• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

[...]

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان بخش گوشی !
من دیروز گوشی N73 مدل موزیک خریدم ! سعی کرد توش فایل *.Sis نسب کنم ولی نصب نمیشه ! می خوام بدونم تو N73 اصلا*.Sis نصب میشه یا فقط فایلهایه *.Jar نصب میشه !
ارور موقع نصب :
Please Finish The Installation On The Phone User Interface
از جواب اون دوستمون ممنون...
در جواب شما باید بگم نمیدونم دقیقا این پیام خطا به چی اشاره می کنه...ولی رو گوشی n73 me و کلا گوشی های سیمیبن قابلیت نصب برنامه sis و jar رو داره.

farzadice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بخش گوشی !
من دیروز گوشی N73 مدل موزیک خریدم ! سعی کرد توش فایل *.Sis نسب کنم ولی نصب نمیشه ! می خوام بدونم تو N73 اصلا*.Sis نصب میشه یا فقط فایلهایه *.Jar نصب میشه !
ارور موقع نصب :

منتظره جواب ...:eek:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
معمولا اون خط بزرگ شارژتا 3 روز باقی میمونه ولی به محض اینکه اون بره بقیه شارژ در عرض 1 روز به خط اخر میرسه
این بدجوری میره رو اعصاب. چه دلیلی برای این کارشون دارن؟!
اگه اون اندازه رو کم کنید فقط اندازه عکس کم می شه. انگار ان 73 گزینه ای واسه نسبت فشردگی عکسها نداره
از تو گالری میشه shrink کرد.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تاریخ و ساعت و شهر و اختلاف ساعت از GMT و ... رو تنظیم کن ببین چی میشه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام دوستان بخش گوشی !
ارور موقع نصب :

اروری که میده در واقع ارور نیست..پیغام هست...وقتی با pc suite از کامپیوتر اقدام به نصب فایل سیس کنید باید وقتی عملیات انتقال تموم شد و این پیغام ظاهر شد سپس به خود گوشی مراجعه کنید و دنباله عملیات نصب رو پیگیری کنید..

در حالی که اگر فایل خام رو کلا به گوشی منتقل و سپس اقدام به نصب کنید دیگه این مرحله حذف میشه و یه راست نصب میشه...:)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
تو فروم خوندم می گن باطرییه ان 73 خونه اول ش حداقل تو استفاده معمولی دو روز میمونه اما ماله من یه روز به زور میمونه .می تونه مشکل از شارزر باشه؟روش نوشته 960mah در حالی که باطریش تا 1100 mah هست یعنی ممکنه اون شارزر از 960نتونه بیشتر شارز بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته وقتی تو شارز می زارم در اخر پیغام فول شارز رو می ده ها

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
-------------------------------
ادیت شده:

شارژرتون روش نوشته 960؟ من فکر کردم رو باتری نوشته...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
تو فروم خوندم می گن باطرییه ان 73 خونه اول ش حداقل تو استفاده معمولی دو روز میمونه اما ماله من یه روز به زور میمونه .
تعریفت از استفاده ی معمولیه چیه؟ گوشی من با تعریف خودم از استفاده ی معمولی حداکثر دو روز میمونه :)
می تونه مشکل از شارزر باشه؟روش نوشته 960mah در حالی که باطریش تا 1100 mah هست
روی شارژر نوشته یا روی باتری؟ روی شارژر من نوشته 890mA.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
منظورم روی شارزر بو که اشتباهی نوشته بودم 960 بله روی شارز من 890 نوشته . اخه سقف ظرفیت باطری ان73 1100 هست گفتم شاید نتونه بیشتر از اون مقدار شارز کنه البته می گم هنگام شارز شدن پیغام باطری فول رو می ده .باطری من کلا از اول مشکوک بود باطری فابریکش زود شارز می شد بعد در حالی که 4 یا4 خونه مونده بود یهو خالی مشد بعد که شارز می کردی باز یهو پر می شد خلاصه فروشنده یه باطری نو داد که این یهو خالی یا پر نمی شه اما به نظرم زود تموم می شه تا48 ساعت به زور مونده تا حالا با استفاده خیلی معمولی در حالی که می گن تا 3
روز تو استفاده معمولی راحت میمونه .تازه شندیم میگن ان 73 معمولی بهتر از موزیکال شارز نگه میداره شایدم از اونجا ناشی باشه .!!!؟؟؟:wacko:

Bushkulat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam
man ye goshi n73 daram moghe i ke az tarighe camputer ahang toosh mirizam to gallery neshon mide vali vaghti miram to ghesmat music playeresh un ahngo neshoon nemide vaghti gooshiro riset mikonam on vaght miad migarde ahangaro peyda mikone nemidoonam bayad chikar konam asabam daghoon shode lotfan rahnamai konid

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
salam
man ye goshi n73 daram moghe i ke az tarighe camputer ahang toosh mirizam to gallery neshon mide vali vaghti miram to ghesmat music playeresh un ahngo neshoon nemide vaghti gooshiro riset mikonam on vaght miad migarde ahangaro peyda mikone nemidoonam bayad chikar konam asabam daghoon shode lotfan rahnamai konid

لطفا فارسی تايپ کنيد ( يا از برنامه En2Fa استفاده کنيد )

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
از شارجر هم میتونه باشه البته اگر باتری اصلی باشه و هولوگرام نوکیا روش باشه
من 73 داشتم 3 روز متوسط نگه میداشت

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
کسی جدیدا بازار رفته؟ قاب رنگی جنس خوب برای N73 اومده؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
من از دیشب به جرگه n73 داران پیوستم. چون قبل از این همیشه سونی اریکسون داشتم یکم طول می کشه تا جو نوکیا بیاد دستم. فعلا یه چیزی که خیلی بهش نیاز دارم گزارش تحویل پیام کوتاه هست! می خواستم ببینم چطوری باید فعالش کنم؟؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من از دیشب به جرگه n73 داران پیوستم. چون قبل از این همیشه سونی اریکسون داشتم یکم طول می کشه تا جو نوکیا بیاد دستم. فعلا یه چیزی که خیلی بهش نیاز دارم گزارش تحویل پیام کوتاه هست! می خواستم ببینم چطوری باید فعالش کنم؟؟

سلام
اولا که مبارکه!
goodsigh2.gif

ثانیا منظورت Recieve report ه دیگه؟
اگه آره تو قسمت messaging برو به options بعد
settings--->text messages--->recieve report​

از همین جا میتونی فعالش کنی.
rastaman2.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
اولا که مبارکه!
goodsigh2.gif

ثانیا منظورت Recieve report ه دیگه؟
اگه آره تو قسمت messaging برو به options بعد
settings--->text messages--->recieve report​

از همین جا میتونی فعالش کنی.
rastaman2.gif

دست شما درد نکنه!
ضمنا یه سوال دیگه ؟؟؟ کسی روشی برای اتصال n73 به اینترنت از طریق بلوتوث یا کابل USB بلده؟؟
منظورم این هست که با کامپیوتر به اینترنت وصل بشیم و از طریق اون موبایل رو هم به اینترنت وصل کنیم.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
ببخشید که تو این چند روز این قدر سوال می پرسم! من نرم افزار Nokia Software Updater رو از خود سایت نوکیا دانلود کرده و نصب کردم. اما حالا که می خواد گوشیم رو آپدیت کنه می گه که احتمالا سرویسشون down هست! می خواستم ببینم کسی از دوستان خبر داره مشکل چی هست؟؟؟
ضمنا ورژن فرم ور گوشی من رو 3.0704.1.0.1 می زنه... آیا این ورژن (که مربوط به ماه اول سال 2007 هست) خیلی قدیمیه؟؟ و لازم هست آپدیت بشه؟؟

Bushkulat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره
من یه گوشی ان 73 مدل موزیکال خریدم وقتی از طریق کابل یو اس پی به کامپیوتر وصلش می کنم و آهنگ توش میریزم در قسمت گالری اون اهنگ رو نشون میده ولی وقتی میرم به قسمت موزیک پلیر اثری از این اهنگ نیست اما وقتی با بلوتوث این آهنگ به گوشی منتقل می کنم تو قسمت موزیکال مشاهده می شه اعصابم داغون شده لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوباره
من یه گوشی ان 73 مدل موزیکال خریدم وقتی از طریق کابل یو اس پی به کامپیوتر وصلش می کنم و آهنگ توش میریزم در قسمت گالری اون اهنگ رو نشون میده ولی وقتی میرم به قسمت موزیک پلیر اثری از این اهنگ نیست اما وقتی با بلوتوث این آهنگ به گوشی منتقل می کنم تو قسمت موزیکال مشاهده می شه اعصابم داغون شده لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم
هر بار که آهنگ روی گوشی میریزی باید به Music Player>Options>Music library>Options>Update Music library بری تا آهنگ های جدید اضافه بشن. آهنگ های بلوتوث شده رو چون از Inbox سیو می کنی خودش میبره به Music library.

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.کسی به من میتونه بگه که چجوری می تونم زمانی که کامپیوترم به اینترنت وصله به وسیله کابل گوشی از اینترنت توی گوشی استفاده کنم؟یعنی می خوام که از اینترنت کامپیوترم توی گوشی استفاده کنم...

بالا