• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
تو گوشی من هنگام فیلمبرداری همیشه فلاش روشن میمونه در حالی که تو همون شرایط نوری یعنی نور کافی ان 73 های دیگه روشن نمی کنند؟؟ تنظیمات دوربین رو رست هم کردم اما...... ا چیکار می شه کرد؟؟؟ان73 موزیکال هست

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستاني كه n73 دارند لطف كنيد اطلاع بديد زنگ ساعت قابليت تكرار داره يا نه.ديگه اينكه رنگ نوشته هاي دكمه ها به مرور پاك نشده؟.متشكر.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به صورت اورجینال نه . اما با نصب نرم افزار چرا .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا جایی که میدونم زنگ الارم سیمبین های سری 8و 7 فقط یکبار میزدن و باید برای فردا صبح مثلا دوباره تنظیم بشن و دوباره فردا برای پس فردا و ....البته به صورت دیفالت خود گوشی نه با برنامه..چون با برنامه میشه...

ولی سیمبین های سری 9 میتونن کل ایام هفته مثلا 7 صبح تنظیم بشن...توجه کنید که نمیتونن مثلا کل هفته 7 صبح و 4 روز هفته هم 4 بعدازظهر همزمان تنظیم بشن...یعنی فقط یه الارم تکرار شونده دارن...البته به صورت دیفالت ها نه با نصب برنامه...با برنامه که میشه 10 تا مختلف هم تنظیم کرد...اون هیچی...

worldpt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا جایی که میدونم زنگ الارم سیمبین های سری 8و 7 فقط یکبار میزدن و باید برای فردا صبح مثلا دوباره تنظیم بشن و دوباره فردا برای پس فردا و ....البته به صورت دیفالت خود گوشی نه با برنامه..چون با برنامه میشه...

ولی سیمبین های سری 9 میتونن کل ایام هفته مثلا 7 صبح تنظیم بشن...توجه کنید که نمیتونن مثلا کل هفته 7 صبح و 4 روز هفته هم 4 بعدازظهر همزمان تنظیم بشن...یعنی فقط یه الارم تکرار شونده دارن...البته به صورت دیفالت ها نه با نصب برنامه...با برنامه که میشه 10 تا مختلف هم تنظیم کرد...اون هیچی...

خيلي متشكر :)

asanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که n73 me دارند و می خواهند که گوشیشون رو آپدیت کنن، بذارین خیالتون رو راحت کنم(هر چند میدونم خیلیها قبلا اینو گفتن). من گوشیم ورژن 3.0705.1.0.31 بود و به ورژن 4.0736.3.2.1 ارتقائش دادم.
تنها چیزی که اضافه شد nokia maps بود (که احتیاج به کانکشن اینترنت داره) و یه دونه تم جدید که خیلی مزخرفه.
ولی در عوض بازی snake از روی گوشیم حذف شد! :blink: سرعت باز کردن گالری هم اگه کمتر نشده باشه ... به هیچ وجه بیشتر نشده. کیفیت دوربینش هم همینطور...
اگه کانکشن اینترنت درست و حسابی ندارین و دو دل هستین که گوشیتونو آپدیت کنین یا نه، به نظر من ارزششو نداره که گوشیتونو به خطر بندازین.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به بچه های خوب این بخش.
یکی از دوستام N73 ME داره. یه مشکلی باهاش پیدا کرده گفتم اینجا مطرح کنم تا شما راهنماییش کنید .....
میگه بعضی وقتها Phone memory پر میشه بطوری که فقط 100 و خورده ای KB فری میمونه. وقتی اونجوری میشه بعضی وقتها خاموش روشن میکنه درست میشه و همه چی مثل اولش میشه و phone memory کاملا آزاد میشه ولی بعضی موقع ها نه ! یه بار کل sms هاشم رفت. از چی میتونه باشه به نظر شما ؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که n73 me دارند و می خواهند که گوشیشون رو آپدیت کنن، بذارین خیالتون رو راحت کنم(هر چند میدونم خیلیها قبلا اینو گفتن). من گوشیم ورژن 3.0705.1.0.31 بود و به ورژن 4.0736.3.2.1 ارتقائش دادم.
تنها چیزی که اضافه شد nokia maps بود (که احتیاج به کانکشن اینترنت داره) و یه دونه تم جدید که خیلی مزخرفه.
ولی در عوض بازی snake از روی گوشیم حذف شد! :blink: سرعت باز کردن گالری هم اگه کمتر نشده باشه ... به هیچ وجه بیشتر نشده. کیفیت دوربینش هم همینطور...
اگه کانکشن اینترنت درست و حسابی ندارین و دو دل هستین که گوشیتونو آپدیت کنین یا نه، به نظر من ارزششو نداره که گوشیتونو به خطر بندازین.

کیفیت پخش موزیک از هندزفری خیلی بهتر شده. البته من چون ایرفن کریتیو دارم بیشتر نشون میده با مال خودش تست نکردم ولی کیفیت موزیک واقعا بهتر شده و من به همه این آپدیت رو توصیه مینمایم.
اوصیکم و اوصیا بالآپدیت نوکیاکم!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
دوستاني كه n73 دارند لطف كنيد اطلاع بديد زنگ ساعت قابليت تكرار داره يا نه.ديگه اينكه رنگ نوشته هاي دكمه ها به مرور پاك نشده؟.متشكر.

.
اگر میخواهید هر روز مثلا سر ساعت خاصی زنگ بزنه باید از تقویم استفاده کنید و آلارم رو برای ساعات خاصی تنظیم کنید.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به بچه های خوب این بخش.
یکی از دوستام N73 ME داره. یه مشکلی باهاش پیدا کرده گفتم اینجا مطرح کنم تا شما راهنماییش کنید .....
میگه بعضی وقتها Phone memory پر میشه بطوری که فقط 100 و خورده ای KB فری میمونه. وقتی اونجوری میشه بعضی وقتها خاموش روشن میکنه درست میشه و همه چی مثل اولش میشه و phone memory کاملا آزاد میشه ولی بعضی موقع ها نه ! یه بار کل sms هاشم رفت. از چی میتونه باشه به نظر شما ؟
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان میخوام firmware این N73 یکی از دوستامو آپدیت کنم ! ( همون بنده خدایی که مشکل داشت تو پست بالا آخرم مشکلش حل نشد! )
مواد لازموشو از کجا دانلود کنم ؟ و نسخه فعلیو چجوری میتونم ببینم چیه ؟
با تشکر. ممنون میشم راهنماییم کنید.

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان میخوام firmware این N73 یکی از دوستامو آپدیت کنم ! ( همون بنده خدایی که مشکل داشت تو پست بالا آخرم مشکلش حل نشد! )
مواد لازموشو از کجا دانلود کنم ؟ و نسخه فعلیو چجوری میتونم ببینم چیه ؟
با تشکر. ممنون میشم راهنماییم کنید.

نسخه فعلی
tools >>>>> device mgr

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
برای update گوشی برو به این صفحه http://mea.nokia.com/A4705211

برنامه رو دانلود کن و برنامه رو اجرا کن بقیه اش دیگه کاری نداره.

حجم update حودود 70 mg است.

ali_metall

Registered User
لایک‌ها
0
ورژن جدید >>>>>> firmware for n73

v 4.0812.4.2.1

:happy:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
نسخه فعلی
tools >>>>> device mgr
برای update گوشی برو به این صفحه http://mea.nokia.com/A4705211

برنامه رو دانلود کن و برنامه رو اجرا کن بقیه اش دیگه کاری نداره.

حجم update حودود 70 mg است.

ورژن جدید >>>>>> firmware for n73

v 4.0812.4.2.1

خیلی ممنون دوست عزیز. امتحان میکنم.
281.gif

hackerhack

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی فارسی ساز N73 me دارد

کمک

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوست عزیز چیزی برای دانلود نداشت

11vruau.jpg

از این لینک میتونید فایل رو دانلود کنید
درکل فارسی ساز به عنوان فارسی شدن کلی برای این گوشی نداریم و همگی ناقص هستن

اگر منظورتون شناسایی فونت فارسی درگوشی هست :

برای ساپورت فارسی باید از فریمور N73 با پرداکت کد عربی استفاده کنید / گوشی رو آپدیت کنید
لینک

بالا