به نقل از [...];1295123 :
سلام دوستان من 5 تا سوال در رابطه با این گوشی دارم...تازه گرفتمش(حدود 2 هفته) و این سوالات برام پیش اومده
1-تقریبا یک روزی هست که گوشی هشدار خالی شدن شارژ میده ولی وقتی بهش نگاه می کنم میبینم شارژش پر هست.چرا؟
2-کنار دوربین دوم یه چراغ ابی رنگ هست که گاهی وقتها چشمک میزنه ایا این طبیعیه و این چراغ ماله چی هست؟
3-ایا نصب برنامه چراغ قوه برای دائمی کردن فلاش بر روی فلاش اثر منفی نمی گذاره؟
4-تو شب وقتی باهاش عکس میندازم و فلاش میزنه مشکل قرمزی شدن مردمک چش پیش میاد چه کار کنم این مشکل نباشه؟
5-کلا از مدیا پلیرش نمی تونم استفاده کنم منظورم همون دکمه اهنگ هست که رو گوشی هست...هیچ اهنگی رو نمیتونم وارد اون قسمت کنم...البته گوشی اهنگ پخش می کنه وقتی از تو کامپیوتر تو گوشی اهنگ میریزم همه اهنگ ها میره به پوشه track و دیگه تو قسمت مدیا پلیر(همون دکمه روی گوشی) نمیاد و کلا این دکمه روی گوشی بدون استفاده مونده
1-نميدونم
2-مخصوص تنظيم نور ال سي دي و صفحه كليد در نور محيط.و چشمكش ماله اينه كه شما حداقل 20 دقيقه با گوشي كار نكردين.و چون كلا lcd خاموش ميشه ميخواهد بگه كه گوشي خاموش نيست!(چيزي كه تو Help خودش نوشته)
3-اگه خيلي روشن باشه ضرر داره.ولي زير 1 دقيقه باشه بهتره.(در كل مضره چون اين فلش مخصوص اين طراحي شده كه چند لحظه كوتاه روشن باشه)
4-يه آپشن به نام red eay... در آپشن فلاش داره كه بايد فعال بشه.
5-به مسير option>update music library