خوب من در تاپیک 5700 یه توضیحاتی دادم که اینجا دوباره کپی می کنم تا یوزرهای دیگه ببیند.باقی مطالب هم تا شب ترجمه می کنم و تو همین تاپیک قرار می دم
اگر زبان انگلیسی خوبی داشته باشید صحبت های بچه های GSMArena رو بخونید اطلاعات خوبی بدست می یارید که من الان صحبت های چند تاشونو برات می زارم
قیمتش 250 دلار در امریکا هست.اصلا نمی دونم ایران اومده یا نه چه برسه قیمت !! صدای اسپیکرش خوبه و کیفیت خوبی در هدفون داره.سرعت Camera خوبه و کیفیت خوب و فلاش خیلی خوبی هم داره.به قول یکی از یوزرها اگر عکاس خوب باشی می تونی یه عکس خوب بگیری.دو مگ و 10 مگ دوربین بهونه هست !
کیپد کوچیک و یه خورده اذیت کننده داره.
قیمتش توی مصر 325 دلاره !! میوزیک پلایر خوبی داره اما یکی از یوزرها نوشته مثه N73 ME نیست !! مدل هدفونش HS-47 هست و با جک 2.5 به 3.5 و اگر گوگل درست نشون بده این عکس هدفونش هست !
خوب یه یوزر دیگه شدیدا با مدیا پلایرش مشکل داره ! می گه صدای Earphone هم ضعیفه.حتی صدای رادیو هم نسبت به گوشی قبلیش که w850i بوده ضعیف تره ! اما با این حساب باهاش خیلی حال می کنه و توصیه کرده که اگر دنبال میوزیک پلایر هست برید یه جای دیگه و دنبال این گوشی نباشید
صدای اسپیکرها استریو نیست اما با کیفیت و خوب هست.کیفیت دوربین خوب اما در شب انتظار ادمو برطرف نمی کنه ولی فلاش خوبی داره.سرعت منوها بسیار بالاست که بالاخره به خاطر سیمبین 9.2 هست.چند تا عیب از نظر این یکی یوزر
سرعت گوشی در هنگام بازی کردن با گیم های سنگین و شخم زدن اینترنت در حالت 3G بعد از 10 دقیقه بیشتر مثه کرم می شه ! با USB Cable شارج نمی شه.باتریش هم خیلی ضعیفه و انتظار می رفت از نوکیا که یه 1100 روش بندازه.
مثل اینکه Earphone صدای ضعیفی داره و چند نفر تایید کردن که موقع مکالمه صدای مخاطب خوب به گوش نمی رسه.
صحبت های یوزرها در سه صفحه رو برات نوشتم.اگر بیشتر می خوای یه تاپیک مجزا بزن تا برات بیشتر اطلاعات بگیرم
ضمنا چون حجم کمتری داره و 95 گرمه می شه رو این حساب کرد که با یه افتادن Game Over نشه