سلام
نمیدونم این چه تلاشی داره واسه فرار پدر منو در اورده هر چی تو قفس هست جور میکنه که بتونه فرار کنه از لوله بگیر تا ضرف غذا همش باید مواظبش بود دوبار فقط همسرم فقط فرار گرفتتش
یه چیزه دیگه این چرا تو دست نمیاد همش فرار میکنه؟
بعد من وقتی قلقلکش میدم بر میگرده به پشت خودشو تکون میده یعنی بدش میاد؟؟؟
با چرخ و فلکشم اصلا کاری نداره فقط از تو لوله دستمال توالت میره اینور اونور
واسه فرار همیشه مثل ماهی لجن خوار چسبیده به شیشه لی لی هم میکنه :دی
امین جان ممنون ولی انگار نه انگار این نفهم تر از این داستاناس
ناخونامو گاز میگیره ها با دستم بازی میکنه ولی همین که میام بگیرمش دنباب بازی شروع میشه مثل موشک میدوه
بله قطعا خوب میشن همشون , مثلا دیگه سه سال بگذره دیگه پیر میشه نمیتونه راه بره بعدش خووووووووووب عادتی میشه :دیببخشید من پابرهنه میپرم وسط بحثتون
ولی باید بگم که دقیقا رفتار همشون به همین شکلیه که شما میفرمایید ،(کلا خیلی بی شخصیتا) حرص آدمو در میارن ، غذا رو خوب از دست آدم کش میرن ، اما اصلا بهت محل نمیدن همش میخوان بپیچوننت و در برن (آدم یاد این دختر و پسرای جوون میفته:blush ، زیاد نباید انتظار داشت.
این همستری که ما الان داریم هم به همین شکله.
الان با اینکه حدودا یک ماه مهمون ماست اصلا به ما عادت نداره رفتارش همراه با ترس زیاده از هر حرکت ما میترسه...:wacko:
فکر میکنم یکم باید حوصله کرد شاید در بلند مدت با یک کار روانشناسی عمیق بشه اینا رو سر راه آورد.
همستر رو اگر در هنگام خواب بهش دست بزنی , همچین گازت میگیره که تا مغزت درد میگیره :دیدوستان توجه داشته باشید که نر ها کلا به این شکل هستن زیاد راحت نیستن عادت نمیکنن به ادم ولی ماده به این شکل نیست خیلی راحت هم توی دست خوابش میبره !! یا موقعی که خوابه میتونی به ارومی تو دستت بزاری بیدار نمیشه ولی نر اینجوری نیست سریعا واکنش نشون میده
سلام
این به در یخچال خونه شرطی شده در رو که وا میکنی مثل سگ میاد رو دوتا پاش وا میسته نیکات میکنه یه چی بهش بدی بخوره
از کنارش رد میشه دنبال خوراکی میگرده
اون روز بهش سویا دادم انقدر تند تند خورد گفتم الان خفه میشه لپش شده بود اندازه گردو
ولی کلا کارای خنده دار زیاد میکنه
تنها بدیش نفهم بودنشه
http://www.hamster-iran.ir/15431/10219
همستر رو اگر در هنگام خواب بهش دست بزنی , همچین گازت میگیره که تا مغزت درد میگیره :دی
.
سلام
دوستان لطفا کمک کنید...
موقعی که این همستر رو گرفتم ، فروشنده این اسپری رو هم داد گفت که میتونید روی خود همستر هم اسپری کنید
HTML:http://www.hamster-iran.ir/15431/10219
منم این کار رو کردم ، حالا میبینم که تنفسش به شدت به صدا افتاده و خس خس شدید میکنه چی کار باید بکنم ؟ نمیره؟
احتمالا همستر شما هم نر بوده که واکنش نشون داده وگرنه ماده رو میتونید هنگام خوابش به ارومی بزارید تو دستتون
احتمالا راست گرفتی تو دهنش !!
به نظر من این چیزا اصلا نیاز نیست !! این زبون بسته ها خودشون خیلی تمیز هستن غذا یه طرف جیش و پی پی یه طرف استراحت هم یه طرف :happy:
سلام
چقدر اینجا سوت و کور شده چند ماهه کسی پستی نزده
این همستر ما هم داره به زندگی خودش ادامه میده ، موهاش کمی بلند شده ، تا حدی که مجبور شدم موهای اطرف دمش رو کوتا کنم چون اینقد شده بود که همش بهش خاک اره میچسبید
هرچه تلاش کردیم با ما رفیق نشده و به شدت ترسو هست حتی به صدای اتسه کردن و جاروبرقی و بسته شدن درها در فاصله چندین متری واکنش نشون میده.
احساس میکنم به تنهایی بیشتر علاقه داره و تلاش ما برای ورود به حیطه خصوصیش غیر از اینکه اعصابش رو به هم بریزه و باعث بشه تا عسل العملهای شدید از خودش نشون بده چیز دیگه ای نداره:happy:
توی بررسی رفتارش به نظرم میاد ترس (زیاد) از جمله صفاتی که از پدر و مادرش به ارث برده احتمالا اونا هم در شرایط ترس بودن یا اینکه بعد از تولدش در شرایط ترس بوده چون راه رفتنش هم همیشه به حالتی خاصیه که ظاهرا در هنگام ترس به این جانور دست میده (شکم کاملا به سطح میچسبه و پشتش رو بالا میبره و بدنش رو به حالت کشیده روی سطح پهن میکنه و با دقت و وسواس زیاد راه میره).
اینا رو فهمیدم چون همستر قبلی که داشتیم به این شکل نبود و خیلی شجاع و قوی بود
خلاصه اینکه فکر میکنم اگه بزاریم زندگی عادیش رو بکنه بهتر باشه...
ولی ماله من اینتوری نیست قشنگ میزاره دست بگیریش
بازی میکنه باهات دستتو گاز میگیره وقت بازی کلا خیلی باحال شده