اره فكر كنم ماسه باشه حالا عكس ميزارم ميبيني
اين خاكه جعبه خارجي داشت واسه هنده
اين خاكه جعبه خارجي داشت واسه هنده
در مورد مشکلش اگر ادسه میکنه و عوض کردی دیگه نکرد مشکل خاصی نیست ولی اگر میبینی آبریزش چشم هم داره (چشمهاش خیسه) ممکنه سرما خورده باشه. سعی کن پوشال یا هر چیزی میگذاری اولا بی بو باشه دوما بشوری. اگر دستمال میگذاری که هیچ.
در ضمن همین دستمال هم گرده داره و باید زود به زود عوض کرد. من خودم هیچ بستر مناسبی پیدا نکردم براشون. برای اینکه از عفونت مردن هم نمیتونم این پوشال رو توصیه کنم ولی معمولا همه جا گفت پوشال بریزید. یه عده هم میگن خاک گربه بریزید که اونم شنیدم مشکل زاست. خلاصه این بستر سازیشون خیلی مشکله چون توی ایران چیز درست و حسابی براش نیست. هرچی هم فروشنده بعنوان بستر میده همش کشکه!
/
مهمتر از همه:
1. جاش باید همیشه گرم باشه.
2. اصلا رطوبت نداشته باشه. چون توی آکواریوم هست باید مواظب باشی رطوبت نگیره چون قارچ میزنه. سعی کن آکواریوم را چندمدت یکبار با یک چیزی ضد عفونی کنی و بعدش قشنگ خشکش کنی.
/
منتها اگر سرما خورده باشه درمانش کار من نیست. یکسری آنتی بیوتیکهایی هست که بهشون تزریق میکنن در موارد حاد. اسمش رو نمیدونم، منتها کلا سرما خوردگی توشون کشنده هست. در ضمن آنتی بیوتیکهای معمولی هم کشنده هست.
/
در مورد دست گرفتنشون هم دو راه داره. اگر زیاد شیطنت میکنه از بالای گردنش بگیر، با دوتا انگشت. چون اون قسمت پوستش کش میاد. درست مثل این گربه ها که بچه هاشون رو میگیرن. ولی معمولا وقتی به بوی دستت عادت کنن راحت میتونی بگیری. به این صورت که با یه دست زیرش رو بگیر و یه دستت هم بگذار روی سرش که نپره. ارتفاع بلند هم که میبریش حتما محکمتر بگیرش چون اینا ارتفاع حالیشون نیست و یهو میپرن و یکجاییشون آسیب میبینه. مثلا ماده من یکبار پرید و بچه هاش افتادن :/ یکبارم نره پرید و داشت کله ش میشکست! خلاصه ازشون نترس، به ندرت گاز میگیرن و اگر بگیرن هم خیلی آروم میگیرن و آسیب نمیرسونه مگر اینکه ببین داره بهشون آسیب میرسه که ممکنه محکمتر گاز بگیرن. ولی در کل گاز گرفتنشون بیشتر قل قلک میاره تا آسیب لوول
اين ارزونترينش بود من خريدم
منم از گازشون ميترسم )
منظورم از ادسه همون عطسه بود
جفتش یکیه .دی...
امیدواریم که طوریش نشه.چون خیلی بامزه هست.خیلی حال میکنم باحاش.بقیه افراد خونه هم خیلی دوستش دارن.
در مورد آکواریوم که آره.مرتب تمیزش میکنم.
پس تا این حد عادت میکنه که از سر و کول بالا بره؟ایول.
از خوکچه هندی!!سلام
کسی از دوستان میدونه نژاد همستر به چه حیوانی بر میگرده ؟
میگند از موش و سنجاب بوجود اومده !؟
من میخوام بخرم دوست دخترم نمیذاره/ میگه یا من یا این
من میخوام بخرم دوست دخترم نمیذاره/ میگه یا من یا این
خودمم کم کم دارم به همین نتیجه میرسممن جاي تو بودم همستر را انتخاب مي كردم !
فكر كنم نر باشه كه تنبله درسته؟