• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N73 ٠

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ببخشید که تو این چند روز این قدر سوال می پرسم! من نرم افزار Nokia Software Updater رو از خود سایت نوکیا دانلود کرده و نصب کردم. اما حالا که می خواد گوشیم رو آپدیت کنه می گه که احتمالا سرویسشون down هست! می خواستم ببینم کسی از دوستان خبر داره مشکل چی هست؟؟؟
ضمنا ورژن فرم ور گوشی من رو 3.0704.1.0.1 می زنه... آیا این ورژن (که مربوط به ماه اول سال 2007 هست) خیلی قدیمیه؟؟ و لازم هست آپدیت بشه؟؟

خیلی قدیمیه و بهتره آپدیت بشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته من تصمیم داشتم اینجا دیگه اصلا دخالت نکنم!
توصیه میکنم فعلا آپدیت نکنید تا فرم ویر جدید تر بیاد . چون کسانی که به فرم ویر جدید ( کنونی) آپدیت کردن از پایین اومدن کیفیت عکس و فیلم گله دارن. یه کم صبر کنید فرم ویر جدید تر بیاد.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
توصیه میکنم فعلا آپدیت نکنید تا فرم ویر جدید تر بیاد . چون کسانی که به فرم ویر جدید ( کنونی) آپدیت کردن از پایین اومدن کیفیت عکس و فیلم گله دارن. یه کم صبر کنید فرم ویر جدید تر بیاد.

من بعد این آپدیت آخری زیاد عکس ننداختم ولی حس میکنم عکسها بهتر شده. جایی چیزی خواندی؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اتفاقا من هم اومدم این فرم ور رو توسط nokia software updater دانلود کردم. از 66 مگ به حدودای 60 مگ رسیده بود که پیغام داد نمی تونه گوشی رو آپدیت کنه. و همین شد که نشد!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
من بعد این آپدیت آخری زیاد عکس ننداختم ولی حس میکنم عکسها بهتر شده. جایی چیزی خواندی؟

آره. آپدیت آخر شما کی بوده؟ من همین آخری رو که الان هستو میگما. یکی دو نفر دیدم اینو میگفتن که البته شاید نظر شخصی خودشون بوده;) ولی برا همین 2-3 تا از دوستام هم منتظرن ببینن جریان چیه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
میترسم منبعشو بگم باز تاپیک قفل بشه!;):eek:

به نظر من هم کیفیت عکس و فیلم N73 قبل از آپگرید بهتر بود. الان ، (خصوصا در نور کم) خطوط آبی بسیار شدید روی صفحه دیده میشه. قبلا اینطوری نبود..

كاملا موافقم. روي آپديت جديد اين مساله به وضوح توي ذوق آدم ميزنه. عكسبرداري و فيلمبرداري در شب افتضاح شده

در ادامه حرفایه این دوستان توصیه میکنم اصلا و به هیچ وجه گوشی رو ارتقا ندید این Firmware جدید مسخرست من پشیمون شدم کیفیت تصویر میاد پایین و کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری هم همینطور اصلا حجم عکسارم دقت کنید نصف شده بهترین ورژن موزیک ادیتشن : 3.0705.1.0.31 بقیشون مشکل دارن

[...]

Guest
لایک‌ها
0

دوست عزیز شما منبع رسمی داری؟...من هم اخرین فریم رو اپدیت کردم و مشکلی تو کیفیت عکس و فیلم نمیبینم...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از [...];1323383 :
دوست عزیز شما منبع رسمی داری؟...من هم اخرین فریم رو اپدیت کردم و مشکلی تو کیفیت عکس و فیلم نمیبینم...

خب پس ما هم آپدیت میکنیم.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آره. آپدیت آخر شما کی بوده؟ من همین آخری رو که الان هستو میگما. یکی دو نفر دیدم اینو میگفتن که البته شاید نظر شخصی خودشون بوده;) ولی برا همین 2-3 تا از دوستام هم منتظرن ببینن جریان چیه.

ورژنش اینه:
4.0727.2.2.1

عکسها به نظر من که بد نشده البته وقت نشده درست و حسابی امتحان کنم ولی تو همین چند تا عکسی که گرفتیم مشکلی نبوده.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه سوال! شماها با نرم افزار nokia software updater گوشیتون رو آپدیت می کنید؟؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
خوشبختانه من هم آپدیت کردم ولی مال من 4.0726.2.0.1 شد.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه سوال دیگه؟؟ وقتی گوشی رو در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل می کنیم آیا لازم هست برای خارج کردن کابل USB کار خاصی انجام بدیم؟؟ یا اینکه اگر کابل رو بیرون بیاریم به مموری گوشی آسیبی نمی رسه...

moji_naze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان می دونم این مشکل همه دوستانه(که توی سری N هم مشترکه) ایا راهی هست که فیلم ها و عکس ها یک جا و در کنار هم در گالری نیان...یعنی بتونیم اونها رو از هم جدا کنیم و فرضا عکس هامون رو دسته بندی کنیم؟اگر راهی هست دوستان لطف کنن و اشاره کنن بهش.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این Nokia N73 with The Godfather تو ایران وارد شده؟ کسی دیده؟ گیر میاد؟

لذت برديم
302.gif

فقط جعبه و خود فيلم (!!) بهش اضافه شده ؟! ( غير از Theme و Ringtone )

[...]

Guest
لایک‌ها
0
این Nokia N73 with The Godfather تو ایران وارد شده؟ کسی دیده؟ گیر میاد؟

سلام امین جان
تا جاییکه می دونم این فیلم رو یه sd 256 میاد در نتیجه میشه همون مموری رو خرید و گوشی که همون گوشی هست...تا الان هم من تو بازار ندیدمش....فکر کنم با گوشی n73 مخصوص ماه رمضان هر دو با هم بیان...

راستی تو همین لینکی که امین داده بود شرکت نوکیا یک تم با موضوع فیلم پدر خوانده طراحی کرده و من داونلود کرده که بسی فیض بردیم....خیلی زیبا و شیکه و من اینجا می ذارمش...طراحی خود نوکیا و کاملا استاندارد و من برای n73 me خودم نصبش کردم

فایل های ضمیمه

• Godfather_Theme.zip
    200.2 KB · نمایش ها: 51
بالا