• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد نوکیا N97 ٠

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
n97 گوشی خوبی هست ولی نه در این قیمت بیاد زیر 550 فکر کنم گوشی بسیار ایده الی باشه...

Last edited by a moderator:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان از " نفهم ", " پست " و غیره استفاده می کنید
وقتی هم پست ها پاک میشه میگید چرا پاک شد
آخر سر هم بده این جریان کیه؟ اونی که پست هارو پاک کرد
پست های مرتبط هم همه منتقل شدند
تذکر دادم, دوستانه این بحث رو میشه در گفتگوی آزاد یا تاپیکی که بالا اومده ادامه داد

Last edited:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
هنوز یک پلیر درست حسابی واسش نیومده (واسه ویرایش 5) که بتونه فایل های تصویری رو درست اجرا کنه، شما صحبت از کارایی می کنید؟

من که هر چی بنویسم پاک میشه. همینقدر بگم که هیچ مشکلی در پخش فایلهای تصویری mp4 نداره. بقیه برنامه هاش هم به روال سابق زود در میاد.

se_se

Registered User
لایک‌ها
0
شما یک نفر میخوای همه رو قانع کنی که اسمارت فون بهتر از پاکت پی سی هست...بهتره این بحث تموم شه و فقط راجع به خود n97 صحبت شه....

این گوشی الان چه رنگ هایی تو بازار داره؟؟؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
من که هر چی بنویسم پاک میشه. همینقدر بگم که هیچ مشکلی در پخش فایلهای تصویری mp4 نداره. بقیه برنامه هاش هم به روال سابق زود در میاد.

شما به من یه برنامه معرفی کن فایل های avi یا divx رو بتونه بالای 25 فریم پخش کنه. (فقط یه برنامه می تونه avi یا divx پخش کنه که زیر 20 فریم میده و کلی هم ساپورتش ضعیفه نسبت به wmp خود wm)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
شما به من یه برنامه معرفی کن فایل های avi یا divx رو بتونه بالای 25 فریم پخش کنه. (فقط یه برنامه می تونه avi یا divx پخش کنه که زیر 20 فریم میده و کلی هم ساپورتش ضعیفه نسبت به wmp خود wm)

برنامه coreplayer در سیمبینهای ورژن قدیمیتر اینکار رو میکنه پس مشکلی از این بابت نیست فقط میمونه که کی برنامه های این ورژن زیاد بشه.
و مهمتر از اون اینکه داری با چه گوشی ای مقایسه میکنی؟! کدام گوشی غیر سیمبینی هست که داوکس بدون تبدیل رو به راحتی پخش کنه!؟؟!

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قيمت به زير 700 رسيد

گوشي شاپ 698

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ایول...گویا تو علاالدین 690 هم دیدن...

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقایون من یک آنالیز تخصصی می خوام واسه مقایسه، چون طی یک یا دو ماه آینده یکی از این 4 تا گوشی که زیر اومده رو می خوام بگیرم، هر کس نکته مثبت و منفی می دونه از اونا بگه لطفا:

1 iPhone 3GS : اول اینکه app store شرکت اپل و نرم افزار هایی که میده واقعا غیر قابل چشم پوشیه!

2 Nokia n97 : اول که ovi همون کار app store رو میکنه اما هنوز خیلی نمیشه روش حساب کرد، ضمنا من از سیمبیان دل خوشی ندارم:D چون قبلا n70 داشتم و سرعت کمش خاطرخ تلخ شده برام

3 htc hero : فقط میشه گفت Android خیلی وسوسه بر انگیزه

4 Palm Pre

لطفا نظرات رو بدون توجه به قیمت بگین

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
N97 رو به کل بی خیال شو..

اول که اومده بود چیز دیگه ای فکر میکردم روش...ولی الان نه...اصلا نخرید...

-----------------------------

بین اون 3 تای دیگه من بیشتر نظرم رو 3GS هست//

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
N97 رو به کل بی خیال شو..

اول که اومده بود چیز دیگه ای فکر میکردم روش...ولی الان نه...اصلا نخرید..
چرا؟؟؟

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
نسبت قیمت به امکانات N97 یکی از گزینه های خوبه اینجا، شما باهاش کار کردید چه مشکلاتی داره به نظرتون؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید اگر گوشی خوب میخواین N86 بخرید....

N97 فقط یه صفحه لمسی بزرگ داره و 32 گیگ مموری داخلی...همین...دیگه الباقی موارد مثل دوربین 5 و cpu و این هاش به این قیمت نمیارزه...اگر زمانی N97 شد 450 تومن بعد میشه به همه توصیه اش کرد....

cpu اش که اصلا حرفی برای گفتن در مقابل امثال Satio/I8910/3GS/Palm Pre و اینها نداره....رم گوشی هم پایینه بعد بوت چیزی حدود 40 مگ خالی که با چند تا برنامه باز کردن به سرعت پر میشه و کلا سرعت گوشی هم پایین هست...

همیشه سعی کنید در خط مقدم امتحان یه دستگاه نباشید...من اون موقع که 900 تومن بود این گوشی میتونستم 700 بخرم ( بگم بیارن برام اصل فنلاند هم بود) و چقدر جلوی خودم رو گرفتم و زرنگی هم کردم که نخریدم و الان هم خیلی خوشحالم...شما هم پولتون رو دور نریزید...

امثال 3GS اگر 1200 هم خریده بشن ارزش دارن چون اولا اپل مثل نوکیا نیست هر 2 هفته یه بار 20 دلار..30 دلار از قیمت گوشی هاش کم کنه...یه قیمتی که میده خیلی دیر به دیر کاهش میده...هنوز که هنوزه ببینید کسایی که مثلا ایفون 3G رو خریدن 1میلیون تومان الان هنوز بعد این همه مدت هنوز قیمت نو گوشی 820 تومنه...ولی اگر N97 رو همون اول میخریدین 900 هزار تومن الان شده 620 تومن...4 ماه دیگه هم میشه 500 تومن...سال دیگه هم میشه 400 تومن...

دوما اصلا ایفون رو با اینها قیاس نکنید که یه دنیای دیگه ای هست...

amir4412

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
HTC Hero چی؟ کسی راجع به اون نظری یا اطلاعاتی داره؟

بالا