• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
زنگی که واسه گوشیم گذاشتم یه فایل کوتاه mp3 هست. وقتی گوشیم زنگ می خوره گاها اهنگ دیفالت نوکیا نواخته می شه . علت چیه؟کندی؟
راستی این فایل هم روی مموری داخلی هست و هم مموری دوم رو هر کدو م انتخاب کردم دیدم گاها اونجوری میشه. تازه گوشی 5500 دوستم هم بعضی وقتا اینجوری می شه !!!؟؟؟ مشکل از چیه؟
شاید جاش روی مموریت عوض شده !؟
مال من فقط این جور وقتا اونطوری میشه!!

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
چجوری میشه سیستم مکان یاب رو تو این گوشی فعال کرد؟

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام به همه دوستان عزيز
مشكلي كه من دارم اينو كه نمي دونم چطور آهنگهامو تو گوشي موزيك اديشن ان 73 مديريت كنم
يعني اينكه آهنگهامو از كامپيوتر به كدوم فولدر مموري كپي كنم؟
من كه خودم چند تا فولدر در Sounds با شماره هاي 1و 2و .. درست كردم ولي مشكل اينجاست كه نمي دونم چطور اونا رو به پلي ليست اضافه كنم يعني وقتي چند تا آهنگ رو مموري مي ريزم چطوري بايد اونا رو اضافه كنم بدون اينكه تو ليست كل آهنگها يا آهنگهاي تازه اضافه شده دنبالش بگردم ؟چون خداييش نمي تونم برا 2،3تا آهنگ بين 400،500تا آهنگ بگردم
لطفا اساتيد منو راهنمائي كنن تا بتونم از اين گوشي زيبا استفاده كنم بردات من از سري موزيك اديشن اين بود كه خيلي راحت بشه آهنگها رو دسته بندي و.. كرد(مثل گوشيهاي سوني)ولي الان نمي دونم حتي آهنگها رو تو كدوم فولدر مموري بريزم
اساتيد لطفا راهنمائيم كنن
با تشكر

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان عزيز
مشكلي كه من دارم اينو كه نمي دونم چطور آهنگهامو تو گوشي موزيك اديشن ان 73 مديريت كنم
يعني اينكه آهنگهامو از كامپيوتر به كدوم فولدر مموري كپي كنم؟
من كه خودم چند تا فولدر در Sounds با شماره هاي 1و 2و .. درست كردم ولي مشكل اينجاست كه نمي دونم چطور اونا رو به پلي ليست اضافه كنم يعني وقتي چند تا آهنگ رو مموري مي ريزم چطوري بايد اونا رو اضافه كنم بدون اينكه تو ليست كل آهنگها يا آهنگهاي تازه اضافه شده دنبالش بگردم ؟چون خداييش نمي تونم برا 2،3تا آهنگ بين 400،500تا آهنگ بگردم
لطفا اساتيد منو راهنمائي كنن تا بتونم از اين گوشي زيبا استفاده كنم بردات من از سري موزيك اديشن اين بود كه خيلي راحت بشه آهنگها رو دسته بندي و.. كرد(مثل گوشيهاي سوني)ولي الان نمي دونم حتي آهنگها رو تو كدوم فولدر مموري بريزم
اساتيد لطفا راهنمائيم كنن
با تشكر
مهم نیست تو کدوم فولدر میریزی فقط تو فولدر های Hide و System نریز.
Music Player>Options>Music Library>Update Music Library

emi_1120

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
p990 هم وقتی موزیک میریزی باید توی اپدیت موزیکشupdate music بری تا بشناسه

قیمت الانش چنده چرا پایین نمیاد

صداش توی هدفون ان73 موزیک ادیشن بیشتره یا ان73 معمولی

metalgear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چند تا سوال درمورد نوکیاn73 me داشتم. لطفا زودتر جواب بدید.
-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه راهی هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد یا حد اقل تعداد زیادی عکس یا فیلم تو گالری دید ه بشه(مثل ستون و ردیفهای 3*3 یا 4*4 و ..)

4-واسه استفاده از فلاش به جای چراغ قوه چیکار می تونم بکیم ایا راه یا نرم افزاری واسه این کار هست؟

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
تو بازار يه مدل N73 هست كه دكمه هاش كاملا سفيد هست .
ورژنش فرق مي كنه يا نه همون معموليش هست ؟؟؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
4-واسه استفاده از فلاش به جای چراغ قوه چیکار می تونم بکیم ایا راه یا نرم افزاری واسه این کار هست؟
راه: برو تو دوربین فیلمبرداری. Scene رو بذار رو Night و فیلمبرداری کن. فلاش روشن میمونه.
نرم افزار: Spot On و NTorch Lite. تو سایت Series60v3.com یه سرچ بزن.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو بازار يه مدل N73 هست كه دكمه هاش كاملا سفيد هست .
ورژنش فرق مي كنه يا نه همون معموليش هست ؟؟؟
فکر کنم نوکیا قرار بود یه N73me با نرم افزارهای اسلامی تولید کنه که دکمه هاش هم کلا سفید بود. شاید اون بوده.

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
فکر کنم نوکیا قرار بود یه N73me با نرم افزارهای اسلامی تولید کنه که دکمه هاش هم کلا سفید بود. شاید اون بوده.
منم خيلي خنگم
ديروز دنبال چيزه ديگه بودم نكردم برم سوال كنم
بيشتر فروشگاه هاي پاساژ قائم داشتن اونجا ديدم .
اما سفيدش خيلي خوشگل بود يخچالي بودش .

metalgear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
یه سوال دیگه در مورد نوکیا n73 me
-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه برنامه ای هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد ؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
راهی وجود داره که از شر مدیا پلیر که دائما حافظه رو اشغال کرده خلاص شد؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با برنامه ی handy taskman می تونی موزیک رو kill کنی
این تایید میشه. با این راه هم فکر کنم بشه:
Music Player>Options>Equalizer>Options>Exit
فکر کنم اینو تو موبایلستان خوندم. امتحان کن ببین کار میکنه یا نه.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
این تایید میشه. با این راه هم فکر کنم بشه:
Music Player>Options>Equalizer>Options>Exit
فکر کنم اینو تو موبایلستان خوندم. امتحان کن ببین کار میکنه یا نه.
ممنون جواب داد!
امروز به یه مشکل عجیب بر خوردم..گوشیم وسط موزیک پلی کردن بی دلیل خاموش شد!! حتی بدون نشون دادن آرم نوکیا.برای شما تا حالا این اتفاق افتاده!

metalgear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
يه سوال در مورد نوكيا n73 me داشتم:
-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه برنامه اي هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد ؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز منم دوست داشتم که عکسها رو با فسلمها قاطی نمی کرد یا حد اقل یه قسمتی هم داشت مه مثل سونی اریمسون ها نشون می داد ولی نمی شه.

حداقل می تونین یه میانبر به file manager بذارین (من حرکت به راست جوی استیک رو گذاشتم :happy:) و از ائنجا به شاخع عمسها یا ودیو ها برین
اونم بدیش اینه که پشت سر هم دیده نمی شن و هی باید واسه دیدن انتخاب بکنید

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
گاها که گوشی رو روشن خاموش می کنم می بینم که یک یا دو تا خونه از باطری رفته؟:eek: یا وقتی یه خونه مونده به شارز بر می دارم بعد یه مدت کوتاه می بینمکه باطری رو فول نشون می ده . مشکل از باطریه؟ باطریش چینیه یعنی ماله خودش خراب بود یهو خالی می کرد چینی پیدا کردم مشکل چیه؟؟

راستی با حد اقل استفاده هم بییش از 2 روز باطریش دوم نداره طبیعیه؟باطری اصلیش شنیدم اگه اصلا کار نکشی تا 4 روزم دوم داره:eek:؟؟ هان؟؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
یه مشکل از دیروز تا حالا برام پیش اومده ... جهت پایین جوی استیک خیلی سفت شده! بدون اینکه ضربه خورده باشه یا باهاش بد رفتاری شده باشه
اونقدر سفت شده که میترسم در اثر فشار بشکنه!

KINGTATu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مشکل از دیروز تا حالا برام پیش اومده ... جهت پایین جوی استیک خیلی سفت شده! بدون اینکه ضربه خورده باشه یا باهاش بد رفتاری شده باشه
اونقدر سفت شده که میترسم در اثر فشار بشکنه!
هرچند وقت یه بار اینطوری میشه خودش درست میشه، احساس می کنی یکم نوچ شده سخت تکون میخوره؟

بالا