• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
تو سایت اون لینک که داده بودین واسه نرم افزار همون نرم افازر advanced divice locj با نام get way advenced divice lock وجود داره از ائنجا دانلودش کردم وتسه شکستن قفل انگار مراحل هفت خان رستم باید طی بشه نرم افزارشکست قفل هم همراه برنامس یه نرم افزار عجییه مسیر می خواد و....
هر کسی تونست استفاده بکنه اینجا مراحل رو توضیح بده بده یا تو قسمت مخصوص سیمبیان 9.1

http://forum.persiantools.com/t51863-page6.html

[...]

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان من 5 تا سوال در رابطه با این گوشی دارم...تازه گرفتمش(حدود 2 هفته) و این سوالات برام پیش اومده

1-تقریبا یک روزی هست که گوشی هشدار خالی شدن شارژ میده ولی وقتی بهش نگاه می کنم میبینم شارژش پر هست.چرا؟

2-کنار دوربین دوم یه چراغ ابی رنگ هست که گاهی وقتها چشمک میزنه ایا این طبیعیه و این چراغ ماله چی هست؟

3-ایا نصب برنامه چراغ قوه برای دائمی کردن فلاش بر روی فلاش اثر منفی نمی گذاره؟

4-تو شب وقتی باهاش عکس میندازم و فلاش میزنه مشکل قرمزی شدن مردمک چش پیش میاد چه کار کنم این مشکل نباشه؟

5-کلا از مدیا پلیرش نمی تونم استفاده کنم منظورم همون دکمه اهنگ هست که رو گوشی هست...هیچ اهنگی رو نمیتونم وارد اون قسمت کنم...البته گوشی اهنگ پخش می کنه وقتی از تو کامپیوتر تو گوشی اهنگ میریزم همه اهنگ ها میره به پوشه track و دیگه تو قسمت مدیا پلیر(همون دکمه روی گوشی) نمیاد و کلا این دکمه روی گوشی بدون استفاده مونده

GoodTricks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از [...];1295123 :
سلام دوستان من 5 تا سوال در رابطه با این گوشی دارم...تازه گرفتمش(حدود 2 هفته) و این سوالات برام پیش اومده

1-تقریبا یک روزی هست که گوشی هشدار خالی شدن شارژ میده ولی وقتی بهش نگاه می کنم میبینم شارژش پر هست.چرا؟

2-کنار دوربین دوم یه چراغ ابی رنگ هست که گاهی وقتها چشمک میزنه ایا این طبیعیه و این چراغ ماله چی هست؟

3-ایا نصب برنامه چراغ قوه برای دائمی کردن فلاش بر روی فلاش اثر منفی نمی گذاره؟

4-تو شب وقتی باهاش عکس میندازم و فلاش میزنه مشکل قرمزی شدن مردمک چش پیش میاد چه کار کنم این مشکل نباشه؟

5-کلا از مدیا پلیرش نمی تونم استفاده کنم منظورم همون دکمه اهنگ هست که رو گوشی هست...هیچ اهنگی رو نمیتونم وارد اون قسمت کنم...البته گوشی اهنگ پخش می کنه وقتی از تو کامپیوتر تو گوشی اهنگ میریزم همه اهنگ ها میره به پوشه track و دیگه تو قسمت مدیا پلیر(همون دکمه روی گوشی) نمیاد و کلا این دکمه روی گوشی بدون استفاده مونده

1-نميدونم
2-مخصوص تنظيم نور ال سي دي و صفحه كليد در نور محيط.و چشمكش ماله اينه كه شما حداقل 20 دقيقه با گوشي كار نكردين.و چون كلا lcd خاموش ميشه ميخواهد بگه كه گوشي خاموش نيست!(چيزي كه تو Help خودش نوشته)
3-اگه خيلي روشن باشه ضرر داره.ولي زير 1 دقيقه باشه بهتره.(در كل مضره چون اين فلش مخصوص اين طراحي شده كه چند لحظه كوتاه روشن باشه)
4-يه آپشن به نام red eay... در آپشن فلاش داره كه بايد فعال بشه.
5-به مسير option>update music library

[...]

Guest
لایک‌ها
0
1-نميدونم
2-مخصوص تنظيم نور ال سي دي و صفحه كليد در نور محيط.و چشمكش ماله اينه كه شما حداقل 20 دقيقه با گوشي كار نكردين.و چون كلا lcd خاموش ميشه ميخواهد بگه كه گوشي خاموش نيست!(چيزي كه تو Help خودش نوشته)
3-اگه خيلي روشن باشه ضرر داره.ولي زير 1 دقيقه باشه بهتره.(در كل مضره چون اين فلش مخصوص اين طراحي شده كه چند لحظه كوتاه روشن باشه)
4-يه آپشن به نام red eay... در آپشن فلاش داره كه بايد فعال بشه.
5-به مسير option>update music library

در مورد اولی باید بگم من صدای یه گوشی دیگه رو با گوشی خودم شتباه می کردم:D
ممنون که راهنمایی کردید.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از [...];1295768 :
در مورد اولی باید بگم من صدای یه گوشی دیگه رو با گوشی خودم شتباه می کردم:D
ممنون که راهنمایی کردید.

:blink:

.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در مورد اولی باید بگم من صدای یه گوشی دیگه رو با گوشی خودم شتباه می کردم
ممنون که راهنمایی کردید.

بابا شما دیگه کی هستی؟!!!...لول...من هم بعضی وقتها از این اشتباههای ضایع میکنم ولی خوبیش اینه که فقط خودم میفهمم ....لول

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8

این حالت Sleep Mode هست که GoodTricks توضیح دادند.تو تنظیمات Setting برید قسمت Phone یه گزینه Sleep Mode یا همین چیزا داره که Off کنید.دیگه چراقش روشن نمی شه...بیشتر این چراغ تو شب خیلی بد چراغ می زنه !!!

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا ان 73 ام ای چقدر شارژ نگه میداره؟
استند بای
با استفاده عادی
و با استفاده پر کار

[...]

Guest
لایک‌ها
0
سلام
آقا ان 73 ام ای چقدر شارژ نگه میداره؟
استند بای
با استفاده عادی
و با استفاده پر کار
استند بای 3.5 تا 4 روز
بقیه هم بستگی به استفاده داره...معمولا اون خط بزرگ شارژتا 3 روز باقی میمونه ولی به محض اینکه اون بره بقیه شارژ در عرض 1 روز به خط اخر میرسه

[...]

Guest
لایک‌ها
0
این حالت Sleep Mode هست که GoodTricks توضیح دادند.تو تنظیمات Setting برید قسمت Phone یه گزینه Sleep Mode یا همین چیزا داره که Off کنید.دیگه چراقش روشن نمی شه...بیشتر این چراغ تو شب خیلی بد چراغ می زنه !!!

اره اتفاقا منم مشکلم هین بود تو تاریکی اتاقم یه جوری چشمک میزنه که بیا و ببین...منم خاموشش کردم

[...]

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز از طریق *#0000# دیدم ورژن n73me من 3.0705.1.0.31 هست و فکر کنم ورژن جدیدتر هم رو سایت نوکیا باشه...حالادوستان یه راهمایی بکنید که چه جوری این کار رو بکنیم چون می دونم خیلی ها این راهنما رو می خوان...مسایل احتیاط امیزی هم اگه داره بفرمایید
با تشکر

amini_bio

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال دیگه
با اینکه فکر کنم بازم مطرح شده باشه ولی بازم می خواستم مطمئن بشم.
این که تفاوت me با معمولی فقط در رنگ مشکی، صدای بهتر و مموری 2 گیگشه؟
فرق دیگه ای ندارند؟

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از [...];1300763 :
استند بای 3.5 تا 4 روز
بقیه هم بستگی به استفاده داره...معمولا اون خط بزرگ شارژتا 3 روز باقی میمونه ولی به محض اینکه اون بره بقیه شارژ در عرض 1 روز به خط اخر میرسه

باطری گوشی من اولش خراب بود و یهو همه ی خونه های شارز خالی می شد.بعد فروشندهبا یه باطری نو عوضش کرد (باطری چینی اما مخصوص ان73 و 3250 بود) این باطری شارزش یهو خالی نمی شه ولی خوبم نگه نمی داره .وقتی استفاده معمولی بکنم 2 روز وقتی خیلی کم استفاده کردم هم بیشتر از دو روز نبوده حالا نمی دونم ایراد از باطری هست یا کلا اینجوریه
من که بیشتر از دو روز استنبای تو گوشیم ندیدم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من دو تاپیک مربوط به N73 ME رو با این تاپیک ادغام کردم. جناب [...] مسائل مربوط به گوشی تون رو در همین تاپیک مطرح کنید.

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
maryam & m عزیز من خیلی میخواستم با کابل متصل بشم یکی از دوستانم که تو کار تعمیراته گفت استفاده از کابل به گوشی صدمه میزنه چون ولتاژ نا خواسته ای را به گوشی رسونده و گوشی در این مدت هم شارژ میشه بهتره به یک نمایندگی ببری

madscoother عزیز
ممنونم از راهنماییت.خیلی لطف کردی.:happy:

[...]

Guest
لایک‌ها
0
آقا یه سوال دیگه
با اینکه فکر کنم بازم مطرح شده باشه ولی بازم می خواستم مطمئن بشم.
این که تفاوت me با معمولی فقط در رنگ مشکی، صدای بهتر و مموری 2 گیگشه؟
فرق دیگه ای ندارند؟

اول جواب شما....یه کم البته دیر شد...شرمنده
اینها کهگفتی به علاوه....نرم افزار داخی که پلیرش جدیدتر هست+یه دکمه رو گوشی که تغییر کاربری داده و مستقیما پلیر رو باز می کنه....یکی هم می گفت me 3 تا بلند گو داره..که من هر چی نگاه می کنم همون دو تا رو میبینم!

در ضمن ورژن گوشی رو به 4.0727.2.2.1 ارتقا دادم(با دیال اپ در عرض 4 ساعت...از ساعت 3 تا 7 صبح صبح طی یک حرکت خفن انگیز ناک که هنوز حودم باورم نمیشه چه طوری 75 مگ فایل رو بدون قابلیت ersume با دیال اپ گرفتم:blink:)
سرعت گوشی به نظرم بیشتر شده....دسته بندی ایکون ها عوش شده....تنها بازی گوشی snake هم به کلی حذف شد..ولی سرعتش خیلی خوب شده که وقتی نگاه می کنم میبینم این سختی که کشیدم ارزششو داشت

[...]

Guest
لایک‌ها
0
ببخشید که من خیلی سوال می کنم ...
1-وقتی رو اتوفوکوس میرم یه صدای خرخر کوتاهی از دوربین میاد ایا این طبیعیه؟
2-اگه سایز عکس از رو لارج بیارم رو مدیوم ایا کیفیت عکس هم پایین میاد یا فقط اندازش کوچکتر میشه..
3-تو قسمت تنظیمات یه جایی هست که میشه camera1 .camera2 و .... رو انتخای کنی و پیش فرض رو camera1 هست...اون چیه؟
شرمنده و متشکرم

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از [...];1307377 :
ببخشید که من خیلی سوال می کنم ...
1-وقتی رو اتوفوکوس میرم یه صدای خرخر کوتاهی از دوربین میاد ایا این طبیعیه؟
2-اگه سایز عکس از رو لارج بیارم رو مدیوم ایا کیفیت عکس هم پایین میاد یا فقط اندازش کوچکتر میشه..
3-تو قسمت تنظیمات یه جایی هست که میشه camera1 .camera2 و .... رو انتخای کنی و پیش فرض رو camera1 هست...اون چیه؟
شرمنده و متشکرم

1-اون صدا طبیعی هست چون هنگام فوکوس حرکت فیزیکی انجام می شه در داخل لنز. البته اگه صدا زیاد یا غیر عادی باشه قضیه فرق می کنه
2-اگه اون اندازه رو کم کنید فقط اندازه عکس کم می شه. انگار ان 73 گزینه ای واسه نسبت فشردگی عکسها نداره
3- اون نوشته ها هم مربوط به صدای شاتر هست که هنگام عکس گرفتن در هر صورت یه صدای باید بیاد

farzadice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بخش گوشی !
من دیروز گوشی N73 مدل موزیک خریدم ! سعی کرد توش فایل *.Sis نسب کنم ولی نصب نمیشه ! می خوام بدونم تو N73 اصلا*.Sis نصب میشه یا فقط فایلهایه *.Jar نصب میشه !
ارور موقع نصب :
Please Finish The Installation On The Phone User Interface

بالا