• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
1. برنامه ای برای این کار سراغ ندارم باید بگردی پیدا کنی. ولی در حال حاظر می تونی چند تا آلبوم درست کنی و مثلا عکس هات رو تو یکی و ویدیو هات رو تو یکی دیگه بریزی.
3. من فقط این مشکلو وقتی داشتم که حواسم نبود کلیدهای ریموت رو قفل کرده بودم :D
4. از برنامه ی NTorch یا Spot On استفاده کن.

خیلی ممنوم یه مجموعه سی دی 9.1 دارم از اونجا برنامه چراغ قوه پیدا و نصب کردم یعنی اسم برنامه رو نمی دونستم

و یه برنامه واسه قفل گذاری دانلود کردم device lock قبلا روی 5500 نصب کردم و لی نتونستم استفاده کنم چون واسه استفاده برای اولین یار که پسورد می خواست 3 تا می خواست یکی پسورد قدیم یکی جدید و دیگری تایید اما من نفهمیدم پسورد قدیم چی باید باشه البته اگه کار می کرد هم چون نسخه ترایل بود 15 روز کار می کرد الان این برنامه دو تیکس و انگار بعد از نصب اگه یه تیکه یه جوری نصب بشه کار می کنه این متنو یه جایی خونده بودم ولی الان نمی تونم پیداش کنم خلاصه کسی می تونه بگه چجوری نصب و استفاده بکنم؟؟ اینم لینکش از خود این فروم لینک داره

پست 71
http://forum.persiantools.com/t47678-page5.html

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من یه نوکیا ان 73 موزیکال گرفتم و چند تامشکل باهاش دارم ازدوستان اگه کسی توصیه ای برای رفع این مشکلات دارین بفرمایین هم واسه افزایش اگاهی در مورد این گوشی خوبه هم واسه مصزف کننده

1-تو قسمت گالری عکسها و فیلمها با هم نشون داده می شن که باعث سردرگمی هست و وقتی عکسها و فیلمها ی روی مموری زیاد هست پیدا کردن فیلم ها یا عکس مورد نظر خیلی سخت می شه راهی هست که تو گالری عکسها و فیلمها رو از هم جدا کرد یا حد اقل تعداد زیادی عکس یا فیلم تو گالری دید ه بشه(مثل ستون و ردیفهای 3*3 یا 4*4 و ..)

2-تو جایی خونده بودم تو ان 73 موزیکال می شه با حرکت جوی استیک ترانه ها رو عوض کرد ولی من وقتی ترانه تو پشت صحنه پخش می شه و جوی استیک رو تکون می دم شورت کات های از پیش تعریف شده واسه جوی استیک رو انجام می ده!! ایا تنظیم خاصی لازمه؟؟

3-وقتی هندز فری رو وصل می کنم نم تونم از روی دگمه های هندز فری اهنگها رو عوض کنم (یعنی کلید های هندز فری کار نمی کنن)در حالی که تو هندز فری5500 می تونستم ایا باید این عمل رو از منویی فعال کنم یا هندز فر ی خرابه(البته بعیده خراب باشه چون ماله دوستم هم همین طوره) ممکنه هندز فری عوض شده اره؟

4- تو قسمت تولز (active keys) واسه چیه ؟ به چه دردی می خوره؟

5-واسه voice dial راهی به غیر از تشخیص صدای اتو ماتیک وجود داره؟ که ادم مثل گوشی های قدیمی واسه هر مخاطب صدای ضبط بکنه؟ اخه تو ای ویرایش سیمبیان صدا ها از طریق نرم افزار تشخیص داده می شن(یه جورایی مثل نرم افزاری talk it که کلمه نگلیسی نوشته می شه و کامپیوتر کلمه نوشته شده توصط کاربر رو تلفظ می کنه)

6-چه برنامه ای می تونه فایلهای zip و rar رو روی گوشی باز بکنه؟؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
موندم وسط p990 و N73 دارم له می شم ! کمک کنید و با دلیل بگین کدوم
من هم همين مشكل را هفته قبل داشتم رفتم علائدين و N73 خريدم دلايل خودم رو مي گم شايد شما رو هم رازي كنه: (پيشاپيش عرض كنم كه نظر شخصي هستند و دعوا ندارم + خيلي هم از سوني اريكسون خوشم مي آد)
كلاً از p990 بيشتر شاكي ديدم تا n73 / دوربينش خيلي خوبه / قشنگتر بود / سبكتر بود / اگر موقع آپديت مشكلي پيش بياد كارت به فلش نمي كشه / صفحه كليد 990 خيلي دكمه هاي كوچكي داشت / n73 گوشي بزرگيه حالا شما حساب كن كه 990 از اونم بزرگتر /
حالا خود داني (البته قبول دارم انتخاب سختيه)

ظاهرا این گوشی خیلی مشکل هنگ کردن داره ( حتی بدون مموری) و باید تا اومدن فرم ور جدید صبر کرد که البته آپدیت فرم ور های نوکیا از طریق خود یوزر ممکن نیست.

گوشي من يكبار هم تا حالا هنگ نكرده !!!
خيلي خيلي خيلي راحت هم آپديتش كردم (با اينترنت داتك 256)

يك رم 2 گيگ Transcend سبز ارجينال هم روش گذاشتم بدون هيچ مشكلي

(آهاي يكي از طرف نوكيا نمي خواهد بياد به من پورسانت بده ؟؟؟ :p)

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها

بالاخره من n73 گرفتم....اونم از نوع اتصالات با قیمت 420....خوبه نه؟؟....از همون سری قبلیشون مونده بود

البته تو علائالدین 450 بود ولی من از نمایدگیه اصلیش گرفتم:rolleyes:

اما یه سوال ....تورو خدا دقیق جواب بدید

من وقتی تو یه جای ساکت باهاش فیلم برداری میکنم موقع پخش فیلم یه صدایی مثل جارو برقی تو فیلم زوزه میکشه...:(.

آیا این طبیعیه؟:wacko:

تورو خدا زود جواب بدید

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره اون صدای نویز صفحه نمایش هست....

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره اون صدای نویز صفحه نمایش هست....

یعنی ایراد از گوشیم نیست؟

منظورمو گرفتی؟.... صدایی مثل صدای کابین خلبان تو هواپیما دقیقا.....این طبیعیه؟؟؟

اگه خرابه برم پسش بدم

Air BRUSH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند تا مشکل دیگه هم دارم

اول اینکه صدای هسپیکرش خیلی زیره....گوش آدمو سوراخ میکنه....با اکولایزر هم فرقی نمیکنه

دوم اینکه صدای آهنگ از توی هندزفریش یه کم هوا داره...یه کم....اینا طبیعیه؟؟:wacko:

maryam & m

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
203
سلام دوستان
من آبان پارسال n73 خریدم.به نظر من که آخر گوشیه.ولی الان چند تا مشکل باهاش دارم.
از دوستان خواهش می کنم اگه براشون مقدوره منو راهنمایی کنند.

1.گاهی اوقات که اس ام اس باهاش می فرستم یهویی قاطی می کنه و اون کادر ارسال اس ام اس همون جوری میمونه و بقیه قسمتهای messaging مثل inbox ,out box ,....هیچکدوم باز نمیشه و گوشی رو که خاموش می کنی تموم اس ام اسها پاک میشن.فقط report میمونه!!!!

2.الان چند روزی میشه که جوی استیکش از اون حالت نرم بودن و روانی در اومده و سفت شده!!!!البته میشه باهاش کار کرد .
به نظرتون چیکارش کنم.

3.بعد از یه بار فرمت کردن انتی ویروسش حذف شد !!!!

4.تو قسمت music libraryکه می خوام update کنم فقط اهنگهایی رو add میکنه که از طریق بلوتوث گرفتم نه اونایی که با کابل انداختم روش !!!!!!!

چون خیلی دوستش دارم نمی خوام عوضش کنم.لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
ممنونم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یعنی ایراد از گوشیم نیست؟

منظورمو گرفتی؟.... صدایی مثل صدای کابین خلبان تو هواپیما دقیقا.....این طبیعیه؟؟؟

اگه خرابه برم پسش بدم

نه بابا اکثر گوشی های جدید اون صدای نویز رو دارن....

چند تا مشکل دیگه هم دارم

اول اینکه صدای هسپیکرش خیلی زیره....گوش آدمو سوراخ میکنه....با اکولایزر هم فرقی نمیکنه

دوم اینکه صدای آهنگ از توی هندزفریش یه کم هوا داره...یه کم....اینا طبیعیه؟؟:wacko:

خب همین جوریه دیگه...همشون همین هستن...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
4.تو قسمت music libraryکه می خوام update کنم فقط اهنگهایی رو add میکنه که از طریق بلوتوث گرفتم نه اونایی که با کابل انداختم روش !!!!!!!
من این مشکلو داشتم با *#7370# حلش کردم :)
البته بعد از این کار قسمت Search کلا از بین رفت و الان Search تو منوم نیست ! اگه کسی میدونه چطوری میشه ردیفش کرد یه راهنمایی بکنه.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مثل اینکه اخبار ساعت 2 گفت N73 به پرطرفدارترین گوشی ایران تبدیل شده !

meweadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این برنامه ی چراغ قوه رو اینجا بذار تا ما هم استفاده کنیم

کسی منشی تلفنی تست شده رو 73 موزیک داره؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7

madscoother

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان محبت کنید در مورد چیزی که نمیدونید اینقدر با اطمینان حرف نزنید من n73 me دارم نه دوربینش کنار هست نه کاور دوربین لق میزنه نه مشکلی با صفحه کلید دارم رم 2 گیگ روشه والان من 1 گیگش رو پر کردم الارم هم تکرار میشه من مطمئن هستم دوستانی که معایبشو گفتند این گوشی رو تا حالا تو دست نگرفتند در ضمن جویستیکشم هیچ مشکلی نداره

madscoother

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
maryam & m عزیز من خیلی میخواستم با کابل متصل بشم یکی از دوستانم که تو کار تعمیراته گفت استفاده از کابل به گوشی صدمه میزنه چون ولتاژ نا خواسته ای را به گوشی رسونده و گوشی در این مدت هم شارژ میشه بهتره به یک نمایندگی ببری

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آقا این برنامه ی چراغ قوه رو اینجا بذار تا ما هم استفاده کنیم

کسی منشی تلفنی تست شده رو 73 موزیک داره؟

منشی تلفنی تست شده رو N73 : (فقط اسمش رو میگم خودتون باید پیداش کنید)
mobigenie

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اقا داریوش لطفا یه برنامه هم واسه قفل گذاشتن روی یه فایل معرفی کنید

advenced divice lock هست ولی ادم مجبور می شه روی کل گالری یا... قفل بذاره .تازه اونم بعد یه هفته کار نمی کنه و کرکش هم قفلشو نمیشکنه

خلاصه کمکککککککککککککک

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اقا داریوش لطفا یه برنامه هم واسه قفل گذاشتن روی یه فایل معرفی کنید

advenced divice lock هست ولی ادم مجبور می شه روی کل گالری یا... قفل بذاره .تازه اونم بعد یه هفته کار نمی کنه و کرکش هم قفلشو نمیشکنه

خلاصه کمکککککککککککککک

من فایلهام رو مخفی نمکنم آدم باید گوشی شخصیشو مثل مسواکش دست هر کسی نده!:rolleyes: برای همین این برنامه ها رو تست نکردم ولی شما لطف کن این دو تا رو امتحان کن جوابشو بنویس :
Handy Safe

http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=2&p13_fileid=766

و
Best Safe v1.01
http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=2&p13_fileid=764

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من فایلهام رو مخفی نمکنم آدم باید گوشی شخصیشو مثل مسواکش دست هر کسی نده!:rolleyes: برای همین این برنامه ها رو تست نکردم ولی شما لطف کن این دو تا رو امتحان کن جوابشو بنویس :
Handy Safe

http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=2&p13_fileid=766

و
Best Safe v1.01
http://www.series60v3.com/index.php?categoryid=8&p13_sectionid=2&p13_fileid=764

handy safe رو قبلا امتحان کردم انگار واسه قفل گذاشتن رو فایل نیست واسه اینه که ادم پسورد هاشو ذخیره بکنه .مثلا پسورد کارت بانکی .ویزا ......... یا اسناد کلا یه چیزی تعریف می شه و پسوردشم کنارش ذخیره می شه هنگام ورود به برنامه هم رمز می خواد واسه پسورد گذاشتن به فایل یا گوشی نیست

برنامه advence divice lock خوبه به هر جا می شه قفل گذاشت از جمله گالری فایل منیجر بلو توث دوربین!!همه ی برنامه های نصب شده شماره های حافظه نوت پد.... بدیش اینه که مجبوری به خاطر یه فایل به تمام گالری رمز بذاری البته باز خوبی ولی متاسفانه نسخه ای که من دانلود کردم و لینکشو هم از این فروم گرفته بودم کرک همراه داره ولی کار نمی کنه بعد 7 روز........

متاسفانه best sfe هم عین handy safe هست
!!!

بالا