daryush_raven
Registered User
اقا از کجا باید بفهمیم که گوشی اصل؟
من شنیدم که infrared هم داره(اینفرارد پلیس رو می گم همونی که تو شب هر چیزه زنده رو نشون می ده از طریق دما)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یه سری از امکانات n95 رو می گین؟
من شنیدم که infrared هم داره(اینفرارد پلیس رو می گم همونی که تو شب هر چیزه زنده رو نشون می ده از طریق دما)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- حق با شماست ولی اگه نگید طرفدار نوکیا هستم معمولا سیاست شرکت ها اینه که همیشه جنس کامل بیرون نمی دن تا بقیه محصولاتشون فروش کنه.1: باتری ضعيف
2: قيمت بالا
3: پرداخت $ جهت استفاده از IMP Map های Compatible 'ش
از اون طرف :
4: سيمبينی 'ه که به طور ديفالت نمیتونه آسناد آفيس رو ويرايش کنه
5: حتی وقتی با USB به PC میزنی شارژ نمیشه
6: GPS 'ش کارايی جانبی نداره ( بحرین جان TomTom امتحان کردی !؟ )
7: باگ های فراوان نرم افزاری
8: Earphone هايی با کيفيت پايين
9: لق بودن لولا
از اون طرف دوربينش از نظر عکسبرداری هم برتر نيست و حتی Gigabyte G-Cam میتونه شکست'ش بده
از سوی خيلی کاربرها دوربينی ضعيف معرفی شده ( در حد 5 مگاپيکسل قبول'ش ندارن )
این موارد رو در ريويوها ديد'م و نمیدونم تا چه حد درست هست // N95 داران وارد هستن
2- دارای 64 مگ رم هست و 20 مگ آزاد برای کاربر که نسبت به ان 73 حدود 3 مگ کمتره.
بله عزیزم Rom داخلی که برای دخیره فایل ها استفاده می شود 160 مگا بایت هست ولی منظور من Ram یا (Random Access Memory) هست همون رم کامپیوتر. 64 مگا بایت هست که از این میزان حدود 40 مگا بایت توسط سیستم عامل اشغال شده ( به همراه فایل های سیستمی ) و میزان آزاد برای کاربر 20 مگا بایت هست.خيلي ببخشيد رم داخلي ان 95 160 مگ هست نه 64 !!!!
آقا این چرت و پرتها رو کی به شما گفته....شایعست دوست عزیز...برای دیدن امکانات ن95 اینجا رو ببین: http://www.gsmarena.com/nokia_n95-1716.php
نهایت طرفی که این حرف رو زده از داشتن جی پی اس گوشی یه چیزهایی شنیده بوده بعد با تخیلات خود قاطیش کرده و این حرفها رو به شما تحویل داده!!!!...من پیشنهاد میکنم این صحبت رو جای دیگه نکنید!!!!
1- بله ميشه1.کنار دکه end call یه دکمه دیگه هم هست که چند تا از برنامه های اصلی گوشیو نشون میده که میشه انتخابش کرد حدود 10 تا.می خواستم ببینم میشه اینو تنظیم کرد.؟؟؟؟؟؟
2.میگن کانال تلویزیون هم می گیره ولی نه تو ایران از کدوم قسمت میشه icon برنامشو پیدا کرد؟؟؟؟
3.GPS هم که تئ ایران کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
1.بدون شک بهترین دوربین رو داره ولی می خواستم در مورد پخش موزیک ببینم کیفیتش در چه حده؟
2.هدفون روش یک هد فون حرفه ای یا معمولی در ضمن می خواستم ببینم می شه هدفون دیگه بش وصل کرد ؟یا اینکه پورت مخصوص نوکیا داره
3.وضعیت باطریش چه جوریه...چند ساعت می ره
4.مموری روش چقدره هم داخلی و هم کارت
5.صدای اسپیکرش در حد کدوم گوشی هاست
6.سرعتش با گذاشتن مموری و زیاد شدن اطلاعات و برنامه های جانبی پایین نمیاد؟
7.برنامه هاش الان در چه حد در دسترسه؟
8.برنامه هایی که روی خود گوشی هست و می خواستم بدونم
1- سوال های اخر توی پکیج گوشی باید چه چیز هایی باشه؟
2- اصل بودن گوشی رو از کجا باید تشخیص داد
3- در ضمن من در مورد هنگ کردن گوشی مطالبی شنیدم واقعا این طوره؟
از تنظيم نفهميدم منظور شما جي بي اس هست يا اينترنت !!خوب اگه بگی چه جوری میشه تنظیمش کرد خیلی خوب میشه
من چند بار خواستم وصلش کنم به اینترنت ولی نشد از طریق wlan,از کابل میشه وصل شد به pc بهد وصل شد به اینترنت؟؟؟؟؟؟؟(اگه میشه بگو چه جوری)
جایو سراغ داری که برنامه هاشو داشته باشه؟؟؟من فقط تونستم windows live messenger واسش بگیرم از سایت.
راستی اینو یادت رفت بگه که barcode reader هم داره.
خوب داشتن كَوشي نوكيا سمبين يه خورده صبر وتحمل نياز داره !!!بعد که باتری و در اوردی درست نشد باید چیکار کنی؟!
series60v3.comجایو سراغ داری که برنامه هاشو داشته باشه؟؟؟من فقط تونستم windows live messenger واسش بگیرم از سایت.