فلش باید جواب بده !
فلش که می کنم حتی lock code هم عوض نمیشه !فلش باید جواب بده !
سلام دوستان کارشناس
قصد خرید یک 5800 رو دارم به عنوان کادو برای فردی خیلی نزدیک...
این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...
کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...
حالا می خوام بدونم این گوشی هنوز مشکلاتی داره یا نه؟
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟
کلا توصیه ای هم در مورد خریدش دارین بگین ممنون میشم
سلام دوستان کارشناس
این طرف ما خیلی حوصله هنگ و مشکل دار شدن گوشی رو نداره، گوشی قبلیشم 5 سالی هست که داره 6270 نوکیا ...
کم و بیش بین گوشی و مشکلات اولیش آشنا هستم چون قبلا می خواستم خودم بخرم همون اوایل که اومده بود ا به خاطر مشکل هنگ و اسپیک قطع شدن ارتباط تلفنی و.. منصرف شدم ...
اونوقتا ساخت مجارستان و چین داشت ... هنوز هم همینطوره و اینکه اصلا برتری تو مجارستانی اون هست یا خیر ؟
سلام من از اسفند 87 دارم-خیلی راضی هستم اگر هنگ کنه باید آپدیت بشه-اصلشم چینی هست تحت لیسانس-سلام دوستان کارشناس
سلام دوست عزیزمیشه آکروبات ریدر رو این گوشی نصب کرد؟ لینکی ازش دارین؟ من هرچی گشتم پیدا نکردم، یا یه برنامه خوب واسه خوندنPDF؟؟
سلام دوست عزیز
تو بخش سری 60 ورژن 5 نرم افزار، بازی و .. برای نوکیا 5800 قرار گرفته
ورژن جدید نرم افزار Adobe Reader رو هم از اینجا میتونید دریافت کنید
http://forum.persiantools.com/t139650.html
شما اول فایل Adobe Reader 2.5.361.sis و بعد Crack (Unsigned).sis رو نصب کنید ، احتمالا حل میشه :دیبی اندازه ممنون
اما من که کرک کردن بلد نیستم چه کار باید بکنم؟
شما اول فایل Adobe Reader 2.5.361.sis و بعد Crack (Unsigned).sis رو نصب کنید ، احتمالا حل میشه :دی
بازم ممنون
همین کارو کردم
اما..
این ارور رو میده : certificate error, contact the application supplier
حالا با این سوالام یه کار میکنم از این که بهم جواب دادین پشیمون شین :blush:
سلام دوست عزیزدوستان سلام
یه 5800 خریدم به عشق وب گردی یه ایرانسل انداختم توش خود ایرانسل که میگه تنظیمات مربوط به گوشی شما موجود نیست
خواهشا یکی راهنمایی کنه بد گیر کردم
ممنون
منبعبه آدرس زیر برید :
Menu -> Settings -> Connectivity -> Destinations
حالا در اونجا برای تعریف یک Acces point آیکون مربوط به همین Access point رو کلیک کنید
ممکنه ازتون سوال بشه که آیا اتوماتیک وار Access point موجود رو براتون چک کنه ؟ که اگر همچی پیغامی دیدید اون NO بکنید ، چون قراره یه Access point جدید برای ایرانسل درست کنیم
البته اینو بگم که ممکنه در دفعه اول و برای اولین تنظیمات اصلاً با چنین پیغامی مواجه نشید و یه راست برید سراغ کادری که باید اسم Access point رو واردش کنید
در اینجا Packet data رو انتخاب کنید و اسم این Access point تون رو هم بذارید Irancell-net
حالا در مقابل انتخاب اینکه از این Access point به چه منظوری میخواهید استفاده کنید باید گزینه Internet رو Select کنید
حالا شما یه Access point دارید به نام Irancell-net که رفته تو قسمت Internet همون قسمت Destinations آدرس بالائی نشسته
برای تنظیمات اختصاصی اینترنت این Access point در بخش Internet برید و این Irancell-net را باز کنید و حالا این تنظیماتی رو که بهتون میگم انجام بدید و با بقیه کاری نداشته باشید :
در Access point name بنویسید mtnirancell
در Authentication باید حتماً روی Normal بذارید
اگر دلتون خواست میتونید در Homepage آدرس و یا هر سایت دیگری ( حتی همین www.google.com خودمون ) را که دوست دارید "صفحه خانگی " اینترنتتون باشه ، وارد کنید
حالا اگر برگردید و رو صفحه کلید شماره گیری موبایلتون عدد صفر رو فشار بدید و نگه دارید ، مشاهده میکنید که موبایل ازتون میخواد بین WLAN و یکی از Access point ها که در قسمت Internet قبلاً تنظیم کردید رو برای ورود به نت انتخاب کنید
اگر چند تا Access point رو قبلاً برای موبایلتون تعریف کرده باشید و در این مرحله فقط یکیشون رو میبینید و دوست داشته باشید که برید برای انتخاب یک Access point دیگه ..فقط کافیه در همین مرحله Options رو بزنید و بعد Select access point و با ظاهر شدن لیستی از تمام Access point گوشیتون ، یکی از اونها رو انتخاب بکنید