منتخب بازارچه

همه چیز در مورد نوکیا 5800

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2006
نوشته‌ها
1,416
لایک‌ها
17
سن
32
محل سکونت
Shiraz
فلش باید جواب بده !
 

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 می 2006
نوشته‌ها
2,557
لایک‌ها
116
محل سکونت
Tehran
سلام دوستان کارشناس

قصد خرید یک 5800 رو دارم به عنوان کادو برای فردی خیلی نزدیک...

این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...

کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...

حالا می خوام بدونم این گوشی هنوز مشکلاتی داره یا نه؟
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟

کلا توصیه ای هم در مورد خریدش دارین بگین ممنون میشم
 

gba

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2005
نوشته‌ها
1,300
لایک‌ها
14
سلام دوستان کارشناس

قصد خرید یک 5800 رو دارم به عنوان کادو برای فردی خیلی نزدیک...

این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...

کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...

حالا می خوام بدونم این گوشی هنوز مشکلاتی داره یا نه؟
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟

کلا توصیه ای هم در مورد خریدش دارین بگین ممنون میشم
اون مشکل ایرفون چند ماهی هست که حل شده. قطع تلفنی و هنگ هم نداره.
مجارستانی لیبل خورده تازه دفترچه راهنما به انگلیسی هم نداره.
دو نوع 5800 داریم که یکی فول پکه که قلم اضافی و پایه (که چیز خاصی نیست) و کاور (فکر کنم همینا بود) داره که 10 تومن گرونتر از معمولی هاست. بعد از خرید هم آپدیتش کنید تا اگه مشکل هنگ و این ها داشته باشه رفع بشه
 

sgh1355

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2009
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
سلام به همة دوستان. بالاخره من رفتم يك 5800 خريدم :) وچند تا سوال برام پيش اومده. ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
1- ديكشنريMSDic Cambridge Advanced Learners كسي سراغ نداره؟ من ورژني كه براي موبايلهاي ديگه باشه را داشتم ولي رو ين گوشي نصب نشد.
2- توي سايت GSMArena نوشته كه اين گوشي Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF داره. ولي اين حور فايلها رو باز نميكنه. البته دوستان در جاهاي ديگه زحمت كشيدند و برنامه‌هاي مختلف براي باز كردن اين فايلها گذاشتند، ولي مگه نبايد خودش داشته باشه؟
فعلن همين دو تا سوال رو دارم.
ممنون
 

sgh1355

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2009
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
سلام به همة دوستان. بالاخره رفتم يك 5800 خريدم :) وچند تا سوال برام پيش اومده. ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
1- ديكشنريMSDic Cambridge Advanced Learners كسي سراغ نداره؟ من ورژني كه براي موبايلهاي ديگه باشه را داشتم ولي رو ين گوشي نصب نشد.
2- توي سايت GSMArena نوشته كه اين گوشي Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF داره. ولي اين حور فايلها رو باز نميكنه. البته دوستان در جاهاي ديگه زحمت كشيدند و برنامه‌هاي مختلف براي باز كردن اين فايلها گذاشتند، ولي مگه نبايد خودش داشته باشه؟
فعلن همين دو تا سوال رو دارم.
ممنون
 

sgh1355

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2009
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
:
سلام دوستان کارشناس

قصد خرید یک 5800 رو دارم به عنوان کادو برای فردی خیلی نزدیک...

این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...

کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...

حالا می خوام بدونم این گوشی هنوز مشکلاتی داره یا نه؟
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟

کلا توصیه ای هم در مورد خریدش دارین بگین ممنون میشم
سلام
من خودم اخيراً يكي گرفتم. تو بازار با گارانتي اصلي نوكيا هست و همه جا قيمتش 290000 تومن بود. البته ممكنه كه يكي بهت بگه 275000 تومن ولي بعد كه بخواي بخري ميگه 15000 تومن هم روش برنامه ميريزم:blink: كه در واقع قبلا توسط شركتش ريخته شده و اون قرار نيست كاري بكنه. خلاصه تموم شده اش 290000 تومنه. همشون هم چينين.

راستش من قبلا 3220 داشتم به مدت 4 سال. ديگه جواد شده بود و از بس همه بهم متلك ميگفتند عوضش كردم. به نظر من بزرگترين حسن 5800 اينه كه خيلي خوشگل و باكلاسه :shades2: ولي براي كساني كه گوشي قبليشون سيمبيان نبوده مثل 3220 و 6270 كار كردن باهاش كمي سخته. اگه اين طرف شما حوصله وقت گذاشتن داره خيلي خوبه.
 

farshad_1983

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
748
لایک‌ها
11
سن
36
محل سکونت
Babol
خبر جدید و جالب!
اگه تو GSMArena نگاه کنید سرعت CPU این گوشی رو 434 مگاهرتز زده! (قبلا 369 بوده)
http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php

اشتباه نشده!
تو سایت خود نوکیا هم نوشته 434 و در توضیحی که داده گفته که از ورژن 20 به بعد CPU این گوشی رو 434 مگاهرتز کلاک میشه (مثل N97 و 5530) تو قسمت General و مشخصات CPU
http://www.forum.nokia.com/devices/5800_XpressMusic
 

reza_hb

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آگوست 2009
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام دوستان کارشناس

قصد خرید یک 5800 رو دارم به عنوان کادو برای فردی خیلی نزدیک...

این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...

کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...

حالا می خوام بدونم این گوشی هنوز مشکلاتی داره یا نه؟
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟

کلا توصیه ای هم در مورد خریدش دارین بگین ممنون میشم
سلام من از اسفند 87 دارم-خیلی راضی هستم اگر هنگ کنه باید آپدیت بشه-اصلشم چینی هست تحت لیسانس-
 

reza_hb

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آگوست 2009
نوشته‌ها
9
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه 5800 دارم
یه راهنمایی می خواستم از شما
الان چند روزیه که وقتی میرم تو گالری فقط 5 تا از عکسهای اورجینال گوشیو رو نشون میده و باید از تو فایل منیجر چنتا فایل پاک کنم و دوباره بیام تو گالری تا نشون بده-کسی میدونه چشه و باید چه کار کرد؟:(
 

Azitaaaa

Registered User
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2009
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
1
میشه آکروبات ریدر رو این گوشی نصب کرد؟ لینکی ازش دارین؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم، یا یه برنامه خوب واسه خوندنPDF؟؟
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,900
لایک‌ها
317
محل سکونت
Manhattan
میشه آکروبات ریدر رو این گوشی نصب کرد؟ لینکی ازش دارین؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم، یا یه برنامه خوب واسه خوندنPDF؟؟
سلام دوست عزیز
تو بخش سری 60 ورژن 5 نرم افزار، بازی و .. برای نوکیا 5800 قرار گرفته
ورژن جدید نرم افزار Adobe Reader رو هم از اینجا میتونید دریافت کنید
http://forum.persiantools.com/t139650.html
 

Azitaaaa

Registered User
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2009
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
1

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,900
لایک‌ها
317
محل سکونت
Manhattan

Azitaaaa

Registered User
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2009
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
1
شما اول فایل Adobe Reader 2.5.361.sis و بعد Crack (Unsigned).sis رو نصب کنید ، احتمالا حل میشه :دی
بازم ممنون
همین کارو کردم
اما..

این ارور رو میده : certificate error, contact the application supplier :(

حالا با این سوالام یه کار میکنم از این که بهم جواب دادین پشیمون شین :blush:
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,900
لایک‌ها
317
محل سکونت
Manhattan
بازم ممنون
همین کارو کردم
اما..

این ارور رو میده : certificate error, contact the application supplier :(

حالا با این سوالام یه کار میکنم از این که بهم جواب دادین پشیمون شین :blush:
خواهش میکنم
باید نرم افزار رو قبل از نصب کردن "ساین" کنید
آموزش ساین کردن:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2053210&postcount=1

 

radmehr_d7

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 مارس 2006
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
محل سکونت
iran-arak
دوستان سلام
یه 5800 خریدم به عشق وب گردی یه ایرانسل انداختم توش خود ایرانسل که میگه تنظیمات مربوط به گوشی شما موجود نیست
خواهشا یکی راهنمایی کنه بد گیر کردم
ممنون
 

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 مارس 2007
نوشته‌ها
6,900
لایک‌ها
317
محل سکونت
Manhattan
دوستان سلام
یه 5800 خریدم به عشق وب گردی یه ایرانسل انداختم توش خود ایرانسل که میگه تنظیمات مربوط به گوشی شما موجود نیست
خواهشا یکی راهنمایی کنه بد گیر کردم
ممنون
سلام دوست عزیز
تنظیمات رو به اینصورت انجام بدین:

به آدرس زیر برید :

Menu -> Settings -> Connectivity -> Destinations

حالا در اونجا برای تعریف یک Acces point آیکون مربوط به همین Access point رو کلیک کنید


ممکنه ازتون سوال بشه که آیا اتوماتیک وار Access point موجود رو براتون چک کنه ؟ که اگر همچی پیغامی دیدید اون NO بکنید ، چون قراره یه Access point جدید برای ایرانسل درست کنیم

البته اینو بگم که ممکنه در دفعه اول و برای اولین تنظیمات اصلاً با چنین پیغامی مواجه نشید و یه راست برید سراغ کادری که باید اسم Access point رو واردش کنید

در اینجا Packet data رو انتخاب کنید و اسم این Access point تون رو هم بذارید Irancell-net

حالا در مقابل انتخاب اینکه از این Access point به چه منظوری میخواهید استفاده کنید باید گزینه Internet رو Select کنید

حالا شما یه Access point دارید به نام Irancell-net که رفته تو قسمت Internet همون قسمت Destinations آدرس بالائی نشسته

برای تنظیمات اختصاصی اینترنت این Access point در بخش Internet برید و این Irancell-net را باز کنید و حالا این تنظیماتی رو که بهتون میگم انجام بدید و با بقیه کاری نداشته باشید :

در Access point name بنویسید mtnirancell

در Authentication باید حتماً روی Normal بذارید

اگر دلتون خواست میتونید در Homepage آدرس و یا هر سایت دیگری ( حتی همین www.google.com خودمون ) را که دوست دارید "صفحه خانگی " اینترنتتون باشه ، وارد کنید

حالا اگر برگردید و رو صفحه کلید شماره گیری موبایلتون عدد صفر رو فشار بدید و نگه دارید ، مشاهده میکنید که موبایل ازتون میخواد بین WLAN و یکی از Access point ها که در قسمت Internet قبلاً تنظیم کردید رو برای ورود به نت انتخاب کنید

اگر چند تا Access point رو قبلاً برای موبایلتون تعریف کرده باشید و در این مرحله فقط یکیشون رو میبینید و دوست داشته باشید که برید برای انتخاب یک Access point دیگه ..فقط کافیه در همین مرحله Options رو بزنید و بعد Select access point و با ظاهر شدن لیستی از تمام Access point گوشیتون ، یکی از اونها رو انتخاب بکنید
منبع
 
Last edited:
بالا