• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یک ریوی دیگر از سایت اینفوسینکورلد:
http://www.infosyncworld.com/reviews/n/6960.html

Camera - Excellent

Calling - Excellent
.

Messaging - Excellent
.

Multimedia - Very good

Best of the rest

Business users will also get a good companion in the N73, thanks to its many quality connectivity options as well as its ability to view documents in popular Office formats, decent scheduling capabilities and Exchange ActiveSync compatbility.

What's positive:

Conclusion:

Falling only marginally short of the image quality produced by its gargantuan N93 sibling, Nokia's N73 is a superb choice for shutterbugs with its excellent picture taking skills, a multitude of sharing options and compact size - but for some strange reason it skimps on memory. The basics have also been looked well after with first-rate calling and solid messaging capabilities under the hood alongside a raft of multimedia and productivity options; whether for pleasure or business, this one's a winner
97% Excellent

امتیاز گوشی:

97%
بینظیر

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
N73:
162dc739783acabc4e8d36453965d9540e03.jpg

K800:
44508a46287e410c95784897930bd064c2bd.jpg

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عکسای جالبیه داریوش .. البته میشه حدس زیاد میان چیا میگن! : ان73 رنگاش زیاده!! با پس زمینه آبی و نور زیاد! که عکسا رو غیر واقعی میکنه!!!! ولی کا 800 با این عکسای مات و تاریکش که هیچی توش معلوم نیس واقعیه و بینظیر!! نظرات گهربارشون در مورد سری قبلی عکسا رو دیدیم!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
عزیزم چرا حرس میخوری ؟! بیخودی ** پست میزنی ... تاپیکم به * میکشی !
از دو تا سایت معتبر ریویو بزار تا حداقل ارزش خوندنو داشته باشه !

در ضمن اصلا بیخیال ان 73 فقط کا 800 خوبه تازه از همه نظر مناسب خودته !

عزیز دلم شما خودت تاپیک زدی و گفتی معایب گوشی رو هم بگیم!;)
خوبه این همه دلیل رو از سایتهایی که براش رویو نوشتن آوردن بچه ها!!! وگرنه که ...:wacko:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ان73 رنگاش زیاده!! با پس زمینه آبی و نور زیاد! که عکسا رو غیر واقعی میکنه!!!!

یعنی واقعا اینو قبول نداری یا داری خودتو میزنی به ...؟!;) به همون تاپیک اولی که داریوش زد نگاه کن ( عکسهای gsmarena ) از همون عکسی که در تاریکی مطلق گرفته شده و شب ( که فکر کنم رنگش سیاه باشه!!) و دوربین lg هم سیاه نشون میده میشه فهمید که تاریکی مطلق یعنی سیاهی!! ولی دوربین مبارک n73 داره سیاهی رو آبی نشون میده!!! پس مطمئن باش تو روشنایی هم اون رنگ آبی بازم هست! برا همین عکسها روشنتر و خوشکلتر میشن!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من تا حالا هم اينجا هم جاهاي ديگه تاپيك در مورد رقابت سوني اريكسون و نوكيا زياد ديدم ولي يه سوال دارم...تا حالا شده كه به نتيجه اي برسين؟يعني مثلا همه بگن كه آره مثلا نوكيا بهتره يا سوني بهتره؟
من كه نديدم...اين جور كه به نظر مياد هيچ كسي قرار نيست كوتاه بياد و قبول كنه كه طرف ديگه داره درست مي گه.
منم نميگم كه كوتاه بياين و ... ولي لطفا نياين تو هر تاپيك بگين كه مثلا اين گوشيه نوكيا مفت گرونه سوني خوبه يا برعكس...اگه گوشي عيب داره بله بگين كه بقيه هم مطلع شن ولي نه اينكه يه 2 تا عيب تو نوكيا پيدا مي كنين بعد شروع مي كنين به كر كري خوندن كه سوني اريكسون خوبه نوكيا بده(يا برعكس)...يا مثلا اين سايت طرفدار سوني اريكسونه اون يكي طرفدار نوكيا...آخرش كه چي؟
در هر صورت هر گوشي يه سري ويژگي داره يه سري معايب همه گوشي ها هم همينن چه نوكيا چه سوني اريكسون.

شما اگه عيبي يا ويژگي تو يه گوشي مي بينين بيان كنين ولي تصميم گيري اين كه در كل گوشي خوبه يا بده رو واگذار كنين به خواننده!

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
خیلی ببخشیدا!!! ولی تا اونجایی که چشم بنده داره نظاره میکنه عکس گرفته شده با K800 خیلی واقعی تر از N73 هست:blink: اگر به شیارهای روی برگ توجه بیشتری کنید ، متوجه میشوید.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خیلی ببخشیدا!!! ولی تا اونجایی که چشم بنده داره نظاره میکنه عکس گرفته شده با K800 خیلی واقعی تر از N73 هست:blink: اگر به شیارهای روی برگ توجه بیشتری کنید ، متوجه میشوید.

به نظر منم همینطوره یعنی عکس های K800 واقعی تر هستند.
اما این حرف آقا داریوش هم درسته که N73 بهترین گوشی دوربین دار و اسمارت هست. به هر حال هر گوشی ای یک سری معایبی هم داره و هنوز خوب مطلق تولید نشده! ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
توصیه میکنم کسانی که میخوان این گوشی رو بخرن یه چند وقتی دست نگاه دارن;) چون من خودم این گوشی رو زیاد به دوستام پیشنهاد میدادم رفتم تو پرشن هالز دیدم اونجا بر خلاف اینجا که فقط یکی دو نفر تصمیم دارن این گوشی رو بگیرن و فقط ازش تعریف میکنن, اونجا خیلی ها این گوشی دارن! و یا باهاش کار کردن و حرفهای ارزشمندی زدن که خوندنشون بدک نیست;) :

بهتره خودتون برین اونجا و قسمت نوکیا ---> کلوپ n73 رو مطالعه کنید ( مخصوصا از صفحات 13-14 به بعد)

ظاهرا این گوشی خیلی مشکل هنگ کردن داره ( حتی بدون مموری) و باید تا اومدن فرم ور جدید صبر کرد که البته آپدیت فرم ور های نوکیا از طریق خود یوزر ممکن نیست.

چند نمونه از صحبتهای بچه های پرشن هالز :

یکی از دوستان گوشی تازشو با k800 عوض میکنه!

دوستان با اجازه تان مجبورم بگم
ان73 در كنار تمامي امتيازات بي نظيرش متاسفانه سرعت دوربينش پايين و از همه مهمتر هنگ مي كرد
من حتي مموريم را عوض كردم نشد و بدون مموري هم باز هنگ كرد واسه همين واقعا از چشمم افتاد

دیروز هر دو گوشی را چند ساعتی همزمان داشتم

برتری های N80 نسبت به N73 :

1- شیک تر و خوش دست تر بودن
2- داشتن وایرلس
3- کیفیت صفحه بالاتر !
4- فیلم برداری بهتر ( فیلم برداری N73 یه کمی مزد یعنی صفحه حرکت داشت و توی پی سی که هر دو را نگاه می کردی تفاوت زیادی حس می شد و فکر کنم مشکل فریم وار داشت ! )
5- ساپورت مموری بیشتر و عدم کم شدن سرعت

برتری های N73 نسبت به N80 :
1- صدای بلند
2- اتو فکوکس دوربین
راستش مورد دیگه برتری من ندیدم اگر شما دیده اید اعلام کنید مهم روشن شوم

عیب های N73 : به نظر بنده :
خب نداشتن وایرلس -1
2- کیفیت پائین تر صفحه نمایش
3- هنگ های زیاد به خصوص با موری بیشتر از 512 ! با مموری 2 گیگ هم کار نکرد ولی وقتی 1 گیگ مز دی افت سرعت زیاد داشت و به هیچ عنوان گوشی خوب کار نمی کرد حتی دو تا مارک مختلف 1 گیگ ولی خیلی خفن هنگ م یکرد و هیچ چیزی باز نمی کرد با ریست هم درست نشد و .. !

دوربین هم من یه مطالبی د رمورد کل دوربین های موبایل نوشتم کافیه به اونجا مراجعه کنید ( کلوپ N80 )

به نظر شخصی بنده :
N73 با توجه به قیمت بازار ایران در قیمتی بین 400 تا 450 بسیار ایده آل می باشد .
N80 هم توی قیمت کمی بالاتر مناسب می باشد

ولی کلا" توی کل سری N من که تمام ویزگی ها واسه ی من مهم هست فعلا" N80 ( ان 93 هم فقط بعلت وزن زیاد و جاگیری زیاد که توی جیب شلوار لی جا نمی شه به درد من یکی نمی خوره ) بعدش هم N95 که من حاضرم یه کیف دستی مثل لپتاپ واسش بگیرم آن هم خاطر کیفیت فوق آلهاده صغفحه نمایش

در مورد عکش در کوپ n80 توضح کامل دادم

شما یه کار کن برو یه عکس N73 با یک عکس w800 دو مگاپیکسلی سونی اریسکون را یه اندازه پریت بگیر توی شرایط یکسان و روز
بده دست یه خبره !
عمرا" تشخیص بده که کدوم ماله کدومه !
دقیقا" همین مورد با چند مورد دیگر با بنده با حرفه ای عکاسی موبایل انجام دادم نتونست توی 5 مورد درست بگه !

باید بگم مگا ÷یکسل در کیفیت تصویر تاثیری نداره در اندازه اش تاثیر داره و اون هم موقع print کاربرد داره

اگه دوربینی از دوربین دیگه بهتر عکس میگیره بخاطر لنز و میزان کار کردن روی اون توسط شرکت سازنده اش است در واقع شاید بعضی مواقع دوربین های 6 یا 7 مگا ÷یکسلی هم نمی تونند به اندازه دوربین 2 مگا÷یکسلی مثلا سونی عکس بگیرند (من خودم در مورد یه دوربین دیجیتال 2 مگا÷یکسلی و 6 مگا÷یکسلی این رو امتحان کردم)

که البته این حرفو به نوعی قبلا در تاپیک مقایسه عکسهای n73 , k800 , LG زدم و بعضیها منو مسخره کردن!:eek:

دوست عزيز....رزولوشن عكسا رو مقايسه كنيد ميبينيد كه برابرند....سايزشونم يكيه....
در ضمن من با ان 73 هم ديروز تا امروز كار كردم...چند تا نكته ديدم بايد بگم...
1.عكساش كيفيتش خوبه ولي عكسو كه ميگيري انگار شرايط عكس عوض شده...به عبارت ديگه عكسي كه ميگيري اوني نيست كه ميخاستي...غير طبيعيه يه كم
2.فوق العاده در مورد خوشدستي عقبه از ان 80...كه چون اين همه پول ميديد و 2 سالي هم بايد ازش استفاده كنيد(قاعدتا") بايد براتون خيلي مهم باشه..
3.احتمال از دست افتادنش فوق العادست...يعني يه ثانيه هواست نباشه گوشي با خاك يكسانه كه البته ان 80 هم يه كم اينجوريه ولي نه ديگه به اوون فجيعي..!!!
دو رنگ بودن اين گوشي يه عيبه به نطر من(ان 73 رو ميگم)گرچه ان80 هم نقره ايش يه مقدار مورد دار به نظر مياد با وضعيت چرك تابيش...
4.سرعت فوق العاده پايينتر(توي عكس گرفتن و ساپورت مموري بالاتر و اينستاليشن برنامه ها كه كاملا" ثابت ميشه)
5.من از digital age عزيز تعجب ميكنم...اون قضيه شفافيت و كيفيت تصوير اصلا" ربطي به اندازه نداره....كيفيت ان80 با توجه به dpi يا تعداد اون نقطه ها در يه واحد(مثلا" اينچ) تعيين ميشه...خلاصه ان 73 هم ميتونست كوچكتر باشه...بهتر باشه
در مجموع بدون توجه به اين كه خودم ان80 دارم ميخام يه چيزيو بهتون بگم...
نوكيا چند ماه بعد از ساختن ان80 يه اشتباه بزرگ به اسم پسرفت در گوشي سازي (از ان80 به ان73) انجام داد كه تاوانشو خاهد داد...
با توجهبه خصوصيات ان 73 و ان80...اين دو گوشي رو در حد 400 (ان80) و 350 (ان 73) مناسب خريد عام ميدونم...اگه نه كه هميشه گوشيا 10 الي 30 درصد اين معيار رو بيشتر ارزشگزاري ميشن(توي مملكت ما)

من در يه سايت خارجي خوندم كه گوشي n73 بيش از حد هنگ مي كنه و با مموري بالا مشكل داره

من راجب هنگ كردنش رو واقعا ديدم تو پايتخت دست يكي از دوستانم اورده بود نشون بده و دليل اين

هنگ ها رو بفهمه فكر كرده بود گوشي خرابه اما راجب دوربينش كه مي گن كند هست من چيزي

نديدم و گوشي راحت عكس مي گرفت حالا شايد جا هايي كه نور كم و به صورتي باشه كه لنز به اون حساس باشه گوشي بازي در بياره

و راجب اين موضوع كه مي گن با مموري بالا گوشي از نظر سرعت دچار مشكل مي شه يه مغازه دار

گفت كه اينجور مي شه و خيلي كم در بعضي اوقات حالا من اين كه چه وقت اينطور مي شه رو نمي دونم

مموری اونهایی که میگید هنگ داشضتن microsim نبوده؟ من با این مارک مموری 6681 ام چپ و راست هنگ میکرد

نه دوست عزيز مشكل هنگ كردن ان73 در حال حاضر ربطي به مموري كارت نداره بلكه مشكل فريمور داره كه احتمالا تو نسخه هاي بعدي فريمور حل ميشه . چون حتي بدون مموري كارت هم هنگ ميكنه.

باطري و شارژرش چينيه;)
شاسي وسط اون يه كم بد دسته ;)
مال يكي كه مي شناسمش شكسته بود البته در رفته بود و مونده بود چيكار كنه:blink:

--------------------------------------------------------------------------------
جناب digital age منظور من از اون حرفي كه زده بودم اين بود كه بعضي گوشي ها وقتي

هنگ مي كنن باز با كمي ور رفتن برخي menu ها باز مي شه زماني كه من 6630 داشتم

اين طور موارد برام پيش اومد ولي اين n73 دوستم وقتي هنگ مي كرد اصلا صفحش مي رفت

و من چون چند لحظه بيشتر نگاه نكردم نهفميدم در ست چه بلايي سرش اومده منظور من از

هنگ كردن اون چيزي كه كه شما فكر مي كنيد نبود منظور يه چيزي شبيه هنگ كردن مثل

به هم ريختن گوشي لطفا وقتي مي خواهيد نظر بديد نظر خودتونو بيان كنيد

جناب hesam من با شما موافقم اين دوست من هم n73 خودشو فروخت و n80 گرفته مي گه خيلي راضيه از n73 بهتره مشكلي هم باهاش نداره

این دفعه دیدم به جای اینکه نظر کاربرای خارجی رو مثل همیشه قرار بدیم و اونا رو بپرستیم! نظر دوستان ایرانی خودمون که این گوشی رو داشتن رو بدونیم;)

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دفعه دیدم به جای اینکه نظر کاربرای خارجی رو مثل همیشه قرار بدیم و اونا رو بپرستیم! نظر دوستان ایرانی خودمون که این گوشی رو داشتن رو بدونیم;)

قضاوتی در مورد این کامنت های خاص ندارم. کاربران غیر ایرانی هم پیغمبر نیستند. ولی چیزی که کمی آنها را از ایرانی جماعت متمایز میکند و نظراتشان را دارای اتوریته بیشتری میکند این است که لااقل در مورد بدیهی ترین و مستند ترین موضوعات اطلاعات غلط از خودشان صادر نمیکنند (یا نمیدانم شاید اعتماد به نفس و رویشان کمتر است). یک کمی هم منصف ترند و مثلا در مورد کیفیت دوربین و صدای دیوایسی که هنوز 6 مانده به بازار بیاید حکم قطعی صادر نمیکنند. ضمنا مورد مصرفشان مشخص است. میدانند گوشی را برای چه کاری میخواهند بخرند. این است که نمی آیند تاپیک بزنند "W550 بخرم یا اتم؟!".

تا یادم نرفته: بیشترشان تفاوت RAM و فلش مموری را میدانند!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به هر حال اینا نه نظر من بود و نه قصد کوبیدن n73 رو دارم! صفحه اول k750 رو هم نگاه کنید میبینید که اونجا هم در مورد اشکالات فرم ویر اولیه هشدار داده بودن و خب بعدا برطرف شد . اینجا هم فکر نکنم مشکلی باشه. البته به شرطی که الان نرسن کلی بد و بیراه به آدم بگن!

ir_elf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بزرگترین عیب K800 و K810 اینه:

سیستم عامل ندارن هیچ! اگه یه نیش ضربه بهشون بخوره ! فاتحه ی دوربین رو قرائت بفرمایید لطفا!

نوکیا سگ جونه و سیستم عامل 9.1 3rd روشه .
در ضمن سری Music edition فریم ویور آخرشو داره که فک کنم کم هنگ کنه.

البته خودم ندارما، می خوام بخرم.
اینایی که گفتم حرفای پسر دایم که داره

بچه ها بخرم یا نه؟؟؟؟ موندم وسط p990 و N73 دارم له می شم ! کمک کنید و با دلیل بگین کدوم

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
نبش قبر شد! ولی خوبه الان از اونهایی که K800 خریدند بپرسیم پشیمان نیستند؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا باید از کسایی که N73 دارن باید پرسید!!!!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
تو برنامه پخش موزیک نوکیا ان 73 موزیکال ترانه ها به طور اتوماتیک بر حسب ارتیست یا البوم مرتب می شن و نمی شه از یه ادرس یا شاخه خاص play list ایجاد کرد .وقتی یه ترانه رو بلو توس کنی که اطلاعات داخلش نادرست یا نا مفهومه پیدا کردنش خیلی سخت می شه مثلا یه اهنگ می زنی که ارتیستش un known باشه اون موقع مجبوری اون ترانه رو یا کل یه البوم که ارتیستشون داخل ام پی تری نوشته نشده تو کامپیوتر بریزی و با نرم افزار مثل jet audio ارتیست بنویسی داخل ام پی تری که این یه ایراد خیلی بزرگه تو ی سونی اریکسون ها قشنگ می ری از یه شاخه یا محتوای یک فولدر play list ایجاد می کنی و گوش می دی
ایا راهی هست که تو نرم افزار پخش ان73 موزیکال از کل یه شاخه یا ادرس یه پلی لیست درست کرد؟؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ایا راهی هست که تو نرم افزار پخش ان73 موزیکال از کل یه شاخه یا ادرس یه پلی لیست درست کرد؟؟
میتونی بری تو Music Library>Track Lists>New Track List و آهنگ هایی رو که می خوای انتخاب کنی و تو یه ترک لیست جدید بذاری.
برنامه ی LCG JukeBox هم میتونی نصب کنی که آهنگ ها رو بر حسب فولدراشون پخش می کنه و کاری به اسم خواننده و آلبوم و ... نداره.

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
میتونی بری تو Music Library>Track Lists>New Track List و آهنگ هایی رو که می خوای انتخاب کنی و تو یه ترک لیست جدید بذاری.
برنامه ی LCG JukeBox هم میتونی نصب کنی که آهنگ ها رو بر حسب فولدراشون پخش می کنه و کاری به اسم خواننده و آلبوم و ... نداره.

اون راهی که می گین یه مشکل داره باید از بین اونهمه اهنگ که به صورت نامرتب هستند یکی یکی ترانه های مورد نظرمو پیدا کنم و بعد مارک بزنم و لیست کنم خیلی سخته نسبت به پلی لیست درست کردن تو سونی اریکسون من قبلا 5500 داشتم تو برنامه ام پی تری اونم این مشکل بود اخرش مجبور شدم تو جت ایدیو ارتیست همه ترانه ها رو یکی کنم و لیست رو تو گوشی بر حسب ارتیست انتخاب کنم

نمی دونم نوکیا دارا چطور با این مشکل کنار می ان درسته که مشکل کوچیکی اما خیلی مهمه یا وقتی ترانه ای بلوتوث بشه ......

با برنامه های دیگه هم وقتی اهنگ پخش می کنی کلید ولوم و...کار نمی کنه و باید از داخل برنامه کار رد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اگه یه نیش ضربه بهشون بخوره ! فاتحه ی دوربین رو قرائت بفرمایید لطفا!

نوکیا سگ جونه و سیستم عامل 9.1 3rd روشه .
در ضمن سری Music edition فریم ویور آخرشو داره که فک کنم کم هنگ کنه.

این حرفو دیگه نزن که بهت میخندن! اتفاقا الان گوشیهای نوکیا رو باید لای پر قو گذاشت!

در ضمن , یعنی نوکیا N73 معمولی فیرم ور آخر روش نصب نیست؟;)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من یه نوکیا ان 73 موزیکال گرفتم و چند تامشکل باهاش دارم ازدوستان اگه کسی توصیه ای برای رفع این مشکلات دارین بفرمایین هم واسه افزایش اگاهی در مورد این گوشی خوبه هم واسه مصزف کننده

1-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه راهی هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد یا حد اقل تعداد زیادی عکس یا فیلم تو گالری دید ه بشه(مثل ستون و ردیفهای 3*3 یا 4*4 و ..)

2-تو جایی خونده بودم تو ان 73 موزیکال می شه با حرکت جوی استیک ترانه ها رو عوض کرد ولی من وقتی ترانه تو پشت صحنه پخش می شه و جوی استیک رو تکون می دم شورت کات های از پیش تعریف شده واسه جوی استیک رو انجام می ده!! ایا تنظیم خاصی لازمه؟؟

3-وقتی هندز فری رو وصل می کنم نم تونم از روی دگمه های هندز فری اهنگها رو عوض کنم (یعنی کلید های هندز فری کار نمی کنن)در حالی که تو هندز فری5500 می تونستم ایا باید این عمل رو از منویی فعال کنم یا هندز فر ی خرابه(البته بعیده خراب باشه چون ماله دوستم هم همین طوره)

4-واسه استفاده از فلاش به جای چراغ قوه چیکار می تونم بکیم تو قسمت فیلم برداری و عکاسی هم گزینه ای واسه بهانه روشن موندنه چراغه فلاش پیدا نکردم ایا راه یا نرم افزاری واسه این کار هست؟

5- تو قسمت تولز (active keys) واسه چیه ؟ به چه دردی می خوره؟

6-واسه voice dial راهی به غیر از تشخیص صدای اتو ماتیک وجود داره؟ که ادم مثل گوشی های قدیمی واسه هر مخاطب صدای ضبط بکنه؟ اخه تو ای ویرایش سیمبیان صدا ها از طریق نرم افزار تشخیص داده می شن(یه جورایی مثل نرم افزاری talk it که کلمه نگلیسی نوشته می شه و کامپیوتر کلمه نوشته شده توصط کاربر رو تلفظ می کنه)

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
1-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه راهی هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد یا حد اقل تعداد زیادی عکس یا فیلم تو گالری دید ه بشه(مثل ستون و ردیفهای 3*3 یا 4*4 و ..)

3-وقتی هندز فری رو وصل می کنم نم تونم از روی دگمه های هندز فری اهنگها رو عوض کنم (یعنی کلید های هندز فری کار نمی کنن)در حالی که تو هندز فری5500 می تونستم ایا باید این عمل رو از منویی فعال کنم یا هندز فر ی خرابه(البته بعیده خراب باشه چون ماله دوستم هم همین طوره)

4-واسه استفاده از فلاش به جای چراغ قوه چیکار می تونم بکیم تو قسمت فیلم برداری و عکاسی هم گزینه ای واسه بهانه روشن موندنه چراغه فلاش پیدا نکردم ایا راه یا نرم افزاری واسه این کار هست؟
1. برنامه ای برای این کار سراغ ندارم باید بگردی پیدا کنی. ولی در حال حاظر می تونی چند تا آلبوم درست کنی و مثلا عکس هات رو تو یکی و ویدیو هات رو تو یکی دیگه بریزی.
3. من فقط این مشکلو وقتی داشتم که حواسم نبود کلیدهای ریموت رو قفل کرده بودم :D
4. از برنامه ی NTorch یا Spot On استفاده کن.

بالا