یادم رفت بگم قفس خالی(ترجیحا دو طبقه) میخوام
شما فروشنده همسترین؟ کجا میشه انواع همستر با لوازمشو با قیمت مناسب خرید؟الان قفس من رو دیدی ؟
این مناسبه مثل اون اگه بخواین میتونم براتون تهیه کنم البته خودتون باید سر همش کنین تو کارتن میرسته دستتون
و اینکه همسترم شکل و قیافش براتون مهمه یا نه؟
کوچیک میخواید یا بزرگ؟
و کدوم شهرید ؟
شما فروشنده همسترین؟ کجا میشه انواع همستر با لوازمشو با قیمت مناسب خرید؟
نه دوست من
ولی چون حیوانات رو دوست دارم واسه دوستان میگیرم و چون کارم پست هستش واسشون ارسال میکنم برای قفس و... هم یه پت شاپ هست که از دوستانه با قیمت مناسب مستقیم از وارداتش میگیرم و براشون میفرستم
اونوقت ممکنه قفسو پاره کنه بیاد بیرون؟!! یعنی تا این حد؟؟
سلامسلام دوست جونا
من تازه همستر خریدم... خیلی هم اینترنتو زیرو رو کردم تا اطلاعات جمع کنم یوقت خدایی نکرده ندونسته بلایی سرش نیارم
الانم نمیدون اگه چندتا سوال بپرسم کسی اینجا جواب میده یا نه، در هرصورت خیییییییییییییلی ممنون میشم یه دوست گلی
لطف کنه به سوالام جواب بده...فدای دستاش!
اول راجع به غذاش:
من هنوز نمیدونم روزی چقدر بش غذا بدم....میدونم که دو یا سه بار باید باشه اما مقدارشو نمیدونم.
حالا میخوام بدونم اگه یوقت زیاد بش غذا بدیم اونقدری میخوره که بترکه(!) یا انبارشون میکنه؟
بعدم اینکه از بس چیزای مختلفی راجع به نوع غذاهایی که میشه بش داد خوندم که قاطی کردم...
یه جا نوشته آجیل چربه بش ندین...یه جا نوشته عاشق فندوق اند و تخمه هم زیاد میخورن!
میشه بگین حداقل روزی چندتا آجیل میشه بش داد... یا اصلا بادوم و گردو که چرب اند هم خوبه یا نه؟
دوم راجع به ساعات فعالیتش:
همستر من شبا (از 8-9 به بعد) دیگه نمیخوابه یا بهتره بگم طولانی نمیخوابه... باهاش بازی هم میکنم و فعالیتش خوبه
اما برام سوال شده که شبا که ما میخوابیمو تاریک میشه خونه، این بازم بیداره؟؟!
البته نگاش کردم و دیدم که یه گوشه آروم نشسته (بعضی موقع هام خواب) ولی الان میخوام بدونم که وقتی تو اتاقمه و من میخوام از اتاق بیام بیرون باید چراغو روشن بذارم؟؟؟؟
ببخشید میدونم سوالم خنده داره اما واقعا برام سوال شده که تو ساعات فعالیتش باید حتما تو روشنایی باشه یا نه
سوم هم راجع به موهاش و خاروندن خودش:
همسترم مو بلنده... کرمی رنگ هست ولی موهای پشتش متمایل به سفیده، الان موهای پشتش خیلی بلند شده،
اتفاقا خیلی هم ناناز شده ولی خورده چوبا میچسبه بهش... حالا یعنی باید موهاشو کوتاه کنم و اصلا لازمه؟ (اصلا نکنه رشد موهاش بدون توقفه؟؟)
احساس میکنم جدیدا هم خیلی خودشو تمیز میکنه... منم خیلی حساس شدم رو این کارش ، همش میگم نکنه مشکل پوستی پیدا کرده باشه!
مامانم میگه طبیعیه که خودشو خیلی تمیز میکنه... آخه خیلی شدید تمیز میکنه خودشو!
همچین جفت دستشو خیس میکنه و میکشه رو کلش که اصلا واسه چندثانیه اون میمیک صورتش در حد المپیک خنده دار میشه...
امروز اونقدر خودشو تمیز کرد و خاروند که یه لحظه نگاش کردم انگاری یکی دستمال تر بهش مالیده بودن! خیسی رو موهاش پیدا بود قشنگ
حالا طبیعیه این تمیز کردن و خاروندنش؟ آخه جاشم تمیزه...
سوال آخرم:
تو صفحه های قبلتر بعضیا نوشته بودن که حتی قفس فلزی رو هم همسترشون گاز گرفته و اینا...
من فعلا تو آکواریوم گذاشتمش ولی میخواستم قفس مخصوص بخرم... اونوقت ممکنه قفسو پاره کنه بیاد بیرون؟!! یعنی تا این حد؟؟
ببخشید خیلی سوالام طولانی شد... من پیشاپیش ممنونم از کسی که جوابمو بده، چون جای دیگه ای ندارم برم سوالامو بپرسم...بوووووس!
یک سوال فنی از محضر دوستان
همستر نجس هست ؟ آخه من خیلی به این موارد اهمیت میدم ، باید حیون جالبی باشه در نظر داشتم خوکچه هندی بگیرم ولی دوستان فرمودند که چون از خانواده خوگ ها هست ؛ نجس و غسل واجب کُلاً منصرف شدم ، حالا در نظر دارم یک همستر بگیرم ولی اگر نجس باشه که کلاً بیخیالش میشم
حالا اگر دوستانی در این زمینه بتونه کمکی به من بکنه. خیلی ممنون میشم
یا علی.
میتونم تعریف شما از نجس رو بدونم؟!
Sent from my Awesome LG P713
اِ پس اطلاعات اون بابا ناقص بوده
حالا این همستر چی ؟ نجس هست یا نه ؟
رو ندانستت اینقدر تاکید داری؟!
اگه میدونستی که دیگه واویلا بود
Sent from my Awesome LG P713