ipod remix
کاربر تازه وارد
سلام
کسی مادربورد ipod photo سراغ نداره اگه داره بگه
حتما یدونه می خوام
فعلا خداحافظ
حتما یدونه می خوام
فعلا خداحافظ
مادربرد ipod ؟؟به نقل از ipod remix :سلام
حتما یدونه می خوام
فعلا خداحافظ
مشکل چیه؟ کار نمیکنه و وقتی وصل میکنید به کامپیوتر شناسایی نمیشه؟ Disk Mode رو امتحان کردید؟به نقل از ipod remix :من نمی دونم از کجاش چون تو ایران کسی به علت پیچیدگی قطعاتش نمی تونه تشخیص بده از چیشه ولی به یه متخصص نشون دادم گفت از مادربوردش حالا من بقیه قطعاتم سالمه به جز مادربوردم نمی دونم چی کار کنم
خرابش رو کسی می خره
واقعا؟ پس بقیه فروشندهها از شما میخرن؟!!به نقل از ipodiran :شرکت همراه پردازان جهان با نام تجاری iPod iran
تنها وارد کننده محصولات iPod در ایران می باشد .
اولا که جای تبلیغ در بخش بازارچه است. دوما فکر نمیکنید کپی کردن سایت اپل بیشتر به اعتبارتون صدمه میزنه؟ یه سایت تر و تمیز با قیمت و... بدون تلاش برای ایجاد سو تفاهم به نظرم خیلی مفیدتره.به نقل از ipodiran :شرکت همراه پردازان جهان ارائه کننده انواع محصولات اپل در ایران
در صورت نیاز به اطلاعات و ... به آدرس www.appleiran.com
مراجه کنید
به کامپیوتر هم که متصل میکنید هیچ واکنشی نشون نمیده؟ البته مشکلی که من حدس میزدم این بود که روشن بشه اما دکمهها عمل نکنن که ظاهرا اشتباه کردم.به نقل از ipod remix :سلام
irgamer جان اصلا روشن نمی شه .
به نقل از irgamer :اینم از مطلبی که میگفتم:
http://irmug.org/portal/modules.php...e=article&sid=270&mode=thread&order=0&thold=0
-----------------------------------------
به کامپیوتر هم که متصل میکنید هیچ واکنشی نشون نمیده؟ البته مشکلی که من حدس میزدم این بود که روشن بشه اما دکمهها عمل نکنن که ظاهرا اشتباه کردم.
موفق باشید
به نقل از imigrant :سلام sony style جان
من دلم میخواد ipod بخرم اما دقیقا" فرق nano photo video و امکاناتشونو نمیدونم. حجم 30G میخوام و قیمت حدود 270 یا 280 هزار تومن.اگه یه view کلی و کامل راجع به ipod بهم بدی خیلی خیلی ممنون میشم.
به نقل از SonyStyle :علیک سلام!
شما اگه 30GB میخوای، یا باید ipod Photo بگیری، یا iPod Video !
فرقشون اینه که Video جدید تره، از اسمش معلومه که Video پخش میکنه! باریکتره و صفحه بزرگتری داره!
ولی در عوض photo وضع باتریش بهتره و ارزونتره!
ببین بنظر شخصی من عملا نمیشه روی Video بودن ipod Video زیاد حساب کرد.. برای فیلم دیدن نیست!!بقول Steve jobs، اینکه ipod video میتونه Video هم پخش کنه، به این معنی نیست که یه PVP بحساب میاد!Video یه چیزیه که بعنوان Bonus توش گذاشته شده... میگیری چی میگم؟
ولی من خودم در کل Video رو ترجیح میدم!photo خیلی کلفته! دوس ندارم من!
قیمت photo 30GB رو ندارم...ولی حدود 240 باید باشه... Video هم حدود 300 !!
nano هم که کلا هیچی! آخرش میشه 4GB !! با قیمتی حول و حوش 240 تومن![/QU
مرسی باورم نمیشد اینقدر زود جواب بگیرم.یه سوال دیگه :من نمیدونم لوازم جانبیش چیا هست اصلا"چه مارکی بخرم (?apple) از کجا بخرم (پایتخت؟)
ببین من تا چند وقت دیگه اگر کارم درست شه میرم کانادا و میخوام یه چیزی بگیرم که اونجا دستمو بگیره یعنی الان هرچی بگیرم دیگه همونه چون دیگه مخارج زندگی میره بالا و...
راستی با video میشه عکس هم دید؟اونوقت این 30g جقدرش واسه موزیکه چقدش واسه video ؟
نهایتا" یه ipod خوب بهم پیشنهاد کنی ممنون میشم !
به نقل از imigrant :خب اینجا سوال پرسیدی که جواب بگیری دیگه!!به نقل از SonyStyle :علیک سلام!
شما اگه 30GB میخوای، یا باید ipod Photo بگیری، یا iPod Video !
فرقشون اینه که Video جدید تره، از اسمش معلومه که Video پخش میکنه! باریکتره و صفحه بزرگتری داره!
ولی در عوض photo وضع باتریش بهتره و ارزونتره!
ببین بنظر شخصی من عملا نمیشه روی Video بودن ipod Video زیاد حساب کرد.. برای فیلم دیدن نیست!!بقول Steve jobs، اینکه ipod video میتونه Video هم پخش کنه، به این معنی نیست که یه PVP بحساب میاد!Video یه چیزیه که بعنوان Bonus توش گذاشته شده... میگیری چی میگم؟
ولی من خودم در کل Video رو ترجیح میدم!photo خیلی کلفته! دوس ندارم من!
قیمت photo 30GB رو ندارم...ولی حدود 240 باید باشه... Video هم حدود 300 !!
nano هم که کلا هیچی! آخرش میشه 4GB !! با قیمتی حول و حوش 240 تومن![/QU
مرسی باورم نمیشد اینقدر زود جواب بگیرم.یه سوال دیگه :من نمیدونم لوازم جانبیش چیا هست اصلا"چه مارکی بخرم (?apple) از کجا بخرم (پایتخت؟)
ببین من تا چند وقت دیگه اگر کارم درست شه میرم کانادا و میخوام یه چیزی بگیرم که اونجا دستمو بگیره یعنی الان هرچی بگیرم دیگه همونه چون دیگه مخارج زندگی میره بالا و...
راستی با video میشه عکس هم دید؟اونوقت این 30g جقدرش واسه موزیکه چقدش واسه video ؟
نهایتا" یه ipod خوب بهم پیشنهاد کنی ممنون میشم !
لوازم جانبی بگو چی میخوای تا بگم اصلا هست یا نه! و اینکه کجا بگیری...
همین ipod Video رو بگیری خیلی خوبه! فقط امیدوارم مثل من دیوونه نباشی که تا نسل بعدی اومد، از این زده بشی و هوس اون جدبده رو بکنی!!
با Video عکس هم میشه دید... یعنی چی چقدرش مال موزیکه؟مثل این میمونه که بگی هارد کامپیوترم چقدرش برای موزیکه!!!خب هارده دیگه... هر کاری میخوای باهاش میکنی...
نهایتا هم iPod Video ! بچه خیلی خوفی بود!منو که اذیت نکرد!!
خیلی ممنون از لطف شمابه نقل از ipod remix :
سلام دوست عزیز
ممنون از مقاله ات
خیلی جامع و کامل بود
امیدوارم همیشه موفق باشی
به نقل از imigrant :به نقل از SonyStyle :از کجا بخرم (پایتخت؟)
سلام
دوست عزیز جدیدا ipod های nano و video رو تو یک از مغازها ی بر خیابون جمهوری آوردن که می تونی از اونجا بخری فکر کنم یک کم قیمتش از پاساژ پایتخت اروزنتر باشه . آدرس دقیق ندارم ولی می دونم طرف راست پاساژ اعلا الدین هست .
امیدوارم موفق باشی
فعلا خداحافظ
به نقل از SonyStyle :به نقل از imigrant :خب اینجا سوال پرسیدی که جواب بگیری دیگه!!
لوازم جانبی بگو چی میخوای تا بگم اصلا هست یا نه! و اینکه کجا بگیری...
همین ipod Video رو بگیری خیلی خوبه! فقط امیدوارم مثل من دیوونه نباشی که تا نسل بعدی اومد، از این زده بشی و هوس اون جدبده رو بکنی!!
با Video عکس هم میشه دید... یعنی چی چقدرش مال موزیکه؟مثل این میمونه که بگی هارد کامپیوترم چقدرش برای موزیکه!!!خب هارده دیگه... هر کاری میخوای باهاش میکنی...
نهایتا هم iPod Video ! بچه خیلی خوفی بود!منو که اذیت نکرد!!
مرسی. همین آخر هفته میرم پایتخت video میگیرم.از کدوم مغازه بگیرم؟چه چیزای دیگه ای جانبی بهتره بگیرم که تو pack ای که میخرم نیست؟
به نقل از imigrant :والا من که نمیدونم کاربردت چیه! ولی تو جعبه اش رسما هیچی نیست! یه کابل USB و یه Earphone !به نقل از SonyStyle :مرسی. همین آخر هفته میرم پایتخت video میگیرم.از کدوم مغازه بگیرم؟چه چیزای دیگه ای جانبی بهتره بگیرم که تو pack ای که میخرم نیست؟
Earphone که به لعنت خدا هم نمی ارزه! اصلا کیفیت نداره و اصلا راحت نیست!
USB Cable هم که هم برای انتقال اطلاعاته، هم برای شارژ! یعنی شارژ برقی نداره تو جعبه اش!
اگه شارژ اریجینال بخوای، باید 70 چوق پیاده شی!!! اگه نه، با 5 تومن میتونی یه شارژ معمولی بخری که تا 70% کار اصلش رو میکنه!
پیشنهاد من یه Headphone خوب از نوع (fontopia (in-ear هستش...مثلا Sony خیلی خوبه که البته اصلا تهران گیر نمیاد!ولی چیزایی مثل panasonic یا Griffin که تو تهران موجودن، چیزای بدی نیستن...
خودش رو هم میتونی هم از فروشگاه دیجیتال (طبقه همکف) و یا استریو کنج (بیرون پاساژ) بخری...ببین کدوم ارزونتز میدن دیگه... گارانتی دار هم نخر! هیچ فرقی نداره با بدون گارانتی! همون گارانتی international داشته باشه کافیه!
از الان مبارکت باشه!