• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد یاهو مسنجر Yahoo Messenger ا

red.avalanche

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان یه مساله ای برام پیش اومده که خیلی برام حیاتی شده. قدیما من از آرشیو مسیج هام backup میگرفتم در حقیقت فایل های اونا رو کپی میگرفتم. حالا اصلا اون id های قدیمی رو از دست دادم. من موندم و یه سری فایل که با هیچ برنامه ای نمیتونم ببینمشون. اینقدرم من از اون مسیج چتهام خاطره دارم که نگو. حالا چکار کنم مشاور عزیز؟!!!:lol:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان یه مساله ای برام پیش اومده که خیلی برام حیاتی شده. قدیما من از آرشیو مسیج هام backup میگرفتم در حقیقت فایل های اونا رو کپی میگرفتم. حالا اصلا اون id های قدیمی رو از دست دادم. من موندم و یه سری فایل که با هیچ برنامه ای نمیتونم ببینمشون. اینقدرم من از اون مسیج چتهام خاطره دارم که نگو. حالا چکار کنم مشاور عزیز؟!!!:lol:
Yahoo Message Archive Decoder

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
مرسی از راهنماییت.
دوست عزیز من گشتم چند تا لینک پیدا کردم. خودت برنامه خاصی مد نظرت نیست؟
خوب همين برنامه بود که معرفی کردم ديگه ! بقيشون گاهی تروژان دارن.

mrp6234

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . بخاطر مبتدي بودن اولين آي دي كه ساختم يعني برام ساختن رو پسوردش يادم رفته ،‌ از طرفي تمام آي دي هاي دوستان هم رو تو همون اي دي اد كرده بودم . مشخصاتي رو هم كه تو ساختن آي دي اون دوست شفيق بنده الكي پركرده بود ندارم . چه جوري ميشه پسوردمو پيدا كنم . توي رجيستري ويندوزم هم نتونستم پيداش كنم . اگه استادي وارده . يه راهنمائي بكنه ، ثواب داره بخدا . لطفا درصورت امكان به [email protected] ميل بزنيد . حاضرم هرجوري شده جبران كنم .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام . بخاطر مبتدي بودن اولين آي دي كه ساختم يعني برام ساختن رو پسوردش يادم رفته ،‌ از طرفي تمام آي دي هاي دوستان هم رو تو همون اي دي اد كرده بودم . مشخصاتي رو هم كه تو ساختن آي دي اون دوست شفيق بنده الكي پركرده بود ندارم . چه جوري ميشه پسوردمو پيدا كنم . توي رجيستري ويندوزم هم نتونستم پيداش كنم . اگه استادي وارده . يه راهنمائي بكنه ، ثواب داره بخدا . لطفا درصورت امكان به [email protected] ميل بزنيد . حاضرم هرجوري شده جبران كنم .
اگه windows رو عوض نکرده باشی برنامه هايی هست که ميگرده و پيدا ميکنه پسووردو. ولی اگه عوض کردی windows رو ديگه هيچ راهی نداره ! مگه اينکه اون چرت و پرتهای الکی که دوستت وارد کرده رو يادت بياد.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
لینک دانلود مستقیم ندارید؟
برای نصب offline.
من میخواستم بیرون دانلود کنم ببرم خونه.
ولی روی xp دانلود نمیکنه.
متأسفانه پيدا نکردم. البته اين نسخه بتا هست و بعضی آپشنها رو هم نداره.

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

دوستان لطفا راهنمایی . . .:rolleyes:

مدتیست نمی توانم از ساعت 2 بامداد الی 8 صبح با مسنجر خودم اصلا رابطه برقرار کنم و مدام پیغام خطای یوزرنیم و پسورد می دهد . . . ولی از این ساعت به بعد چنین مشکلی ندارم . . .

لطفا کمک . . . :happy:

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

دوستان لطفا راهنمایی . . .:rolleyes:

مدتیست نمی توانم از ساعت 2 بامداد الی 8 صبح با مسنجر خودم اصلا رابطه برقرار کنم و مدام پیغام خطای یوزرنیم و پسورد می دهد . . . ولی از این ساعت به بعد چنین مشکلی ندارم . . .

لطفا کمک . . . :happy:
اگه فيلترشکنی که IP و Port تغيير بده اجرا نکردی، مشکل ميتونه از ضعيف بودن ارتباط اينترنتی باشه.

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
اگه فيلترشکنی که IP و Port تغيير بده اجرا نکردی، مشکل ميتونه از ضعيف بودن ارتباط اينترنتی باشه.

سلام

از توجه شما بسیار ممنون و متشکرم . . . بله حق با شماست . . . سرعت اینترنت مشکل داشته و به احتمال زیاد از همین می باشد , فیل تر شکن هم ندارم که امتحان کنم ( متاسفانه ) . . .

ممنون .:happy:

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام

چیکار کنم که اسم و فامیل ادم هنگام چت

با یک نفر نوشته نشه ؟

با تشکر

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
از تو Contact Details خودت پاک کن يا عوض کن. از منو messenger در برنامه ياهو مسنجر.

عوض که می تونم بکنم نمی خوام بیفته

اخه اسم رو هم پاک می کنم قبول نمی کنه می گه باید

اسم بدی ... کسی راه حل بهتری نداره ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
عوض که می تونم بکنم نمی خوام بیفته

اخه اسم رو هم پاک می کنم قبول نمی کنه می گه باید

اسم بدی ... کسی راه حل بهتری نداره ؟
ليست اون طرف که دست تو نيست که بتونی تعيين کنی اسم نشون بده يا ID. شما به جای اسمت ID خودتو بنويس که هر کدوم اومد يکی باشه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اقا من یه سوال عهد بوقی دارم ( صواط موات نداریم دیگه دوصطان ببخشن )

من اگه بخام بفهمم یک نفر انلاین هست یا نیست چند راه وجود داره ( به صورتی که طرف نفهمه )

یعنی ممکنه یکی ساین این باشه اما خودش رو برای من اف کرده باشه چه راهی وجود داره برای فهمیدن این قضیه
من قبلا اسم یه سایت رو شنیدم که اسم ای دی طرف رو می زدی نشون میداد ان هست یا نیست . متشکر

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
اقا من یه سوال عهد بوقی دارم ( صواط موات نداریم دیگه دوصطان ببخشن )

من اگه بخام بفهمم یک نفر انلاین هست یا نیست چند راه وجود داره ( به صورتی که طرف نفهمه )

یعنی ممکنه یکی ساین این باشه اما خودش رو برای من اف کرده باشه چه راهی وجود داره برای فهمیدن این قضیه
من قبلا اسم یه سایت رو شنیدم که اسم ای دی طرف رو می زدی نشون میداد ان هست یا نیست . متشکر
www.invisible.ir
البته اگه هنوز کار کنه.

بالا