عالیه. ولی اون پوشالها رو حتما الک کن خاک نداشته باشه، اگر هم بشوریشون و بذاری خشک بشن توی آفتاب که چه بهتر. چون برای من از همین عفونت از پوشالها و پنبه مردن.
خوبه پس؟جدا باید الکش کنم؟آخه چطوری.در چه حدی کافیه؟عالیه. ولی اون پوشالها رو حتما الک کن خاک نداشته باشه، اگر هم بشوریشون و بذاری خشک بشن توی آفتاب که چه بهتر. چون برای من از همین عفونت از پوشالها و پنبه مردن.
ممنون.آره.بزرگ ساختم که یه حالی ببره.دی..جالب شده ... مبارک ه صاحبش
ماده هست خودش رضایت نمیده.دی...از خودش هم عکس میذاشتی :دی
آهان.والا من بهش تخمک آفتابگردانوجعفری.پسته.گردو .بهش میدم.سعی میکنم متنوع کار کنم.لول خیلی قشنگه تقریبا شبیه به همستر مادهه منه. راستی غذای اصلی که من میدادم دونه پارس مرغ مینا بود با تخمه و بادوم زمینی و کاهو. تخمه و بادوم زمینی زیاد نده چون روغنی هستن. گاهی اوقات هم سیب (بدون هسته - خیلی مهمه، چون شنیدم هسته ش براشون مضرره)، هویج..
من چند جا دیدم که توصیه شده روزنامه استفاده نشه.تجربه ثابت کرده روزنامه خیلی بهتر از پوشاله
هم به راحتی تعویض میشه و هم در دسترسه
توی فکر خرید چرخ فلک هستم.این تجربه ای کسیه که یه همستر تپل رو 6-7 ماه سرحال نیگش داشته
روزنامه خیلی بهتر از اون پوشالاس، حتی رویه روزنامه راحتر میتونن شلوغ کنن
راستی یادم رفت بهش آب نده ولی بجاش سر صب براش تویه در مربا شیر بریز بزار بخوره خیلی واسش خوبه (مخصوصا برای دندوناش)
هویج و کاهو و خیار فراموش نشه
به جایه اون لوله پلیکا یه چرخ و فلک براش بگیر، اینا عاشق دویدن تو شب هستن
اگه نتونن بدوون یواش یواش کسل و کسل تر میشن یا بهتر بگم مریض تر میشن
یه ظرف کوچیک رو هم براش در نظر بگیر به عنوان جایه خواب
بدنش رو هم هر دو هفته با شامپو بچه بشور ، اینطوری هم خوشبو تر میشه و هم کمتر مریض میشه
راستی آکواریومش رو هم نزدیکه بخاری بزار، اینا خیلی حساسند و زود سرما میخورن