• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد mp3 player ipod

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pooyahacker :
سلام
شمایی که آی پاد داری یه سوال دارم .
شما 30 هزار تومن دادی واسه گارانتی ؟!؟ :eek:
یا نه گارانتی زیاد مهم نیست ؟ :blink:

سلام

دوست عزیز اگه گارانتی هم توی ایران وجود داشته باشه گارانتی بین المللی هستش و باید حتما به نمایندگی آیپاد در خارج از ایران ببری و فکر کنم خرج خیلی بالا یی هم داشته با شه تا آیپاد شما رو به خارج ببرن .تازه اگه اون ور این گارانتی رو قبول کنن !!!!!!!!!!!!

بعد هم اگه مشکل زیادی داشته باشه شاید نتونن برات درست کنن.

م به نظر گارانتی در ایران بدرد زیاد نمی خوره چون اگه مشکل حاد پیدا کنه باید یکی از قطعاتش عوض بشه /چون من داخلش رو دیدم و واقعا خیلی وسایلی که داخلش به کار بردن ریزه .

ولی یه نوع گارانتی اون ور آب وجود داره که یکی از بچه های سایت گفته بود که پنجاه هزار تومان میدی و اگه تا یک سال آیپادت خراب شد برات تعویضش می کنم.

باز هم سوالی داشتی بپرس خوشحال می شم جواب بدم.

فعلا خدانگهدار​

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ZigZag :
آقا درسته میگن iPod تشعشع داره رو مغز اثر میذاره؟

سلام

دوست عزیز میشه بگی از کجا این رو شنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​
:eek: :eek: :eek: :eek:

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از foadamini :
سلام
میشه یکی از دوستان به من بگه چه جوری می تونم روی آی پادم فیلم تماشا :eek: کنم؟
ضمنا آی پادم 30GB هستش و امکان نمایش داره؟
مم نون

سلام

دوست عزیز اگه آیپادت مدل video هستش امکان نمایش فیلم رو داره .

و این هم بدون که برای نمایش فیلم در آیپاد باید از یه converter ( تبدیل کننده) استفاده کنی که فایل فیلم رو تبدیل کنه به فایلی که در آیپاد قابل نمایش باشه...

این برنامه ها معمو لا اسمشون ipod movie converter یا ipod video converter هستش .

بعد از تبدیل فایل مورد نظر ت با استفاده از برنامه itunes اون رو بر روی آیپادت بریز و فکر کنم در آیپادت از طریق گزینه video یا movie می تونی فایل تصویریت رو مشاهده کنی.

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.​
فعلا خدانگهدار​
:) :) :) :) :) :)

foadamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته هنوز Converter پیدا نکردم و لی از اینکه راهنماییم کردی ازت مم نون ... از Ipod remix جون به خاطر راهنماییهاش مم نونم ، از ...جون به خاطر همکاریهاش و شب نخوابیدنهای طولانی که موجب شد این برنامه ضبط بشه مم نونم ، وای نگو از دست ...جون که دیگه نمی دونم چه جوری ازش تشکر کنم مم نونم به خدا I Love You ، از ....جون به خاطر تحملش مم نونم ، همه بچه های خوب تهرونی که از ایرون برامون ای میل زدن ، زنگ زدن ، کف زدن ، سوت زدن ، بوق زدن ... مم نونم ، به خدا اگه شما ها نبودین ما ها همه مون دق می کردیم می مردیم ، به امید روزی که همه مون تو میدونه شهیاد دور هم فیلمای آبگوشتی فردین و آقاسی و اینا رو ببینیم ... نمی دونین که چقدر دلم برا پل تجریش تنگ شده ، بریم یه سیخ جیگر با آبجو شمس بخوریم ... "اه اه اه اه حالم از خودوم به هم خورد"

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از ipod remix :

سلام

دوست عزیز اگه گارانتی هم توی ایران وجود داشته باشه گارانتی بین المللی هستش و باید حتما به نمایندگی آیپاد در خارج از ایران ببری و فکر کنم خرج خیلی بالا یی هم داشته با شه تا آیپاد شما رو به خارج ببرن .تازه اگه اون ور این گارانتی رو قبول کنن !!!!!!!!!!!!

بعد هم اگه مشکل زیادی داشته باشه شاید نتونن برات درست کنن.

م به نظر گارانتی در ایران بدرد زیاد نمی خوره چون اگه مشکل حاد پیدا کنه باید یکی از قطعاتش عوض بشه /چون من داخلش رو دیدم و واقعا خیلی وسایلی که داخلش به کار بردن ریزه .

ولی یه نوع گارانتی اون ور آب وجود داره که یکی از بچه های سایت گفته بود که پنجاه هزار تومان میدی و اگه تا یک سال آیپادت خراب شد برات تعویضش می کنم.

باز هم سوالی داشتی بپرس خوشحال می شم جواب بدم.

فعلا خدانگهدار​

سلام
ممنونم که به سوالم جواب دادی :D

ZigZag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این موضوع تشعشعات خیلی به نظر خودم احمقانه س از یکی از رفقا شنیدم ولی من خودم آی پاد نانو دارم تا حالا هم منگل نشدم!!!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ؛ یه سوال داشتم ، اینکه در هنگام خرید آیپود به نکته خاصی هم باید توجه داشت؟ کلا اگه راجع این موضوع هم منو راهنمایی کنین ممنون میشم . جامع و کاربردی باشه اگه لطف کنید

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ipod remix جان .

درسته كه ipod شيك تره و كيفيت صداش هم بهتره ولي راديو و record هم نداره . در ضمن قيمتشم بالاتره .

آقاي sony style هم به من پيشنهاد كرده بودن كه نخرم چون كار كردن باهاش سخته .

حالا قيمت ipod nano 2GIG چنده ؟

با دو گيگ چند تا آهنگ ميشه ريخت ؟

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pooyahacker :
سلام ipod remix جان .

درسته كه ipod شيك تره و كيفيت صداش هم بهتره ولي راديو و record هم نداره . در ضمن قيمتشم بالاتره .

آقاي sony style هم به من پيشنهاد كرده بودن كه نخرم چون كار كردن باهاش سخته .

حالا قيمت ipod nano 2GIG چنده ؟

با دو گيگ چند تا آهنگ ميشه ريخت ؟

سلام

دوست عزیز این قیمتهایی رو که می گم لیست ipod هایی هستش که تو ایران موجوده حالا یه کم بالا پایین(شافل هم فکر کنم باشه ولی من قیمتش رو نمی دونم)

ipod nano 1gb 160000
ipod nano 2gb 195000
ipod nano 4gb 245000
ipod video 30gb 290000
ipod video 60gb 380000

اینم آدرس یکی از مراکز فروششه

خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ کوچه یغما کوچه ارشاد پلاک 8 واحد 504

اینم شماره تلفنش

66732657

66737802

این آدرس رو از روزنامه عصر ارتباط برداشتم

فکر کنم حدود 500 تا آهنگ جا بگیره

فعلا خدانگهدار​

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

چندتا سوال از ipod remix جان داشتم :

1. كار كردن با iTunes چه جوريه ؟ ( سخته يا آسون )

2. يكي از امكانات ipod ، لينوكس هست . يعني چي ؟ كاربردش چيه ؟

3. چه جور بازيهايي رو ميشه تو ipod ريخت ؟

4. از امكانات ipod ميشه پادكست رو نام برد . اين پادكست چيه ؟ آيا ميشه ازش استفاده كرد ؟

5 . چه جوري بايد شارژش كنم ؟

6. هنگام خريد چيز ديگه اي بايد بگيرم ؟ و به چه نكته هايي بايد توجه كنم ؟

7. از كجا بخرم كه گرون نفروشه ؟

ببخشيد كه اينقدر سوال كردم . :blush:

با تشكر

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از pooyahacker :
سلام

چندتا سوال از ipod remix جان داشتم :

1. كار كردن با iTunes چه جوريه ؟ ( سخته يا آسون )

2. يكي از امكانات ipod ، لينوكس هست . يعني چي ؟ كاربردش چيه ؟

3. چه جور بازيهايي رو ميشه تو ipod ريخت ؟

4. از امكانات ipod ميشه پادكست رو نام برد . اين پادكست چيه ؟ آيا ميشه ازش استفاده كرد ؟

5 . چه جوري بايد شارژش كنم ؟

6. هنگام خريد چيز ديگه اي بايد بگيرم ؟ و به چه نكته هايي بايد توجه كنم ؟

7. از كجا بخرم كه گرون نفروشه ؟

ببخشيد كه اينقدر سوال كردم . :blush:

با تشكر

سلام

دوست عزیز اینم جواب سوالات

1: بستگی به خودت داره که چقدر از کامپیوتر سر رشته داری .ولی در کل کار با این برنامه آسونه .یکم باهاش کار کنی عادت می کنی . اگه جاییشم اشکال داشتی می تونی از خودم بپرسی تا راهنماییت کنم . اگه ما رو قابل دونستی.

2:لینوکس یه سیستم عامل که بر روی ipod نصب می شه و ipod رو با اون بالا می یاری.ومزیت اونم اینه که مثلا شما توی ipod nano نمی تونی فیلم نگاه کنی ولی اگه با سیستم عامل لینوکس توی ipod nano بیای بالا می تونی روی ipod nano فیلم بریزی و اجرا کنی و بازیهایی مثل doom رو روی ipod nano بازی کنی و قابلیتهای دیگه...(البته اینو بگم که تا اونجایی که من اطلاع دارم فایلهای تصویری رو توی لینوکس نمی شه فشرده کرد وباید زیاد روی ipod nano فیلم نریزی چون سریع پر می شه .البته اینو بپرس.)

3: تا اونجایی که من می دونم نمی شه بازی روی ipod ریخت و طبق همون توضیحی که بالا دادم اگه لینوکس مخصوص ipod رو به سیستم وصل کنی می تونی روش چند تا بازی از جمله doom رو اجرا کنی.یا اینکه امکان داره خوده شرکت apple در ورژنهای جدید برنامه های ipod چند تا بازی بهش اظافه کنه.

4:نمی دونم .اینو از کجا شنیدی؟؟؟؟؟

5: ipod از دو راه شارژ می شه 1:از طریق کامپیوتر و به وسیله کابل usb مخصوص ipod
2:از طریق شارژر مخصوص ipod که در بعظی از مدلهای ipod در جعبه اش نیست و باید
جداگانه خریداری کنی .

6: خواب این بستگی به خودت داره که مثلا می خوای از itrip آیپاد یا وسایل جانبی دیگش استفاده کنی یا نه .
نکاتی که باید توجه کنی اینه که صفحه ی لمسیش درست کار کنه و روشن وخاموش کن که یه وقت اگه هنگ کرد بفهمی اگه توش تونستی آهنگ بریزی آهنگ یه آهنگ باهاش گوش کن تا خیالت راحت بشه(البته فکر نکنم فروشنده بزاره این کارایی رو که گفتم همشو انجام بدی) و مواظب باش سرت کلاه نزارند .

5: فکر کنم همون جایی رو که آدرسش رو بالا گذاشتم خوب باشه ولی تحقیق کن.چون اون آدرس رو یکی دو ماه پیش دستم اومد و شاید قیمتها تا الا ن تغییر کرده باشه .شاید پایین ترم شده باشه.

امیدوارم تونسته باشم جواب سوالات رو بدم .اگه بازم سوالی داشتی بپرس .خوشحال می شم جواب سوالت رو بدم.

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

كل تاپيك رو خوندم . :happy:

كسايي كه nano داشتن از خش افتادن سزيع صفحه اش و كوچك بودن صفحه و كم بودن حجم نا راضي بودن .
:(
نظر شما چيه ؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

كل تاپيك رو خوندم . :happy:

كسايي كه nano داشتن از خش افتادن سزيع صفحه اش و كوچك بودن صفحه و كم بودن حجم نا راضي بودن .
:(
نظر شما چيه ؟

خش افتادن رو میشه با محافظش جلوشو گرفت. البته بازم پشتش خش می افته.
شما به 4 گیگ اعتقاد داری؟
tooth.gif

pooyahacker

Registered User
لایک‌ها
2
خش افتادن رو میشه با محافظش جلوشو گرفت. البته بازم پشتش خش می افته.
شما به 4 گیگ اعتقاد داری؟
tooth.gif

فكر كنم محافظش حدود 15 تومن باشه كه گرون محسوب ميشه .

در ضمن من اگه بخوام يه 4 گيگ بخرم 250 و يه محافظ بخرم 15 تومن و يه شارژ بخرم 5 تومن ميشه 270 تومن :eek:

خوب 20 تومن ميزارم روش ميرم يه ipod video با حجم 30 گيگ ميخرم :p

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان عزیز

اینو به خاطر این نوشتم که تاپیک بیاد صفحه ی اول تا اگه شما دوستان عزیز سوالی داشتید بپرسید.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

از امكانات ipod ميشه پادكست رو نام برد . اين پادكست چيه ؟ آيا ميشه ازش استفاده كرد ؟

با تشكر

سلام دوست عزیز

درباره پادکست در سایت ویکی پدیا یه سری اطلاعاتی پیدا کردم .

اینم درباره ی پادکست از سایت ویکی پدیا :

پادکست
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

پادکست (Podcast) یا پاد-پخش یکی از روش‌های ارائهٔ محتوا از طریق انتشار پرونده بر روی اینترنت و نام عمومی نوعی برنامهٔ آوایی است که توسط کاربران معمولاً بر روی یک پخش‌‌کنندهٔ موسیقی دیجیتال و عموماً یک آی‌پاد به شکل یک فایل صوتی ساخته می‌شود و سپس پروندهٔ ساخته‌شده بر روی یک وب‌گاه در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

برای شنیدن این پرونده، معمولاً آن را از طریق برنامه‌های ویژه‌ای که از خدمات وب استفاده می‌کنند دریافت کرده و بر رویرایانه‌های خانگی و یا پخش‌کننده‌های موسیقی دیجیتال پیاده می‌کنند.

این روش ارائهٔ محتوا که به آن پادکستینگ (Podcasting) گفته می‌شود، در سال ۲۰۰۴ محبوبیت و گسترش یافت.

منبع : دانشنامه ی آزاد ویکی پدیا

البته یه سری اطلاعات انگلیسی هم پیدا کردم که فکر کنم کاملتر باشه :

اینم لینک اطلاعاتی درباره ی پادکست به انگلیسی: (اینم از روی سایت ویکی پدیا پیدا کردم)

http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast

اگه بازم سوالی داشتی بپرس :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رقیبی جدی برای iPod
روز دوشنبه، یک تولید کننده کارتهای حافظه و کلیدهای USB به نام سن دیسک (SanDisk)، یک دستگاه پخش موسیقی جدید را به بازار عرضه کرد که با قیمتی معادل iPod Nano ، میتواند دوبرابر iPod ترانه در خود جا دهد.

این دستگاه که سانسا Sansa e280 نام دارد، دارای 8 گیگابایت حافظه بوده که فضای لازم برای بیش از 2000 ترانه را فراهم آورده است، به این ترتیب، قابلیت سانسا ای -280 دوبرابر پرفروشترین آی-پاد اپل، یعنی آی-پاد نانو است.

هردو این دستگاهها، حدود 250 دلار قیمت دارند و هردو از حافظه فلش استفاده میکنند، اما سانسا ای - 280، دارای یک بخش توسعه حافظه هم هست و این بخش میتواند قابلیت حافظه آن را نا 10 گیگابایت افزایش دهد.

در مدلهای دیگر آی-پاد اپل Apple، برای ذخیره اطلاعات از یک هارد کوچک که تا 60 گیگابایت موسیقی، عکس و ویدیو را در خود جا میدهد، استفاده شده است. دستگاه پخش موسیقی سن دیسک قابلیت تنظیم شدن بر روی موج FM رادیو، ضبط صدا . باتری با طول عمری 9 برابر باتری آی پاد نانو است.

کمپانی سن دیسک که در کالیفرنیا واقع شده است، قیمت باقی محصولات پخش موسیقی خود را که قادر به نگهداری 2، 4 و 6 گیگابایت بوده و قادر به نگهداری موسیقی، عکس و ویدیو هستند، کاهش داده است.

این کمپانی بزرگترین تولید کننده حافظه فلش در جهان به شمار میرود که از جمله محصولات آن میتوان به کارتهای SD برای دوربینهای دیجیتال و PDA، و کلیدهای حافظه فلش USB اشاره نمود. سن دیسک با فاصله زیادی از اپل،دارنده مقام دوم در بازار پخش صوتهای قابل حمل است. (تحلیلگران بازار چنین ارزیابی کرده اند که سه چهارم بازار آمریکا، در اختیار اپل است و 10 درصد آن به سن دیسک تعلق دارد.)

تولیدکنندگان دیگر، از جمله Creative Technologies، iRiver، سامسونگ و توشیبا نیز قصد دارند در این بازار به رقابت با اپل بپردازند. مایکروسافت نیز اعلام کرده است که برنامه هایی برای تولید یک مدیا پلیر بیسیم به نام زیون Zune دارد و این وسیله در اواخر سال به بازار عرضه خواهد شد. همراه با زیون، خدمات اینترنتی دانلود موسیقی نیز راه اندازی خواهد شد تا این وسیله بتواند با iTunes اپل هم به رقابت بپردازد.

sensa.jpg

منبع : cbc.ca/technology

منبع دوم:www.datak-telecom.com/id/sansa-e280

بالا