضی از اقایون هم به خاطر تمایلاتی که به بعضی از برند های دیگه مثل سونی دارند بعضا مسائلی رو مطرح می کنن .... توصیه من به این دوستان همونی هست که تو پست قبلی گفتم...

گوشی معرفی کنید تا خصوصیات این دو رو تک تک با هم مقایسه کنیم​

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ما هم از اول که همینو گفتیم...نسبت به گوشی هایی که فعلا در بازار هست این گوشی بهترین هست...علم هم که هر روز پیشرفت میکنه و گوشی های بهتری روانه بازار می شوند چه بسا تا 2 سال دیگه گوشی با 5 مگا پیسکل خیلی امتیاز به حساب نیاد به هر صورت فعلا که بهترین هست...
البته احساس می کنم بعضی از اقایون هم به خاطر تمایلاتی که به بعضی از برند های دیگه مثل سونی دارند بعضا مسائلی رو مطرح می کنن ....

البته شما درست میفرمایید....به قول گفتنی رو کاغذ امکانات بسیار کاملی داره....هر چند به خاطر همون تمایلاتی که بعضی دیگر از دوستان به یک نوع برند دارند ممکنه بعضی چیزها هم واسشون عیب به حساب نیاد!!!!...و صد البته باید دید این گوشی به عمل هم میتونه کاملترین بودن رو ثابت کنه؟!!!...

توصیه من به این دوستان همونی هست که تو پست قبلی گفتم...

گوشی معرفی کنید تا خصوصیات این دو رو تک تک با هم مقایسه کنیم

بسیار توصیه نا مناسبی هست !!!!....تاپیک راجع به ن95 هست مقایسه معنی نداره...تازه باز ممکنه باعث کل کل و دعوا های برندی بشه!!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ضمنا اين عكسهايي هم كَه كَذاشتم كجاش ابرنكَي بود ؟؟؟؟

عکسها رو توی کامپیوتر زووم کن تا اینی که گفتم محسوستر بشه!!!!...البته هر چند همینطور معمولی هم قابل تشخیصه!!!!

[...]

Guest
لایک‌ها
0
البته شما درست میفرمایید....به قول گفتنی رو کاغذ امکانات بسیار کاملی داره....هر چند به خاطر همون تمایلاتی که بعضی دیگر از دوستان به یک نوع برند دارند ممکنه بعضی چیزها هم واسشون عیب به حساب نیاد!!!!...و صد البته باید دید این گوشی به عمل هم میتونه کاملترین بودن رو ثابت کنه؟!!!...

بسیار توصیه نا مناسبی هست !!!!....تاپیک راجع به ن95 هست مقایسه معنی نداره...تازه باز ممکنه باعث کل کل و دعوا های برندی بشه!!!!
1-اگه من اینو گفتم به خاطر بعضی ایرادهای بنی اسرائیلی بود که gsmarena گرفته بود...
2-خوب می شه یه تاپیک دیگه برای این کار در نظر بگیرید در ثانی به هر حال امکانات هر گوشی که مشخصه دیگه ... اگه گیر الکی ندهند میشه بررسی کرد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تاپيک راجبه " Nokia N95 " هست و بايد نکات منفی و مثبت'ش در نظر گرفته بشه و رو 'شون صحبت بشه
لطفا به مقايسه جنجالی نکشونيد
بالا