اقا ممنون . این یکی جواب داد .این هم هست XEEBER
من يه راه بيشتر بلد نيستم، اگه شما از برنامه اي مثل Trillian pro استفاده کنين و هميشه هم online باشين اين برنامه log کسانی که online ميشن رو ثبت ميکنه، ولی نه invisible ها رو.باز این میل به فضولی من گل کرد....
نمیدونم این یه سوال اصلا جواب داره یا نه ولی من میپرسم...
من میخام بدونم هیچ راهی وجود نداره که از last activity یه کاربر با خبر بشم.....یعنی بفهمم آخرین بار طرف چه زمانی یاهو مسنجرشو بالا اورد....
بازهم متشکر....
امین جان بسیار متشکر...من يه راه بيشتر بلد نيستم، اگه شما از برنامه اي مثل Trillian pro استفاده کنين و هميشه هم online باشين اين برنامه log کسانی که online ميشن رو ثبت ميکنه، ولی نه invisible ها رو.
سلام
من یه بر نامه میخوام که بشه : در یاهو مسنجر "وب کم" بدون اجازه دید
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم
قديما داشتيم. تازگی نديدم ديگه.
سهیل جون ، اگه انقدر مهمه چرا توی فوروم های خارجی مطرح نمی کنی ؟ ... می خوای من بپرسم ؟ ...بعد از گذشت تقریبا 3 سال از عمر تاپیک هنوز کسی راه حلی برای اولین پست این تاپیک پیدا نکرده؟
آقا چطور میتونیم توی یاهو مسنجر کسانی که ما رو توی لیستشون add کردن کاری کنیم که از لیست اونا حذف بشیم؟
ممنون میشم زحمتشو بکشی.سهیل جون ، اگه انقدر مهمه چرا توی فوروم های خارجی مطرح نمی کنی ؟ ... می خوای من بپرسم ؟ ...
آره ، اون روزا هم مشکل دقیقا سر ویروسی بودن فایل بود که خب با این وضع حتی اگر جواب هم بده آیدیم رو به خطر نمیندازم.میگم اون روز ( روزهایی ) که این پست رو زدی برنامه Delete That Lamer جواب میداد به راحتی
حالا هم تست کن ببین شاید همچنان کار بکنه, اطلاعی از آلوده بودن فایل ندارم, به هر حال " این " هست
-
add pak kon.exe رو هم سرچ کنی به نتیجه میرسی
البته ویروسی هستورژن اون ور آبی ش قدیم پاکیزه بود
چشم ... اقدام می کنم .. فقط یه چیزی رو نفهمیدم ... منظورت از قانونی چیه ؟ ... من فکر می کردم منظورت همین نرم افزارهایی هستش که قضیه رو زیرآبی (!) حل می کنن ...ممنون میشم زحمتشو بکشی.
یعنی اینکه مثلا روشی باشه که خود یاهو معرفی کرده باشه و از قابلیت های پنهان یاهو مسنجر باشه! یا نهایتا نرم افزاری که این کارو انجام بده ولی بعنوان ویروس شناخته نشه!چشم ... اقدام می کنم .. فقط یه چیزی رو نفهمیدم ... منظورت از قانونی چیه ؟ ... من فکر می کردم منظورت همین نرم افزارهایی هستش که قضیه رو زیرآبی (!) حل می کنن ...
یعنی اینکه مثلا روشی باشه که خود یاهو معرفی کرده باشه و از قابلیت های پنهان یاهو مسنجر باشه! یا نهایتا نرم افزاری که این کارو انجام بده ولی بعنوان ویروس شناخته نشه!