به صورت اورجینال نه . اما با نصب نرم افزار چرا .
تا جایی که میدونم زنگ الارم سیمبین های سری 8و 7 فقط یکبار میزدن و باید برای فردا صبح مثلا دوباره تنظیم بشن و دوباره فردا برای پس فردا و ....البته به صورت دیفالت خود گوشی نه با برنامه..چون با برنامه میشه...
ولی سیمبین های سری 9 میتونن کل ایام هفته مثلا 7 صبح تنظیم بشن...توجه کنید که نمیتونن مثلا کل هفته 7 صبح و 4 روز هفته هم 4 بعدازظهر همزمان تنظیم بشن...یعنی فقط یه الارم تکرار شونده دارن...البته به صورت دیفالت ها نه با نصب برنامه...با برنامه که میشه 10 تا مختلف هم تنظیم کرد...اون هیچی...
دوستانی که n73 me دارند و می خواهند که گوشیشون رو آپدیت کنن، بذارین خیالتون رو راحت کنم(هر چند میدونم خیلیها قبلا اینو گفتن). من گوشیم ورژن 3.0705.1.0.31 بود و به ورژن 4.0736.3.2.1 ارتقائش دادم.
تنها چیزی که اضافه شد nokia maps بود (که احتیاج به کانکشن اینترنت داره) و یه دونه تم جدید که خیلی مزخرفه.
ولی در عوض بازی snake از روی گوشیم حذف شد! :blink: سرعت باز کردن گالری هم اگه کمتر نشده باشه ... به هیچ وجه بیشتر نشده. کیفیت دوربینش هم همینطور...
اگه کانکشن اینترنت درست و حسابی ندارین و دو دل هستین که گوشیتونو آپدیت کنین یا نه، به نظر من ارزششو نداره که گوشیتونو به خطر بندازین.
دوستاني كه n73 دارند لطف كنيد اطلاع بديد زنگ ساعت قابليت تكرار داره يا نه.ديگه اينكه رنگ نوشته هاي دكمه ها به مرور پاك نشده؟.متشكر.
کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده ؟با سلام به بچه های خوب این بخش.
یکی از دوستام N73 ME داره. یه مشکلی باهاش پیدا کرده گفتم اینجا مطرح کنم تا شما راهنماییش کنید .....
میگه بعضی وقتها Phone memory پر میشه بطوری که فقط 100 و خورده ای KB فری میمونه. وقتی اونجوری میشه بعضی وقتها خاموش روشن میکنه درست میشه و همه چی مثل اولش میشه و phone memory کاملا آزاد میشه ولی بعضی موقع ها نه ! یه بار کل sms هاشم رفت. از چی میتونه باشه به نظر شما ؟
دوستان میخوام firmware این N73 یکی از دوستامو آپدیت کنم ! ( همون بنده خدایی که مشکل داشت تو پست بالا آخرم مشکلش حل نشد! )
مواد لازموشو از کجا دانلود کنم ؟ و نسخه فعلیو چجوری میتونم ببینم چیه ؟
با تشکر. ممنون میشم راهنماییم کنید.
نسخه فعلی
tools >>>>> device mgr
برای update گوشی برو به این صفحه http://mea.nokia.com/A4705211
برنامه رو دانلود کن و برنامه رو اجرا کن بقیه اش دیگه کاری نداره.
حجم update حودود 70 mg است.
ورژن جدید >>>>>> firmware for n73
v 4.0812.4.2.1