• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام من 10 روز پیش یه موزیک ادیشن گرفتم امروز که گوشیم زنگ خورد حس کردم صدای زنگ ضعیفه بعدش یه نگاه تو پروفایل کردم دیدم تا آخرین حد هست گفتم بذار یه آهنگ بذارم ببینم چه جوریه دیدم اونجا هم صدا کم شده (حتی با تنظیم اکولایزر ) توی پخش فایلهای ویدیویی که اصلا صداش در نمیاد ! گوشی رو ریست seting کردم درست نشد حتی فرمت کردم بازم نشد حالا یعنی خراب شده ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید:(

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
احتمالا مشکل سخت افزاری داره...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب حالا چی کارش کنم ؟ گارانتی هم نداره

هیچی دیگه 2 تا راه داری...

:f34r: سعی کن همین طوری بندازی به یه مغازه دار...من خیلی از این کارا کردم...گوشی های خودم یا رفقا خراب بودن و بردم مغازه...یارو هم نفهمیده...:f34r: نهایت هم فهمید بگو همینه که هست...چطور اونا تا ادم حواسش نباشه میندازن به ما ...خب ما هم میتونیم!!...خوشبختانه مغازه دست دوم خر هم زیاده بلاخره یکی شون به دام میفته....

مثل بچه ادم بدی تعمیرگاه تعمیرش کنن که خب من باشم قید گوشی رو میزنم و دل چرکین میشم بعد تعمیر گوشی...

اینه که راه اول پیشنهاد میشه

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

:f34r: سعی کن همین طوری بندازی به یه مغازه دار...من خیلی از این کارا کردم...گوشی های خودم یا رفقا خراب بودن و بردم مغازه...یارو هم نفهمیده...:f34r: نهایت هم فهمید بگو همینه که هست...چطور اونا تا ادم حواسش نباشه میندازن به ما ...خب ما هم میتونیم!!...خوشبختانه مغازه دست دوم خر هم زیاده بلاخره یکی شون به دام میفته....

مثل بچه ادم بدی تعمیرگاه تعمیرش کنن که خب من باشم قید گوشی رو میزنم و دل چرکین میشم بعد تعمیر گوشی...

راه اول انسانی نیست در ضمن گوشی برای خواهرم هست امروز جا گذاشته بود خونه .شاید با آپدیت درست شد اگر هم نشد میریم سراغ تعمیر

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0

سریال گوشی رو چک کردم اینو داد نظرت چیه ؟

فایل های ضمیمه

• lk.jpg
    lk.jpg
    125.3 KB · نمایش ها: 17

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اخه ربطی به سریال نداره...گوشی یه مشکل سخت افزاری احتمالا براش پیش اومده...نه اینکه تقلبی باشه...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
خب اخه ربطی به سریال نداره...گوشی یه مشکل سخت افزاری احتمالا براش پیش اومده...نه اینکه تقلبی باشه...

میدونم محض احتیاط چک کردم تنها راهش آپدیته امیدوارم درست بشه چون من حداقل بین اطرافیان تا حالا ندیدم که همچین مشکلی برای N73 پیش امده باشه .آخه چه معنی داره 10 روز خوب کار کنه یهو این شکلی بشه ! از اول میخواستم براش k800 بگیرم اما خودش اینو دوست داشت

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
n73 من باطری چینی روشه و من از نگه داری باطریش ناراضی هستم 1.5 روز نگه می داره با مکالمه خیلی کم اما شنیدم یعنی مطمعنم باطری های اصل بیشتر نگه می دارن حد تقل یه ذره اما قیما اصلیش20هزار تومن دارم ارزش داره؟ اونایی که امتحان کردند چقد ر فرق می کنه؟؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من زیاد کار نکنم تا 4 روز هم دووم میاره. ولی بیشتر از 2 روز یه بار معمولا شارژ نمی کنم. مگر اینکه مسافرتی جایی باشم...
باتری اصلیش هم چینیه...

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
کسی قیمت از باطریه اصلی داره؟
بله باطری منم چینیه اما از اون چینی ها که جعبشون می نویسه fabric اونایی که به سفارش یا ساخت نوکیا نیست

sare2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطف مي کنيد راهنمايي کنيد چه طور مي تونم ساعت ارسال شده sms را بفهمم.در قسمت message detail ساعتش تنظيم نيست و گاهي اوقات درسته . گاهي غلطه.
مرسي

farzadice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض خسته نباشید !
من نرم افزار LivePVR که برای ضبط مکالمه هست . روی گوشیم نصب کرده بودم ! الان گوشیمو با کد
*#7370# ریستارت کردم ! و خاستم دوباره اینو نصب کنم که با این ارور مواجه شدم !
315g0tt.jpg

لطفا راهنمایی کنید ! (در ضمن گوشیه من N73 Music هست واصه همین مشکلمو تو این بخش مطرح کردم)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و عرض خسته نباشید !
من نرم افزار LivePVR که برای ضبط مکالمه هست . روی گوشیم نصب کرده بودم ! الان گوشیمو با کد
*#7370# ریستارت کردم ! و خاستم دوباره اینو نصب کنم که با این ارور مواجه شدم !
315g0tt.jpg

لطفا راهنمایی کنید ! (در ضمن گوشیه من N73 Music هست واصه همین مشکلمو تو این بخش مطرح کردم)

اتفاقا من هم همین امروز خواستم این نرم افزار رو به گوشی دوستم نصب کنم و روی مموری خودم بود مموریمو انداختم رو گوشیه دوستم چندتا برنامه به حافظه داخلیش نصب کردم اما این همون ارور روداد در حالی که قبلا به گوشی خودم نصب کرده بودم!!!!!!
:blink:

احتمالا قبلا یجوری ساین شده بوده یا کرک شده بوده و بعداز گذشت زمان مجددا نیاز باشه!!! احتمالا!!

farzadice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا منم همچین فکری کردم ؛ و تاریخ گوشی رو به چند ماه قبل تغییر دادم ؛ اما بازن همین ارور رو داد

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من معمولا تاریخ رو 1 سال می برم عقب (2007 ==> 2006) نصب میشن.

farzadice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلامی مجدد !
یــــــــــــافتم ! امروز که داشتم یه خورده با گوشی ور میرفتم یه لحضه حرفه امین به ذهنم خطور کرد !
گوشی رو به سال 2006 برگردوندم (البته این کارو قبلا هم میکردم که جواب نمیداد) ایندفعه بعده اینکه گوشی رو به 2006 برگردوندم ! یه بار گوشی رو خاموش روشن کردم و بعدش جواب داد :D
کورکو پرم ریخت :D ایــــــول ! دمه همه بچه ها گرم . . .

sare2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطف مي کنيد راهنمايي کنيد چه طور مي تونم ساعت ارسال شده sms را بفهمم.در قسمت message detail ساعتش تنظيم نيست و گاهي اوقات درسته . گاهي غلطه.
مرسي

کسی جواب منو نمیده:(

haghighiar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من بعد از آپدین موبایل n73 me خودم دیگه نمیتونم تنظیمات اکولایزر زا ذخیره کنم و پس از تنظیم دوباره همه در حالت که از قبل بوده یعنی دیفالت برمیکرده و حتا حالتهای از قبل تنظیم شده مثل rock هم در حالت دیفالت میباشد(کلیه میله ها تنظیمگر در وسط میباشد.)
لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل حل میشه.

haghighiar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
من بعد از آپدین موبایل n73 me خودم دیگه نمیتونم تنظیمات اکولایزر زا ذخیره کنم و پس از تنظیم دوباره همه در حالت که از قبل بوده یعنی دیفالت برمیکرده و حتا حالتهای از قبل تنظیم شده مثل rock هم در حالت دیفالت میباشد(کلیه میله ها تنظیمگر در وسط میباشد.)
لطفا راهنمایی کنید چطور مشکل حل میشه.

سلام

راهشو فهمیدم باید یک آهنگو شروع به پخش کنید(play) بعد آهنگ بعدی (با کلید next) رو شروع به پخش کنید بهد از چند ثانیه اکولایزر درست میشه. اما بعد از خروج music player دوباره برای دفعه بعد هم همینطوری.
:happy:

بالا