• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز در مورد mp3 player ipod

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام دوست عزیز

درباره پادکست در سایت ویکی پدیا یه سری اطلاعاتی پیدا کردم .

اینم درباره ی پادکست از سایت ویکی پدیا :

پادکست
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

پادکست (Podcast) یا پاد-پخش یکی از روش‌های ارائهٔ محتوا از طریق انتشار پرونده بر روی اینترنت و نام عمومی نوعی برنامهٔ آوایی است که توسط کاربران معمولاً بر روی یک پخش‌‌کنندهٔ موسیقی دیجیتال و عموماً یک آی‌پاد به شکل یک فایل صوتی ساخته می‌شود و سپس پروندهٔ ساخته‌شده بر روی یک وب‌گاه در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

برای شنیدن این پرونده، معمولاً آن را از طریق برنامه‌های ویژه‌ای که از خدمات وب استفاده می‌کنند دریافت کرده و بر رویرایانه‌های خانگی و یا پخش‌کننده‌های موسیقی دیجیتال پیاده می‌کنند.

این روش ارائهٔ محتوا که به آن پادکستینگ (Podcasting) گفته می‌شود، در سال ۲۰۰۴ محبوبیت و گسترش یافت.

منبع : دانشنامه ی آزاد ویکی پدیا

البته یه سری اطلاعات انگلیسی هم پیدا کردم که فکر کنم کاملتر باشه :

اینم لینک اطلاعاتی درباره ی پادکست به انگلیسی: (اینم از روی سایت ویکی پدیا پیدا کردم)

http://en.wikipedia.org/wiki/Podcast

اگه بازم سوالی داشتی بپرس :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

سلام دوست عزیز

این اطلاعاتی کاملتر از پادکست : (از سایت wikipedia.org )

منبع:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D8%AF%DA%A9%D8%B3%D8%AA

پادکست
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.
Jump to: navigation, search
پادکست (Podcast) یا پاد-پخش یکی از روش‌های ارائهٔ محتوا از طریق انتشار پرونده بر روی اینترنت و نام عمومی نوعی برنامهٔ آوایی است که توسط کاربران معمولاً بر روی یک پخش‌‌کنندهٔ موسیقی دیجیتال و عموماً یک آی‌پاد به شکل یک فایل صوتی ساخته می‌شود و سپس پروندهٔ ساخته‌شده بر روی یک وب‌گاه در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

برای شنیدن این پرونده، معمولاً آن را از طریق برنامه‌های ویژه‌ای که از خدمات وب استفاده می‌کنند دریافت کرده و بر رویرایانه‌های خانگی و یا پخش‌کننده‌های موسیقی دیجیتال پیاده می‌کنند.

این روش ارائهٔ محتوا که به آن پادکستینگ (Podcasting) گفته می‌شود، در سال ۲۰۰۴ محبوبیت و گسترش یافت.

فهرست مندرجات [مخفی شود]
۱ واژه پادکست
۲ تاریخچه
۲.۱ گسترش و محبوبیت
۳ ویژگی‌ها
۴ فهرست پادکست‌های فارسی
۵ فهرست پادکست‌های ایرانی به انگلیسی
۶ منابع
۷ پیوند به بیرون
۷.۱ وب‌گاه‌های ایرانی
۷.۲ وب‌گاه‌های غیرایرانی

[ویرایش]
واژه پادکست
واژهٔ پادکست از همآمیزی واژه‌های iPod (آی‌پاد) و broadcasting (پخش) پدید آمده است. واژه‌نامهٔ جديد آمريکايی آکسفورد واژهٔ پادکست را برترين واژهٔ سال ناميده است. این لغتنامه تعریف لغوی این واژه را نیز بدین شکل آورده :

«برنامه‌ای راديويی يا مشابه که ديجيتالی ضبط شده و جهت دانلود کردن برای دستگاه‌های شخصی پخش صدا در اينترنت گذاشته می‌شود.»

[ویرایش]
تاریخچه
این روش با افزایش محبوبیت دستگاه پخش موسیقی دیجیتالی آی‌پاد به عنوان روشی آسان برای به اشتراک‌ گذاشتن محتویات صوتی از طریق اینرنت، بوجود آمد.

[ویرایش]
گسترش و محبوبیت
در سال ۲۰۰۴ گسترش و محبوبیت این پدیده به حدی بوده‌ است که حتی کاخ سفید هم تعدادی از سخنرانی‌های جرج بوش را به صورت پادکست آماده کرده و بر روی وب‌گاه رئیس جمهور امریکا قرار داده است.

از سوی دیگر با انتشار یک پرونده‌ٔ آوایی بر روی وب‌گاه ناسا که در آن یکی از متخصصین - استیو رابینسون - حاضر در فضاپیمای دیسکاوری راجع به ماموریت این سفینه توضیح می‌داد[1]، رسانه‌ها با هیجان بسیار از «اولین پادکست ارسال شده از خارج از زمین» و «راهیابی پادپخش‌گری به منظومه‌ٔ شمسی» نوشتند.

این بخش از این نوشتار ناقص است. با گسترش آن به ویکی‌پدیا کمک کنید. [ویرایش]ویژگی‌ها
پادکستینگ نیز مانند روش‌های دیگ ارائهٔ محتویات رسانه‌ای بر روی اینترنت (به‌عنوان مثال پخش رادیویی و Online Audio/Video streaming) از ارسال پرونده استفاده می‌کند. اما پادکستینگ دارای چند تفاوت عمده با این روش‌هاست :

پادکستینگ بر خلاف سایر روشهای ارائه محتوای صوتی که به روش Push Technology کار می‌‌کنند، بر اساس روش Pull Technology است. یعنی، در این روش، مصرف کننده بر اساس تقاضای مشخص خود، به محتوای وب دسترسی دارد و مانند رادیو، مطالب به او تحویل داده نمی‌شود بلکه او آنها را بر اساس نیاز خود تحویل می‌‌گیرد.
در این روش، مصرف کننده محتوای مورد نظر را توسط دستگاههای پخش غیر از رایانه نیز استفاده می‌‌کند و در زمان استفاده، لزوماً نیازی به دسترسی به کامپیوتر نیست. معمولاً دستگاه‌هایی که می‌توان پادپخش‌ها را روی آن‌ها شنید، همان دستگاههای پخش موسیقی دیجیتال هستند که عموماً بسیار کوچک و قابل حمل‌اند. در نتیجه کاربر در هر زمان و مکانی قادر به استفاده از محتوای صوتی خواهد بود.
محتوا پس از دریافت از اینترنت، بدون نیاز به ارتباط با اینترنت، قابل استفاده خواهد بود در حالی که در سایر روشها، نیاز به حفظ ارتباط اینترنتی برای استفاده از محتوا وجود دارد.
در این روش، امکان شنیدن هر بخش از محتوا، جلو و عقب بردن آن، شنیدن محدودهٔ خاص از محتوا و سایر کنترل‌ها از طرف کاربر ممکن است. کاربر به هر تعداد بار که بخواهد می‌‌تواند محتوا را گوش دهد در حالی که در رادیو اینترنتی، چنین امکانی به خودی خود وجود ندارد.
در این روش، نیازی به مراجعه به وب‌گاه‌های مختلف برای دسترسی به انواع محتویات نیست و با تنظیم نرم‌افزار و افزودن نشانی پادپخش موردنظر به فهرست، کپی محتوا به رایانه و در نهایت به دستگاه پخش آن بطور اتوماتیک انجام شده و کاربر همیشه آخرین و جدیدترین اطلاعات را در دستگاه پخش مختوای صوتی خود خواهد داشت.
[ویرایش]فهرست پادکست‌های فارسی
پادکست نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر - اولین پادکست فنی و مهندسی ایران
پادکست شش سیگما (زیگما)
رادیو اینترنتی ستاره‌شناسی مربوط به رصدخانه کوثر.1
پادکست ظهر جمعه، تنها پادکست قصه گویی و داستانخوانی فارسی زبان، از تورنتو، کانادا - وب‌گاه
رادیواینترنتی پارس کافه، برنامه‌ایی از گروه مجله پارس کافه - وب‌گاه
رادیواینترنتی پندار، علا محسنی از تهران،ایران - وب‌گاه
آکسبریج رادیو آنلاین، هادی مختاری، از لندن، بریتانیا - وب‌گاه
پادکست رواق، محمّدمهدی کارگر از تهران - وب گاه
رادیو ضبط صوت از بلژیک - وب‌گاه
بی.بی.سی - روز هفتم، بهزاد بلور، از لندن، بریتانیا - وب‌گاه
بهنود دیگر، مسعود بهنود، از لندن، بریتانیا - وب‌گاه
رادیو کالج پارک، گروهی از دانشجویان ایرانی دانشگاه مریلند، از کالج پارک، امریکا - وب‌گاه
رادیو لواسان، سهراب سلطانی و مجید میرنقیبی، از سیدنی، استرالیا - وب‌گاه
رادیو هودر، حسین درخشان، از تورنتو، کانادا - وب‌گاه
محمود، بشاش، از تهران، ایران - وب‌گاه
هفتگی، احمد و مهدی، از شمال کالیفرنیا - وب‌گاه
گاه پخش یگانه، غلامرضا یگانه، از فرانکفورت، آلمان - وب‌گاه
رادیو دیار کهن، امیر، از تهران، ایران - وب‌گاه
رادیو سینه چاک از کرمانشاه، ایران - وب‌گاه
رادیو بلوچ، عبدالقادر بلوچ، از کانادا - وب‌گاه
کتابخانهٔ گویا، گیتی مهدوی، از استرالیا - وب‌گاه
خبرگزاری میراث فرهنگی، سام فرزانه، مصطفی قوانلو قاجار، مهدی احمدی - وب‌گاه
رادیوبلاگ 1807، نیما نیلیان از بلژیک - وب گاه
[ویرایش]فهرست پادکست‌های ایرانی به انگلیسی
Mr.Behi، اقای بهی، از تهران، ایران - وب‌گاه
رادیو اینترنتی دماوند
[ویرایش]منابع
بی‌بی‌سی فارسی
ویکی‌پدیای انگلیسی
[ویرایش]پیوند به بیرون
[ویرایش]وب‌گاه‌های ایرانی
وبنوشت ظهر جمعه حاوی برنامه قصه هفتگی
مجله الکترونیکی حاوی مطالب جدید خبری و اطلاعاتی
[ویرایش]وب‌گاه‌های غیرایرانی
پادپخشگری با آی‌تیونز و آی‌پاد (صفحه آموزش و صفحه زمینه رایانه اَپـِل)
آی‌پادر (تاریخ و فهرست راهنمای پادپخش نوشته ادام کوری)
گزارش زنجیره ارزشی پادپخش نگاهی کلی به بازار روبه گسترش پادپخش‌ها (پرونده قالب: PDF)
پادپخشگری توسط رادیوی WNYC از نیویورک چکیده‌ای از مقالات کمکی پادپخشگری و بارگذاری (دانلود)
AudioFeeds.org آموزش پادپخش و منابع مستقل کار با موزیک.
ویکی آموزش ابزار درست کردن سرفصل چگونگی افزودن فصل و سرفصل، نگاره و پیوند به پادپخش‌ها
اطلاعات پادپخشگری دروس پادپخشگری
پرسشهای معمول پادپخشگری
اینکه تو جیبته پادپخشه؟ کندوکاو جان گروبر در زمینه اینکه چرا اپل به این سرعت پشتیبانی پادپخش را به آی‌تیونز افزود.
Steve Robinson: First Podcaster From Space , وب‌گاه ناسا.
گرفته شده از «http://fa.wikipedia.org/wiki/پادکست»
[/RIGHT​

aidinwashere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
قيمت nano 4gig و photo 20gig نزديك به هم هستش، خودشونم شبيه به هم هستن
ميشه اهل فن يه مقايسه اي بينشون بكنن؟
مرسي.

aidinwashere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مرسي.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
مرسي.

سلام

دوست عزیز اینا کجا شبیه به هم هستن.

ipod nano خیلی کوچکتر از ipod photo هستش

و ipod nano فضای داخلیش(مقدار حافظش) رو فلش مموری تشکیل می ده و ipod photo هارد.

آیپاد نانو 42گرم وزن داره

آیپاد فتو 165 گرم وزن داره

ipod nano نسل پنجم

ipod photo نسل چهارم

اینم عکس ipod nano

nanotruth.jpg

ipod_nano_2.jpg

اینم عکس ipod photo

ipod-photo-diagram.jpg

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

سلام

دوست عزیز اینا کجا شبیه به هم هستن.

ipod nano خیلی کوچکتر از ipod photo هستش

و ipod nano فضای داخلیش(مقدار حافظش) رو فلش مموری تشکیل می ده و ipod photo هارد.

آیپاد نانو 42گرم وزن داره

آیپاد فتو 165 گرم وزن داره

ipod nano نسل پنجم

ipod photo نسل چهارم

اینم عکس ipod nano

nanotruth.jpg

ipod_nano_2.jpg

اینم عکس ipod photo

ipod-photo-diagram.jpg

این نانو عجب خفن چیزیه!!!!
میشه سایزش رو اینجا بنویسید منظورم طول وعرضه!

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

راستی این عکسی هم که پایین می زارم نگاه کنید .بهتر می تونه راهنماییتون کنه.طرف راستی ipod photo و طرف چپیه ipod nano هستش.

1l.jpg

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

این عکسی هم که می زارم مقایسه سه نوع ipod هستش.

طرف راستیه ipod photo

وسطیه ipod mini

طرف چپیه ipod nano

comparison.jpg

aidinwashere

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از پاسختون
هردو بين 250 تا 280 دلار هستند
براي همين خواهان مقايسه اي بينشوم بودم.
خودشونم شبيهن، چون هردو موزيك و عكس نمايش ميدهند.
با اين اوصاف كه نانو فقط 30 دلار ارزونتر از photo هست، و 16گيگ كمتر فضا داره، برام سؤاله كه چرا همه همش نانو ميخرن.
تنها عاملي كه به نظرم منطقي ميرسه سايز نانو در مقابل photo هست.
شما نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه، يه earphone خوب، زير 10تومن چي پيشنهاد ميكنين؟
مرسي.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسي از پاسختون
هردو بين 250 تا 280 دلار هستند
براي همين خواهان مقايسه اي بينشوم بودم.
خودشونم شبيهن، چون هردو موزيك و عكس نمايش ميدهند.
با اين اوصاف كه نانو فقط 30 دلار ارزونتر از photo هست، و 16گيگ كمتر فضا داره، برام سؤاله كه چرا همه همش نانو ميخرن.
تنها عاملي كه به نظرم منطقي ميرسه سايز نانو در مقابل photo هست.
شما نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه، يه earphone خوب، زير 10تومن چي پيشنهاد ميكنين؟
مرسي.

سلام

دوست عزیز اگه خواهان دستگاه پخش موسیقی کوچیک و جمع و جور و یه جورایی ضد ضربه(چون ipod nano در مقابل ضربات تا حدی مقاوم هستش)هستی و صفحه ی بزرگ برات مهم نیست ipod nano رو بهت پیشنهاد می کنم.اینم بگم که ipod nano نسل پنجم mp3 player های(که بهتره بگم دستگاه پخش موسیقی چون ipod خیلی کارها انجام می ده ...حتی لیزر و چراغ قوه هم داره ولی باید به صورت جداگاه خریداری بشه .)شرکت اپل یعنی همون ipod هستش و ipod photo یه نسل از آیپاد نانو قدیمی تره .

اگه خواستار mp3 player با فضای بیشتری هستی و صفحه ی نمایش بزرگتر برات مطرحه ipod photo رو بهت پیشنهاد می کنم.

اینم اضافه کنم که به نظر شما هر چیزی که هم قیمت بود رو باید با هم مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟.مثلا به نظر خودت یک کامیون رو با یه ماشین هم قیمتش می شه مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!حتی اگه هر دو راه بروند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.:) :) :) :) :) :) :) :) :)

در کل هر دو دستگاه دستگاه خوب و قشنگی هستند و خرید هر کدوم بستگی به سلیقه خودت داره.

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

بعد از مشکلاتی که برای من هنگام ورود به انجمن سایت پیش آمده بود بلاخره اومدم تا یه خبر که شاید تازه نباشه ولی زیاد از عمرش نمی گذره(اونم به خاطر این نتونستم داغ داغ به دستتون برسونم به خاطر این بود که نتونستم وارد انجمن persian tools بشم.

اینم خبر:

شرکت apple مدلهای جدید دستگاههای پخش موسیقی خود را عرضه کرد که به قرار زیر می باشد:

1:نسل دوم ipod nano ( که دارای ظرفیتهای 2 و 4 و 8 گیگابایتی هستش و در پنج رنگ عرضه می شه .)
2:آیپاد ویدئو 80 گیگابایتی
3:آیپاد شافل جدید که بسیار کوچک شده.

خواب حالا می خوام یه توضیح مختصری دربارهی دستگاه های بالا بدم . اینم توضیح:

1:آیپاد نانو نسل دوم: در این مدل ظرفیتهای آیپاد نانو و رنگ و بدنه ی آیپاد تغییر کرده که به قرار زیر می باشد

این نسل از آیپاد نانو در ظفیتهای 2 و 4 و8 گیگابایتی عرضه میشود
ظاهری شبیه به آیپاد mini دارند و در پنج رنگ عرضه می شوند که این پنج رنگ شامل : مشکی و نقره ای و آبی و سبز و صورتی هستند.
عمر باتری به 24 ساعت افزایش یافته .
نور صفحه بیشتر شده تا در هوای بارانی شما بهتر بتونید صفحه رو ببیند.
جلو و پشت بدنه فکر کنم یک رنگ شده باشه .
قیمتها ارزونتر شده که مدل 2 گیگابایتیش 149 دلار هستش.

2:آیپاد ویدئو : ظرفیت این آیپاد به 80 گیگابایت تغییر کرده است و برای کسانی که دستگاه پخش موسیقی با ظرفیت بالا می خواهند مناسب هستش.

3: آیپاد شافل:که خیلی کوچک و دارای یک گیره می باشد که به راحتی می توانید ایپاد شافل را به به جیب شلوار یا هر جای دیگر وصل کنید.و فکر کنم در مدل 1 گیگابایتی و به قیمت 79 دلار از ماه اکتبر 2006 عرضه خواهد شد.

اینم یه سری عکس ازآیپاد نانو نسل دوم و آیپاد شافل ک در عکس وسط که در دست آقای استیو جابز هستش:

newsstory527.jpg

jobs-nano-cp-1845835.jpg

aapl_091206_nano06b1.jpg

آیپاد یه سری بازی هم عرضه کرده.

متشکرم

فعلا خدانگهدار

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها کسی از قیمت جدید ipod nano 2 Gb خبر داره؟
معمولا چه قدر اختلاف قیمت با قیمت جهانی وجود داره؟ الان قیمت همین مدل الام 149 دلار هستش.
آیا ارزش داره به کسی بگم برام از دوبی بیاره؟ یا از همین تهران بهتره؟اگر اختلاف قیمت کم باشه ارزش دیگه نداره رو بندازی.

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها کسی از قیمت جدید ipod nano 2 Gb خبر داره؟
معمولا چه قدر اختلاف قیمت با قیمت جهانی وجود داره؟ الان قیمت همین مدل الام 149 دلار هستش.
آیا ارزش داره به کسی بگم برام از دوبی بیاره؟ یا از همین تهران بهتره؟اگر اختلاف قیمت کم باشه ارزش دیگه نداره رو بندازی.

سلام

دوست عزیز معمولا قیمتها در ایران برای مارک آیپاد بیست تا سی هزار تومان گرونتره ولی بازم بستگی به جایی داره که شما خرید می کنید.

یا حق

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نام نگارنده خوش نگار

چجوری فرق آیپاد اصل رو با تقلبی بفهمیم

سلام

چون این موضوع خیلی از افراد رو شاید به اشتباه انداخته بود .من سعی کردم یکمی درباره ی این موضوع توضیح بدم تا موضع رو کمی شفاف سازی کرده باشم.

در بیشتر بازارهای صوتی و تصویری تهران حتی دیگه ipod هم از دست این محصولاتی که شبیه به ipod ساخته می شن و در بازارهای ما با نام همون ipod یا نامهای

دیگه فروخته میشن در امان نیستن . حتی بعضی ها می گن که این وسیله ipod هستش و خریدار وقتی قیمت کم محصول رو می بینه شاید وسوسه بشه تا اون رو بخره . من نمی

خوام بگم این محصولات تقلبیه بلکه می خوام بگم شبیه به محصولات ipod زده می شه وشکل ظاهری تقریبا شبیه به آیپاد داره ولی امکان داره به نامهای دیگه ای فروخته بشه که بعضی ها شاید این محصولات مشابه رو به نام آیپاد به شما بفروشند و این کار مثل این می مونه که یه پژو آردی رو به شما به جای پژو جی ال ایکس بفروشند که خواب شاید این ماشین ها تقریبا شبیه به هم باشند ولی یکی موتور پژو روش سواره و دیگری موتور پیکان!!!!!!!!!!!!!!!!!

حتی من خودم یه بار به یه مغازه رفته بودم که یه نوع محصول شبیه به آیپاد شافل داشت که بسته بندیشم تقریبا شبیه به بسته بندی آیپاد شافل بود و

اگر در نگاه اول بهش نگاه می کردی فکر می کردی آیپاد شافل اصل هستش و لی در حقیقت آیپاد شافل اصلی نبود و محصول تقلبی آیپاد شافل بود.

خواب حالا می خوام یه سری براتون عکس بزارم و یکمی توضیح بدم که چجوری فرق آیپاد اصل رو با تقلبی بفهمید.

shufflec_2.jpg

counterfeit.jpg

nanoc.jpg

apple_fake_ipod.jpg

خواب عکسهای بالا آیپاد نانو و شافل رو در دو مدل مشابه آیپاد که آیپاد اصل نیست و خود آیپاد اصل نشان داده است.

خواب در هنگام خرید آیپاد به این عکسها ی بالا توجه کنید که اول آیپاد باید شکل ظاهری شبیه به آیپادهای اصل بالا داشته باشد و آیپادی که آیپاد اصل نیست و با حرف counterfeit نوشته شده است .

و به این نکته توجه کنید که آیپاد اصل صدا رو بدون وسایل جانبی ضبط نمی کنه ولی در نوع مشابه اش که اصل نیست ضبط صدا داره که در آیپاد حتما باید با وسیله جانبی این کار رو کنی.

آیپاد اصل صفحه ی لمسی داره ولی فکر نکنم آیپادهای غیر اطل صفحه ی لمسی داشته باشند.

آیپاد نانو اصل در مدلهای 1و2و4 گیگابایتی موجود هستش ( منظورم در نسل اولش هستش) و آیپاد شافل ها ی اصل در مدل های 512 و ا گیگابایتی موجوده (منظورم نسل اولش هستش ) ولی آیپادهای غیر اصل امکان داره در ظرفیتهای دیگری باشند.

آیپاد نانو اصل قابلیت پخش mp4 ( فقط در صورتیه می شه فایل های mp4 رو روی اون نمایش داد که برنامه اصلی رو به آیپاد لینوکس تغییر بدی) رو نداره ولی در بعضی از مدل های مشابه آیپاد نانو اصل امکان داره قابلیت پخش mp4 رو داشته باشه.

فکر کنم کافی باشه .

اگه به توضیحات بیشتری احتیاج دارید بگید تا اگه در توانم بود بتونم جوابتون رو بدم.

التماس دعا

متشکرم

فعلا خدانگهدار​

a3moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mp3 player sony 20GB
MP3 PLAYER SONY - ام پي تري پلير سوني
مدل A3000 SONY
يك عدد mp3 player سوني 20GB حافظه.دست دو در حد نو ..تميز تميز... با تفكيك صداي فوق العاده
قيمت خريد 320.000 تومان
قيمت فروش 240.000 تومان

نام: مرتضي
ياهو: گفتگوي برخط djmor_t
ايميل: [email protected]
موقعيت: خراسان جنوبي
آدرس: [email protected]

121041_lqlihv_m.jpg

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
mp3 player sony 20GB
MP3 PLAYER SONY - ام پي تري پلير سوني
مدل A3000 SONY
يك عدد mp3 player سوني 20GB حافظه.دست دو در حد نو ..تميز تميز... با تفكيك صداي فوق العاده
قيمت خريد 320.000 تومان
قيمت فروش 240.000 تومان

نام: مرتضي
ياهو: گفتگوي برخط djmor_t
ايميل: [email protected]
موقعيت: خراسان جنوبي
آدرس: [email protected]

121041_lqlihv_m.jpg

اينجا بخشي هست به نام بازارچه....:rolleyes:

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد ! اگه بخوام واسه آيپاد دو گيگي نسل جديد لوازم جانبي اي كه واسه ركورد كردن صدا هست رو بگيرم قيمتش چنده؟ چه جوري نصب ميشه رو دستگاه ؟ كيفيتش خوبه ؟ line in هم روش هست ؟ (رو اين قسمت اضافي كه ميگيريم) يا اونم جداست ؟
ممنون

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
اساتيد ! اگه بخوام واسه آيپاد دو گيگي نسل جديد لوازم جانبي اي كه واسه ركورد كردن صدا هست رو بگيرم قيمتش چنده؟ چه جوري نصب ميشه رو دستگاه ؟ كيفيتش خوبه ؟ line in هم روش هست ؟ (رو اين قسمت اضافي كه ميگيريم) يا اونم جداست ؟
ممنون
زنگ بزن ازاینجا ها بپرس(قبلا یکی از بچه ها شماره این مغازه ها را داده بود)
استریوکنج، تلفن: ۸۸۷۷۹۰۴۹-۸۸۸۸۶۵۲۶ ، سایت: http://konj.ir
فروشگاه دیجیتال، تلفن: ۸۸۷۸۱۰۱۶-۸۸۷۸۱۰۱۷
نگاره، تلفن: ۸۸۷۷۰۲۹۳-۸۸۷۹۸۶۲۸
پارس نوت‌بوک، تلفن: ۸۸۸۶۸۵۳-۸۸۸۶۳۵۴
گاما، تلفن: ۸۸۷۷۳۵۷۲-۸۸۷۷۳۱۹۲
پازل، تلفن: ۸۸۷۸۶۸۲۰
LaptopLand، تلفن: ۸۸۷۹۰۲۲۰
فروشگاه کوچک، تلفن: ۸۸۷۸۵۷۱۴-۸۸۷۸۵۷۱۵
همراه پردازان جهان، http://ipodiran.com

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دمت گرم .ممنون رفيق.لطف كردي

erfan_lcd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
بچه من يه دستگاه ipod دارم كه عكساش رو ميبينيد
4ifs9jm.jpg

من با اين دستگاه معروف يه مشكلي دارم اونم اينكه نميتونم آهنگ بريزم توش اين دستگاه محصول سال 2005 آمريكاست و من سي دي هاش و جعبه اون رو گم كردم وهر دفعه كه ميخوام آهنگ بريزم بايد برم پاساژ پايتخت با مبلغ 20هزار تومان 20تا آهنگ بريزم بيام
ديگه خسته شدم نميدونم والا من 25 هزار تومان يه كابل كه به كامپيوتر ميخوره و براي ريختن آهنگ هستش خريدم اما وقتي به usb ميزنم سيستم اون رو نميشناسه نميدونم والا ديگه خسته شدم اگه كسي از بچه ها هست كه اين دستگاه رو داره تورو خدا بياد كمك كنه اگه هم كسي نيست من اينو ميفروشمش هر كس خواست بگه به قيمت مغازه ميفروشمش اينم عكساش
301oyh4.jpg

2emq0r7.jpg

42uo4k3.jpg

4cbnatw.jpg

2yxix55.jpg

راستي ويندوز من ايكس پي سرويس پك 1 هستش
بچه ها توروخدا كمكم كنيد ميدونم كه با برنامه آيتونز بايد بريزم آهنگها رو ولي بخدا نميشه هر كاري ميكنم نميشه اصلا آيپود درايو ش نصب نميشه از اصلا نمشناسه اينگار كمكم كنيد 03/08/1385

بالا