ع
_ رزولوشن تصویرش مثل 5800 غیر استاندار ه.( 640*360 ):f34r:
... حالا باید ببینیم بقیه چی کار میکنن. ( حداقل برای Internal Memory )
رزولوشن عالیه. نسبتش 16:9 هست که برای دیدن فیلمهای جدید بهترین گزینه هست.
ع
_ رزولوشن تصویرش مثل 5800 غیر استاندار ه.( 640*360 ):f34r:
... حالا باید ببینیم بقیه چی کار میکنن. ( حداقل برای Internal Memory )
اگر صفحه رزولوشن صفحه مثل توشیبا 900 واید بود داریوش جان حرف شما درست بود ولی الان فکر کنم یه نمه مشگل باشه
كاملا تائيد ميشه. رزوليشنش اصلا استاندارد نيست. نه ميشه گفت VGA است نه WQVGA! بهتر بود يا 480 در 800 قرار ميدادند.داریوش جان رزولوشن واید تو این صفحه ها فکر کنم 800*480 باشه عزیز
به جز QWERTY keyboard جلوي HD هيچ حرفي براي گفتن نداره. اگر هم با قيمت خيلي بالاتر HD بياد و فروشش زياد باشه فقط به دليل برند نوكيا است.گوشیه خوبیه
ولی به نظر من اگه کسی بخواد همچین گوشی بخره ، اگه یه خورده فکر کنه بازم میره سراغ پاکت پی سی .
واقعآ پاکت پی سی یه چیز دیگس .
وای اگه پاکت پی سی یود ....اون موقع طرفدار ها و فروشش از 1 به 5 می رسید.
آخه حیفه گوشی با این مشخصات توی ویندوز کم داشته باشه.
البته نه فقط نوکیا ، بلکه هیچ شرکتی نمیاد یه گوشی بزنه که نقص نداشته باشه .اگه اینو پاکت پی سی می کردن واسه گوشیه بعدیشون باید زیاد ابتکار به خرج می دادن تا به فروش برسه.
اگه قرار باشه من بین touch cruise (که جدید هم نیست ) واین یکی رو انتخاب کنم می رفتم سراغ touch cruise . که هیچ وقت پشیمون نشم.
البته یه چیز جالب :
یه نگاه به مقایسه باتریشون بندازین :
Touch Cruise :
Standard battery, Li-Ion 1350 mAh
Stand-by : Up to 450 h
Talk time : Up to 7 h
Nokia N97 :
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh (BL-4L
Stand-by : Up to 430 h
Talk time : Up to 6 h 40 min
:blink:
گوشیه خوبیه
ولی به نظر من اگه کسی بخواد همچین گوشی بخره ، اگه یه خورده فکر کنه بازم میره سراغ پاکت پی سی .
واقعآ پاکت پی سی یه چیز دیگس .
وای اگه پاکت پی سی یود ....اون موقع طرفدار ها و فروشش از 1 به 5 می رسید.
آخه حیفه گوشی با این مشخصات توی ویندوز کم داشته باشه.
البته نه فقط نوکیا ، بلکه هیچ شرکتی نمیاد یه گوشی بزنه که نقص نداشته باشه .اگه اینو پاکت پی سی می کردن واسه گوشیه بعدیشون باید زیاد ابتکار به خرج می دادن تا به فروش برسه.
اگه قرار باشه من بین touch cruise (که جدید هم نیست ) واین یکی رو انتخاب کنم می رفتم سراغ touch cruise . که هیچ وقت پشیمون نشم.
كسي از دوستان از سي پي يو N97 خبر داره؟
البته اینجا تاپیک ه N97 هست ... این بحث ها هم یه مقدار نا مربوط ... / کلا این خریدار هست که باید نیازش رو مشخص کنه ... قطعا کیفیت ه دوربین ه این گوشی ( یا گوشی های 8 مگاپیکسل ) رو PPC های فعلی ندارن یا مثلا کیفیت صفحه نمایش یا پخش ه موسیقی ... از طرف ه دیگه PPC ها سیستم عامل ه گسترده تری دارن و دست ه یوزر توی خیلی موارد حسابی باز تره . [ کلا میخوام بگم مقایسه ی این 2 با هم اشتباه هست !! من نمیفهمم چرا هر موقع یه گوشی با امکانات ه بالا عرضه میشه سریع با PPC ها مقایسه اش میکنیم ؟! ]
Nokia N97 - Black
=/=
Nokia N97 - Black