توصیه میکنم کسانی که میخوان این گوشی رو بخرن یه چند وقتی دست نگاه دارن
چون من خودم این گوشی رو زیاد به دوستام پیشنهاد میدادم رفتم تو پرشن هالز دیدم اونجا بر خلاف اینجا که فقط یکی دو نفر تصمیم دارن این گوشی رو بگیرن و فقط ازش تعریف میکنن, اونجا خیلی ها این گوشی دارن! و یا باهاش کار کردن و حرفهای ارزشمندی زدن که خوندنشون بدک نیست
:
بهتره خودتون برین اونجا و قسمت نوکیا ---> کلوپ n73 رو مطالعه کنید ( مخصوصا از صفحات 13-14 به بعد)
ظاهرا این گوشی خیلی مشکل هنگ کردن داره ( حتی بدون مموری) و باید تا اومدن فرم ور جدید صبر کرد که البته آپدیت فرم ور های نوکیا از طریق خود یوزر ممکن نیست.
چند نمونه از صحبتهای بچه های پرشن هالز :
یکی از دوستان گوشی تازشو با k800 عوض میکنه!
دوستان با اجازه تان مجبورم بگم
ان73 در كنار تمامي امتيازات بي نظيرش متاسفانه سرعت دوربينش پايين و از همه مهمتر هنگ مي كرد
من حتي مموريم را عوض كردم نشد و بدون مموري هم باز هنگ كرد واسه همين واقعا از چشمم افتاد
دیروز هر دو گوشی را چند ساعتی همزمان داشتم
برتری های N80 نسبت به N73 :
1- شیک تر و خوش دست تر بودن
2- داشتن وایرلس
3- کیفیت صفحه بالاتر !
4- فیلم برداری بهتر ( فیلم برداری N73 یه کمی مزد یعنی صفحه حرکت داشت و توی پی سی که هر دو را نگاه می کردی تفاوت زیادی حس می شد و فکر کنم مشکل فریم وار داشت ! )
5- ساپورت مموری بیشتر و عدم کم شدن سرعت
برتری های N73 نسبت به N80 :
1- صدای بلند
2- اتو فکوکس دوربین
راستش مورد دیگه برتری من ندیدم اگر شما دیده اید اعلام کنید مهم روشن شوم
عیب های N73 : به نظر بنده :
خب نداشتن وایرلس -1
2- کیفیت پائین تر صفحه نمایش
3- هنگ های زیاد به خصوص با موری بیشتر از 512 ! با مموری 2 گیگ هم کار نکرد ولی وقتی 1 گیگ مز دی افت سرعت زیاد داشت و به هیچ عنوان گوشی خوب کار نمی کرد حتی دو تا مارک مختلف 1 گیگ ولی خیلی خفن هنگ م یکرد و هیچ چیزی باز نمی کرد با ریست هم درست نشد و .. !
دوربین هم من یه مطالبی د رمورد کل دوربین های موبایل نوشتم کافیه به اونجا مراجعه کنید ( کلوپ N80 )
به نظر شخصی بنده :
N73 با توجه به قیمت بازار ایران در قیمتی بین 400 تا 450 بسیار ایده آل می باشد .
N80 هم توی قیمت کمی بالاتر مناسب می باشد
ولی کلا" توی کل سری N من که تمام ویزگی ها واسه ی من مهم هست فعلا" N80 ( ان 93 هم فقط بعلت وزن زیاد و جاگیری زیاد که توی جیب شلوار لی جا نمی شه به درد من یکی نمی خوره ) بعدش هم N95 که من حاضرم یه کیف دستی مثل لپتاپ واسش بگیرم آن هم خاطر کیفیت فوق آلهاده صغفحه نمایش
در مورد عکش در کوپ n80 توضح کامل دادم
شما یه کار کن برو یه عکس N73 با یک عکس w800 دو مگاپیکسلی سونی اریسکون را یه اندازه پریت بگیر توی شرایط یکسان و روز
بده دست یه خبره !
عمرا" تشخیص بده که کدوم ماله کدومه !
دقیقا" همین مورد با چند مورد دیگر با بنده با حرفه ای عکاسی موبایل انجام دادم نتونست توی 5 مورد درست بگه !
باید بگم مگا ÷یکسل در کیفیت تصویر تاثیری نداره در اندازه اش تاثیر داره و اون هم موقع print کاربرد داره
اگه دوربینی از دوربین دیگه بهتر عکس میگیره بخاطر لنز و میزان کار کردن روی اون توسط شرکت سازنده اش است در واقع شاید بعضی مواقع دوربین های 6 یا 7 مگا ÷یکسلی هم نمی تونند به اندازه دوربین 2 مگا÷یکسلی مثلا سونی عکس بگیرند (من خودم در مورد یه دوربین دیجیتال 2 مگا÷یکسلی و 6 مگا÷یکسلی این رو امتحان کردم)
که البته این حرفو به نوعی قبلا در تاپیک مقایسه عکسهای n73 , k800 , LG زدم و بعضیها منو مسخره کردن!
دوست عزيز....رزولوشن عكسا رو مقايسه كنيد ميبينيد كه برابرند....سايزشونم يكيه....
در ضمن من با ان 73 هم ديروز تا امروز كار كردم...چند تا نكته ديدم بايد بگم...
1.عكساش كيفيتش خوبه ولي عكسو كه ميگيري انگار شرايط عكس عوض شده...به عبارت ديگه عكسي كه ميگيري اوني نيست كه ميخاستي...غير طبيعيه يه كم
2.فوق العاده در مورد خوشدستي عقبه از ان 80...كه چون اين همه پول ميديد و 2 سالي هم بايد ازش استفاده كنيد(قاعدتا") بايد براتون خيلي مهم باشه..
3.احتمال از دست افتادنش فوق العادست...يعني يه ثانيه هواست نباشه گوشي با خاك يكسانه كه البته ان 80 هم يه كم اينجوريه ولي نه ديگه به اوون فجيعي..!!!
دو رنگ بودن اين گوشي يه عيبه به نطر من(ان 73 رو ميگم)گرچه ان80 هم نقره ايش يه مقدار مورد دار به نظر مياد با وضعيت چرك تابيش...
4.سرعت فوق العاده پايينتر(توي عكس گرفتن و ساپورت مموري بالاتر و اينستاليشن برنامه ها كه كاملا" ثابت ميشه)
5.من از digital age عزيز تعجب ميكنم...اون قضيه شفافيت و كيفيت تصوير اصلا" ربطي به اندازه نداره....كيفيت ان80 با توجه به dpi يا تعداد اون نقطه ها در يه واحد(مثلا" اينچ) تعيين ميشه...خلاصه ان 73 هم ميتونست كوچكتر باشه...بهتر باشه
در مجموع بدون توجه به اين كه خودم ان80 دارم ميخام يه چيزيو بهتون بگم...
نوكيا چند ماه بعد از ساختن ان80 يه اشتباه بزرگ به اسم پسرفت در گوشي سازي (از ان80 به ان73) انجام داد كه تاوانشو خاهد داد...
با توجهبه خصوصيات ان 73 و ان80...اين دو گوشي رو در حد 400 (ان80) و 350 (ان 73) مناسب خريد عام ميدونم...اگه نه كه هميشه گوشيا 10 الي 30 درصد اين معيار رو بيشتر ارزشگزاري ميشن(توي مملكت ما)
من در يه سايت خارجي خوندم كه گوشي n73 بيش از حد هنگ مي كنه و با مموري بالا مشكل داره
من راجب هنگ كردنش رو واقعا ديدم تو پايتخت دست يكي از دوستانم اورده بود نشون بده و دليل اين
هنگ ها رو بفهمه فكر كرده بود گوشي خرابه اما راجب دوربينش كه مي گن كند هست من چيزي
نديدم و گوشي راحت عكس مي گرفت حالا شايد جا هايي كه نور كم و به صورتي باشه كه لنز به اون حساس باشه گوشي بازي در بياره
و راجب اين موضوع كه مي گن با مموري بالا گوشي از نظر سرعت دچار مشكل مي شه يه مغازه دار
گفت كه اينجور مي شه و خيلي كم در بعضي اوقات حالا من اين كه چه وقت اينطور مي شه رو نمي دونم
مموری اونهایی که میگید هنگ داشضتن microsim نبوده؟ من با این مارک مموری 6681 ام چپ و راست هنگ میکرد
نه دوست عزيز مشكل هنگ كردن ان73 در حال حاضر ربطي به مموري كارت نداره بلكه مشكل فريمور داره كه احتمالا تو نسخه هاي بعدي فريمور حل ميشه . چون حتي بدون مموري كارت هم هنگ ميكنه.
باطري و شارژرش چينيه
شاسي وسط اون يه كم بد دسته
مال يكي كه مي شناسمش شكسته بود البته در رفته بود و مونده بود چيكار كنه:blink:
--------------------------------------------------------------------------------
جناب digital age منظور من از اون حرفي كه زده بودم اين بود كه بعضي گوشي ها وقتي
هنگ مي كنن باز با كمي ور رفتن برخي menu ها باز مي شه زماني كه من 6630 داشتم
اين طور موارد برام پيش اومد ولي اين n73 دوستم وقتي هنگ مي كرد اصلا صفحش مي رفت
و من چون چند لحظه بيشتر نگاه نكردم نهفميدم در ست چه بلايي سرش اومده منظور من از
هنگ كردن اون چيزي كه كه شما فكر مي كنيد نبود منظور يه چيزي شبيه هنگ كردن مثل
به هم ريختن گوشي لطفا وقتي مي خواهيد نظر بديد نظر خودتونو بيان كنيد
جناب hesam من با شما موافقم اين دوست من هم n73 خودشو فروخت و n80 گرفته مي گه خيلي راضيه از n73 بهتره مشكلي هم باهاش نداره
این دفعه دیدم به جای اینکه نظر کاربرای خارجی رو مثل همیشه قرار بدیم و اونا رو بپرستیم! نظر دوستان ایرانی خودمون که این گوشی رو داشتن رو بدونیم