• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N97 ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون..پس میشه حدود 750 هزار تومن...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اره البته اون صاحب مغازه به من گفت : Three Hundreds Something

یعنی احتمال زیاد از این قیمت هم بیشتر میشه !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Gsmarena:

Status : Available

وارد بازار شد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
gooshishop زده 998 تومن!

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
تنها گوشی نوکیاست که واقعا باهاش حال میکنم!
کاش چیز جالبی از آب در بیاد...بدون باگ و...

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
امروز رفتم بازار گفتن که تموم شده ان 97 و با قیمت 295 دینار حدود 770 تومن فروختنش !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
گوشی نوکیا مدل N97 در 20 فروشگاه اصلی این برند در بازار تلفن همراه ایران پیش فروش می شود. هم اکنون ایرانیان همانند سایر کشورها می توانند اولین گوشی هایN97 در بازار را خریداری کنند.
پیش فروش گوشی N97 نوکیا که از دیروز در بازار تلفن همراه کشور صورت گرفته است، در حدود 400 دستگاه است.«وحید کاظم نجف آبادی»، مدیر بازاریابی نوکیا در ایران گفت: «پیش فروش N97 بیانگر این مطلب است که نوکیا تا چه حد به مخاطبان ایرا نی اش توجه داشته و نسبت به ایران، به عنوان یکی از مهمترین بازارهای گوشی های نوکیا در منطقه، احساس مسوولیت می کند.» «حمید نیکدل»، مدیر ارتباطات نوکیا در ایران می گوید: مشتریان برای خرید گوشی N97 نوکیا که هم اکنون پیش فروش شده است، مبلغی را به عنوان بیعانه پرداخت می کنند که در صورت ورود این گوشی به بازار تلفن همراه، قیمت آن به روز اعلام می شود. وی افزود: قیمت عرضه این گوشی در حدود 800 هزار تومان پیش بینی شده است. این در حالی است که گوشی N97 نوکیا با گارانتی غیررسمی با قیمت کاذب یک میلیون تومان و 300 هزار تومان در بازار به فروش می رسد که با ورود قانونی گوشی N97 نوکیا قیمت کاذب این مدل به طور چشمگیری کاهش می یابد.گوشی E75 نوکیا نیز که چندی پیش برای اولین بار با گارانتی غیررسمی وارد بازار تلفن همراه شده بود با گذشت کمترین زمان، با افت قیمت 300 هزار تومانی به فروش رسید.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
اینجا که الان رسما وارد بازار شده و داره با گارانتی اصلی به فروش میره ؟ تو ایران رسما نیومده ؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
----توجه: تمام برداشت ها مربوط به مدل فنلاندی هست ---------

خب من امروز با یک N97 چیزی در حدود 2 ساعت کار کردم و دستم بود....

دید اول: عجب خوشگله ها...جدا زیباست ...ضمنا اندازه مناسبی هم داره...یعنی به راحتی تو جیب جا میشه و خیلی جیب فرندلی ! هست....

دید دوم: کیفیت ساخت بسیار بالا. به عمرم مکانیزم اسلاید این جور ندیدم...واقعا مهندس های نوکیا کولاک کردن...بسیار بسیار اسلاید نرم و روان و با کیفیت بی نظیر....فقط دوست داری هی باز کنی ببندی...مخصوصا موقع بستن انقدر این صفحه نمایش نرم و روان میاد میشینه رو بدنه که واقعا حیف ام اومد تعریف نکنم...نوکیا واقعا شاهکار زده...

واقعا کیفیت ساخت بالاست...خیلی...اسلاید بالایی رو زیری حتی یه کوچولو لق نمیزد...

******البته توجه کنید اونی که دستم بود اصل فنلاند بود....مدل چینی هم در کنارش بود و متاسفانه همچین کیفیتی اصلا نداره...خیلی متاسف شدم از ساخت چین ...حیف هست که چین این مدل رو تولید کنه اسلاید مدل چینی به این روانی نیست یکم هم لقی داره*****

3- خب گوشی رو روشن میکنید و با یه صفحه خارق العاده روبرو میشید..3.5 اینچ لمسی 16 میلیون رنگ...جدا کیفیت خوبی داشت...تو نور مستقیم خورشید تست شد و عالی..عالی...همه چیز قابل خوندن و دیدن و کار باهاش تو نور مستقیم خورشید بدون عیب و ایراد...کلا صفحه بی نظیری داره...حساسیت تاچ اسکرین شاید 2 برابر 5800 باشه..بسیار تاچ حساس و با کیفیت بالا....

4- اسپیکر گوشی متوسط هست..تعارف نداریم...از N95 /N95 8GB خیلی کمتره صداش...ولی کیفیت خیلی خوبی داشت...FM transmitter هم تست کردم..خوبه...کلا اگر دستگاه نزدیک به رادیو باشه صدای خوب و واضح و شفافی داره

5- دوربین همون دوربین N95 8GB رو در نظر بگیرید...کلا دوربین خوبی داره..همون لنز تزار با همون مشخصات و ....

6- تو جعبه کابل TV نیست...

و خب البته با قیمتی که الان دارن میفروشن مدل Made by nokia رو در واقع همون چین رو دارن 950 میدن و 100 درصد این فنلاند باید بالای 1 میلیون باشه تو علاالدین که شک دارم اصلا گیر بیاد...قیمتی که من میتونستم بخرمش خیلی کمتر بود به دلایلی نمیتونم قیمت بدم// ولی خب شما در نظر بگیرید در هر حال این رنج قیمت خیلی قیمت کمی نیست.. نمیدونم به نظرتون میارزه همچین هزینه ای بکنه ادم...

در هر حال باید پول تاپ ترین گوشی 2009 نوکیا رو بده کسی اگر بخواد بخره عوضش خب دست کسی نیست و هر کی ببینه حال میکنه...
در هر حال انقدر گوشی عوض کردم که مثل روز برام روشنه 6 ماه دیگه همین مدل رو میشه 500 خرید و بعد همون موقع یه مدل بالاتر تولید کرده نوکیا...و شما باید ضرری معادل 400-500 بدین فقط چون بهترین مدل نوکیا رو اول کار خریدین...

در حالی که 6 ماه دیگه 100 درصد یه مدل بالاتر همین N97 با یکسری بهبود ها وارد بازار میشه...مثل داستان N95 و بعد N95 8GB...

به هر صورت بحثی نیست کسایی که میخرن خب به جنبه دیگه قضیه نگاه میکنن و اونم این که تا مدت ها گوشی تکی دستشون هست...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
مرسی مازیار
ولی هنوزم جای صبر کردن ( تا موقعی که دست همه بیاد ) داره
خودت وارد تری, 2-3 تکون نسبتا قابل لمس قبل از رسیدن به اون قیمت " همه کس خرید! " میخوره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از لحاظ صحفه نمایش و سیستم عامل در قیاس با 5800 چوریه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مطمئن باشید سامسونگ ِ امنیا پرو ، که ویژگی های مشابه داره خیلی میتونه رقیب خوبی باشه ها

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
قیمتش در کارفور بحرین به 279 دینار حدود 700 تومن رسید !

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
یک از دوستان گفت در علایدین قیمتش 750 شده.

بالا