همه چیز در مورد نوکیا 5800

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,520
لایک‌ها
708
محل سکونت
InMyDream
سلام دوستان

کسی درایور usb

5800 رو داره!؟؟؟

من سی دی رو گم کردم الان ویندوز رو عوض کردم هر چی میگردم پیدا نمیکنم:دی

مرسی!
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,279
لایک‌ها
33
محل سکونت
Tehran

radmehr_d7

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 مارس 2006
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
محل سکونت
iran-arak
base


هزار بار دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنونم کارم راه افتاد
:)
 

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,112
لایک‌ها
172
محل سکونت
آمریکا
سلام

رفتم 5800 بخرم ولی چینی بود. ظاهرا فنلاندیش که نیست، یا چینی هست یا مجاری. البته فروشنده میگفت مجاریش هم چینیه! (راست گفت؟!) جایی رو سراغ دارید مجاری داشته باشه؟ فرقی از نظر کیفیت و قیمت دارن؟

ممنون
 

fofel78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2006
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام من به تازگي اي گوشي رو خريداري كردم .در هنگام ساين كردن يكي از نرم افزارها كه بايد مسير sis و فايل cer و فايل key رو انتخاب كنم صفحه كيبرد باز ميشه كه فقط ميتونم نام فايل رو ويرايش كنم جايي مثل browse نداره كه مسير فايلم رو بدم هر كاري ميكنم فقط صفحه كيبرد باز ميشه:(

لطفا راهنمايي كنيد
 

mojtabba58

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
من یک talking sms برای 5800 وژن 5 نیاز دارم اگه کسی داره برام ایمیل کنه [email protected] اینم ایمیلم باتشکر
 

ssky

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 دسامبر 2009
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام
من یه مشکلی دارم...
ممنون میشم اگه کمکم کنین
من تابستون 5800 گرفتم.. همه چیزش عالیه.. تنها موردی که هست اینه که وقتی کسی برای من note بلوتوث میکنه من نمیتونم توی inbox بازش کنم... اصلا باز نمیشه!! میگه که نرم افزار triale و نیاز به رجیستر داره!
اصلا اسم این نرم افزار رو نمیدونم که دنبال رجیسترش بگردم!!! ممنون میشم اگه کمکم کنین
 

masoud1111

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 آگوست 2009
نوشته‌ها
6
لایک‌ها
0
سلام يه سوالي داشتم گوشي من 5800 هست وحالا يه مشکلي برام بوجود اومده اول وقتي وارد settitg ميشم و و ميخوام وارد inestall app بشم و
يکي از برنامه هاي جاوا رو از حالت صفحه کليد مجازي در بيارم اروور ...memory full please close som ميداد وحالا بدتر
شده و ديگه کلا install app باز نميشه يعني وارد ميشه وبدون اينکه چيزي رو نشون بده برميگرده به همون صفحه (البته وقتی رم گوشی رو در میارم هیچ مشکلی ندارم )لطفا راهنماييم کنييد فقط نگييد که بايد رم گوشي
رو فرمت کنم چون خيلي نرم افزار توش ريختم اگه بخوام همه رو نصب کنم يه روز طول ميکشه خيلي ممنون ميشم اگه يه راه حلي به من بديد راستی یه مشکل دیگه هم دارم بعضی وقتها عکسای داخل گالری رو نشون نمیده وحتما باید یه عکس بگیرم تا عکسای داخل گالری بیاد و بتونم عکسا و فیلما رو ببینم گوشیم ورژن 30 هست گوشی رو هم هکش کردم ممنون
 

astm1834

Registered User
تاریخ عضویت
5 مارس 2005
نوشته‌ها
1,219
لایک‌ها
16
محل سکونت
_ _ _
من یه مشکل با gprs دارم ٬
بعد ا از انتقال کانکشن gprs از uncategorized به فولدر internet ٬ موقع کانکت شدن ایراد میگیره..!!

مشکل از کجاست؟
 

Azitaaaa

Registered User
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2009
نوشته‌ها
37
لایک‌ها
1
سلام
من الان یه ماهه این مشکل رو دارم که به جی پی ار اس متصل میشه (یعنی علامت جی پی ار اس زیر آنتن میاد) اما هیچ جا نمیره و مرتب پیام web connection time-out رو میده، :( :( :( چه کار کنم؟ یعنی اصلا اینترنت گوشیم رو باید بیخیال شم؟ (یه جایی شنیده بودم الان چند ماهه ایرانسل سیستم جی پی ار اس رو بسته درسته یا چرنده؟ ) پس اشکال این گوشیم چیه؟
 

fofel78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2006
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام خيلي سايت باحالي! داريد. يعني واقعا اين سايت يه كارشناسي نداره به اين سوالاي خلق اله كه به سادگي سوالاشونو مطرح كردن جوابي بده واقعا متاسفم
من 1 هفته است يه سوالي مطرح كردم فكرم نميكنم جوابش خيلي مشكل باشه ولي الان هر روز من ميام سايتو چك ميكنم هيچ خبري از پاسخ نيست:(
 

behdadhnd

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2009
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام

من يك مشكل توي ريختن برنامه و بازي به موبايلم(5800)دارم
لطفا منو راهنمايي كنيد.

وقتي با Nokia PC Suite برنامه يا بازي مي ريزم ارور مي ده و تغييرات اعمال نميشه.بايد چي كار كنم؟
 

fun_9990

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2008
نوشته‌ها
52
لایک‌ها
2
این گوشی 4 سیم کارته هست ؟
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
222
لایک‌ها
942
سن
33
به زمانی شاهکار بود
 

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,112
لایک‌ها
172
محل سکونت
آمریکا
6 سال گذشت؟!!! یادش بخیر چه زود گذشت، ایران، جمهوری، پل حافظ، علاءالدین، فروشنده های علاءالدین ...

سلام

رفتم 5800 بخرم ولی چینی بود. ظاهرا فنلاندیش که نیست، یا چینی هست یا مجاری. البته فروشنده میگفت مجاریش هم چینیه! (راست گفت؟!) جایی رو سراغ دارید مجاری داشته باشه؟ فرقی از نظر کیفیت و قیمت دارن؟

ممنون
 
بالا