ويروس نميشناسه، hackTools ميشناسه !
Yahoo Message Archive Decoderدوستان یه مساله ای برام پیش اومده که خیلی برام حیاتی شده. قدیما من از آرشیو مسیج هام backup میگرفتم در حقیقت فایل های اونا رو کپی میگرفتم. حالا اصلا اون id های قدیمی رو از دست دادم. من موندم و یه سری فایل که با هیچ برنامه ای نمیتونم ببینمشون. اینقدرم من از اون مسیج چتهام خاطره دارم که نگو. حالا چکار کنم مشاور عزیز؟!!!:lol:
Yahoo Message Archive Decoder
خوب همين برنامه بود که معرفی کردم ديگه ! بقيشون گاهی تروژان دارن.مرسی از راهنماییت.
دوست عزیز من گشتم چند تا لینک پیدا کردم. خودت برنامه خاصی مد نظرت نیست؟
اگه windows رو عوض نکرده باشی برنامه هايی هست که ميگرده و پيدا ميکنه پسووردو. ولی اگه عوض کردی windows رو ديگه هيچ راهی نداره ! مگه اينکه اون چرت و پرتهای الکی که دوستت وارد کرده رو يادت بياد.سلام . بخاطر مبتدي بودن اولين آي دي كه ساختم يعني برام ساختن رو پسوردش يادم رفته ، از طرفي تمام آي دي هاي دوستان هم رو تو همون اي دي اد كرده بودم . مشخصاتي رو هم كه تو ساختن آي دي اون دوست شفيق بنده الكي پركرده بود ندارم . چه جوري ميشه پسوردمو پيدا كنم . توي رجيستري ويندوزم هم نتونستم پيداش كنم . اگه استادي وارده . يه راهنمائي بكنه ، ثواب داره بخدا . لطفا درصورت امكان به [email protected] ميل بزنيد . حاضرم هرجوري شده جبران كنم .
متأسفانه پيدا نکردم. البته اين نسخه بتا هست و بعضی آپشنها رو هم نداره.لینک دانلود مستقیم ندارید؟
برای نصب offline.
من میخواستم بیرون دانلود کنم ببرم خونه.
ولی روی xp دانلود نمیکنه.
اگه فيلترشکنی که IP و Port تغيير بده اجرا نکردی، مشکل ميتونه از ضعيف بودن ارتباط اينترنتی باشه.سلام
دوستان لطفا راهنمایی . . .
مدتیست نمی توانم از ساعت 2 بامداد الی 8 صبح با مسنجر خودم اصلا رابطه برقرار کنم و مدام پیغام خطای یوزرنیم و پسورد می دهد . . . ولی از این ساعت به بعد چنین مشکلی ندارم . . .
لطفا کمک . . . :happy:
اگه فيلترشکنی که IP و Port تغيير بده اجرا نکردی، مشکل ميتونه از ضعيف بودن ارتباط اينترنتی باشه.
از تو Contact Details خودت پاک کن يا عوض کن. از منو messenger در برنامه ياهو مسنجر.با سلام
چیکار کنم که اسم و فامیل ادم هنگام چت
با یک نفر نوشته نشه ؟
با تشکر
از تو Contact Details خودت پاک کن يا عوض کن. از منو messenger در برنامه ياهو مسنجر.
ليست اون طرف که دست تو نيست که بتونی تعيين کنی اسم نشون بده يا ID. شما به جای اسمت ID خودتو بنويس که هر کدوم اومد يکی باشه.عوض که می تونم بکنم نمی خوام بیفته
اخه اسم رو هم پاک می کنم قبول نمی کنه می گه باید
اسم بدی ... کسی راه حل بهتری نداره ؟
www.invisible.irاقا من یه سوال عهد بوقی دارم ( صواط موات نداریم دیگه دوصطان ببخشن )
من اگه بخام بفهمم یک نفر انلاین هست یا نیست چند راه وجود داره ( به صورتی که طرف نفهمه )
یعنی ممکنه یکی ساین این باشه اما خودش رو برای من اف کرده باشه چه راهی وجود داره برای فهمیدن این قضیه
من قبلا اسم یه سایت رو شنیدم که اسم ای دی طرف رو می زدی نشون میداد ان هست یا نیست . متشکر
اقا این جواب نمی ده . error on page میده . می نویسم ای دی رو ولی please wait ش خیلی طول میکشه . سایت دیگه ای نیست؟www.invisible.ir
البته اگه هنوز کار کنه.