• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
راستی تو همین لینکی که امین داده بود شرکت نوکیا یک تم با موضوع فیلم پدر خوانده طراحی کرده و من داونلود کرده که بسی فیض بردیم....خیلی زیبا و شیکه و من اینجا می ذارمش...طراحی خود نوکیا و کاملا استاندارد و من برای n73 me خودم نصبش کردم
آره. بدک نیست تمش. فقط خوب بود محض تنوع هم که شده آیکون ها و موزیک پلیرش رو عوض می کردن ! تو موزیک پلیرش همون تم نوکیا (آبیه) میاد !
یه والپیپر کامپیوتر هم برای دانلود هست !
تا جاییکه می دونم این فیلم رو یه sd 256 میاد در نتیجه میشه همون مموری رو خرید و گوشی که همون گوشی هست...تا الان هم من تو بازار ندیدمش....
ظاهرا موزیک ادیشن هم هست. چون کلید مولتی مدیا عکس نت داره. فکر نکنم زیاد ازش تولید شده باشه. فقط اگه کسی نسخه ی فیلمی که رو رم این گوشی هست رو گیر اورد بذاره دانلود کنیم.
ایده ی جالبیه به نظرم. ولی بهتره از همون اول گوشیو همراه با فیلم بدن بیرون نه اینکه یه نسخه ی جداگونه تولید کنن. برای فیلم بعدی هم پیشنهاد می پذیرن :D

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام
ماهم به جمع خز کنندگان ن73 پیوستیم(البته از نوع موزیکالش)
4dezb11.gif

در روز دوم استفاده از گوشی چند تا سوال برام پیش اومده؟
1- چرا جوی استیکش اینقدر لق میزنه!؟ امکان داره یه موقع از جا دربیاد یا بشکنه!؟
2-نمیشه وقتی موزیک تو بک گراند پلی میشه عقب و جلوش کرد یا به موزیک بعدی رفت؟
3-من با پی 990 خیلی سریع بلوتوث میفرستادم ولی امروز با این یه فایل 3 مگی رو تو دوبرابر زمانی که با990 میرفت فرستادم! این طبیعیه؟
127fs4573872.gif

4- صدای گوشیهای شما هم اینقدر زیره که ماله من هست؟ نمیشه اکولایزر رو دستی تغییر داد؟
5- چرا تو فیلم برداری تیک میزنه؟
6-اگه ممکنه یه عکس از هولوگرام گوشیتون بذارین آخه ماله من کج خورده روی برد و یکمی هم مشکوکه(یعنی هولوگرام نیست و یه تیکه کاغذه که از یه طرف که نگاه میکنی شطرنجیه!)

بقیه سوالت هم متعاقبا اعلام خواهد شد
29o4g0i.gif

[...]

Guest
لایک‌ها
0
آره. بدک نیست تمش. فقط خوب بود محض تنوع هم که شده آیکون ها و موزیک پلیرش رو عوض می کردن ! تو موزیک پلیرش همون تم نوکیا (آبیه) میاد !
یه والپیپر کامپیوتر هم برای دانلود هست !

ظاهرا موزیک ادیشن هم هست. چون کلید مولتی مدیا عکس نت داره. فکر نکنم زیاد ازش تولید شده باشه. فقط اگه کسی نسخه ی فیلمی که رو رم این گوشی هست رو گیر اورد بذاره دانلود کنیم.
ایده ی جالبیه به نظرم. ولی بهتره از همون اول گوشیو همراه با فیلم بدن بیرون نه اینکه یه نسخه ی جداگونه تولید کنن. برای فیلم بعدی هم پیشنهاد می پذیرن :D

من با این تم وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم مثل تمام قسمت های دیگه گوشی پس زمینه سیاه هست + عکس یه نوری که ته زمینه مشهوده حالا شما رو نمی دونم...
کاغد دیواری هم جالبه مخصوصا با اون جمله که من خیلی باهاش حال می کنم:D
اره...الان از همون والپیپر هم که نگاه می کنم می بینم گوشی me هست ولی بازم تو اصل قضیه فرق نمی کنه...بازم فیلم رو sd هست مطمئنم اگه تو ایران بیاد فروشنده ها این sd رو جدا می فروشن:D

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
1- چرا جوی استیکش اینقدر لق میزنه!؟ امکان داره یه موقع از جا دربیاد یا بشکنه!؟
2-نمیشه وقتی موزیک تو بک گراند پلی میشه عقب و جلوش کرد یا به موزیک بعدی رفت؟
3-من با پی 990 خیلی سریع بلوتوث میفرستادم ولی امروز با این یه فایل 3 مگی رو تو دوبرابر زمانی که با990 میرفت فرستادم! این طبیعیه؟
4- صدای گوشیهای شما هم اینقدر زیره که ماله من هست؟ نمیشه اکولایزر رو دستی تغییر داد؟
5- چرا تو فیلم برداری تیک میزنه؟
6-اگه ممکنه یه عکس از هولوگرام گوشیتون بذارین آخه ماله من کج خورده روی برد و یکمی هم مشکوکه(یعنی هولوگرام نیست و یه تیکه کاغذه که از یه طرف که نگاه میکنی شطرنجیه!)
مبارک باشه :)
1. فکر کنم پیش اومده بود این مورد ولی به نظر من یکم غیر طبیعیه بخواد کنده بشه. برای یکی از دوستان افتاده بود زمین کمی رنگش رفته بود و برای انتخاب کردن باید محکمتر فشارش میدادی.
2. با ریموت هدست باید این کارو بکنی.
3. فکر نکنم زیاد تفاوت سرعت داشته باشن.
4. صدای اسپیکر زیره و صدای هدفون HS-23 هم تا جایی که یادمه بیش از اندازه بم بود :D برای تغییر اکولایزر به Music Player>Options>Equalizer برو. از برنامه ی LCG JukeBox هم میتونی استفاده کنی.
5. ؟
6. مال منم شطرنجیه. بهتره شما عکس بذاری :D

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
به نقل از [...];1352524 :
من با این تم وقتی موزیک پلیر رو باز می کنم مثل تمام قسمت های دیگه گوشی پس زمینه سیاه هست + عکس یه نوری که ته زمینه مشهوده حالا شما رو نمی دونم...
کاغد دیواری هم جالبه مخصوصا با اون جمله که من خیلی باهاش حال می کنم:D
اره...الان از همون والپیپر هم که نگاه می کنم می بینم گوشی me هست ولی بازم تو اصل قضیه فرق نمی کنه...بازم فیلم رو sd هست مطمئنم اگه تو ایران بیاد فروشنده ها این sd رو جدا می فروشن:D
با وارد کردن imei گوشی توی این سایت
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
می تونید گوشی خودتون رو چک کنید!

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
شاید چون احتمالا گوشی "پدرخوانده" موزیک ادیشنه این تم رو هم مخصوص موزیک پلیر موزیک ادیشن درست کردن واسه من کار نمی کنه.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ظاهرا اینجا میشه به اصل بودن باطری نوکیا پی برد!
http://europe.nokia.com/A4382228
من یه بار کد روی باطری رو وارد کردم بعدش علامت تیک نشون داد..........ولی برای بار دوم که وارد کردم علامت خطر نشون داد!
کسی میدونه چطور میشه که این طور میشه!

یه چیزه دیگه من قبلا توی گالری بیشتر از 2x نمیتونستم روی عکس زوم کنم چون ارور مربوط به پر شدن مموری میداد ولی الان دیگه این طور نیست ...چرا!!؟
دوم اینکه میخواستم بدونم با آپدیت صدای گوشی بهتر میشه یا نه؟ چون امروز صدای یه ن 73 معمولی رو گوش کردم دیدم از مال من خیلی بهتره(هم بلند تر هم بم تر!) ورژن من .3.0705 و خورده ایه...

[...]

Guest
لایک‌ها
0
با وارد کردن imei گوشی توی این سایت
https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
می تونید گوشی خودتون رو چک کنید!

البته من گوشی رو با گارانتی نیا گرفتم و مطئنم که اصل هست و داشتیم در مورد یه موضوعی صحبت می کردیم که فکر می کنم شما اشتباهی برداشت کردید ولی در کل ممنون که راهنمایی کردید

[...]

Guest
لایک‌ها
0
ظاهرا اینجا میشه به اصل بودن باطری نوکیا پی برد!
http://europe.nokia.com/A4382228
من یه بار کد روی باطری رو وارد کردم بعدش علامت تیک نشون داد..........ولی برای بار دوم که وارد کردم علامت خطر نشون داد!
کسی میدونه چطور میشه که این طور میشه!

یه چیزه دیگه من قبلا توی گالری بیشتر از 2x نمیتونستم روی عکس زوم کنم چون ارور مربوط به پر شدن مموری میداد ولی الان دیگه این طور نیست ...چرا!!؟
دوم اینکه میخواستم بدونم با آپدیت صدای گوشی بهتر میشه یا نه؟ چون امروز صدای یه ن 73 معمولی رو گوش کردم دیدم از مال من خیلی بهتره(هم بلند تر هم بم تر!) ورژن من .3.0705 و خورده ایه...

در مورد باطری که نمی دونم...

در مورد زوم مشکل نرم افزاری هست که با اپدیت به احتمال بالای 90 درصد حل میشه..

در مورد صدا هم من فکر می کنم در حالت عادی (بدون اپدیت) صدای me بهتر هست...حالا با این فریم ویر جدیده...4.0727.2.2.1
که تنظیماتی مثل Stereo Widening و Loudness بهش اضافه شده (نسبت به ورژن 3 )ن فکر می کنم بازم صداش نسبت به قبل بهتر شده و در کل هم me (در هر دو ورزن 3 و 4 ) اندکی از معمولی بهتر هست

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
به نقل از [...];1354586 :
در مورد باطری که نمی دونم...

در مورد زوم مشکل نرم افزاری هست که با اپدیت به احتمال بالای 90 درصد حل میشه..

در مورد صدا هم من فکر می کنم در حالت عادی (بدون اپدیت) صدای me بهتر هست...حالا با این فریم ویر جدیده...4.0727.2.2.1
که تنظیماتی مثل Stereo Widening و Loudness بهش اضافه شده (نسبت به ورژن 3 )ن فکر می کنم بازم صداش نسبت به قبل بهتر شده و در کل هم me (در هر دو ورزن 3 و 4 ) اندکی از معمولی بهتر هست
البته اینی هم که من دارم Stereo Widening و Loudness داره ولی همش به نظرم میاد صداش زیره و اذیت میکنه آدمو..البته بقیه میگن خوبه ولی منی که همش با سری دبلیو موزیک گو.ش دادم انتظارم بالا رفته
راستی چند صفحه فبل صحبت از این بود که با آپدیت کیفیت دوربین پایین میاد!! واقعا اینطوریه!؟ شما خودتون آپدیت کردین؟

[...]

Guest
لایک‌ها
0
البته اینی هم که من دارم Stereo Widening و Loudness داره ولی همش به نظرم میاد صداش زیره و اذیت میکنه آدمو..البته بقیه میگن خوبه ولی منی که همش با سری دبلیو موزیک گو.ش دادم انتظارم بالا رفته
راستی چند صفحه فبل صحبت از این بود که با آپدیت کیفیت دوربین پایین میاد!! واقعا اینطوریه!؟ شما خودتون آپدیت کردین؟

من اپدیت کردم...من و یه تعدادی از دوستان که همین جا پست زدیم گفتیم که به نظر ما کیفیت دوربین پایین نیومده...این مسئله رو هم هیج جای رسمی تایید نکرده که این ورزن جدید چنین مشکلی داره...البته می دونی همیشه موقع اپدیت از همین حرفها زیاده(البته با عرض معذرت از بعضی دوستان) یه نفر که اپدیت کرده و یه عکس بد میندازه فوری میگه این ورژن مشکل داره...برای مثال من تو تاپیک اخرین عکسی که گرفتم چند تا عکس از تو یه باغ گرفتم می تونید مراجعه کنید و ببینی...به نظر خودم که عکس ها خوب شده ...

در مورد صدا هم حق با این مسله که گفتم دو تا گزینه اضافه شده رو به نقل از نظرات جمعی موبایلستان گفتم...من قبل اپدیت تست نکرده بودم که ببینم این دو تا هست یا نه...ولی تجربه شخصیم میگه که صدا بعد از اپدیت بهتر شده...حالا ادم باید با چند تا موزیک تو سبک های مختلف تست کنه ولی به نظر من پلیر ورژن جدید قوی تر از ورژن سه شده که در همین زمینه باید بگم بازم به نقل از موبایلستان حجم پلیر ورژن 4 زیاد تر از 3 شده برای همین موضوع بازی Snake در ورژن 4 از فریم ویر حذف شده تا حجم زیادی اشغال نشه

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
فکر کنم زیر ال سی دی گوشیم یه آشغالی چیزی رفته. راهی هست که بتونم از شرش خلاص بشم؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
شما با یه کارت اعتباری جلد روی گوشی رو بردارید و زیر ال سی دی رو تمیز کنید.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
میشه بیشتر توضیح بدی؟

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان می دونم این مشکل همه دوستانه(که توی سری N هم مشترکه) ایا راهی هست که فیلم ها و عکس ها یک جا و در کنار هم در گالری نیان...یعنی بتونیم اونها رو از هم جدا کنیم و فرضا عکس هامون رو دسته بندی کنیم؟اگر راهی هست دوستان لطف کنن و اشاره کنن بهش.

چرا کسی جوابمو نمیده؟یعنی کسی اطلاع نداره؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
فکر کنم زیر ال سی دی گوشیم یه آشغالی چیزی رفته. راهی هست که بتونم از شرش خلاص بشم؟

با یه جسم نازک و محکم هم میشه..گوشی من با یه تیغ موکت بری امروز قابش در اومد...منتها الان دیدم اثر انگشت رفته پشت ال سی دیش!
کار حساسیه باید دقت کنی

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
علت اومدن اون پیغام خطایی که تو ان 73 هنگام روزم کردن رو عکسها می اد (بیش از 50% وقتی بخوای زو م کنی) چیه؟ارور می گه برنامه ها باز رو ببند و دوباره سعی کن در حالی که برنامه اضافه ای باز نیست؟؟!!
چی کار می شه کد

جدیدا یه متن بلئتئث کرده بودم که 1000 تا جک داره (منظورم اینه که متن فایل نوت طولانیه) یه بار بازش کرد ولی حالا همون ارور رو می ده چجوری می شه فضا رو ازاد کرد قضیه چیه؟ واسه یه متن نوت هم ارور می ده!!!!!!!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
علت اومدن اون پیغام خطایی که تو ان 73 هنگام روزم کردن رو عکسها می اد (بیش از 50% وقتی بخوای زو م کنی) چیه؟ارور می گه برنامه ها باز رو ببند و دوباره سعی کن در حالی که برنامه اضافه ای باز نیست؟؟!!
چی کار می شه کد

جدیدا یه متن بلئتئث کرده بودم که 1000 تا جک داره (منظورم اینه که متن فایل نوت طولانیه) یه بار بازش کرد ولی حالا همون ارور رو می ده چجوری می شه فضا رو ازاد کرد قضیه چیه؟ واسه یه متن نوت هم ارور می ده!!!!!!!
من یه بار گوشی رو خاموش و روشن کردم اون پیغام دیگه ظاهر نشد! ولی بعد از یه روز کار با گوشی دوباره همون ارور رو داد.
انگار این هم مثل پی 990 کمبود فیزیکی رم داره.. و کاریش نمیشه کرد.

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1

با یه جسم نازک و محکم هم میشه..گوشی من با یه تیغ موکت بری امروز قابش در اومد...منتها الان دیدم اثر انگشت رفته پشت ال سی دیش!
کار حساسیه باید دقت کنی

بهترین چیز واسه تمیز کردن lcd چسب نواریه با هر چیز دیگه تمیز کنید یه ردی از خودش میزاره تمیز کردن با چسبم این طوریه که چسب و بچسبونید رو lcd تا همه چربی ها و اشغال ها بش بچسب بعد چسب رو بکنید:lol:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من یه بار گوشی رو خاموش و روشن کردم اون پیغام دیگه ظاهر نشد! ولی بعد از یه روز کار با گوشی دوباره همون ارور رو داد.
انگار این هم مثل پی 990 کمبود فیزیکی رم داره.. و کاریش نمیشه کرد.
اره انگار رم کم می اره ولی معلوم نیست چرا گاها اون مشکل وجود نداره در حال که رم ازاده

بالا